What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Κοπή Βασιλόπιτας Ragequit 2016 & Λοιπά Άγρια Τζάτζαλα

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Λέηντιζ ετ τσέντλεμεν, <br><br>Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως καθώς εφέτος οι ύπουλες συμφωνίες μας με Telltale/Τυχαίος Σάπιος Indie Dev Με Άποψη Εδώ/EA απέδωσαν καρπούς, αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε ως Ιλλουμινατο-οργανισμός που σέβεται τον εαυτό του. <br><br>Θα κόψουμε λοιπόν παραδοσιακή βασιλόπιτα το <u><b>Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 18:00 το απόγευμα στην γνωστή και αγαπημένη Tithora</b></u>. Φυσικά θα υπάρξει φλουρί και σπέσιαλ δώρο έκπληξη. Όσοι θα μας έρθετε, παρακαλούμε δηλώστε εδώ συμμετοχή το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να ετοιμαστούν τα στρέμματα βασιλόπιτας εγκαίρως και να ξεριζώσουμε αρκετές τρίχες από την πλάτη του Γεράνιου, προκειμένου να πλέξουμε το Σκούφο Του Νικητή +5 Saving Throw vs. Fate.<br><br>Τσίρζ και την αγάπη μας!<br><br>ΥΓ Η Tithora είναι ακριβώς δίπλα σε σταθμό του <u>ΗΣΑΠ στα Άνω Πατήσια</u>, οπότε η πρόσβαση μετά το Happy Time θα είναι easy mode για τους βετεράνους.<br><br><b>Συμμετοχές</b><br><br>01. Borracho<br>02. Sephir<br>03. manos426f (+ σύζυγος)<br>05. Pain (+ ΠΕ ?) <br>06. Alucard<br>07. 0AGAN<br>08. Steel_Havoc<br>09. f2bnp<br>    <strike>tony_crow</strike><br>10. GrMadness <strike>(+ΠE)</strike><br>11. theonirvana<br>12. grotenfrod<br>13. MaverickStrange<br>14. Castledoque<br>15. Lagios77 <br>16. kara<br>17. mindraven<br>18. Zombiecow<br>19. Epitaph<br>20. pitsinius<br>21. rikimaru<br>22. adhan<br><br>Το μαγαζί προχώρησε σε μία πολύ ευγενικη κίνηση, προσφέροντάς μας αισθητά μειωμένες τιμές για καφέ / μπύρα / ποτό, οι οποίες είναι οι παρακάτω:<br><br>- Καφές (οποιοσδήποτε) - 3.00€<br>- Ποτό - 5.00€<br>- Ποτήρι Άλφα 500ml - 3.00€<br>- Ποτήρι Amstel / Heineken 500ml - 4.00€<br>- Ποτήρι Amstel 1lt - 6.00€<br>- Κανάτα Amstel 1.5lt - 10.00€<br>- Paulaner μπουκάλι 500ml - 5.00€<br><br>Νομίζω είναι παραπάνω από καλές!  :drinks:  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br>
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
First! Εκτός απροόπτου, count me in!
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Αμάν ρε παιδιά, ένα πσκ είπαμε να πάμε Τρίκαλα και εκείνο βάλατε την πίτα;  :seriouslyno:<br><br>Αν δεν πάμε, λόγω μπλόκων, θα έρθω ! Αφήστε μια παρένθεση για μένα  :drinks:
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
Ανευ συγκλονιστικού απροόπτου θα είμαι εκεί!<br>Απο τη συντακτική ομάδα τη συμμετοχή θα έχουμε?<br>Θα είναι ο Γεράνιος ή θα στείλει τσουβαλάκι με τρίχες μέσω Royal Mail?
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Κοπή πίτας στην Tithora, όπως ακριβώς θα το ήθελε και ο Lemmy  :mosh:<br>Mέσα εκτός περίπτωσης κατακλυσμού, zombie apocalypse και λοιπές καταστροφές  :salute:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<blockquote><br>Θα είναι ο Γεράνιος ή θα στείλει τσουβαλάκι με τρίχες μέσω Royal Mail?<br></blockquote><br><br>Θα συγκλονίσει με την απουσία του για άλλη μία φορά. Έστειλε τα δωράκια για το φλουρί όμως (hep, hep, hints thrown).  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br><br>Τις τρίχες τις ξύρισε χτες ο ΠΕ. Τις μαζέψαμε σε δύο προμοσακούλες και θα σταλούν με UPS για να μην υπάρξει πιθανότητα να χαθούν. Αρκεί να εκτελωνιστούν γρήγορα.
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
<blockquote><br>Τις τρίχες τις μαζέψαμε σε <span style="font-size:14pt"><u>δύο</u></span> προμοσακούλες</blockquote><br><br>Σκούφο είπαμε να φτιάξουμε οχι να γεμίσουμε πάπλωμα!  :lol:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Θα στείλουμε και κανένα πλεκτό ως συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα των αγροτών.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
Θα ερθω με δωρακι (αν μπορεσω να ερθω...)<br><span class="bbcode_spoiler">http://i.imgur.com/binWklV.jpg<br><i>Δελφικος οδηγος επιβιωσης κατα την συγκρουση γιγαντων </i> :pope:<br></span>
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Will be there. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Λογικά με τον ΠΕ. Ζμουά.
 

silender

Commoner
Joined
Jan 8, 2016
Messages
46
Δεν σας πρόλαβα, έφυγα εχθές από την πρωτεύουσα. <br><br>Καλά να περάσετε παίδες.  :mosh:  :mosh:  :mosh:
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
λογικα θα ερθω.<br>και λεω λογικα γιατι πεφτει μεσα στην εξεταστικη,οποτε αναλογα με το διαβασμα....<br>ενταξει τωρα που το ξανασκεφτομαι χρειαζεται και ενα διαλειμμα  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />  :devil:<br>περα απο την πλακα,λογικα θα ερθω αλλα θα κατσω για 1-2 ωρες
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
<blockquote><br>Έλα ρε φίλε, ζηλεύω πάλι.  :agony:<br></blockquote><br><br>Θα σε συμβούλευα να κάνεις ένα μικρό ταξίδι-μονοήμερη, μετά από συνεννόηση με τον ΠΕ. <br><br>Το ίδιο και ο ccwr. :spiteful:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Καλα θα τανε, αλλά δεν μπορώ δυστυχως λογω δουλειάς.  :&#039;(  :throw:
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
<blockquote><br>Καλα θα τανε, αλλά δεν μπορώ δυστυχως λογω δουλειάς.  :&#039;(  :throw:<br></blockquote><br><br>Άσε τα σάπια, θα <strike>φας παντόφλα</strike> κάτσεις να λιώσεις στο gaming.  :pP
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Το Ragequit σας ανακοινώνει πως θα γίνει το κοπι το πιτα και στην Αλεξανδρούπολη. Θα δώσουν το παρών ΕΓΩ και ο ΓΙΟΣ μου! Σε περίπτωση που τα μέλη φτάσουν τον αριθμό των ΤΡΙΩΝ ατόμων σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για να πω τη γυναικα να ετοιμάσει το σαλόνι καθώς στο δωμάτιο δε θα χωράμε.<br><br>Ο τυχερός που θα βρει το φλουρί θα κερδίσει μία μερίδα λαχανοντολμάδες φτιαγμένες από τον ντολμαδοπαρασκευαστή που εξασφάλησα αποκλειστικά για σας αντί να πετάξω τα 10 ευρώ στο φρεάτιο που υπάρχει μπροστά στο σπίτι.<br><br>Διατίθεται παρκιν για λεωφορείο καθώς και παντόφλες καλοκαιρινές τύπου στρινγκ για τις μετακινήσεις σας εντός του σπιτιού.<br><br>Γυναικίες παρουσίες επιτρεπτές μόνο με φούστα ως τον αστράγαλο και μέγεθος στήθους 1/2 του λεμονιού για να μη πέσει παντόφλα. <br><br>Θα ακολουθήσει γλέντι με σκληρά ναρκωτικά και χτίσιμο σπιτακίων με τουβλάκια. Guest εμφάνιση από τη πεθερά μου, έτσι για να μου σπάσει τα νεύρα!!<br>
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
<blockquote><br>Το Ragequit σας ανακοινώνει πως θα γίνει το κοπι το πιτα και στην Αλεξανδρούπολη. Θα δώσουν το παρών ΕΓΩ και ο ΓΙΟΣ μου! Σε περίπτωση που τα μέλη φτάσουν τον αριθμό των ΤΡΙΩΝ ατόμων σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για να πω τη γυναικα να ετοιμάσει το σαλόνι καθώς στο δωμάτιο δε θα χωράμε.<br><br>Ο τυχερός που θα βρει το φλουρί θα κερδίσει μία μερίδα λαχανοντολμάδες φτιαγμένες από τον ντολμαδοπαρασκευαστή που εξασφάλησα αποκλειστικά για σας αντί να πετάξω τα 10 ευρώ στο φρεάτιο που υπάρχει μπροστά στο σπίτι.<br><br>Διατίθεται παρκιν για λεωφορίο καθώς και παντόφλες καλοκαιρινές τύπου στρινγκ για τις μετακινήσεις σας εντός του σπιτιού.<br><br>Θα ακολουθήσει γλέντι με σκληρά ναρκωτικά και χτύσιμο σπιτακίων με τουβλάκια. Guest εμφάνιση από τη πεθερά μου, έτσι για να μου σπάσει τα νεύρα!!</blockquote><br><br>Ωραίος ο αδελφός Tsok. Αφού δεν κάνεις giveaway το σπίτι σου, πάλι καλά. :pP<br><br>Grammar nazi mode on<br>*λεωφορείο<br>*χτίσιμο<br>*σπιτιών<br>*<strike>πεθερά</strike><br> :trollface:
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote>και παντόφλες καλοκαιρινές τύπου στρινγκ για τις μετακινήσεις σας εντός του σπιτιού.<br></blockquote><br> :lol: :lol: :lol: :worshippy: :lol: :lol: :lol:
 
Top Bottom