What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Football is life...

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Το χθεσινό παιχνίδι PSG Manchester City παίζει να ήταν στο τοπ 10 με τα παιχνίδια της δεκαετίας. Μόλις έτσουξε ο πισινός, θυμήθηκαν να παίξουν μπάλα και να αφήσουν τα μοντέλα στατιστικής πίσω. Πολλές «λάθος» ενέργειες εκτός σύγχρονου ποδοσφαίρου, πραγματικά ό,τι να ναι αμυντικές γραμμές και γενικά μια κατάσταση πολέμου, του Κόλπου. Τελικά οι πετρελαιάδες του Παρισιού νίκησαν εμφατικά αυτούς του Μάντσεστερ.

Chosen Undead

Death Knight
@Chronomancy
Από την άλλη αδιανόητο σπρώξιμο στη Μπαρτσελόνα για να γυρίσει το ματς σε 4-5 με τη Μπενφίκα. Μαιμού πέναλντι στο 3-2 και δεν έδωσε στο 95 πέναλντι υπέρ της Μπενφίκα και έγινε το 4-5 στην αντεπίθεση. Και μετά λέμε για τη Ρεάλ.....
Κρίμα για τον Παυλίδαρο όχι τίποτα άλλο.
Μεγάλη νίκη ο Ολυμπιακός χθες. Χαίρεσαι να βλέπεις αυτά τα πιτσιρίκια να διαπρέπουν ρε παιδάκι μου. Θυμίζει τι έκανε ο Παναθηναικός με τους γκουμομπασινάδες. Μακάρι όλες οι ομάδες να ξυπνήσουν και να επενδύσουν αναλόγως!

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Ο αυξημένος ανταγωνισμός στο ελληνικό πρωτάθλημα έκανε καλό σε όλες τις ομάδες. Ας ελπίσουμε να το πρόσεξαν όλοι αυτό και να μην έχουμε ξανά παράγκες για να τρώει μόνο ένας.

The Nameless One

Mind-flayer
Ο αυξημένος ανταγωνισμός στο ελληνικό πρωτάθλημα έκανε καλό σε όλες τις ομάδες. Ας ελπίσουμε να το πρόσεξαν όλοι αυτό και να μην έχουμε ξανά παράγκες για να τρώει μόνο ένας.
λυπάμαι ναύαρχε αλλά το post είναι ο ορισμός του Mah expectations
:(

Chosen Undead

Death Knight
Aν και όντως υπάρχει ανταγωνισμός και είναι σούπερ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, συνέχεια η ομάδα που παίρνει το πρωτάθλημα όταν χρειάζεται σφάζει τους υπόλοιπους. Απλά σταμάτησε να το κάνει μόνο ο φαταούλας. Κλασσικα ο Παναθηναικός μένει στην απέξω στο τέλος λόγω αδιαφορίας της διοίκησης να προστατεύσει την ομάδα από το παρασκήνιο. Επίσης δεν είναι τυχαίο που όλος αυτός ο ανταγωνισμός ξεκίνησε με το που άρχισαν να παίζουν πλει οφ οι πρώτες 6 ομάδες. Ξαφνικά όλοι αυτοί άρχισαν να χάνουν πόντους κάθε Κυριακή. Χ2 το ντέρμπι αύριο, νίκες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και φωτιά στο πρωτάθλημα, εδώ θα είμαστε. Πρέπει να πουλήσει το προιόν, δεν έχει ενδιαφέρον να ξεφεύγει ένας

Last edited:

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Δεν νομίζω ότι το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον επειδή ειναι θρίλερ το ποιος θα το πάρει. Αντικειμενικά, η μπάλα που παίζεται, όσο είδα φέτος, είναι για κλάματα.
Επισης, ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σημαίνει ότι μπορεί να βγει ο παναθηναϊκός βόλτα στην Λιβαδειά και να αρπάξει τρία. Να κάνει πορεία πρωταθλητισμού τύπου Άρη η Λαμία. Το ότι έχεις 4 ολιγάρχες να σφάζονται για το ποιος θα ικανοποιήσει τα ορκ του και τις λοιπές δουλειές του δεν λέει τίποτα στον μέσο ποδοσφαρόφιλο.

Η πορεία στην Ευρώπη νομίζω ότι θα ερχόταν νομοτελειακά γιατί πρώτον δεν έβγαιναν τα κουκιά και δεύτερον επειδή έπρεπε να ικανοποιηθεί κάπως ο κόσμος πίσω που έχει ένα σωρό προβλήματα και από την εξαθλίωση το έχει ρίξει στο οπαδιλίκι, το χορτάρι και τα φρουτάκια. Ειδικά ο Αλαφούζος, μόνο τυχαίο δεν είναι ότι έριξε ξαφνικά λεφτά. Δυστυχώς εδώ πέρα ο αθλητισμός αυτού του επιπέδου είναι πρωτίστως παραγοντικός και τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Ναι αλλά για τη Μαρφίν δε λένε τίποτα.

Πέρα από την πλάκα πάντως, στη Θεσσαλονίκη έγινε μεγάλη πορεία. Πάνω από 25 χιλιάδες κόσμου χαλαρά.

The Nameless One

Mind-flayer
Ναι αλλά για τη Μαρφίν δε λένε τίποτα.

Πέρα από την πλάκα πάντως, στη Θεσσαλονίκη έγινε μεγάλη πορεία. Πάνω από 25 χιλιάδες κόσμου χαλαρά.
Καλό οτι γινονται τετοιες πορειες και ακομα καλυτερο που παει τοσος κοσμος, αλλα απο αποτελεσματα μηδεν :(

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Καλό οτι γινονται τετοιες πορειες και ακομα καλυτερο που παει τοσος κοσμος, αλλα απο αποτελεσματα μηδεν :(

Έχω καθήσει πολλές φορές να σκεφτώ ποιος θα μπορούσε να είναι ο τρόπος για να γίνει η Ελλάδα κανονική χώρα, αλλά στο τέλος καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα: Είναι τόση η διαφθορά, είναι τόσο σάπιο όλο το οικοδόμημα που δεν υπάρχει σωτηρία. Οι αγώνες που δίνονται από διάφορες κοινωνικές ομάδες ίσως είναι το μόνο πράγμα που αποτρέπει την πλήρη κατάρρευση.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Τραγικός ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι, αγωνιστικά δεν άξιζε να πάρει τίποτα.

tommas

Umber Hulk
Sign me up! The Ultimate Sacrifice Come get some PCMaster Veteran
Τραγικός ο Παναθηναϊκός στα ντέρμπι, αγωνιστικά δεν άξιζε να πάρει τίποτα.
To διόρθωσα λίγο.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Ευτυχώς έκαναν 2 μλκίες οι παίκτες του γαύρου στην αποβολή και το πέναλτι (και ευτυχώς είχαμε ξένους στο ΒΑΡ γιατί με Φωτιά και Τσαγκαράκη θα είχαμε παίζετε και κίτρινη για διαμαρτυρία) γιατί διαφορετικά το ματς βάσει εμφάνισης ήταν για 3-0. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πόσες και πόσες φορές χάναμε εμείς τα άχαστα και στο τέλος μέναμε με την πίκρα.

Ελπίζω η ομάδα να σοβαρευτεί εν όψει της ρεβάνς του κυπέλλου σε 10 μέρες στο ίδιο γήπεδο γιατί με αντίστοιχη εμφάνιση θα υπάρξει διασυρμός.

ΥΓ. Ο Παναθηναϊκός στο πρόσωπο του Μπακασέτα μάλλον βρήκε τον δικό του Μάνταλο, παίζει άθλια αλλά σχεδόν απαγορεύεται να φάει πάγκο.

Sephir

Beyond Within
Staff member

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran

The Nameless One

Mind-flayer
Γιατί ρε παιδιά? Μονο από την εθνική το ξέρω αλλά τον θεωρώ πολύτιμο παίχτη

Sephir

Beyond Within
Staff member
Κακός παίκτης δεν είναι. Φιλότιμος, οργώνει το γήπεδο και πεισματάρης. Ωστόσο, νομίζω ότι δεν είναι ο παίκτης που έλειπε από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν έχει καθόλου δημιουργία στο παιχνίδι του, κάτι που η φετινή ομάδα, πλην Ουναΐ, δεν διαθέτει.

Μακάρι να "πιάσει" και να βοηθήσει, όλα θα φανούν στο χορτάρι.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Η φάση με τον Σιώπη φέρνει στο μυαλό μου ένα σενάριο του στυλ, να είναι ο Παπαδημητρίου αγχωμένος στο Κορωπί, να μιλάει με τον Μπακασέτα και να λέει "πωπω φίλε έχω μπλέξει, χρειαζόμαστε παίκτες και ακόμα δεν έχω κλείσει τίποτα, δε ξέρω τι να κάνω" και τότε ο Μπακασέτας να δίνει τη λύση: "ρε συ, δε φέρνεις το φιλαράκι μου το Μανώλη από την Εθνική;"

Θα φανεί στο χορτάρι προφανώς. Κακός παίκτης δεν είναι, αλλά όπως γράφει ο Γιώργος δεν είναι αυτό που χρειαζόταν η ομάδα.

Chosen Undead

Death Knight
Εγώ πάλι διαφωνώ. Αυτό το παίχτη τον θέλαμε πολλά χρόνια. Μεγάλη παιχτουρα. Τον ήθελα πάντα στον Παναθηναϊκό. Απορώ γιατί δεν τον στήριξαν να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό. Σκυλί μαύρο. Χίλιες φορές να παίζει αυτός από τον γκαφατζή Αραο. Πιστεύω θα κλειδώσει το κέντρο και με αυτόν να τρέχει ασταμάτητα θα απελευθερωθουν και οι υπόλοιποι. Σαφώς χρειαζόμαστε και άλλες μεταγραφές με κυριότερη του αριστερού μπακ και ενός δεκαριου ακόμα. Πιο πολύ με προβληματίζει ο Σιντερσκι που πήραμε. Μέγιστος χασογκολης. Θέλαμε γρήγορο παίχτη τέτοιου τύπου βέβαια αλλά όχι αυτόν...ήθελα Δουβίκα.
Και Πέλκα δεν έπρεπε να τον αφήσουμε να πάει στον ΠΑΟΚ, λάθος

Top Bottom