Tony Corvus
Ancient Red Dragon

ΕΛΝΤΕΝ ΦΑΚΙΝΚ ΡΙΝΚ
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Για να έχει PS4 έκδοση, μη φοβού.
Σε έκανα ρηπορτΠαίζει να είμαι ο μόνος που δεν νιώθει ΤΙΠΟΤΑ με αυτή την ανακοίνωση, έτσι;
Μακλεηνικούς ρευματισμούς.Τι περίμενες να νιώσεις;
δεν θα έχω ποτέ ξανά στη ζωή μου το χρόνο για να πεθάνω 2002 φορές
Μη τον δικάζεις έτσι.Also Borracho:
Τουλαχιστον εσυ ενοιωσες κατι !! οχι σαν μερικους μερικους ακου εκει!!!!Όταν βγάζει τίτλο η FROM δεν νομίζω πως περιμένει κανένας να ξανανανανακαλύψει τον τροχό ή να προωθήσει το μέσο ως Τέχνη 5 σκαλοπάτια παραπάνω.
Από τη στιγμή που με έχουν αφήσει ψιλοαδιάφορο τα Δαρκ Ψώλς, κι εμένα δεν μου λέει κάτι το ιδιαίτερο το τρέηλερ. Όμως το 95% των φανς θα είναι αναμενόμενα ενθουσιασμένοι αν απλώς λάβουν τη δόση τους και δουν ένα άρτιο souls-like από τους δημιουργούς των Dark Souls.
Προσωπικά ίσως του δώσω μια ευκαιρία από καθαρή περιέργεια αν, έτσι για αλλαγή, δούμε μια υλοποίηση στο PC που να ΜΗΝ είναι άθλια από πλευράς χειρισμού και Interface.
Πραγματικά. Κατα τ'αλλα το hype στο θεό. Κάνε και ένα connection κάπως με το Dark Souls και αποτελείωσε μαςΩραία πράγματα. Να καβαντζώναμε και καμιά gpu μέχρι τότε...