What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Δεν θελω και δεν μπορω να σας τρομαξω, αφου ειστε προετοιμασμενοι. Φιλος, χωμενος στις τροφοδοσιες φαρμακειων μου ειπε οτι αδειες μετα τον 15αυγουστο ΔΕΝ. Παιζουν μαζικες παραγγελιες και το κλιμα ειναι οτι πριν τον Σεπτεμβρη θα παιξει πολυ κουβαλημα. Βοηθεια μας.
Τελικα η Ακροπολη ειναι ανοιχτη για το κοινο;
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Στα γρήγορα. Δεν θα γίνει τίποτα πριν τις 20 Αυγούστου τουλάχιστον. Γιατί αλλιώς δεν θα βγαίνουν τα κουκιά (οχι πως βγαίνουν τώρα, αλλά anyway). Το τελευταίο δεκαήμερο είναι υπό συζήτηση. Τα άσχημα αποτελέσματα τής οικονομίας θα αρχίσουν να φαίνονται προς χειμώνα μεριά. Και φυσικά η ανεργία που έχει βαρεσει κόκκινο, και που' σαι ακόμα.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Με βλέπω να 'μαι στην θάλασσα και λόγω κατάστασης κορωνοιου να σιγοτραγουδω αυτό :

 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Στα γρήγορα. Δεν θα γίνει τίποτα πριν τις 20 Αυγούστου τουλάχιστον. Γιατί αλλιώς δεν θα βγαίνουν τα κουκιά (οχι πως βγαίνουν τώρα, αλλά anyway). Το τελευταίο δεκαήμερο είναι υπό συζήτηση. Τα άσχημα αποτελέσματα τής οικονομίας θα αρχίσουν να φαίνονται προς χειμώνα μεριά. Και φυσικά η ανεργία που έχει βαρεσει κόκκινο, και που' σαι ακόμα.
Απο τα λεγομενα του φιλου, το κοβω οτι αυτος ο Σεπτεμβρης, ισως να ειναι ο μαυρος Σεπτεμβρης. 15 αυγουστου ολοι πισω και κουβαληματα σημαινει οτι αν δεν φτιαξει η φαση, Σεπτεμβρη θα φοραμε υποχρεωτικα μασκες και στα ονειρα μας.
Σε καποιο καναλι, οι ειδησεις ενημερωναν οτι ο κοσμος εχει ξεκινησει να ακολουθει τις οδηγιες. Σημερα που πηγα σε σουπερ μαρκετ για western union συναλλαγη. ενας ειχε την μασκα κρεμασμενη σκουλαρικι. η πεθερα καποιου ειχε την μασκα στον λαιμο. η γκομενα καποιου ειχε την μασκα στο σαγονι, για να μην της χαλασει το κοκκινο στα χειλη. σκαει τυπος χωρις μασκα ο οποιος για καποιον λογο περιμενε διπλα στην εισοδο. μαλλον επαιρνε βαθιες ανασες για το μακροβουτι στους διαδρομους. Τελικα σκαει σε ενα ταμειο μετα απο ψιθυρο η ταμιας του λεει τραβα εκει πισω να μην φαινεσαι.


EDIT
Μολις συνειδητοποιησα οτι ειναι παρανομο να αρρωστησεις.......................... τςςςςςς

για οποιον φοβαται τα υψη του Ζαλογγου.
 
Last edited:

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,267
και εμένα πελάτης μου που φτιάχνει αντισηπτικά μου είπε έχει στοκάρει μέχρι το ταβάνι πρώτες ύλες γιατί κλείνουν οι προμηθευτές του τον Αύγουστο αλλά όλοι οι δικοί του πελάτες ετοιμάζουν από τώρα μεγάλες παραγγελίες για Σεπτέμβριο.

Εν το μεταξύ λόγο και του φόβου του στίγματος υποθέτω, μόλις σήμερα έμαθα ότι καλός μου φίλος που μένει UK πλέον είχε νοσήσει σοβαρά από covid και ο μόνος λόγος που δεν μπήκε νοσοκομείο είναι ότι το NHS φαίνεται είναι σε χειρότερη φάση και από εμάς... το ότι έζησε το λες και θαύμα. Κρίμα που δεν μπορεί να έχει να το λέει στους σκατόβλαχους εδώ πέρα που πιστεύουν ότι μπαρούφα ακούσουν στο καφενείο (επέστρεψε εδώ γιατί δουλεύει από το σπίτι οπότε κλάιν) γιατί αυτοί αντί να πάρουν το μάθημα θα τον στιγματίσουν για λεπρό.

Εν το μεταξύ, το υπερτέλειο, αν κρίνω από σχόλια στο facebook όλοι εδώ στας εξωτικάς επαρχείας πιστεύουν ότι υπάρχει ο ιός και δεν είναι μούφα και λένε για μέτρα κτλ αλλά έξω όλοι μάσκα πιγούνι...
Τέλος πάντων, το νου σας. Μπαίνουμε σε δύσκολη φάση
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
Νομιζω οτι πλεον η πλειοψηφια έχει αρχίσει να πιστεύει οντως οτι υπαρχει ο ιος και να αφηνει πισω τις θεωριες των απανταχου "αφυπνισμενων".
Βέβαια, σε προσφατη συζητηση που ειχα, όλοι θεωρουν οτι η μασκα δεν σε προστατευει μιας και μπορει να κολλησεις απο επιφάνειες, χρηματα κλπ
Δοκιμασα να τους φερω το παράδειγμα με το αυτοκινητο, οτι εχεις φρενα, ζωνες, airbags κλπ. Τιποτα δε σου λεει οτι εισαι προστατευμενος 100%, παρολα αυτα οφειλεις να χρησιμοποιεις οποιο μεσο προστασίας εχεις στη διαθεση σου.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
πιστεύει οντως οτι υπαρχει ο ιος
Sry, αλλά κάθε φορά γελάω όταν διαβάζω κάτι τέτοιο λες και πρόκειται για ζώδια ή για τον Χριστό.

Το θέμα είναι ότι η μάσκα πχ δεν υπήρχε ποτέ στην κουλτούρα των δυτικών. Αν εμφανιζόταν κάποιος με μάσκα στον δρόμο, παίζει να τον νόμιζαν κι ετοιμοθάνατο. Αντίθετα για τους ασιάτες είναι απόλυτα φυσιολογική η χρήση της. Αναγκάζομαι εγώ να φοράω μάσκα για τον γέρο που δεν πιστεύει στον ιό.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
Sry, αλλά κάθε φορά γελάω όταν διαβάζω κάτι τέτοιο λες και πρόκειται για ζώδια ή για τον Χριστό.

Δεν καταλαβαινω πως μπλεκεις τα ζωδια και το Χριστο στη συζητηση. Αυτα ειναι τεκμηριωμενα αληθινα :p

Και για να σοβαρευτουμε, δυστυχως ζουν αναμεσα μας και ειναι πολλοι!
Ειλικρινα δεν ξέρω αν πρεπει να γελαμε ή να κλαιμε.
Εχω ακουσει πολλα τους τελευταιους μηνες.
Οι "αφυπνισμενοι", προφανως αναλογως και σε ποια facebook group ανηκουν, θεωρουν οτι ο "ιος" ή μαλλον καλύτερα η πανδημία, ειναι δημιουργημα ειτε των εβραιομασονων, της Νεας παγκοσμιας ταξης, των δρακονιανων που κυβερνουν, ειτε για να μας επιβαλλουν το 5G, ειτε για να μας εμβολιασουν με το μικροτσιπ για να μας ελεγχουν, ειτε για να κάνουμε το τεστ ωστε να φακελωσουν το DNA μας (το άκουσα ΚΑΙ αυτο).
Προτιμουν να πιστέψουν σε οποιαδηποτε θεωρια για να δικαιολογησουν τον εαυτο τους.ωστε να μη βαλει μασκα.
Και αυτο που λες περι κουλτουρας δυτικων σχετικα με τη μάσκα είναι μεγαλη αληθεια.
Οσες φορες ταξιδευα προς ανατολας κι εβλεπα καποιον/καποια με μασκα, τον θεωρουσα μυγιαγκιχτο και υπερβολικο.
Now i know...
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
κανείς δε λεει αγαπημενοι φιλοι οτι δεν υπαρχει ο ιος.

υπαρχει και ειναι προφανες. ειναι ενας ιός εντονα μεταδοτικος, εξαπλωμενος σε ολη την υφηλιο με τερατωδη νουμερα προσβεβλημενων και με επισης τερατωδως μικρο ποσοστο θνησιμοτητας ανάμεσα σε οσους εχουν προσβληθει (για τετοιο πανδημικο φαινομενο), για να μην μιλησω για ποσοστο στον γενικο πληθυσμο.

οταν λοιπον οι περισοτεροι τον περνανε σαν απλο κρυωμα η ακομα κι εντελως ασυμπτωματικα και ξερουμε και τις ομαδες υψηλου κινδυνου, αυτο που εγω τουλαχιστον υποστηριζω, ειναι οτι τα μετρα που παιρνονται οχι μονο εδω, αλλα ολουθε στον πλανητη ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ. δεν βλεπω εξωγηινους απο πισω, δεν βλεπω παγκοσμια συνωμοσια αλλά ΓΕΓΟΝΟΣ αναμφισβητητο ειναι οτι με αφορμη τον ιο αυτο, εχουν γινει πειραματα ελεγχου των μαζών, οχι σε καποια αφηρημενα μοντέλα, αλλά σε λαιβ συνθηκες και χρονο κι εχουν περασει νομοθετηματα που ουτε που θα ειχαν διανοηθει οι εμπνευστες τους να τα περασουν σε "κανονικες" συνθηκες.

οσο για την "αναπαντεχη" αυξηση των κρουσματων στην ελλαδα, ειναι εντελως αναμενομενη, οχι για κανεναν αλλο λογο (αν και οι τουριστες ειναι μια καλη δικαιολογια), αλλά γιατι ξαφνικα αποφασισαν να γινονται περισοτερα τεστς. δειτε τον αριθμο των τεστς πριν ενα διμηνο η ενα μηνα και δειτε ποσα τεστς εγιναν χτες η προχτες (δεν εχω προχειρο λινκ, αλλά νομιζω απο μνημης οτι ειναι πολυ περισοτερα).

για να κανω λιγο την πυθια προβλεπω γυρω στον σεπτεμβριο με οκτωβριο δευτερο κυμα μετρων του στυλ sms κλπ, ισως λοκνταουν 3 βδομαδων με ενα μηνα, δευτερο "σαξες στορυ" ("δοξα την παναγια,ηρθε πισω ο κυριος τσιοδρας με τον αλλο αυστηρο κυριο και μας σωσανε την ζωη..") και βεβαια προωρες καλπες αμεσως μετά.


εντιτ: μικρο, περιεκτικο αρθρακι με το οποιο συμφωνω




δευτερο εντιτ: να κι ενα αρθρακι που λεει αυτο για τον αριθμο των τεστς. αρα οπως λεγαμε και τότε ορισμενοι, ουτε τοτε ητανε τοσο τεραστιο το σαξές, ουτε και τωρα βεβαια ειναι τοσο δραματικα τα νουμερα.

 
Last edited:

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
Διαφωνω λιγακι BB.
Καταρχάς οπως έγραψα, τουλαχιστον σε αρκετες συζητήσεις που εχω κανει, ειναι πολλοι που το υποστηριζουν αυτο αν και το τελευταίο διαστημα σαφώς πολυ λιγοτεροι.

Οσο για τα υπερβολικα μετρα που λες, ενας μηνας αυστηρου lockdown δεν το θεωρώ τόσο εξωπραγματικο οταν εχεις να κανεις με κατι πρωτόγνωρο και απρόβλεπτο. Για την υποχρεωτική χρηση μασκας σε κλειστους χωρους και την αποφυγη συνωστισμου το θεωρω αυτονόητο και ουτε καν επιβολή μέτρου.

Επισης, σχετικα με τον ελεγχο της μαζας.
Ειναι δεδομενο οτι καθε ηγεσία, κυβερνηση, καθεστως ή ο,τι αλλο, θα εκμεταλλευτει την οποια κατασταση προς οφελος της.
Ειτε για το πολιτικό της κέρδος και το σαξες στορυ που ορθα γραφεις, είτε πιο έξυπνα και "δόλια" για την εφαρμογή μέτρων για την εργασία, προσωπικές ελευθερίες και δικαιώματα.
Προσωπικη μου αποψη, οτι ο ελεγχος αυτος ειναι σε εφαρμογη καιρο τωρα (ελεγχος μεσω διχασμου that is) μεσω της ελευθεριας προσβασης σε εναν ωκεανο πληροφορίας οπου αναγκαστικα η αλήθεια πνίγεται καπου εκει. Δεν ξέρω πως να το εκφρασω πιο ορθα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Απο οπου και αν το πιασουμε, απο οποια γωνια και αν το δουμετο θεμα επιδημια ειναι ενα fail. Ηταν αποτυχια πριν ξεκινησει η επιδημια, εγινε ηλιθιοτητα οταν ξεκινησε η επιδημια και στην συνεχεια, ειχαμε αλλη μια αποδειξη οτι η ανθρωπινη κοινωνια ειναι μια κοινωνια καθυστερημενων, με την κακη εννοια.
Στην Γερμανια ειχαμε διαδηλωση εναντια στα μετρα, εντολη για σκληροτερα μετρα και τοπικες αρχες που δεν εχουν καμια διαθεση να ελεγχουν τον κοσμο. Να τα βαλουμε αυτα στις συζητησεις περι οργανωμενων κοινωνιων του βορρα;


Τι ρολο βαραει μια ταινια στο θεμα επιδημια; κωμωδια ειναι οπως το θεμα. Οποιος θελει να την δει, ας βαλει στον ρολο του Δημαρχου την επιστημη. Η ταινια τα σπαει ετσι και αλλιως,
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
116711209_3350004205020710_3359254213732644416_n.jpg



😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮

Σε τί κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσίκα;
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Θα πέσει πολύ πείνα για αυτό διαμαρτύρονται εδώ στον βορρά. Αυτό καλό είναι, μπας και ξεκινήσουν να καταλαβαίνουν τους νότιους. Πάντως για Ολλανδία και Νορβηγία που έχω γνωστούς, μέτρα ελάχιστα πήραν και δεν είχαν θέματα
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Η Νορβηγία εχει εκταση 2-3 φορές μεγαλύτερη από την Ελλάδα και ο πληθυσμός της δεν είναι ούτε 5 εκατομμύρια. Ούτε η Βραζιλία έκανε πολλά, ούτε η Αμερική.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
γκιλτυ ας τσαρτζντ.
εψαχνα κατι πιο αντικειμενικο, αλλά το φιούελντ γουιδ σπορτς, το αγαπημενο fws.gr με αλλα λογια, δεν εχει άλλες ειδησεις. δεν τις χρειαζονται.
δινει γραμ... εεεε, αναφερει μονο τα αθλητικα νεα.

(ακου τωρα, πηγα να γραψω γραμμη. απαγορευμενη λεξη...)
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Οι σκεψεις που περνανε απο το μυαλο μου οταν ξυπναω, στεκονται καλυτερα απο τις δημοσιογραφικες σαπουναδες.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Μισό λεπτό θεωρείται ο ιός αυτός και η κατάσταση που βιώνουμε σαν πανδημία? Ρωτώ γιατί τόσο καιρό συγχέουν τους όρους πανδημία και επιδημία αρκετές φορές. Δεν θα πρέπει τουλάχιστον το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού να έχει προσβληθεί για να θεωρηθεί τότε πανδημία?
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
επιδημια ειναι οταν μια αρρωστια μεταδιδεται με ρυθμο ταχυτερο του αναμενομενου. Η πανδημια ειναι το ιδιο πραγμα σε παγκοσμιο επιπεδο.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Ακούω κόσμο έξω να συζητάει και αν το θέμα δεν ήταν σοβαρό θα έπεφτα κάτω από τα γέλια. Όταν κλείσαμε την άνοιξη, "γιατί κλείσαμε, δεν χρειαζόταν". Τώρα που ανοίξαμε το καλοκαίρι, "γιατί ανοίξαμε, αφού πηγαίναμε καλά". Το ίδιο άτομο!
 
Top Bottom