What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Μαζευτείτε όποιοι μπορειτε γιατί αμοληθήκανε όλοι και μόλις αρχίσει η κίνηση απο νομό σε νομό και ο τουρισμός θα αρχίσουν τα κρούσματα να εμφανίζονται όπως οι αναζωπυρωμένες φωτιές το καλοκαίρι.
Με πηρε τηλεφωνο ενας οικογενειακος φιλος για να παραπονεθει. δεν τον πηρα τηλεφωνο για να δω τι κανει. Ο τυπος εφυγε απο αθηνα, πηγε ευβοια και απο εκει βορεια ελλαδα. καλα ρε φιλε, δεν υπηρχε ελεγχος στους δρομους;
μου ειπε οτι αστυνομια επαιζε αλλα δεν τον σταματησαν πουθενα. θα αραξει λιγο βορεια ελλαδα και θα επιστρεψει τις επομενες ημερες.
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655
Όπως τα λες είναι.
Φίλος μου πήγαινε με το αγροτικό σε γειτονικό νομό για να κάνει εποχικές εργασίες σε περιβόλι τον τελευταίο μήνα. Έλεγχος πουθενά, Απο τον φόβο του να μην τον εντοπίσουν το πήγαινε σφαίρα το αγροτικό, με 140 στην εθνική φορτωμένο. :ROFLMAO:
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,267
αλήθεια λέτε; και εμείς τι περιμένουμε να αρθεί μεταξύ νομών τόσο καιρό. Έχουμε δουλειές στη μισή Ελλάδα που πρέπει να τελειώσουν πριν μας ξανακλείσουν μέσα, από Δευτέρα αρχίζουμε ταξίδια σαν το κρου του Ντάστιν Χόφμαν στο Outbreak. Άμα το ξέραμε να ξεκινάγαμε όσο ήταν όλοι κλειδωμένοι σπίτια τους...

όσο για τις γιαγιάδες.... ναι. Πήγα μανάβη είχε έναν πάγκο να εξυπηρετεί το προσωπικό πελάτες και ανοιχτή μια πόρτα να μπαίνουν ανά ένα άτομο μέσα, μπήκα άρχισα να γεμίζω τσάντες μπουκάρει μια γριά σαν κρου σε κανένα χέιστ και έρχεται και μου κολάει δίπλα, ααααασταδιάλλαααααα ντε παραπέρα... μόλις αρχίσετε να ψοφάτε να σας δω...

Μου την είπε και ένας μπάρμπας μου που φοράω μάσκα και άρχισε τα δικά του για τους ψεύτικους θανάτους στην Ιταλία και τι μούφα που είναι ο ιός κτλ... αν δεν έχανα την ψυχραιμία μου θα τον ρώταγα αν 2 φίλοι γιατροί, 2 φίλοι φαρμακοποιοί, άλλοι τόσοι σε στρατό και σώματα ασφαλείας όλοι μαζί μου λένε ψέματα, αλλά ευτυχώς όταν χάνω την ψυχραιμία μου μου ανεβαίνει το αίμα τόσο που δεν μπορώ να βγάλω κουβέντα, αν και σίγουρα θα μου τους έβγαζε όλους ιλουμινάτους...

Ρε ας μην φοβόμουν μην πάθει τίποτα ο πατέρας μου και θα πήγαινα να σας τον φέρω εγώ τον ιό να σας δω μετά... ζωχάδια.
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655
Η τρίτη ηλικία έχει γίνει νίντζα, σε κυκλώνουν πριν το πάρεις χαμπάρι. :ROFLMAO:
Αν φοράς μάσκα και περάσεις απο μπροστά τους, τους ακούς να λένε ψιθυριστά μεταξύ τους :''κοίτα αυτός φοράει μάσκα, μην τον πλησιάζεις έχει κορονοιό''.
 
Last edited:

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Το προηγούμενο σκ ψάχναμε έναν παππού με άνοια που χάθηκε. Ημασταν λοιπόν πολιτική προστασία, αστυνομία, πυροσβεστική, τοπικοί άρχοντες και εθελοντές πάνω από εκατό άτομα. Ο ένας πάνω στον άλλον. Καμία μάσκα και κανένα γάντι. Και μετά πως να μην πιστέψει ο κόσμος ότι είναι μούφα η κορόνα; Αφού σου λέει κανείς τους δεν την παίρνει στα σοβαρά
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
δεν υπαρχει reaction για αυτο το αριστουργημα................ αυτος ο ανθρωπος μου δινει το κουραγιο να σηκωθω. ενταξει, μεχρι την κουζινα παω αλλα πηγαινω γελωντας.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Είναι πλέον τόσο αποκομμένοι που δεν μπορούν ούτε τα προσχήματα να κρατήσουν. Θα αναρωτιούνται για παντεσπάνια και τσάι Βιρμανίας στο τέλος...
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Λοιπον, επειδη το θεμα ειναι ακομα επικαιρο.
Σημερα πηγα στην εφορια..... flashback. Την περασμενη εβδομαδα ειχα παει σε ενα ΚΕΠ. σαν γνησιος ελληνας παρκαρα μπροστα στην πορτα και τσεκαρα αν ειναι ανοιχτο. Αναμεσα απο τις αφισες για την καλυτερη εξυπηρετηση και τα ποστερ για την επιτελους σωστη διακυβερνηση, διεκρινα καποιες σιλουετες μεσα. επειδη καπνιζα, ειπα να τελειωσω το τσιγαρακι μου με το χερι κρεμασμενο εξω απο το παραθυρο.
Ανθρωπος δεν πλησιασε το ΚΕΠ. πεταω το τσιγαρο στα ξεροχορτα που επνιγαν τον τιγκαρισμενο καδο με τα πλαστικα και τις πανες για μωρα και χωνω μουρη απο την πορτα. Ρωταω τι παιζει και μου λενε εξυπηρετηση με ραντεβου. υπενθυμιζω, κανενας κοινωνικος πελατης μεσα στο ΚΕΠ.
ωραια λεω, ποτε να ερθω και μου λενε μετα απο μερικες ημερες, το πρωι.
σημερα
Παω στην εφορια με την σιγουρια οτι πρεπει να κλεισω ραντεβου. Πηγα για ανιχνευση της τοποθεσιας και για να δω πως κλεινω ραντεβου.
Στην εισοδο της εφοριας στεκοντουσαν 10 ατομα με δηθεν αποστασεις ασφαλειας. Μαζι με την μουτσουνα μου, φτανει στην εισοδο και μια γυναικα η οποια ρωταει εαν μπορουμε να μπουμε μεσα. Τσου, πρεπει να κλεισεις ραντεβου.
Κοιταζω την τζαμαρια και βλεπω το tip of the day. επειδη θα πεθανουμε ολοι, η εξυπηρετηση θα γινεται με ραντεβου και απο κατω μια ολοκληρη λιστα με τηλεφωνα. Γραμματεια, κεφαλαιο, μητρωο, Κ.Β.Σ. τσοπανα rave και οι ασοι του καρατε.
δεν εχω ιδεα ποιο τμημα μπορει να με εξυπηρετησει και δεν υπαρχει κανενας για να ρωτησω. τραβαω φωτογραφια τον τηλεφωνικο καταλογο της εφοριας. κατω απο το αριστα εκτυπωμενο χαρτι, ειχαν κολησει και ενα χαρτι το οποιο το εκοψαν με το χερι. Αυτα τα χαρτακια που ειναι σαν τα το εκοψαν με δοντια ποντικου. Εχουν γραψει κατι με μαρκαδορο, ξερετε τωρα πως ειναι τα χειρογραφα με μαρκαδορο, και διακρινω ενα @.
οχι παπαρακι, παπακι.

Το βαζω και αυτο στην ακριβη sd καρτα μου και δεν φευγω, εννοειται. περιμενω να δω πως γινεται η φαση. περιμενω λοιπον να δω πως ειναι η φαση. περιμενω να δω πως γινεται η φαση με τα ραντεβου. περιμενω λοιπον για να τσεκαρω. δεν κολησε το μυαλο μου και γραφω τα ιδιο πραγμα. Η αναμονη κολησε. Τι στο διαολο συμβαινει με τον πολιτισμο;
Ανοιγει η πορτα και βγαινει η κλασσικη κρατικη εξυπηρετρια, με το κλασσικο κακογουστο μεηκαπ, το καμενο τριχωτο κεφαλης απο τις κινεζικες βαφες αυτοκινητων μαλλιων και την ρογα που εχει σφηνωσει μεσα στον αφαλο με το χνουδι απο το νυφικο της.
Γιατι δεν φορατε μασκες;
Κοιταζω την οργανικη μορφη και δεν φοραει μασκα, δεν φοραει γαντια αλλα φοραει σκουλαρικια. Πεταγεται εξαγριωμενος ψηφοφορος και της λεει, εσυ ΜΩΡΗ, (αυτο το μωρη, το ειπε πολυ ωραια, ειχε μια μουσικοτητα απο ταινια με αγριες ερωτικες σκηνες) γιατι δεν φορας μασκα;
τοτε ειναι που καταλαβα οτι τα ραντεβου ειναι συμβολαια για ψυχιατρικη αγωγη.
Εγω ειμαι μια, και με αυτη την απαντηση μας ταπωσε ωσαν καπακι του ταπερ.

Η λεγαμενη συνεχισε απτοητη και ρωτησε μια γυναικα που στεκοταν μπροστα στην εισοδο τι θελει. θελω ABCD και εφερα τα χαρτια και κανει την κινηση να της τα δσει. Η λεγαμενη τρεχει πισω απο την πορτα και με την μυτη να εξεχει απο την πορτα ουρλιαζει, σοβαρα-χωρις υπερβολες, ουρλιαζει. μην πλησιαζεις!!!!!

βαζει την μυτη πισω απο την πορτα και βγαζει το χερι εξω απο την πορτα. πιανει τα χαρτια χωρις γαντια και ολα καλα. εκλεισε την πορτα και εφυγε.
Εχω ξεκινησει διαδικασια αποκωδικοποιησης η οποια σταματαει απο μια απιστευτη ροη πληροφοριων.
Οσοι ηταν εκει, ειχαν επικοινωνησει για ραντεβου και σε ολους ειπαν 11 να ειναι εκει. ΝΑΙ, 10+ ατομα, ανεξαρτητου υποθεσεως ειχαν ραντεβου 11 το πρωι.

Η δεκαδα των συντομα στην φυλακη για βιαιοπραγιες, ειχε παει νωριτερα και μερικοι ειχαν παει ΠΟΛΥ νωριτερα. Η πορτα ανοιξε για δυο λεπτα για να βγει ενα χερι και εκλεισε ξανα. επειδη επρεπε να το κανω, το εκανα. περιμενα να δω αν θα ξαναδω το ιδιο χερι. καπνισα δυο τσιγαρα και χερι δεν ειδα. Φευγω και παω στο αυτοκινητο και κανω τον γυρο του τετραγωνου, περναω μπροστα απο την εφορια και οι ανθρωποι στεκοντουσαν κατω απο τον ηλιο, οπως τους ειχα αφησει. επιστρεφω σπιτι και παιρνω τηλεφωνο για ραντεβου. παιρνω γραμματεια γιατι δεν ξερω με ποιον πρεπει να μιλησω @ (οχι παπακι) δεν το σηκωσε κανενας. ξαναπαιρνω, δεν το σηκωσε κανενας. ξαναπαιρνω, δεν το σηκωσε κανενας. δοκιμαζω αλλη γραμμη, δεν το σηκωσε κανενας, δοκιμαζω αλλο τμημα, δεν το σηκωσε κανενας, δοκιμαζω αλλο τμημα, δεν το σηκωσε κανενας, δοκιμαζω αλλο τμημα, δεν το σηκωσε κανενας. δοκιμαζω στο τμημα αυτοκινητων, δεν το σηκωσε κανενας. δοκιμαζω γραμματεια γραμμη 2 και το σηκωνει μια κοπελα με υφος, μολις ειχα μια αστεια συζητηση με τους συναδελφους μου.
Την ρωταω για το ραντεβου και μου λεει οτι τα ραντεβου κλεινονται μονο με email............. εκλεισε βιαστικα το τηλεφωνο γιατι ηθελε να μαθει τι εκανε το μωρο του Παναγιωτη στο σκυλι.
Τωρα εγω πρεπει να κανω decrypt το μαρκαροκωδικο. οχι μαρκαδορακι, τον μαρκαδορο που χρησιμοποιουν οταν φορτωνουν κοντεινερ στο λιμανι και με font size 5.

το χαρτι που δεν θα παρω ποτε απο την εφορια, πρεπει να το παω στην τραπεζα και να το παραδωσω σε εναν συγκεκριμενο κυριο. αυτος ο κυριος φευγει για διακοπες σε λιγες μερες και ναι ρε μαγκες, δεν θα τον αντικαταστησει κανενας.
δημοσιοκαπιταλισμος / φουκαρας 2-0
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,267
και εγώ τα ίδια με εφορία... πήρα τηλ μου λένε στείλε email, έστειλα email και με πήραν τηλέφωνο για να κανονίσω το ραντεβού... wtf γιατί δεν μιλάγαμε απευθείας τότε στο τηλέφωνο που πήρα;
Φυσικά για άλλη υπόθεση πρέπει να πάρω άλλο τηλέφωνο σε άλλο τμήμα, για να μου πουν από το άλλο τμήμα να στείλω άλλο email...

Ρε παλιόσκυλα, μακάρι αξιολόγηση δημοσίου...
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000

Ioannidis and his team failed to inform the public that the controversial study– which went against every policy being instituted in governments across the nation and world– received partial funding from David Neeleman, the founder of JetBlue Airways and a vocal proponent of the idea that the pandemic isn’t deadly enough to justify continued lockdowns.


Honorable mention @Snipereye που κατι ανεφερε στο δισκορδιο.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,315
petrpulakis1752020-thumb-large.jpg



gkat_13_1505_page_1_image_0002-thumb-large.jpg
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Ο Κουλης προτείνει ΟΛΙΣΤΙΚΟ σχέδιο για τουρισμό με στροφή στην εγχώρια ζητηση ωστε οι επιχειρήσεις να στραφούς στους Έλληνες και γιαυτό σπρώχνει περισσότερες αργίες και προωθεί 4μερο 8ωρο με μισθούς 5μερου!!!

 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Ο Κουλης προτείνει ΟΛΙΣΤΙΚΟ σχέδιο για τουρισμό με στροφή στην εγχώρια ζητηση ωστε οι επιχειρήσεις να στραφούς στους Έλληνες και γιαυτό σπρώχνει περισσότερες αργίες και προωθεί 4μερο 8ωρο με μισθούς 5μερου!!!

Αυτό το ποστ έχει τόσες προωθήσεις, σπρωξίματα και στροφές που πραγματικά ζαλίστηκα διαβάζοντάς το! :Ρ
 
Top Bottom