Όχι παιδιά, ότι έγραψα στην αρχή του μηνύματος μου δεν το έγραψα από φόβο, απλά πιο πολύ από τη συνειδητοποίηση και με ελαφριά παιχνιδιάρικη διάθεση ότι εδώ δεν είμαστε όπως αλλού. Δεν είμαι και τελείως χτεσινός σε αυτό σαιτ που ανακάλυψα όταν το Game2.0 έκλεισε για μια περίοδο και έκτοτε έχω παραμείνει εδώ γιατί εκτιμώ το μεράκι των admins+reviewers, τα μέλη και την hardcore αλλά χαβαλεδίστικη κουλτούρα που επικρατεί. Στα υπόλοιπα ελληνικά "ανταγωνιστικά" σαιτ, μπαίνω αραιά και που γιατί στερούνται της κοινότητας που υπάρχει εδώ. Εξάλλου εγώ έχω μεγαλώσει με αγγλικό και γαλλικό τύπο, τον αντίστοιχο ελληνικό τον γνώρισα αφού γύρισα Ελλάδα για σπουδές και μετά το 2010.<br><br>Τα υπόλοιπα που έγραψα ήταν απλά η σύμφωνη γνώμη μου προς το γενικόλογο - θεώρησα - Κατηγορώ (αλά Εμίλ Ζολά) του τύπου από το βίντεο προς αυτήν την νοοτροπία κριτικής μεγάλης ημιμαθής μερίδας (για να μην πω πλειοψηφία) του ελληνικού κοινού που σχολιάζει πανεύκολα επί παντός επιστητού χωρίς γνώση ή έστω πρότερη εμπειρία. Τώρα εάν αυτό που έκανε ο τύπος ήταν να κατηγορήσει/μειώσει όσους εκφέρουν αντίθετη γνώμη προς εκείνον σε ένα μέσο που εκείνος ελέγχει, τότε το πράγμα αλλάζει (άποψη για αυτόν βέβαια εξακολουθώ να μην έχω, όπως ούτε και κάποια ιδιαίτερη εκτίμηση) και φυσικά δικαιολογείται καλύτερα έτσι και η ελαφρώς ψωνισμένη φάτσα του...