captain kal
Death Knight
πάρε έναν απλό ssd και εγκατέστησε εκεί EndeavourOS
Μήπως να πάει πρώτα, σε Manjaro, σε μια πιο out of the box διανομή και μετά σε EndeavourOS, που είναι λίγο πιο μπελαλίδικη!!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!πάρε έναν απλό ssd και εγκατέστησε εκεί EndeavourOS
λέει πολλά για την φάση των windows αυτή την στιγμή.Μου αρεσει που στο θεμα για την παρουσιαση των 11, επεσε στο τραπεζι το linux.
Δεν θα το έλεγα πιο μπελαλίδικο, στην δική μου χρήση είναι λιγότερο μπελαλίδικο, αλλά σε εξαναγκάζει να μάθεις δυο πράγματα παραπάνω. Αν κάποιος ψιλοενδιαφέρεται, αυτό το βάζζω και στα θετικά. Το EndeavourOS πρόσφατα έκανε το KDE ως το default και αυτός είναι ένας λόγος που το βάζω πιο πάνω στην προτίμηση από ό,τι παλιότερα για κάποιον καινούργιο.Μήπως να πάει πρώτα, σε Manjaro, σε μια πιο out of the box διανομή και μετά σε EndeavourOS, που είναι λίγο πιο μπελαλίδικη!!
θα επανεξετάσω όλα τα σενάρια
Κινηση απελπισιας, αντι να πανε στα λινουξ καθονται και φανταζονται πως θα ηταν τα xp τωρα
Windows XP if it still existed today....
Modern life is rubbish. What if your favorite tech giant had stopped trying to reinvent the wheel?www.theregister.com
Κινηση απελπισιας, αντι να πανε στα λινουξ καθονται και φανταζονται πως θα ηταν τα xp τωρα (ομολογουμενως υπεροχο design concept εκανε ο μπαγασας) :
Κάνε ΑΜΕΣΑ αυτό, μετά από 10 μέρες δε θα μπορείςΛοιπόν, σήμερα την πάτησε η σύζυγος στο γραφείο (κι εγώ μαζί της). Με πήρε τηλέφωνο ρωτώντας με για κάποιο update των Windows που την έπρηζε από το πρωί και το ανέβαλε συνέχεια για την επόμενη ώρα επειδή είχε δουλειά να κάνει. Της είπα "έλα μωρέ, κάνε από κει χάμου το ριστάρτ να τελειώνεις"... Τελικά ήταν η αναβάθμιση στα Windows 11... Ακόμα και τα μποτάκια την πατάνε, αλλά δεν είχα εικόνα ρε παιδιά...
Όταν μου είπε "ΟΚ, έγινε το update (μετά από μισή ώρα) αλλά μου άλλαξε το πακράουντ", με ζώσαν τα φίδια... Μπήκα μέσα με AnyDesk και τι να δω. Μια μαλακία και μισή...
Η χρήση που κάνει είναι πολύ τζενέρικ (office και outlook), οπότε να μην ανησυχώ ε; Αξίζει (ή γίνεται; ) να κάνω revert στα Win 10;
ΠΩΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ με τα widget και τα λοιπά; Μπορώ, τουλάχιστον εμφανισιακά, να επαναφέρω το πισί στα 10;
Κάνε ΑΜΕΣΑ αυτό, μετά από 10 μέρες δε θα μπορείς
Redirecting
δεν θα έχει πρόβλημα γενικά, αλλά με τις αλλαγές στο UI θα σου φάει την μποτομπαναγία που είναι το ένα και που είναι το άλλο.
με την πρώτη ευκαιρία τράβα να της κλείσεις μέσα από το BIOS το TPM.
υποτίθεται ότι δεν χάνει τίποτα, αλλά μην κάνεις καμιά τρέλα και δεν κάνεις backup πρώτα.Ευχαριστώ πολύ Νίτρε!
Με το recovery αυτό δεν θα έχει θέμα με αρχεία, προγράμματα (επανεγκαταστάσεις) κ.λπ.; Δεν θέλω να χάσει τίποτα και μετά να 'χουμε άλλα...
υποτίθεται ότι δεν χάνει τίποτα, αλλά μην κάνεις καμιά τρέλα και δεν κάνεις backup πρώτα.
Η διαδικασία έχει επικρατήσει να λέγεται debloat! Αν τσεκαρεις με αυτό το keyword θα σου βγάλει σχετικά αποτελέσματα.Απλώς θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κανένας οδηγός που να δείχνει πώς καταργώ οτιδήποτε άχρηστο
Με το recovery αυτό δεν θα έχει θέμα με αρχεία, προγράμματα (επανεγκαταστάσεις) κ.λπ.;
μην κάνεις καμιά τρέλα και δεν κάνεις backup πρώτα.