What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

The Football Manager thread

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Μεγάλη μαγκια της si. Είται έβγαλε αυτή το κρακ είτε όχι, το να παρακολουθεί ποιοι έχουν πειρατικό φμ είναι δικαίωμα της.

Για την πειρατεία τα έχουμε πει χιλιάδες φορές. Πάντως εγώ βλέπω πτώση της τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό βοηθησε σίγουρα το οτι υπάρχουν πολλά f2P games, μπαντλς, τρελά sales κλπ (όπως επίσης και φάσεις τύπου workshop).
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
με την ευκαιρεία ανανέωσης του συμβολαίου παραθέτω και την φώτο που έχω βάλει για τον προπονητή...

<img src="http://imageshack.us/a/img534/3066/1tit.png" alt="1tit.png" class="bbcode_img" />

emperor of mankind! <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Τα http://9gag.com/gag/av05mLM" class="bbcode_url">κουλά της μηχανής γραφικών
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Δείτε αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=4_RDVi8JBGk

Πάρτε τον Cleber Carlos, δεν υπάρχει το παλικάρι. Πάρτε τον νωρίς όμως γιατί αν φύγει ευρώπη μετά ξεχάστε τον. Ανεβαίνει τρελά η αξία του.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Τον φωστήρα τον ανέβασα πρώτη εθνική και μιλάμε παίχτη πάνω από τα 24 δεν έχω. Πάω με τους πιτσιρικάδες και όπου βγει. Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα τώρα είναι η άμυνα της ομάδα. Εκεί τα πράγματα έιναι λίγο τραγικά.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Σκέφτομαι για αλλαγή να παίξω λίγο Γαλλία με τη Μονακό και να χτυπήσω Τσου Λου.
Την έχει παίξει κανείς;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628


Tsok wrote:
Την έχει παίξει κανείς;</blockquote>

Stay on topic.....

 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
<img src="http://www.troll.me/images/misc-corrupted-husband/offered-sex-plays-football-manager.jpg" alt="offered-sex-plays-football-manager.jpg" class="bbcode_img" />
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
το πρωτο ανυποφορο fm. και το πρωτο που μαλλον δε θα αγορασω. εκτος αν του δωκω δευτερη ευκαιρια.
μην πεσετε να με φατε. απλα πειτε μου. ξεκινησε κανεις απ την τελευταια κατηγορια ελλαδας η αγγλιας? αν ναι, ας συνεχισει την αναγνωση. αν οχι, δε θα με καταλαβει και θα με περασει για τρελλο.

λοιπον, σε χοντρες γραμμες: λεφτα μηδεν, παικτες ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ. αν βρω παικτη με 2-3 διψηφια νουμερα, τον βαζω σορτλιστ, αν εχει 4-5 κανω παρτι και τον ζηταω αμεσως κι αν εχει 6-7 κανω οτι σεξουαλικη διαστροφη μου ζητησει και τιναζω το μπατζετ στον αερα για να τον αποκτησω... και μιλαω για 11αρια, 12αρια, ποτε πανω απο 14....

ετσι, με 4-5 χάλια αγορές τελειωνει το μπατζετ κι αρχιζει η χρονια. διασυρμος, οργη, θρηνος, κοπετός. οι αντιπαλοι (που μετα μπαινω και κοιταω τα στατιστικα και τα νουμερα τους και ειναι χειροτεροι απ τους δικους μου), τριπλαρουν σαν τον μεσι, σουταρουν σαν τον κριστιανο και μαρκαρουν σαν τον τερι και τον λαμπαρντ μαζι. σηκωνεται η μπαλα στο θεο, ερχεται απο 40 μετρα και μ ενα κοντρολ ο 34αρης φορ του αστερα πανωκάτω κατσικοχωρίου την κατεβαζει και την φερνει μπροστα και με το αλλο βημα σουταρει στο γαμα. ρε δεν μαμιομαστε λεω γω?

χωρια τα ηλιθια πεναλτυ που κανουν οι δικοι μου, τις κοκινόκαρτες που δινει ο κορακας για ψυλου πηδημα σε μενα και οχι στον απεναντι κλπ κλπ.
το παλεψα. αλλαξα ομαδες, μπηκα στο νετ και διαβασα guides (κατι πρεπει να λεει το γεγονος οτι υπαρχουν για το fm14 ισως για πρωτη φορα guides για τις lower leagues) και μου σηκωθηκε καγκελο η τριχα. παγαινε λεει στο τρεινινγκ, κανε φοκους εκει μεχρι τοτε, στο ματς πρεπαρέισον βαλε αυτούνο, στο τζενεραλ τρεινινγκ το αλλο κλπ. καθηστε ρε παιδια, δεν ειμαι ερημιτης. και περσι υπηρχαν αυτα, τα ειχα αφηκει στον ασισταντ και τα βγαζε περα οκ, ουτε που τ ακουμπαγα. τωρα πρεπει να ειναι τα "σωστα" για να αποφυγεις ακομα και τον υποβιβασμο.

ενταξει, δεν ειμαι ο απολυτος χαρντκοράς να ξερω τι ειναι ο enganche και ο false nine, αλλα μεχρι τωρα ειχα ματι, ψωνιζα παικτες καλους, πουλαγα αυτους που δε γουσταρα, επαιρνα 16χρονα και τα κανα παικταραδες και οσο χαμηλα κι αν ξεκινουσα, σε 5-6 χρονια ειχα 2-3 ανοδους και κυριως φραγκα που ειναι απολυτως απαραιτητα κι απο κει και περα αρχιζε η ανοδικη πορεια .
τωρα, δε λόνγκεστ οφ δε θρή.

μια χρονια μονο, εμπαινα καθε 3 βδομαδες στο τρεινινγκ (γιατι εκτος αν κανω σοβαρο λαθος, δε σ αφηνει να το ορισεις για 2-3, 4 μηνες μπροστα) τα εβαζα αναλογα φιτνες η ατακινγκ η τακτικς, με ποικιλια κιολας, κι εκανα αξιοπρεπη πορεια κι εφτασα στα πλει οφ της κατηγοριας, δηλαδη 5ος, οπου για ενα γκολ στο 80φευγα που δε θελετε ουτε θελω να ξερετε, εμεινα εξω.

την επομενη χρονια ειπα, οκ , ιδιοι παικτες, ιδιο συστημα, ιδιες ομαδες, θα γραψω το τρεινινγκ στα γκογκόβια μου, που ελεγε κ ιο θειος μου. χλατς, παλι δε λονγκεστ. παραιτηθηκα λοιπον απ την Basingstoke, και προσθεσα βραζιλια, γαλλια, που εχουν ερασιτεχνικες κατηγοριες και περιμενω ν αρχισω κι εκει γολγοθά....

ΟΧΙ, δε θα παρω ουτε για πλακα εξ αρχης ομαδα α εθνικης η την γλυκια Παναθα, που καιγομαι να την παιξω με τις φετινες ριγέ φανελες και την 2η εμφανιση, την μπλε - πρασινη.... εχω λοξα ρε παιδι μου, οπως μεχρι φετος, θελω να ξεκινησω απ τ αλωνια και να φτασω στο τσουλου.

εχει αλλος αναλογη εμπειρια? μηπως ο μπαρμπα μαιλς ξερει οτι παιζω οχι το ντεμο, αλλα πιρατεμενη (σταματηστε ρε, ηθελα να περασω το τελευταιο πατς για να δω αν φταιει αυτο...) βερσιον οπως ειχε κανει περσι και ειναι μπαγκ - τιμωρια? πειτε γιατι θα λωλαθώ. ισως βρω την υγεια μου στις φτωχικες φαβέλες οπου τα παιδακια κοιμουνται με την μπαλα κατω απ το μαξιλαρι... (λυρισμος, λυγμος στη φωνη, επος. τύφλα να χει ο γιαννης αργυριου...)
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
εχει πολλά προβλήματα ακόμα η match engine και δεν ξέρω αν μπορέσουν να τα λύσουν .Πάντως εγώ το παλεύω με τον φωστήρα και τον έχω στην τρίτη θέση πλέον αν και με έχει κουράσει αυτή η αλλοπρόσαλλη engine που κάνει ότι τις καπνίσει.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
το εχω διαβασει κι αλλου, αλλα η ματς εντζιν, απ οτι καταλαβαινω εγω, αιναι απλα μια απεικονιση της ΑΙ και των υπολογισμων που κανει... δηλαδη νομιζω, γινονται απο πισω οι υπολογισμοι αναλογα με τα στατιστικα δυο παικτων Α και Β που διεκδικουν την μπαλα κι αποφασιζει το προγραμμα να την παρει ο Α... κι η ματς εντζιν απλα δειχνει διαφορετικους τροπους με το ιδιο αποτελεσμα: η μπαλα στον Α.

δηλαδη δε θεωρω οτι εχει αποφασιστικο ρολο στο αποτελεσμα του αγωνα και στα τρελλα που γινονται. κανω λαθος? μπορει. πολυ σπανιο, αλλά μπορει. :lol:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Το θέμα είναι ότι είχαμε μια σχεδόν τέλεια beta match engine, τής οποίας της έχουν πετάξει τα μάτια έξω μέχρι τώρα. Ελπίζουμε πλέον στο τελικό patch που θα γίνει λογικά με το data update, μπας και παίξουμε πάλι. Αν αρχίσω να λέω τι έβλεπα στο save με τη Stockport, θα :throw:
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Εγώ περιμέμενω το τελικό patch για να χωθώ στα ερασιτεχνικά της Αγγλίας με την Newport County που μετά το ένδοξο παρελθόν της τελικά βάρεσε φούντο. Πλέον ένας οπαδός της κέρδισε πολλά εκατομμύρια σε λαχείο και την αγόρασε και βρίσκεται στην Football League 2.

Αυτό που λες για τη μηχανή του αγώνα ισχύει και το έλεγα από καιρό πριν. Λογικά θα διορθώσουν κάποια πράγματα.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
http://www.pcgamesn.com/football-manager-2015/premier-league-clubs-now-using-football-manager-database-determine-new-signings" class="bbcode_url">Premier League clubs now using Football Manager database to determine new signings.

Αυτά είναι :cheers:
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
απ οτι ειχα διαβασει, αυτο γινεται απ τα χρονια του Championship manager. ειδικα η εβερτον επαιρνε λιγες μερες πιο νωρις την καθε νεα εκδοση (οι αδερφοι collier που ηταν οι ανθρωποι που εστησαν το παιχνιδι που μας καιει τα μυαλα και τις ωρες, ειναι γνωστο οτι ηταν αρρωστακια με την εβερτον, εξου και το σπρωξιμο που της δινανε καθε χρονο στο παιχνιδι, για να της παρεις ισοπαλια εφτυνες αιμα, οτι ομαδαρα κι αν ειχες...) και ψαχνοτανε ειδικα με τα ταλεντακια των 16-17 χρονων.


σορυ καρα για το χαιτζακ, αλλα δε βαστω, θ αρχισω την κλαψα παλι. θα τρελλαθω ρε παιδες, βοηθατε. εχω φτιασει μια καλη ομαδα για τα μετρα της skrill premier (6η - 7η κατηγορια συνολικα πρεπει ναναι), πορευομαι εκει στην 5η- 6η θεση στις παρυφες των πλει οφ, χανω, κερδιζω κλπ. γυρω στο φλεβαρη ξαφνικα (οπως καθε χρονο) αρχιζουν τα κουλα. καταλαβαινω την αναγκη να μας πεισουν οτι το αθλημα ειναι ανταγωνστικο, ωωωω αγγλια κι ετσι, οπου η τελευταια ομαδα κερδιζει την πρωτη κλπ κλπ.. αλλά θα το σπασω το πισι και θα ναι κριμα. παιζω εκτος με την 23η ομαδα, προτελευταια δηλαδη με κατι παικτες στο ροστερ της του στυλ Νίκας, Μανίκας, Λιάς, Καραμπαλίκας, Γενικολιάς, Βουρδουμπάς, Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας...

με σαπιζει. ετσι απλα. μα οι δικοι μου χανουν τ αχαστα, μα οι δικοι τους ντυνονται μεσι,με οποιον τροπο τελος παντων, με σαπιζει. επειδη εχει γινει κι αλλες φορες, λεω ρε φουστη θα πειραματιστω... μην τα πολυλογω, εκανα καμια 10αρια load. ΠΡΟΦΑΝΩΣ θεωρω οτι το λαμογιο ο μαιλς εχει φτιαξει καποιο σκριπτακι και τρεχει απο πισω ειδικα οταν κανεις λοουντ. οχι, δεν εχω αποδειξεις, αλλα πειτε μου εσεις: ειναι λογικο να παιξω με τους ξυλοκοπους 10 φορες και να παρω μια ισοπαλια? αλλαξα τα παντα. συστημα, παικτες, οδηγιες προς την ομαδα, εφαγα τα νυχια μου, κατι πατατακια που βρηκα, εκλεισα το πισι, ανοιξα το πισι, (υπαρχει μια παλια θεωρια συνωμοσιας απο τα χρονια του cm, οτι καθε φορα που ξεκινας ριχνει μια ζαρια για το αν θα ειναι "πετυχημενο" το session).. TI-ΠΟ-ΤΑ.

εχω φτασει στα ορια να κανω ρεηανινστώ. εχετε παρομοιες εμπειριες η πρεπει απλα να σκισω τα διπλωματα μου και να παραδεχτω οτι δεν το χω? μαιντ γιου, μιλατε με τον ανθρωπο που στα παλιοτερα cm και fm εχει σηκωσει κουπες και κουπες. και οχι του καφε.


εντιτ 1: για να μη λετε οτι τα βγανω απ το κεφαλι μου:
http://www.eurogamer.net/articles/everton-signs-football-manager-database

αν και ειμαι σιγουρος οτι αυτη η συνεργασια παει πισω στα 90s, οπως γραφω και πιο πανω... χμμμ, εβερτον κι ο μαιλς... αν με ζητησει ποτέ, θα παω, μονο και μονο για να δω αν ειναι πουσαρισμένη απ τους προγραμματιστές

εντιτ 2: χα. απο ενα θρεντ που μονο εμεις οι καμενοι μπορουμε να καταλαβουμε:
http://www.wsc.co.uk/forum-index/27-football/151133-championship-manager-surprises

"...The Collyer brothers were both Everton fans. If you looked in the hidden ratings of the Everton players (difficult to do before the data editor was made public), their Big Match Temperament ratings were always ludicrously high meaning they always did annoyingly well against you in cups, and their Potential ratings were absurd..."
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Τα ίδια προβλήματα είχε και εγώ και πολλοί άλλοι με την φετινή έκδοση του football manager. Δυστηχώς μας βγήκε πατάτα και αυτή την χρονιά και περιμένουμε την επόμενη μήπως και διορθώσουν αρκετά από τα προβλήματα που έχει ο τίτλος.
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,523
Είπαν να το κάνουν και επίσημα! Δεν γίνεται τόσα χρόνια όλο και κάποια ματιά θα ριχναν!
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Απο χθες βρίσκετε στη library μου το fm15.

<img src="http://i.qkme.me/3sj0qk.jpg" alt="3sj0qk.jpg" class="bbcode_img" />

2 μήνακια...
 

castorsia

Umber Hulk
Joined
Dec 9, 2012
Messages
805


Brother Bruce wrote:
εντιτ 2: χα. απο ενα θρεντ που μονο εμεις οι καμενοι μπορουμε να καταλαβουμε:
http://www.wsc.co.uk/forum-index/27-football/151133-championship-manager-surprises</blockquote>

This thread is pure gold. Και ας έχω να παίξω cm/fm ούτε και εγώ θυμάμαι από πότε.
4 και τέταρτο, ξύπνημα σε λίγες ώρες, αλλά δε γίνεται. Δε μπορείς να σταματήσεις να διαβάζεις.

Το μικρόβιο ξύπνησε.

 
Top Bottom