Είπα να κάνω ένα νέο θέμα γιατί δεν έχει νόημα να γράφουμε μια στο amd, μια στο nvidia και μια (soon) στο intel thread για τα των GPU γενικά
Οι 3ΧΧΧ προσπαθούν να μείνουν στα στατιστικά, οι 6ΧΧΧ άφαντες, ενώ τρελό είναι και το ξεστοκάρισμα της AMD σε Polaris από ότι βλέπω. Πανωλεθρία για AMD μέχρι τώρα.
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση, είναι πως και δεν κοιτάνε από AMD πλευρά να βγάλουν καμία Vega 56 πάλι στο προσκήνιο, αφού είναι σε 14nm και δεν θα χρειαστεί να ανταγωνιστεί τα fab orders στα 7nm. Και στο αποβρόχι.... εδώ οι άλλοι επαναφέρουν τον ντενεκέ την 1050.
Άραγε πόσες κάρτες βγάζει γενικά; 100 το μήνα;
in other news
Βέβαια έχω κάποιες αμφιβολίες, γιατί η intel όλο πίπες λέει στις παρουσιάσεις της.
Οι 3ΧΧΧ προσπαθούν να μείνουν στα στατιστικά, οι 6ΧΧΧ άφαντες, ενώ τρελό είναι και το ξεστοκάρισμα της AMD σε Polaris από ότι βλέπω. Πανωλεθρία για AMD μέχρι τώρα.
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση, είναι πως και δεν κοιτάνε από AMD πλευρά να βγάλουν καμία Vega 56 πάλι στο προσκήνιο, αφού είναι σε 14nm και δεν θα χρειαστεί να ανταγωνιστεί τα fab orders στα 7nm. Και στο αποβρόχι.... εδώ οι άλλοι επαναφέρουν τον ντενεκέ την 1050.
Άραγε πόσες κάρτες βγάζει γενικά; 100 το μήνα;
AMD launches Radeon RX 6800 XT Midnight Black, sells out immediately - KitGuru
In a surprise move this week, AMD released more reference Radeon RX 6800 XT graphics cards in a new
www.kitguru.net
in other news
Intel’s Xe-HPG with 512 EUs could be faster than RTX 3070 - KitGuru
Pictures of an engineering sample of Intel's Xe-HPG with 512 EUs have emerged, alongside some of the
www.kitguru.net