What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Κερατσίνι

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
διακοπτω λιγο την ρεμβη του φορουμ για ενα συμβαν που αξιζει λιγο την προσοχη μας.

http://www.nooz.gr/greece/traumatias-apo-epi8esi-me-maxairi-sto-keratsini

νεκρο λοιπον ενα παλληκαρι απο μαχαιρια ουγκανου.
το νετ ως συνηθως εχει παρει φωτια,και καθε ειδους παπαριτσα εχει γραφτει.

τα προηγουμενα χρονια,δεκαδες αλλοδαποι ξυλοκοπηθηκαν-μαχαιρωθηκαν απο τους "πατριωτες".
φυσικα σχεδον κανενας δεν ασχοληθηκε γιατι ηταν ξενοι.

τωρα ομως,αφου ο καθε απροσαρμοστος/λουμπεν προλεταριος/ψυχικα διαταραγμενος βρηκε στεγη και "ιδανικα" να υπηρετησει,κυκλοφορουν σαν να μην τρεχει τιποτα με τους αγκυλωτους σταυρους παραμασχαλα-παντα μπουλουκι γιατι ειναι και δειλοι.

ετσι λοιπον,με την ανοχη/συνενοχη των υπολοιπων τωρα περνουν τους δρομους σβαρνα για να "παταξουν" καθε τι διαφορετικο.

θα μας βρουν μπροστα τους.
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Ειναι καιρός να βρεί κάποιος τα παπάρια να ξηλώσει το μαγαζάκι αυτών των γελοίων που θέλουν και πολιτικό πρόσωπό. Αφορμή καλή ακούγεται να βγάλουν εκτός πολιτικής και παράνομη τη XA, αν ομολογησε το ζωο πουφαγε το παιδί.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,655
Aπό ένα γκρουπ στο FB:


<blockquote>Για να καταλάβω. Όταν εσύ δικαιολογείς με χίλια "ναι μεν, αλλά" το λιντσάρισμα στον Χατζηδάκη, την προτροπή για λιντσάρισμα στον Πάχτα, όταν επιχαίρεις χαιρέκακα για τη χρήση ή την απειλή βίας κατά πολιτικών σου αντιπάλων, όταν αρνείσαι να πεις απαξιώνοντας ως "ρηχό" ή "κλισεδιάρικο" το "καταδικάζω τη βία από όπου και αν προέρχεται", όταν αναρωτιέσαι κάθε τρεις και λίγο "αν ζούμε σε δημοκρατία", όταν μιλάς για "προδότες", "κρεμάλες", "εχθρούς του λαού" και διάφορα άλλα επειδή είσαι τόσο πωρωμένος που πιστεύεις φανατικά ότι οι πολιτικές και ιδεολογικές σου βεβαιότητες είναι ορθότερες και σημαντικότερες όλων των άλλων, δεν αντιλαμβάνεσαι ότι την ίδια ώρα οπλίζεις το αρρωστημένο μυαλό κάθε ουρακοτάγκου;

Και μη μου πεις ότι εγώ κάνω συμψηφισμούς. Εσύ, "ριζοσπαστικοποιημένε", "αντισυστημικέ", "αγανακτισμένε", πολιτικά αγράμματε και απαίδευτε καραγκιόζη είσαι που κάνεις τους συμψηφισμούς. Εσύ ισοπεδώνεις τα πάντα. Εσύ δίνεις τη δυνατότητα στον φασίστα και τον εξτρεμιστή να χρησιμοποιήσει τη δική σου καφρίλα ως επιχείρημα για να αναδείξει ως μείζονα τη δική του βεβαιότητα.

Ακόμα και αν εσύ αρνείσαι (ή φοβάσαι) να πάρεις όπλο ή μολότωφ ή καδρόνι, το ότι στέκεσαι με συμπάθεια έναντι αυτών που τα πιάνουν, σε βάζει απέναντί μου. Απαρέγκλιτα και απόλυτα απέναντι. Και δεν είμαι μόνος. Μαζί μου είναι δεξιοί, συντηρητικοί, κεντρώοι, φιλελεύθεροι, σοσιαλδημοκράτες, σοσιαλιστές, δημοκράτες αριστεροί, κομμουνιστές, απολιτίκ, όλοι όσοι νοιώθουν πολίτες της ίδιας Πατρίδας, μέλη του ίδιους έθνους και αποδέχονται τη συνύπαρξή μας (παρά τις διαφορές μας) σε μια δημοκρατική κοινωνία. Ίσως είναι και η μόνη περίπτωση που ταιριάζει το "εμείς ή αυτοί". Και πρέπει να κερδίσουμε εμείς.</blockquote>

Το ρητό "η βία παράγει βία" ακούγεται αρκετά κλισέ αλλά ισχύει 100%. "Τυχαίνει" η βία των 2 άκρων, είτε είναι χρυσαύγουλοι είτε είναι "αναρχοαυτόνομοι" (τους δολοφονημένους της Marfin ας μην τους ξεχνάμε τόσο εύκολα), να είναι η πλέον ωμή και δολοφονική, αλλά πέραν τούτου ΟΛΟΙ ΜΑΣ δυστυχώς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αποδεχθήκαμε κάποια μορφή βίας στον πολιτικό βίο της χώρας.

Να γίνει μια πορεία 1.000.000 ανθρώπων, να μην ανοίξει ΡΟΥΘΟΥΝΙ, και ο κόσμος να απαιτήσει την παύση της βίας ΣΥΝΟΛΙΚΑ, πέρα από την θεσμική και νομική προστασία απέναντι στα άκρα και τους υπανθρώπους των άκρων. Γίνεται?
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Πώς ορίζεις την έννοια της "βίας"?
 

castorsia

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 9, 2012
Messages
810
Εδώ μας δολοφονούν.

Εδώ ζούμε σε μια μεταμοντέρνα αποικιακή Βαϊμάρη.

Και κάποιοι νομίζουν ότι ζουν στο Sim City 3.

Ξυπνάτε μωρέ μερικοί, κουνήστε το κεφάλι σας μπας και βρείτε τίποτε άλλο εκτός από την θεωρία των 2 άκρων του επιτελείου Σαμαροκρανιδιώτηδων.

Μας σκοτώνουν.
Ο ενας επειδή ήταν αντιφασίστας.
Ο άλλος επειδή δεν είχε εισητήριο.
Ο τρίτος επειδή έκανε το σφάλμα να πάει σε διαδήλωση.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Ενω ως γνωστόν οι αναρχικοί μόνοι τους αντιμετωπίζουν τους εχθρούς τους στα ίσια...
Η περίπτωση είναι κλασσική: σφάζει κάποιος εναν μισητό αντίπαλο διαφορετικής ιδεολογίας; μπράβο στο παλικάρι, γίνεται το αντίθετο; δολοφόνοι- να τους κλείσουν μέσα και τα δύο άκρα είναι κατευθυνόμενα και σάπια, ούτε που με νοιάζει τι κάνουν και να πάνε να πνιγούν αμα θέλουν δεν με ενδιαφέρει
 

castorsia

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 9, 2012
Messages
810
<blockquote>Ακόμα και αν εσύ αρνείσαι (ή φοβάσαι) να πάρεις όπλο ή μολότωφ ή καδρόνι, το ότι στέκεσαι με συμπάθεια έναντι αυτών που τα πιάνουν, σε βάζει απέναντί μου. Απαρέγκλιτα και απόλυτα απέναντι. Και δεν είμαι μόνος. Μαζί μου είναι δεξιοί, συντηρητικοί, κεντρώοι, φιλελεύθεροι, σοσιαλδημοκράτες, σοσιαλιστές, δημοκράτες αριστεροί, κομμουνιστές, απολιτίκ, όλοι όσοι νοιώθουν πολίτες της ίδιας Πατρίδας, μέλη του ίδιους έθνους και αποδέχονται τη συνύπαρξή μας (παρά τις διαφορές μας) σε μια δημοκρατική κοινωνία. Ίσως είναι και η μόνη περίπτωση που ταιριάζει το "εμείς ή αυτοί". Και πρέπει να κερδίσουμε εμείς.</blockquote>

WTF did i just read?
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
<blockquote> Το ρητό "η βία παράγει βία" ακούγεται αρκετά κλισέ αλλά ισχύει 100%. "Τυχαίνει" η βία των 2 άκρων, είτε είναι χρυσαύγουλοι είτε είναι "αναρχοαυτόνομοι" (τους δολοφονημένους της Marfin ας μην τους ξεχνάμε τόσο εύκολα), να είναι η πλέον ωμή και δολοφονική, αλλά πέραν τούτου ΟΛΟΙ ΜΑΣ δυστυχώς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο αποδεχθήκαμε κάποια μορφή βίας στον πολιτικό βίο της χώρας.

Να γίνει μια πορεία 1.000.000 ανθρώπων, να μην ανοίξει ΡΟΥΘΟΥΝΙ, και ο κόσμος να απαιτήσει την παύση της βίας ΣΥΝΟΛΙΚΑ, πέρα από την θεσμική και νομική προστασία απέναντι στα άκρα και τους υπανθρώπους των άκρων. Γίνεται?
</blockquote>

??????

τι εκανες στον χειλιον παπαγαλακι της δεξιας?που τον κρυβεις?

<blockquote> Ξυπνάτε μωρέ μερικοί, κουνήστε το κεφάλι σας μπας και βρείτε τίποτε άλλο εκτός από την θεωρία των 2 άκρων του επιτελείου Σαμαροκρανιδιώτηδων. </blockquote>

μπα η θεωρια ειναι παλια.
η πλακα ειναι οτι χρησιμοποιειται οπως βολευει καθενα,πχ εδω εχουμε ακροδεξιους-αναρχικους

και γιατι περικαλω να ξυπνησει και να απαιτησει κανεις?
αμα βολευεται με αυτα που εχει?

η αριστερα συνολικα μαζευει γυρω στο 30%,και απο αυτους που πηγαν στον συριζα οι περισοτεροι δεν ενδιαφερονται καθολου για αριστερους ριζοσπαστισμους κτλπ.
τους νοιαζει μονο να φυγει η τροικα και οι γερμανοι,να αλλαξουν δηλ αφεντικα.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Για να μην παρεκτραπεί το thread, πράγμα πολύ επικίνδυνο, θα παρότρυνα να γίνεται ο "διαπληκτισμός" σε επίπεδο επιχειρημάτων και όχι σε επίπεδο "name calling". Διαφορετικά ανατρέξτε στο πλαίσιο κανόνων. Ενδεικτικά για να βοηθήσω παραθέτω την εξής πυραμίδα. Όσο κοντύτερα στην κορυφή τόσο το καλύτερο.

<img src="http://mybfolder.com/pics/2113-1274736033.jpg" alt="2113-1274736033.jpg" class="bbcode_img" />
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟΣ ότι η συζήτηση-το thread θα ξεφύγει πολύ άσχημα, οπότε οφείλω να ξεκαθαρίσω από τώρα ότι με το που θα γίνει αυτό, θα κλειδωθεί και θα εξαφανιστεί επί τόπου. Από σεβασμό στο δικαίωμα τηε έκφρασης, μένει ανοικτό προς το παρόν.

Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε την κουβέντα που κάνετε κι εγώ να κρατήσω την ελπίδα ότι θα με διαψεύσετε πανηγυρικά....
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,655


Northlander wrote:
Πώς ορίζεις την έννοια της "βίας"?</blockquote>


Όταν ένας αγράμματος "αγανακτισμένος" δηλώνει πως "θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή για να κρεμάσει τα λαμόγια που μας πήραν τα λεφτά" και μετά πάει και πετάει πέτρες και γιαούρτια στους εκλεγμένους βουλευτές, αποδέχεται την βία ως κάτι το θεμιτό.

Όταν ένας νεαρός ΚΝίτης φωνάζει "ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ" και διάφορα άλλα συνθήματα για κονσέρβες και ξηρά τροφή, ενώ παράλληλα ταμπελιάζει ως "δεκανίκι του συστήματος και φασίστα" όποιον διαφωνεί μαζί του, αυτός και όσοι συμφωνούν μαζί του αποδέχονται την βία (την οποία μάλιστα βαπτίζει ως "καλή" και "αναγκαία" βία) ως κάτι το θεμιτό.

Όταν ένας ακροαριστερός πετάει μολότοφ στην Μαρφίν φωνάζοντας "ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ", αυτός και όσοι τον δικαιολογούν ή συμφωνούν μαζί του αποδέχονται την βία ως κάτι το θεμιτό.

Όταν ο Καμμένος βγαίνει στην Τσαπανίδου και καλεί τον κόσμο να λιντσάρει κάποιον (ΟΠΟΙΟΣ κι αν είναι), αυτός και όσοι συμφωνούν μαζί του αποδέχονται την βία ως κάτι το θεμιτό.

Όταν κάποιος βλέπει τα ΜΑΤ να πλακώνουν διαδηλωτές και λέει "καλά τα έκανε τα τσογλάνια, ρίχτε τους κι άλλες", αποδέχεται την βία ως κάτι το θεμιτό.

Όταν (αληθινό περιστατικό που μου συνέβη πριν λίγες μέρες) ο οδηγός ενός αστικού λεωφορείου ζητεί από τους επιβαίνοντες να επιβιβάζονται από την μπροστά πόρτα του οχήματος για λόγους ελέγχου αλλά και για να κατανέμεται πιο ομοιόμορφα ο κόσμος στο λεωφορείο, και αμέσως ξεπετάγονται 2-3 και του φωνάζουν "ΕΙΣΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ ΡΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ", αυτοί και όσοι συμφωνούν μαζί τους αποδέχονται την βία ως κάτι το θεμιτό.

Όταν οι συνδικαλιστές πλακώνονται μεταξύ τους ή κόντρα σε "αναρχικούς" με καδρόνια, αποδέχονται την βία ως κάτι το θεμιτό.

Όταν ο Χρυσαυγίτης... well, είναι Χρυσαυγίτης, αποδέχεται την βία ως κάτι το θεμιτό.

Όταν κάποιος διαβάζει τα γραφόμενά μου και αμέσως αποκρίνεται "ΕΙΣΑΙ ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΚΑΠΙΤΑΛΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΤΖΟΥΖΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ", εκτός του ότι μάλλον είναι οικτρά ανίδεος (σιγά μην στηρίξω τον κωλόγαυρο τον σαμαρά να πούμε) έμμεσα αποδέχεται και την βία προς εμέ για τις απόψεις μου, απλά και μόνο επειδή τις αντιλαμβάνεται ως "αντίθετες" σε αυτό που αυτός θεωρεί ως ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ύστερα, όταν ΟΛΟΙ οι παραπάνω βλέπουν κάποιον από τους άλλους να χρησιμοποιεί τη βία, και αποκρίνονται "ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ TI ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ", κατ'εμέ είναι απλά υποκριτές.

Simple as that.

Προσωπικά αρνούμαι αυτήν την διάκριση ανάμεσα σε "καλή/χρήσιμη" και "κακή" βία και την κατακρίνω από όπου κι αν προέρχεται, με οποιαδήποτε έκφανση. Δεν την θεωρώ λύση για τίποτα, παρά μόνο για έξτρα περιστατικά βίας, τα οποία μόνο το σύστημα βολεύουν στην τελική.

Υπάρχει τρόπος να κατακρυμνηστεί η χρυσή αυγή εκεί που της αξίζει να βρίσκεται, δηλαδή στο χρονοντούλαπο με τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας. Και αυτός ο τρόπος απαιτεί πολιτική και κοινωνική παιδεία, μαζική πίεση προς την πολιτική ηγεσία (ΟΠΟΙΑ κι αν είναι αυτή), ορθή κρίση, ιστορική γνώση και κοινωνική αλληλεγγύη, ΟΧΙ "ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ" και "ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ" και οι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ εμφυλιακές ρητορίες που αναπαράγουν διάφορα ΚΤΗΝΗ.

Υπάρχει η θέληση να ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο? Εκεί είναι το ζήτημα.

Αν και κάτι μου λέει πως θα γίνουν σήμερα 10-20 πορείες, θα σπάσουν 4-5 γραφεία της ΧΑ, θα γίνουν και 10-20 προσαγωγές... και σε κάνα μήνα το πολύ θα συζητάμε πάλι για την "καργιόλα τη Μέρκελ που θέλει το κακό μας και τον καπιταλισμό που μισεί την Ελλάδα".

Αυτά τα ολίγα από εμένα, αναφέρω από τώρα πως δεν θα απαντήσω σε τυχόν επιθέσεις που θα δεχθούν οι απόψεις μου οπότε μην μπείτε στον κόσμο να με κράξετε.

Ίσως τελικά ο τόπος αυτός χρειάζεται απλά ένα carpet bombing με ναπάλμ για να σωθεί. OMG ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΒΙΑ ΤΕΛΙΚΑ

 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Ok με κάλυψες. Θα απαντήσω όταν βρω το χρόνο καταλλήλως (βαριέμαι να ακολουθήσω τη Σωκρατική μέθοδο μέχρι το τέλος).

Επίσης το γιατί θεωρείς την "ταξική πάλη" εμφυλιακό σύνθημα με προβληματίζει, μιας και αντικρούει το αίτημά σου για <u>πολιτική παιδεία</u> και ιστορική γνώση. Από την άλλη βλέπω τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται στη Βουλή και τις ερωτοαπαντήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ, που καταλήγουν ποιος την έχει πιο μεγάλη με τέτοια συνθήματα και κλαίω για τον κόσμο που πέθανε τότε....
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
η συζητηση σας, εχει τρομερο ενδιαφερον, και θα την παρακολουθησω απο μια 'safe distance'
EXTRA ΠΡΟΣΟΧΗ σε οσους συμμετεχουν στο παρακατω σχημα:

<img src="http://www.oomyco.com/comics/2012-12-28-12-28-2012-Bait.jpg" alt="2012-12-28-12-28-2012-Bait.jpg" class="bbcode_img" />
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
οσοι εχετε κατι να πειτε απλα γραψετο και αφηστε τα περι φλειμ κτλπ

οτι ειχα να πω το εγραψα στα 2 πρωτα ποστ.

απορω δε τι καθομαι και ποσταρω ωρες ωρες σε ενα φορουμ εγκαθετων μικρο αστων.
βολευετειτε οσοι ακομα μπορειτε.
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
<blockquote>απορω δε τι καθομαι και ποσταρω ωρες ωρες σε ενα φορουμ εγκαθετων <u>μικρο αστων</u>.</blockquote>

Ξεκίνησαν τα baits.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Τις τελευταίες μέρες (που έχουν αρχήσει μια σειρά απεργιών, διαδηλώσεων, σηζητήσεων για νέα μέτρα, όπου να ναι σκάνε τα χαράτσια και τα πετρόλια θέρμανσης κτλ.) έχουμε δει 2-3 ντρανταχτά "μπαχαλέματα" από την ΧΑ. Τυχαίο? Επίσης η πλειοψηφεία των δημοσιογράφων αρχίζει το κύρηγμα των 2 άκρων (αλήθεια, πότε είδαμε μαχαίρωμα π.χ. αναρχικού σε νεο-δημοκράτη γιατί τσακώθηκαν πολιτικά), τυχαίο? Δεν ξέρω, βρωμάει η κατάσταση πολύ. Απαιτεί εμβάνθυση και μεγάλη ανάλυση το πράμα για να εκφέρω ολοκληρομένη γνώμη και δεν προλαβαίνω τώρα. Πρέπει να το δεί κάποιος σφαιρικά ΠΟΤΕ αναιβαίνει η φασιστική δράση, ΠΟΙΟΥΣ χτυπάει, ΠΟΙΟΙ ευνοούντε κτλ. Παίζει να επανέλθω αργότερα με ποιο αναλυτικές σκέψεις, ΑΛΛΑ συνgamers παρακαλώ κόσμια και ψύχραιμα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Κρίμα για το παλικάρι όπως και να χει..
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Άλλαξα τον τίτλο του θέματος, πέραν τούτου συντάσσομαι με το Μάνο. Χαίρομαι πάντως πολύ που ως τώρα γίνεται ώριμη και πολιτισμένη συζήτηση πάνω σε ένα πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα.

Να δούμε πού θα φτάσει η αλητεία και η ασυδοσία σ'αυτό τον ταλαίπωρο τόπο...
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Κάποιος, κάποτε, είχε πει το εξής: Διαφωνώ με ότι λες, αλλά θα υπερασπιστώ με την ζωή μου το δικαίωμα σου να το λες. Όλοι έχουμε το δικαίωμα της γνώμης, και του ελευθερού λόγου. Και ο χρυσαυγίτης, και ο τζιβάτος, και ο νεοδημοκράτης, και ο πασόκος.
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516


Borracho wrote:
Να δούμε πού θα φτάσει η αλητεία και η ασυδοσία σ'αυτό τον ταλαίπωρο τόπο...</blockquote>

Νομιζω οτι αυτη η παρατηρηση, ειναι ευκολη.
γιατι.... ΓΙΑ ΝΑ υπαρχουν αυτα που λες, υπαρχει λιπασμα για αυτα.
δεν ξημερωσε μια ωραια μερα και τσουπ, σκασαν μυτη τετοια φαινομενα.
η απαντηση θεωρω οτι ειναι μια.... θα την αναφερω μολις ωριμασει το κλιμα της κουβεντας. ως τοτε safe distance... again and again and again!
τελος ΔΕΝ θα διαμαρτυρηθω για την κατασταση μας, γιατι προφανως αυτη μας αξιζει. ΑΝ αλλαζαμε τα εγω μας, τοτε ισως να δικαιουμασταν μια διαμαρτυρια.

 
Top Bottom