What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

EA SPORTS FC 25

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος, τόσο για την EA όσο και για τον υποφαινόμενο, στο ετήσιο μας, καθυστερημένο, ραντεβού με τον κόσμο της στρογγυλής θεάς. Εν προκειμένω, στην δεύτερη κυκλοφορία στην μετά FIFA εποχή για την δημοφιλή σειρά ποδοσφαιρικών τίτλων της EA. Και η αλήθεια είναι ότι μετά το χλιαρό ξεκίνημα με το EA FC …

See full article...

steel_havoc

Death Knight
Επειδή είναι αμαρτία να δίνεις κάθε χρόνο λεφτά σε ποδόσφαιρο της ΕΑ θα αναμένω αυτό της 2Κ, αλήθεια έχουμε καμία πρόσφατη ανακοίνωση;

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Επειδή είναι αμαρτία να δίνεις κάθε χρόνο λεφτά σε ποδόσφαιρο της ΕΑ θα αναμένω αυτό της 2Κ, αλήθεια έχουμε καμία πρόσφατη ανακοίνωση;

Δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου.

Havanezos

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Θα το δοκιμάσω προς το καλοκαίρι που θα μπει στο pass στο χαλαρό(?). Η εμπειρία μου στο 24 ήταν αρκετή για να πω "ποτέ ξανά, μακριά από μας Παναϊαμ!". Και το λέω καθαρά για το χρόνο που απαιτείται για να έχεις μια αξιόλογη ομάδα και να είσαι ανταγωνιστικός στο online κομμάτι του παιχνιδιού. Αν δεν θες να πληρώσεις ούτε ευρώ φυσικά για δωροσακούλες έκπληξη.

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
@Havanezos Κάθε χρόνο και χειρότερα στο φαρμινγκ. Μπορείς να στήσεις ενδεκάδα της προκοπής από τις αποστολές, αλλά μην περιμένεις να φτάσεις μακριά, για χαβαλέ καλό είναι. Δες και κάνα μοντ που να βάζεις μικρές κατηγορίες και κυνήγα φορεία από τα αλώνια στα σαλόνια!

Chosen Undead

Death Knight
Θα το δοκιμάσω προς το καλοκαίρι που θα μπει στο pass στο χαλαρό(?). Η εμπειρία μου στο 24 ήταν αρκετή για να πω "ποτέ ξανά, μακριά από μας Παναϊαμ!". Και το λέω καθαρά για το χρόνο που απαιτείται για να έχεις μια αξιόλογη ομάδα και να είσαι ανταγωνιστικός στο online κομμάτι του παιχνιδιού. Αν δεν θες να πληρώσεις ούτε ευρώ φυσικά για δωροσακούλες έκπληξη.
1000% θα το δώσουν και στο PS+. Πέρυσι το έκαναν. Πραγματικά και γω θα μείνω μακριά φέτος. Αδιανόητος εκνευρισμός πέρυσι στο FUT, αποχαιρετισμός backlog και εθισμός γενικότερα. Τουλάχιστον στο efootball παίζεις όποτε θες και αν θες. Οχι επειδή πρέπει να παίξεις. Και εκεί έχει divisions βέβαια αν ασχοληθείς να παίζεις online και για να πας πάνω απο division 5 που έχω φτάσει θέλει χρήμα και skills. Εγώ ευχαριστιέμαι να παίζω απλά και μόνο για τα events που βάζουν, μέσα από τα οποία παίρνω νέες κάρτες παιχτών και αντικείμενα για leveling τους. Αυτό το σαν master league mode που έχει με αντίπαλο την ΑΙ, είναι πολύ διασκεδαστικό από την αηδία το Squad Battles του EAFC. Moυ αρέσει επίσης που δεν είναι τόσο περίπλοκο με τις τρίπλες και τα σουτ. Υπάρχουν μεν και αυτά αλλά δεν είναι τόσο σπασμένα σε βαθμό αηδίας. Τις προάλλες είχα δοκιμάσει και το UFL, το δωρεάν ποδοσφαιράκι που έβγαλε ο Cristiano. Δεν ήταν άσχημο το gameplay. Κάπου ανάμεσα στα δύο άλλα ποδοσφαιράκια ήταν το gameplay. Αλλά πέρα του αντίστοιχου ultimate team δεν είχε τίποτα άλλο να κάνεις. Για να φαρμάρεις f2p να πάρεις παίχτες ήθελε γελοίο αριθμό παιχνιδιών. Οπότε καθαρά pay2win. Αντέ γεια οπότε, επιτόπιο uninstall έπεσε. Χωρίς κάτι άλλο να ασχοληθείς στο παιχνίδι πέρα του αντίστοιχου ultimate team δεν μου άφησε άλλη επιλογή. Κρίμα που επιλέχθηκε να γίνει απλά ένα EAFC wannabe.
Aναρωτιέμαι πάντως πως είναι το EAFC25 στο Switch, το έχει δοκιμάσει κανείς? Ανευ λόγου και αιτίας η Κonami δεν έχει βγάλει το efootball εκεί να υπάρχει μια εναλλακτική. Κρίμα

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Εφέτο η ντρίπλα έχει πάει περίπατο. Οι άμυνες δεν σπάνε έτσι αλλά με τακτική. Έχουν δώσει σοβαρό πλεονέκτημα στους αμυνόμενους. Από την άλλη όμως, βλέπω ότι πέφτουν πιο εύκολα οι κάρτες.

Προσωπικά, φέτος απόλαυσα περίσσοτερο από ποτέ το τέρμα δυσκολία και πάμε να σηκώσουμε τσουλου με το μικρότερο χωριό στον χάρτη γιατί ακριβώς σε αφήνει να παίξεις με τακτική και να σβήσεις άμυνες/επιθεσεις.

Βέβαια αν πας να κάνεις το ίδιο σε στυλ Football Manager, επειδή παίζει μεγάλο ρόλο η «φανέλα» θα πάει η πεντάρα σύννεφο.

Top Bottom