What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Φέισπαλμ σταφ

Dark Archon

Mind-flayer
Η μορταδέλα και το ψωμάκι στην εξάτμιση όμως δεν πάει πίσω. Γιατί η μορταδέλα δεν τρώγεται χωρίς ξεροψημένο ψωμάκι. Μερακλής ο τύπος.

Last edited:

Dark Archon

Mind-flayer
"Τζάμπα είναι, στείλε σε όλη την Ελλάδα 112 για να φανεί οτι δουλεύει το σύστημα και οτι εμείς δεν ξύνουμε τα @@ μας"

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Επειδη εχουμε μητσοτακη. Ισως να εστειλαν "καλου κακου". Μη γινει καμια στραβη και πουν μετα οτι υποδομες δεν εχετε και ουτε μηνυμα στειλατε.
Εγω που το εγραψα στα @@ μου το χθεσινο 112. Αφησα τα μπαντζουργια μισανοιχτα, οπως καθε βραδυ, ορθη γωνια.
Βροχη δεν μπαινει. Επεσα για υπνο αλλα σε καποια στιγμη ξυπνησα γιατι κρυωνα λιγο. Εξω εριχνε οσο κατουρανε ολοι οι κινεζοι σε μια εβδομαδα. απειρα σταγονιδια επεφταν πανω στο στρωμα, σεντονι, ποδια και επαιζε μια υγρασια που εκανε mix με το δροσερο αερακι. Παραλιγο να παθω πνευμονια μεσα στο σπιτι μου. Ποιος σηκωνεται τωρα; αλλαξα πλευρο και σημερα ειχε στεγνωσει το θεμα.

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
2:32 Νομιζα οτι καποιος τραβηξε βιντεο το εσωτερικο του αυτοκινητου μου. Μετα ειδα οτι ειναι διαφορετικο μοντελο/μαρκα και οτι εχω πολυ καιρο να καπνισω αυτα τα τσιγαρα. Highlight. Με τον ιδιο τροπο σαβουρευω τις ζελατινες.
Η διαφορα ειναι οτι εγω τυλιγω την ζελατινα με το χαρτακι. Πιανει λιγοτερο χωρο.

Norshgaath

Umber Hulk

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Κύριε Καλατράβα δε φταίμε εμείς, το email πήγε στο σπαμ και δεν το πήραμε χαμπάρι.

Dim Gian Bot

Death Knight

Νοοτροπία δημοσίου. Φαντάζομαι πως ο διάλογος για τις οδηγίες συντήρησης πήγε κάπως έτσι:

- Ρε μαν, κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε συντήρηση και σε αυτό το ρημάδι το στέγαστρο. Τράβα να βρεις τις οδηγίες.
- Άσε ρε φίλε, πού να ψάχνω τώρα; Ξεψειρίζω τα φρύδια μου. Άσε που όπου να 'ναι σχολάμε.
- Ρε άντε να τις βρεις ρε μλκ, θα βρούμε κάνα μπελά.
- Καλά...
Μετά από μερικές ώρες, μέρες, μήνες...
- Δεν τις βρίσκω πουθενά ρε μλκ. Άνοιξε η γη και τις κατάπιε;...
(- Ε τότε να στείλουμε ένα μέιλ στο γραφείο του Καλατράβα να μας τις ξαναστείλει.) <- Ε; Τι είναι αυτό; Ντεν καταλαμπαίνει...
- Ε καλά τότε, άστο.

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Επαιξαν σειρηνες; εγω δεν ακουσα τιποτα. Βασικα, ποτε δεν ακουσα αυτες τις σειρηνες. Θα με φανε στον υπνο οι παλιοτουρκοι. Δεν πειραζει, ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει σειρηνα να με σηκωσει απο την οριζοντια θεση.

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Επαιξαν σειρηνες; εγω δεν ακουσα τιποτα. Βασικα, ποτε δεν ακουσα αυτες τις σειρηνες. Θα με φανε στον υπνο οι παλιοτουρκοι. Δεν πειραζει, ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει σειρηνα να με σηκωσει απο την οριζοντια θεση.
Θα σου στείλει το 112 νο πρόμπλεμ.

Γενικά και εγώ είμαι που είμαι κουφός, ακούγονται και κάπου μακριά οι σειρήνες. Δε ξέρω, μπορεί να είναι οι σειρήνες του Αιγαίου τελικά και όχι του Αιγίου.
Αν το γυμναστήριο παραδίπλα έχει μουσική να κουνάνε τους κώλους τους, δεν ακούγεται τίποτα. Βασικά σαν ηλεκτρική σκούπα ακούγεται στην αρχή αυτή η σειρήνα.

Dim Gian Bot

Death Knight

Άκουσα τις σειρήνες και όταν άκουσα και τις καμπάνες (να σημειώσω πως ήμουν νηφάλιος), έτρεξα να πάρω το καριοφίλι!!!

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Σχεδον ολοι, ειναι τυποι που πηγαν να το φτιαξουν μονοι τους ή δεν ασχοληθηκαν να το φτιαξουν ποτε.
Τα αποτελεσμα δειχνουν ανθρωπους που εκαναν ragequit με lego και οτι οι ασχετοι ειναι πιθανοτερο να ασχοληθουν με πραγματα που δεν πρεπει.
Εξαιρεση αποτελει αυτος στο 1.37. Με επιασε πονοκεφαλος μολις το ειδα. Εχω δει κατι παρομοιο εδω στην Ελλαδα και δεν ξερω ποιος ειναι χειροτερος. Ειχε καρφωσει με νοβοπανοβιδες την σχαρα, πανω στον ουρανο του αυτοκινητου.
Αφρικη που ψοφανε για τετοιες φασεις, τετοιο πραγμα δεν εχω δει.

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Καλά κάνουν και χτυπάνε οι σειρήνες, όταν δουλεύουν, μια φορά όμως δεν έχει γίνει μια άσκηση για το τι θα κάνει ο κόσμος όταν θα ηχήσουν και δεν θα είναι άσκηση μεταφοράς του ΚΨΜ σε κάποια βουνοπλαγιά. Θα πρέπει να φτιάξουμε μπακλαβά να τους υποδεχτούμε; Να βάλουμε τα καλά μας; Να πάρουμε τα δίκαννα;

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Βασικά αν τυχόν οι σειρήνες χτυπούσαν στα αλήθεια θα κάναμε ακριβώς ό,τι κάναμε και στην άσκηση, θα μπαίναμε στο ίντερνετ και θα σχολιάζαμε το γεγονός ότι χτύπησαν οι σειρήνες.

Υποτίθεται πως υπάρχουν σε κάθε περιοχή των πόλεων σημεία που έχουν οριστεί ως καταφύγια σε περίπτωση κινδύνου, αλλά αν μπορέσετε να βρείτε σε οποιοδήποτε κυβερνητικό ή μη σάιτ έναν χάρτη με αυτά τα σημεία, πόσω μάλλον να βρείτε το καταφύγιο που αντιστοιχεί στη γειτονιά σας, πείτε το και σε εμένα.

Top Bottom