What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Fall Guys (game of the decade)

Havanezos

Mind-flayer
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,399
Ντεν έκο σουίτς καρντιά μου!!! Όταν ξεκινήσει και στο EPIC βγάλε μια τσιρίδα!!! Αντρικιά!!!
 

soad667

Kraken
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,993
Ένα μπηχάι δε σηνς για το χολιγουντιανό σέτινγκ που φτιάχτηκε για την παρουσίαση της νέας σεζόν.
Όλσο..

 

Dim Gian Bot

Death Knight
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,136
Installing...

EDIT: ΟΚ, εγκαταστάθηκε (στο EPIC). Και τώρα τι κάνουμε; :Ρ
 
Last edited:

soad667

Kraken
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,993
Πεφτονουμπάκια, αν μπει κανένας, το πας στο στορ ξεκλειδώνει όντως με 950 πρίμοζ που έλεγαν; Αν σιγουρέψουμε ότι τόσο θα κάνει και το επόμενο, να ξέρουμε πόσα πρίμοζ μπορούμε να φάμε σε σεξ, ναρκωτικά και αλκοόλ. 1500 δίνει πίσω η μλκ.

Συγκινητικό πόσα νέα πεφτανθρωπάκια έχει που δεν αλλάζουν ούτε χρώμα, κατευθείαν για πέσιμο πάνε. Καλά και οι νέες πίστες γαμάνε, είχαν έμπνευση τρελή με τα μεχάνιξ. ΙΜΠΡΕΖΝΤ
 

Havanezos

Mind-flayer
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,399
Επιβεβαιώνω.. Το πας κοστίζει 950 show-bucks και 1500 δίνει πίσω! Βασικά για αρχή τρία χρώματα έχει μόνο οπότε λογικό να πετυχαίνεις τα ίδια! Ροζ-μπλε-πορτοκαλί! Έπαιξα μια χαλαρή ωρίτσα.. έχει την πλάκα του και το τσάλεντζ του!
 

soad667

Kraken
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,993
Που να αρχίσεις τα αέριαλς και τις σούζες να δεις τσάλεντζ, σκληροπυρηνικό μακελειό.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,136
Δεν καταλαβαίνω τι λέτε... Μπαίνω τώρα να φτιάξω τον πέφτουλά μου και να μπω στη μάχη.
Αναμείνατε για εντυπώσεις...
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,136
έχει την πλάκα του και το τσάλεντζ του!

Αυτό ακριβώς!

Τώρα, άμα το παίζεις και με παρέα, φαντάζομαι πως θα είναι ακόμα πιο τσάλεντζινγκ!
 

soad667

Kraken
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,993
Έχουν τρελό περιθώριο οι πίστες για να βελτιώνεις τον χρόνο σου, οπότε και να τερματίζεις στις πρώτες θέσεις. Αν υποθέσουμε ότι δεν πέφτουν όλοι πάνω σου σα να έχεις μαγνήτη. Στα ομαδικά έχει μακράν περισσότερη σημασία αυτό, γιατί δεν μετράει μόνο να μην είσαι στους τελευταίους που αποκλείονται, αλλά όσο πιο μπροστά βγαίνεις, τόσο πιο πολλοί πόντοι για την ομάδα. Από την μία είσαι χαλαρός γιατί και μλκ να κάνεις, βασίζεσαι σε άλλους τρεις που μπορεί να σε ξελασπώσουν. Αλλά αν τύχεις με τέρμα άμπαλους, απλά θα σε πάρουν κάτω μαζί τους. Με ραντομάδες αν δω στην αρχή να μη την παλεύουν πολύ, να τερματίζω πχ και να είναι οι δύο ακόμα πίσω από τη μέση της πίστας, απλά φεύγω. Γιατί ξέρω ότι βαριά να βγάλουμε τη δεύτερη, με πολλή προσεύχη άντε και τη τρίτη πίστα. Με φίλους δεν το κάνουμε ποτέ αυτό, τους δεχόμαστε όπως είναι, πρόσπεκτς για πάντα.

Οι σέρβερς πάντως δίνουν μάχη να μείνουν όρθιοι, αν και το μεσημέρι που έπαιξα πριν φύγω για πλατσούρισμα ήταν όλα οκ. Στο τουίτερ ο Όλιβερ κάνει τον μλκ παραπάνω από το συνηθισμένο μέχρι να στρώσει η κατάσταση.
 

soad667

Kraken
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,993
Eντάξει είχε περάσει τις 10 μύρια κόπιες πριν 2 χρόνια, όταν κυκλοφόρησε και κόστιζε στον ατμό μόλις ένα 20ρικο. Αλλά χρειάστηκαν καναδυό με τρεις μήνες για να γίνει αυτό.
#ez #alivegame
 

soad667

Kraken
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,993
Όλα καλά, αλλά ότι κολαμπορέσια ρουχαλάκια πήραμε αυτό ήταν. Έσκασε το χάλο ηβέντ και παράλληλα δώσανε τρία χάλο κοστουμάκια για μόλις 15-20 ευρώ. Όλα μαζί τόσο, δεν είναι κλέφτες οι άνθρωποι. Κάποτε κόστιζαν 10 κράουνς το κάθε σετ, για τους πολύ γαμάτους που κερδίζαμε κάθε 3 δευτερόλεπτα κράουν αυτό δεν ήταν τίποτα. Να πω την αλήθεια, από τότε απορούσα γιατί δεν πουλάνε ως ντηελσί τα λάισενσντ άουτφιτς και τα δίνουν φρη μέσα στα ηβέντς. Χρειάζονταν λίγο σπρώξιμο από Τιμ να φύγουν οι ντροπές φαίνεται. Οπότε το παρακάτω που κανονικά θα ήταν πολύ κουλ, μάλλον θα θέλει να στάξεις καμιά 20ρούμπα οπότε @@. Οκ δεν είναι ότι ξεμείναμε κι από πράματα να φορέσουμε. Πάντως το Αμπστέργκο ηβέντ στο φωλγκάηζ μάλλον τυχαίνει να είναι και ότι καλύτερο θα βγάλει η γιούμπι φέτος έτσι που το πάει.Επίσης, η μετατροπή των κράουνς σε κούντος έκατσε καλά πακέτο με το ότι οι παλιοί παίκτες δεν έχουν σχεδόν τίποτα το οποίο μπορούν να πάρουν με κούντος. Οπότε κανένα μύριο από δαύτα κάθονται και σαπίζουν εις τον αιώνα τον άπαντα.

Και η νίκη πλέον δίνει ένα ελάχιστο ποσό φέημ σε σχέση με παλιά, το οποίο μάλιστα σε κάθε γύρο που κερδίζεις πέφτει λίγο. Ποιος σκέφτηκε ότι ήταν καλή ιδέα όσο πιο βαθειά πηγαίνεις στο ματς να σε ανταμείβει λιγότερο δεν ξέρω. Γι' αυτό κάποιοι συνιστούν αν θες να ανεβάσεις το πας και τίποτα άλλο να μπαίνεις σε ματς να χάνεις και αυτό στο ρηπήτ. Ναι δουλεύει, αλλά δεν λένε τα ναρκωτικά που χρειάζεται για να το κάνεις αυτό ποιος τα πληρώνει. Απαιτεί ένα συγκεκριμένο λέβελ απαλεψιάς που απλά δεν..

Τι άλλο; Το χάλο ηβέντ πάντως για κάποιο λόγο ήταν πανεύκολο να σηκώσεις τη κούπα, σε σημείο που αστειεύτηκε για αυτό ο Ολιβεράκος στο τουίτε. Παίζει να χτύπησα καμιά 10 νίκες σερί, όχι 5 που ήθελε το τσίβο που στοιχειώνει τόσο κόσμο. Ίσως το κάνανε κι επίτηδες για να ελαττωθεί λίγο η κλάψα από τους κομπλεσιονίστες.

Αυτά, πείνασα.
 

Havanezos

Mind-flayer
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,399
Οριακά είμαι να πάρω το pass για ν' αποκτήσω και γω κάνα cool ρουχαλάκι και να γίνω cool παιδάκι σαν τον κύριο Σόδα!
 
Top Bottom