What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ SITE RAGEQUIT.GR ΚΑΙ ΣΤΟ FORUM ΤΟΥ

webmaster

Commoner
Joined
Nov 9, 2012
Messages
36
1. Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα συμμετοχής με ένα, μοναδικό, nickname, το οποίο, όπως ακριβώς και όλα τα άλλα στοιχεία του (avatar, υπογραφή κτλ) δε μπορεί να παραπέμπει σε οποιουδήποτε είδους εμπορικά κατοχυρωμένη ονομασία ή σήμα, ούτε να έχει υβριστικό χαρακτήρα. Τα διπλά accounts θα διαγράφονται.

2. Επιθυμούμε αρμονική συνύπαρξη των μελών μας. Όλοι μπορεί να ξεφύγουμε ελαφρώς και να πούμε μία κουβέντα παραπάνω, αλλά η εξύβριση, η απειλή και οι ανάρμοστοι χαρακτηρισμοί εναντίων τρίτων, θα επιφέρουν απαγόρευση εισόδου στο μέλος που καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους.

3. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η ανάρτηση κάθε είδους πορνογραφικού υλικού και ειδικά σχετιζόμενου με ανήλικα παιδιά. Οι παραβάτες θα διαγράφονται επί τόπου και το site διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε καταγγελία τους και παράδοση των στοιχείων που διαθέτει στις αρμόδιες αρχές, ειδικά αν του ζητηθεί κάτι τέτοιο.

4. Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση συνδέσμων (links) για κατέβασμα παρανόμως διακινούμενου οπτικοακουστικού και άλλης φύσεως υλικού (ταινίες, μουσική, video games). Τo ίδιο και η δημόσια προτροπή ή/και παροχή βοηθείας ενός μέλους προς ένα άλλο, προκειμένου να προβεί σε πράξεις που παραβιάζουν το νομικό πλαίσιο περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

5. Κάθε είδους συκοφαντική αναφορά, αλλά και χρήση ανάρμοστων χαρακτηρισμών για πρόσωπα του δημοσίου βίου, θα απομακρύνεται άμεσα.

6. Το Ragequit.gr και οι ιδιοκτήτες του δε φέρουν καμία ευθύνη για την κατάσταση και λειτουργία για οτιδήποτε διακινείται μέσω του τομέα των αγγελιών. Υπεύθυνος για έλεγχο του πωλούμενου αντικειμένου είναι ο αγοραστής και μόνο.

***edit***
Από 03/06/2015 απαγορεύεται το bumping στα threads των αγγελιών απ' τον δημιουργό τους, τόσο για όσες έχουν ήδη αναρτηθεί μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία όσο και για κάθε άλλη που θα δημιουργηθεί σε κατοπινό χρόνο.

7. Για την ανάρτηση διαφήμισης προς τρίτο site ή υπηρεσία, απαραιτήτως πρέπει να έχει προηγηθεί συνεννόηση με την διαχειριστική ομάδα.

8. To πεδίο γενικής συζήτησης ("Off Topic") προσφέρεται για πάσης φύσεως κουβέντα, δίχως να θίγονται, κατά τον οποιονδήποτε τρόπο, οι θρησκευτικές, πολιτικές και σεξουαλικές πεποιθήσεις και προτιμήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων. Δεν είναι χώρος εκτόνωσης του καθενός μας, ούτε και πεδίο για καφενειακού τύπου συμπεριφορές.

9. Η χρήση greeklish επιτρέπεται, αλλά δεν είναι επιθυμητή. Ας προσπαθήσουμε όλοι να χρησιμοποιούμε την πλουσιότατη ελληνική γλώσσα.

***edit***
Κατόπιν απόφασης των διαχειριστών του site, από 15/01/2013 η χρήση των greeklish απαγορεύεται.

10. Σε περίπτωση εθελουσίας αποχώρησης ενός μέλους, το Ragequit.gr δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση να απομακρύνει τις έως τότε αναρτήσεις του, αν του ζητηθεί κάτι τέτοιο από τον αποχωρήσαντα.

11. Η παρουσία και δράση των διαχειριστών στο forum εξυπηρετεί τη σωστή και ομαλή λειτουργία αυτού. Ζητάμε την συνεργασία κάθε μέλους μαζί τους και την αποφυγή λεκτικών διαξιφισμών και ειρωνικών ή προσβλητικών λέξεων/εκφράσεων προς το πρόσωπό τους. Οι διαχειριστές (moderators) διατηρούν το δικαίωμα να προβούν σε επεξεργασία η διαγραφή μηνυμάτων (posts) ή ακόμα και σε λήψη πειθαρχικών μέτρων (banning) κατά την κρίση τους, και ιδίως σε περιστατικά προσωπικών επιθέσεων εναντίον άλλων μελών με προβλητικό ή άλλως ανάρμοστο τρόπο.

12. Η αναδημοσίευση μέρους ή και συνόλου των άρθρων που αναρτώνται στον παρόντα ιστότοπο σε τρίτα μέσα, μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν σύμφωνης γνώμης των διαχειριστών και ιδιοκτητών του Ragequit.gr και με την απαραίτητη αναφορά στην αρχική πηγή.

13. Προκειμένου να είναι ομαλή και απρόσκοπτη η ανάγνωση του forum, οι εικόνες που συνοδεύουν την υπογραφή έκαστου χρήστη δε μπορούν να έχουν συνολικό εμβαδό μεγαλύτερο των 450x150 pixels.

***edit***
Κατόπιν απόφασης των διαχειριστών του site, από 15/09/2014 η χρήση gifs στις υπογραφές μελών απαγορεύεται.

14. To Ragequit.gr χρησιμοποιεί cookies για την παροχή ορισμένων εκ των υπηρεσιών του προς τους χρήστες. Με την εγγραφή του στο site και τη χρήση του, ο χρήστης δηλώνει πως αποδέχεται την αποθήκευση cookies στον υπολογιστή του.

15. Η διαχειριστική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να προβεί, αν το κρίνει σκόπιμο, σε διαγραφή ή διακοπή της δυνατότητας σύνδεσης ενός χρήστη του οποίου η συμπεριφορά μέσω ανταλλαγής προσωπικών μηνυμάτων είναι ανάρμοστη και κάτι τέτοιο έχει καταγγελθεί από άλλα μέλη.

16. Καθένα από τα μέλη, με την εγγραφή και συμμετοχή του στο site και στο παρόν forum, αποδέχεται το σύνολο των παραπάνω κανόνων, των οποίων η τροποποίηση ή αλλαγή είναι στη διακριτική ευχέρεια των ιδιοκτητών του παρόντος ιστότοπου. Ο χρήστης αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνεται με δική του ευθύνη για αλλαγές και προσθήκες στους παρόντες όρους χρήσης.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Επήλθε τροποποίηση σ' έναν από τους κανονισμούς μας, συγκεκριμένα στον Νο 13.

Όπως μπορείτε κι εσείς να δείτε, κατόπιν απόφασης των διαχειριστών του site, από σήμερα η χρήση gifs στις υπογραφές μελών απαγορεύεται.

Παρακαλείστε όσοι έχετε τέτοιο στην υπογραφή σας, να προβείτε σε άμεση απομάκρυνσή του.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Ο κανόνας Νο 6 εμπλουτίστηκε (=απαγόρευση bumping στις αγγελίες), ενώ προστέθηκε και ο Νο 15.
 
Top Bottom