Cloud.Θέλω να δω πώς θα κάνουν να τρέχουν τα CoD στο Switch.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Cloud.Θέλω να δω πώς θα κάνουν να τρέχουν τα CoD στο Switch.
Έχω την εντύπωση πως η Sony αξιώνει να ΜΗ μπει το COD στο pass. Είναι μια από τις δεσμεύσεις της MS όπως και το να συνεχίσουν να βγαίνουν όλα τα COD, σε αυτή τη γενιά ps5.
εγώ δεν καταλαβαίνω πως βλέπουν μονοπωλιακές τακτικές οι "χώρες" στην MS, αλλά όχι στην Sony...
![]()
Sony Must Reveal PlayStation Exclusivity Deals in Microsoft Activision Case, FTC Rules
FTC ordered Sony to comply with Microsoft's subpoena in Activision Blizzard case, revealing PlayStation exclusivity deals.www.playstationlifestyle.net
Microsoft had requested records from January 1, 2012 onwards. FTC has limited this to January 1, 2019 onwards
Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα στη δεδομένη συγκυρία. Μετά το Brexit επικρατεί ένα γραφειοκρατικό μπάχαλο σε όλες τις πτυχές και όλες τις πλευρές της βιομηχανίας από πλευράς νομοθετικών ρυθμίσεων (regulations). Εν συντομία και με λαϊκά λόγια, πιάστηκαν με τα βρακιά κάτω (ούτε καν τα παντελόνια) για το πόσο απροετοίμαστοι ήταν μετά το Brexit. Όλοι οι κλάδοι υποφέρουν διότι δεν υπάρχουν/έχουν αποφασιστεί τα νομοθετικά πλαίσια, τελικά καταλήγουν οι αρχές να αντιγράφουν τις αντίστοιχες ρυθμίσεις της ΕΕ, οι επιχειρήσεις κάνουν δουλειά/κατάθεση εγγράφων εις διπλούν σε ελάχιστους εγκεκριμένους οργανισμούς με τεράστιο bottleneck.Άρα με την ευρωπαϊκή ένωση να δίνει πιθανώς το οκ ο μεγάλος σκόπελος είναι η βρετανική CMA. Για να δούμε αν οι δεκαετείς συμφωνίες που πασάρει η Microsoft θα αποδειχθούν αρκετές.
Λάθος topic αλλά το έχω καιρό ευκαιρία. Με τις εισαγωγές δεν έχετε πρόβλημα στο ΗΒ? Με το κόστος εννοώ καθώς τώρα όλα έχουν δασμούςΑυτό είναι μεγάλο πρόβλημα στη δεδομένη συγκυρία. Μετά το Brexit επικρατεί ένα γραφειοκρατικό μπάχαλο σε όλες τις πτυχές και όλες τις πλευρές της βιομηχανίας από πλευράς νομοθετικών ρυθμίσεων (regulations). Εν συντομία και με λαϊκά λόγια, πιάστηκαν με τα βρακιά κάτω (ούτε καν τα παντελόνια) για το πόσο απροετοίμαστοι ήταν μετά το Brexit. Όλοι οι κλάδοι υποφέρουν διότι δεν υπάρχουν/έχουν αποφασιστεί τα νομοθετικά πλαίσια, τελικά καταλήγουν οι αρχές να αντιγράφουν τις αντίστοιχες ρυθμίσεις της ΕΕ, οι επιχειρήσεις κάνουν δουλειά/κατάθεση εγγράφων εις διπλούν σε ελάχιστους εγκεκριμένους οργανισμούς με τεράστιο bottleneck.
Θα ήταν αστείο αν δεν υπέφερε κόσμος από το βραχύβιο πολιτικό καιροσκοπισμό.
πόσο σκατάδες είναι εκεί στην sony επιτέλους; σε λίγο θα λένε ότι αν η MS προχωρήσει με την εξαγορά θα ξεσπάσει νέα παγκόσμια πανδημία (που θα κολλήσουν μόνο όσοι έχουν playstation...) και ότι η MS θα βιάσει τις γυναίκες και τις κόρες (πάλι όσων έχουν Playstation...) δηλαδή οκ έχουν τελειώσει τα επιχειρήματα και πετάνε ότι σαχλαμάρα τους έρθει...![]()
Sony says Microsoft may release a PlayStation version of Call of Duty "where bugs and errors emerge only on the game's final level or after later updates"
UPDATE 6.14pm: Microsoft has responded to Sony's suggestion it could deliberately introduce bugs and errors into Call o…www.eurogamer.net