What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Βεβαίως και θα τα ξεκινήσεις μετά γιατί αν δεν έχεις δουλειά πώς θα τα αγοράσεις;

Κατέβηκα το Σάββατο στην πρωτεύουσα για κάτι δουλειές και λέμε δεν πάμε κι ένα εκπτωτικό χωριό μιας που ήρθαμε ως εδω; Ε τι να πω; Πηχτρα ο τόπος. Ένας να βηξει κόλλησε η μισή Αθήνα. Εννοείται ότι όλοι φορούσαν μάσκα, στον αγκώνα και στο πηγούνι 🤣🤣
Βέβαια εδώ που τα λέμε, όπως τα έκανε η κυβέρνηση, η λύση που προτείνουν είναι να κυκλοφορήσουν οι τουρίστες που έχουν το ρευστό κι εμείς να κάτσουμε μέσα γιατί μπορεί να είναι φορείς. Ρηξικέλευθη λύση για την κρίση. Οπότε από όπου κι αν το πιάσεις βρωμάει
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,324
Τα μετρα για την επιδημια εχουν γινει σαν την νομοθεσια για τις μπαναγιες. Σημερα δεν ειδα ουτε μια μασκα, πουθενα. μπηκαν στην ντουλαπα με τα χειμωνιατικα. Αδειασαν και οι εκκλησιες, διαφημισεις στην ΤV απο το υπουργειο μην πεθανετε, συμβουλευουν να κολυμπαμε μονο με παρεα και ολα προχωρουν προς την κανονικοτητα, δεν υπαρχει μελλον κτλ.
Τωρα μπαινουμε στην φαση, να βρεθουν τα λεφτα που χαθηκαν και ο μονος τροπος για να βγει το χαρτζιλικι του κρατους ειναι η φορολογια.

Χθες πετυχα ομιλια στην βουλη για την πωληση της ΕΥΔΑΠ. Η συζητηση ηταν πολυ ενοχλητικη και τελος παντων ηταν σαν να ακουγα τον Πορδοσαλτε. Nα μπει ο ιδιωτης να τα φτιαξει ολα.
Aντε, και με επιδημια χολερας.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,265
Πήγα πάντως σήμερα σε παθολόγο να μου πει την φαρμακερή για κάτι εξετάσεις (τέρμα το ξύγκι λέει... κλαψ, λυγμ) και μου ζητήθηκε να φορέσω μάσκα και ο γιατρός όσο και η γραμματέας του ήταν φουλ σε εξοπλισμό, αν μη τι άλλο ένοιωσα μια ασφάλεια.

Στους άλλους που πήγα για τις εξετάσεις φόραγε η μια την μάσκα στο πηγούνι και η δεύτερη κανονικά, εμένα δε μου ζήτησαν κάτι και ούτε 2 γριές πριν από εμένα φόραγαν.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000

αυτολογοκρισια σορρυ παιδες. :gap:
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Αναγκάστηκα να ταξιδέψω με αεροπλάνο την Παρασκευή και ιδού η εμπειρία μου με αεροπορικές και Covid.

Για αρχή στα αεροδρόμια επικρατεί ηρεμία που δεν έχω δει ούτε τον Χειμώνα. Εντάξει το αεροδρόμιο του Ηρακλείου που είναι σχετικά ήρεμο, αλλά μιλάμε είχε ηρεμία ακόμα και το Βενιζέλος. Τα μισά μαγαζιά δεν έχουν ανοίξει καν. Στην αρχή σκέφτηκα ότι ήταν λόγο της ώρας μιας και είμουν στο αεροδρόμιο 8:30 το πρωί, αλλά όχι. Ακόμα και το απόγευμα ήταν η ίδια κατάσταση. Ήταν η πρώτη φορά που στον έλεγχο αποσκευών δεν περίμενα ούτε λεπτό. Ήταν ένας μπροστά μου και ακολουθούσε και ένας πίσω μου. Και μιλάμε για τέλη Ιουνίου.

Παραδόξως όλοι φόραγαν μάσκες. Προσωπικό και ταξιδιώτες. Κάθε τόσο μάλιστα καθαρίζαν σχολαστικά τα τραπέζια και το αυτί μου πήρε υπάλληλους να μιλάνε μεταξύ τους και να λένε ότι τους βάζουν να απολυμαίνουν τους χώρους. Αντισηπτικά υπήρχαν συχνά πυκνά και συνεχώς υπήρχαν αναγγελίες από το μεγάφωνο ότι είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας στους χώρους του αεροδρομίου.

Όλα λοιπόν έδειχναν ότι επιτέλους αντιμετωπίζουν μία δύσκολη κατάσταση με σοβαρότητα χωρίς να βάζουν το κέρδος πάνω από όλα.... Μέχρι που μπήκαμε στο αεροπλάνο και πραγματικά ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Όχι μόνο δεν υπήρχε κενό με τις μπροστινές θέσεις, αλλά ούτε καν στις διπλανές θέσεις όπως υποτίθεται ότι κάνουν τα πλοία και αφήνουν στις αεροπορικές μία θέση κενή. Το ότι δεν σερβίρουν καφέ για πρόληψη μας μάρανε, από την στιγμή που ο κάθε ένας είναι κολλητά στον άλλο. Σίγουρα υποτίθεται ότι φοράνε μάσκα σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού. Και όπως είπα υποτίθεται, γιατί όλο και κάποιος θα την έβγαζε για λίγο. Όχι ότι τόσο κολλητά που είμασταν ο ένας στον άλλο η μάσκα θα έσωζε την κατάσταση στην προκειμένη περίπτωση αλλά τέλος πάντων. Με αυτά τα μέτρα δεν θέλω να ξέρω τι θα συμβεί από τον Ιούλιο που θα αφήνουν να έρχονται και από περισσότερες χώρες....
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,324
οτι τα νουμερα ειναι μεγαλυτερα ανηκει στο εννοειται. Τα αποτελεσματα αυτης της ερευνας δεν καταλαβαινω πως βγηκαν, αφου μιλανε για ανθρωπους που δεν διαγνωστηκαν.

Ελαχιστοι εως κανενας με μασκες, ψευτικα μετρα μονο για τους δημοσιους υπαλληλους που γιορταζουν τις μερες της χολερας. επαιξε αναλογη συζητηση χθες για το θρασος τους και την αλητεια τους.
εγω το εριξα εξω χθες και καπνισα σε δυο μερη. φτου! ξεχασα να βαλω proxy και να μπω με ψευτικο account. επιστροφη στην ρουτινα.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,265
btw πέρασα μια παραλία προχθές και τα τραπεζοκαθίσματα πλάτη-πλάτη, σαν να μην τρέχει τίποτα...
Καλά....
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,324
Με τα τεστ που γινονται πριν ταξιδεψεις με αεροπλανο, ξερετε τι παιζει; που να ψαξω κτλ; 4 Ιουλιου θα ανοιξουν τα αεροδρομια που με ενδιαφερουν, δεν ξερω αν θα ανοιξουν ολα, και ειναι κατι που ερχεται πανω στην ωρα. Εκτος απο τα αφραγκικο δεν θα την παλεψω για πολυ ακομα με την Ελληνικη πραγματικοτητα. Ειμαι για να την τσουλαω.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
Τεστ μπορεις να κανεις σε συγκεκριμμενα ιδιωτικα διαγνωστικα κατοπιν ραντεβου. Μιλαμε για το μοριακο τεστ και οχι των αντισωματων. Συνηθως εχεις αποτέλεσματα την ιδια μερα.
Υπαρχουν χωρες/προορισμοί που σε υποχρεωνουν να εχεις κανει τεστ πριν πετάξεις ή να κανεις εκει με την αφιξη. Υπαρχουν κι αλλες που πρεπει να δηλωσεις σκοπο ταξιδιου, πχ να επιβεβαιωσεις οτι ταξιδευεις για συγκεκριμμενη εργασια και να το πιστοποιείς αυτο. Επισης σου επιτρεπουν να κινεισαι μονο απο το ξενοδοχείο/μερος διαμονης που δήλωσες μεχρι την εργασια αυτη και οχι να σουλατσαρεις οπου γουσταρεις. 😁
Υπαρχουν βεβαια και χωρες που ακομα δε δεχονται ξενους, πχ Κινα που ισχυει ακομα αναστολη βιζων.

Σημερα κατα τις 11 παω να τεσταριστω κι εγω προληπτικά μιας και γυρισα απο Συρο με κρουσμα/τα φιλιππινεζικο στο πλοιο που παρακολουθούσα. 😵
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,324
Σε ευχαριστω φιλαρακι.
Ελπιζω να εισαι κομπλε. εγω λεω να ταξιδεψω με σκαφανδρο και να τυλιχτω με πλαστικη μεμβρανη.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,265
τα είδατε τα τσίρκα με τους τουρίστες και τις υποδοχές; Ε όταν το είδα αυτό με το αεροπλάνο δεν μπόρεσα να μην κάνω ένα μιμ

antisiptiko-touristes.jpg
 
Top Bottom