γκαιε, μικρομεσαιο συστημα λογαριαζεται στις μερες που ζουμε. η πλακα ειναι οτι σχεδον ολα το κομπόνε ειναι, λεμε τωρα, σε λογικες τιμες...
εκτος απο 1. το πιο σημαντικο για τους κειμερς.
και το πραγμα εχει παρει μια πολυ περιεργη τροχια, οπου κι οι 2 εταιριες ισως για πρωτη φορα στην ιστορια, οσο θυμαμαι τουλαχιστον, ειδικα για την μπατζετ εως μεσαια αγορα, βγαζουν νεοτερα μοντελα στην καλυτερη ισων επιδοσεων με την προηγουμενη γενια και σε πολλες περιπτωσεις απλα χειροτερα. και απ οτι εχω καταλαβει (καλα δεν παρακολουθω και καθε μερα τα νεα, αυτα τα ξερουν καποιοι συφορουμιται) δεν ειναι οτι περιμενουμε κατι επαναστατικο να ερθει και θενε να ξεφορτωσουν ολες τις καρτες της προηγουμενης φουρνιας. απειροελαχιστες βελτιωσεις και τιμες στον θεο. που δεν εχει νοημα και να περιμενεις, γιατι ξερω γω πεφτουν 5 - 10 ευρω καθε 2 μηνες κατα μεσο ορο απ τις εξωπραγματικες τιμες που ειχαν φτασει. αν δεν θελει/μπορει καποιος να δωκει 450 ευρω για μια σχετικα δυνατη καρτα, αυτη που διαλεξα ειναι ο τελευταιος των μοικανων και σε μια υλοποιηση που δεν μου πολυαρεσει αλλά δεν μπορω να κανω αλλιως.
και το γαμωτο ειναι οτι αυτο που καποτε ηταν ταση και λεγαμε, ναι, ο κοβιντ, ναι, ο σεισμος στην σιγκαπουρη, ναι, ο πολεμος στην ουκρανια, εχει πια γινει κανονικοτητα. εδω και καιρο μπαινω καθε πρωι στον σκρουτζ, περισοτερο πια απο γνησια περιεργεια και βλεπω στην κατηγορια "καρτες γραφικων" το εξης tab (ξερεις, αυτα που και καλα σε βοηθανε να σορταρεις καλυτερα) που μου αναβει τα λαμπακια:
οικονομικες, λεει, ως
400 ευρά, λεει. εχουνε ξεφυγει οι αθρωποι.
οκ, ηταν μια μπακαλικη αναλυση απ τον μαλαχτη, αλλα νομιζω καπως ετσι εχει το πραμα. καλο θα ειναι πιστευω παντως να πας σε ΑΜ5 και η να περιμενεις για την καρτα μηπως γινει κανα θαυμα και πεσουν οι τιμες, η να τσιμπησεις μια εντρυ λεβελ που θα μπορεις ν αλλαξεις αργοτερα αν καλυτερευσουν οι συνθηκες η αν βγουν νεα μοντελα και φτηνηνουν τα παλια.
καλο κυνηγι.