What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

DRAGON AGE: THE VEILGUARD

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Veilguardians of the Galaxy, assemble!

See full article...

Failguard!
"Έγραψες" Αρχιμανδρίτα μου!

Μήπως μια βαθμολογία 69% θα ήταν καταλληλότερη για το συγκεκριμένο παίγνιο; :Ρ

Borracho

Ancient Red Dragon
@Dim Gian Bot Δεν πιστεύω να τολμάς να νομίζεις πως γνωρίζεις το σεξουαλικό προσανατολισμό και τις προτιμήσεις μας μ'αυτά τα ΑΝΟΣΤΑ καλαμπουράκια, έτσι; Οι βαθμολογίες πρέπει να έρχονται από το ResetEra καρντιά μας.

Γκουνελιόν, απολαυστικός μύδρος κατά ενός καλλιτεχνικά (και σύντομα εμπορικά) χρεωκοπημένου παιχνιδιού. Έχω πάρα πολλά χρόνια ν'ασχοληθώ με τη σειρά και το Failguard μόνο από τα screenshots ούρλιαζε τί πράμα θα'ταν, ακριβώς για τους λόγους που περιγράφεις.

Επιστροφή στο έπος Death of the Reprobate, που ΝΙΩΘΕΙ.

Dim Gian Bot

Death Knight
@Dim Gian Bot Δεν πιστεύω να τολμάς να νομίζεις πως γνωρίζεις το σεξουαλικό προσανατολισμό και τις προτιμήσεις μας μ'αυτά τα ΑΝΟΣΤΑ καλαμπουράκια, έτσι; Οι βαθμολογίες πρέπει να έρχονται από το ResetEra καρντιά μας.

Φυσικά και θα συμφωνήσω μαζί σας ω Παναγιότατε, αφού έχετε το αλάθητο, αλλά επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω (και ουχί να αντιμιλήσω!!!) λέγοντας ότι ο εν λόγω αριθμός (δεν τολμώ καν να τον ξαναγράψω) επιτρέπει μια πληθώρα συνδυασμών από διαφορετικούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς (και ακόμα περισσότερους, με τη χρήση των κατάλληλων αξεσουάρ). Θα μπορούσαμε ίσως να πούμε ότι πρόκειται για έναν "πανανθρώπινο" αριθμό. Δεν συμφωνείτε;

Την ευλογία Σας.

Borracho

Ancient Red Dragon
*Με φανερή αναστάτωση, Αειπάρθενος Ιππότης του Πληκτρολογίου γαρ*

Εεεε...χχχοοουμ, ναι δηλαδήηη, συγνώμη, πρέπει να πάρω γραμμή από τα κεντρικά, να δω πώς θα τοποθετηθώ, χερπ μπλέρμπ.

Adhan

Horror addict
Staff member
Πόσες κάμψεις έκανες μέχρι να ανεβάσεις το κείμενο Κώστα;

Επίσης, μπορείς να παίξεις furry tiefling με dual wield (ρωτάω για ένα φίλο που ΑΚΟΜΑ περιμένουμε τις σημειώσεις του);

original.jpg

RPGS in 13 years from now: I identify as a dragon

maladroid

Mind-flayer
Stunning and brave review, Hellion. Τα συχαρίκια μου.

Ευρισκόμενος σε παρόμοια κατάσταση με 'σενα (μέγας fan του franchise παρά τα σκαμπανεβάσματά του, μέτριο hype για το DAV), χαίρομαι που οι φόβοι μου κατά βάση επιβεβαιώθηκαν. Όχι για να ενώσω τη φωνή μου με τους GO WOKE GO BROKE αλλαλάζοντες, αλλά γιατί τώρα δεν αισθάνομαι ίχνος fomo που θα το προσπεράσω. Στις μέρες μας ένα 60ωρο-70ωρο gaming σχεδόν ισοδυναμεί με ολόκληρο ημερολογιακό έτος, οπότε δεν είμαστε για σπατάλες.

The Nameless One

Mind-flayer
Πολύ καλό review Αιδεσιμότατε που αναλύει το κυριότερο πρόβλημα, που είναι το επίπεδο γραφής του.
Ανυπομονούμε για το spoiler άρθρο τώρα :)

The Nameless One

Mind-flayer
Με αυτή την επισήμανση, αλλάζει όλη η εικόνα μου για το παιχνίδι. Ξεκάθαρα GOTY τώρα!
@Hellion κακώς δεν το αναφέρεις καθόλου στο review σου. Είναι και ο χαρακτήρας σου όλο τρίχες!!! Οφείλεις να το διορθώσεις άμεσα στο κείμενο και στην βαθμολογία!

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Με αυτή την επισήμανση, αλλάζει όλη η εικόνα μου για το παιχνίδι. Ξεκάθαρα GOTY τώρα!
@Hellion κακώς δεν το αναφέρεις καθόλου στο review σου. Είναι και ο χαρακτήρας σου όλο τρίχες!!! Οφείλεις να το διορθώσεις άμεσα στο κείμενο και στην βαθμολογία!
το αναφερει
Screenshot 2024-11-14 114604.png

The Nameless One

Mind-flayer
Δεν είναι δικό μου σφάλμα. Δεν του έχει δώσει την σημασία που του αρμόζει. Γράφει εκεί ολόκληρες παραγράφους για ασήμαντα όπως την ποιότητα των διαλόγων και για αυτά πετάει εκεί μισή γραμμή σε άσχετο σημείο.

starscream

Commoner
Approval of the Admiral
Το Dragon Age Keep ήταν κάτι το απίθανο αν το δεις στη μεγάλη εικόνα όπου πραγματικά οι επιλογές στο DAO και DA2 είχαν πραγματική σημασία στη διαμόρφωση του κόσμου του Inquisition. Κρίμα που το πέταξαν στα σκουπίδια με το Veilquard όπου τα πράγματα ήταν αναμενόμενα.

Το παιχνίδι θα το παίξω κάποια στιγμή λόγω της λατρείας μου για τον συγκεκριμένο κόσμο. Το Dragon Age Origins μπορεί να έμοιαζε υποδεέστερο από rpg που είχαν προηγηθεί αλλά ήταν πραγματικά καλογραμμένο με εξαιρετικό gameplay που μπορούσε να είναι προσβάσιμο και βαθύ ταυτόχρονα για ένα μεγαλύτερο και ειδικότερο κοινό. Ίσως ήταν η καλύτερη Real Time and Pause εκδοχή που έχει υπάρξει και ήταν ακριβώς αυτή η διαφοροποίηση στο combat system που οδήγησε σε αρνητικά σχόλια στο Inquisition με το δεύτερο μέρος σαν να μην υπήρξε για πολλούς.

Εγώ προσωπικά είχα χαλαστεί πολύ και το είχα αφήσει για μήνες μέχρι να το ξαναπιάσω και να το απολαύσω. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω (ή μάλλον μπορώ) γιατί δεν μπορούσαν να προσλάβουν σοβαρούς συγγραφείς για το Veilquard. Τα περί non binary ως άνθρωπος του 21ου αιώνα και συνάδελφος του Κώστα τα αποδέχομαι πλήρως, είναι ανούσιο και μόνο που το συζητάει κανείς.

Μπορούσαν να κρατήσουν και να εξελίξουν το action στοιχείο όπως έκαναν και ταυτόχρονα να έδιναν μια καλή ιστορία που να οδηγούσε σε επιλογές ανάλογες με αυτές του προκατόχου του. Πραγματικά κρίμα.

Dim Gian Bot

Death Knight
@starscream : Καλά τα λες και καλώς ήρθες. Απλώς βάλε και ένα avatar γιατί ο @Admiral έχει μια ευαισθησία με το συγκεκριμένο θέμα και δε θέλουμε να στενοχωριέται ο Ναυαρχούκος μας.

j_lynx

Death Knight
Αχ οι αρκούδες λάμπουν δια της απουσίας τους λοιπόν.

Από το review καταλαβαίνω ότι χίλιες φορές καλύτερα να παίξω το DAI που ακόμα δεν το έχω πιάσει και να αφήσω το Veilguard για το πολύ μέλλον. Τόσα καλά παιχνίδια κυκλοφορούν τις 70 ώρες θα τις χάσω από κάτι που πραγματικά το αξίζει.

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Αχ οι αρκούδες λάμπουν δια της απουσίας τους λοιπόν.

Από το review καταλαβαίνω ότι χίλιες φορές καλύτερα να παίξω το DAI που ακόμα δεν το έχω πιάσει και να αφήσω το Veilguard για το πολύ μέλλον. Τόσα καλά παιχνίδια κυκλοφορούν τις 70 ώρες θα τις χάσω από κάτι που πραγματικά το αξίζει.
Και σούπερ ντουπερ παιχνιδαρα να ήταν πάλι θα ήταν συνετό να παίξεις πρώτα το dai. Το veilguard διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά από αυτο.

Top Bottom