What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,980

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,476
Τον Σεπτεμβρη θα παιξει πολυ ξυλο λεμε. Θα κοψουν το ρευμα στους ανεμβολιαστους επειδη στην Μυκονο δεν κολαει αλλα με το καλωδιο κολαει.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,476
Να μπουκαρει συντομα γιατι απο Σεπτεμβρη δεν θα μπορει. Οσοι δεν εκαναν το εμβολιο δεν θα μπορουν να μπουν σε κλειστους χωρους.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,656
Παιδί του λαού αυτός ο Γιαννακόπουλος. Εκεί κάτω στη Δραπετσώνα πίνουμε τα ουζάκια.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Μ'αρεσε αυτό που έκανε ο Κούνελος. Ας το κάνω και εγώ :

Ελλαδα
Πληθυσμος : 10.768.565
Κρουσματα : 557.239
Θανατοι : 13.318
Εμβαδόν : 131,957 km2

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πληθυσμος : 9,890,400
Κρουσματα : 711,428
Θανατοι : 2,026
Εμβαδόν : 83.600 km2

Μιας και μιλάμε για την διαχείριση της πανδημίας και των προληπτικών μέτρων περισσότερο, εγώ δεν μπορώ να βγάλω τόσο ασφαλή συμπεράσματα όσο εσύ. Κάθε χώρα έχει διαφορετικό σύστημα υγείας, νοοτροπία, γεωγραφία και κλίμα. Το να τσουβαλιάσουμε και να πούμε «Α η Ζάμπια το διαχειρίστηκε πολύ καλύτερα αν και τριτοκοσμική χώρα» είναι άστοχο τελείως για μένα (γιατί π.χ. δεν έβαλες την έκταση της στην εξίσωση = 752.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, κατα συνέπεια μεγαλύτερη θεωρητικά διασπορά των κατοίκων, άρα μικρότερη πιθανότητα μόλυνσης και θανάτου)

Τέλος πάντων βλέπουμε ότι μια ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΧΩΡΑ όπως τα ΗΑΕ έχουν παραπάνω κρούσματα, αλλά ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ Θανάτους.
Επίσης απο δώ :

Βλέπουμε ότι είναι η χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού (85%) . Και όμως κάθε μέρα έχει 1000+ κρούσματα. Επομένως κάτι μούμιες που βγαίνουν στην τηλεόραση που λένε «πρέπει να φτάσουμε κύυυυριε Ευαγγελάτο το 80% , αλλιώς δεν υπάρχει ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣΣΣΣ», μάλλον είναι δογματικά αποβράσματα μιας ψευδοεπιστήμης (ψευδοεπιστημονικότητας πιο πολύ, αφού παραμορφώνουν ιατρικά συμπεράσματα) που ελάχιστα βασίζεται στη λογική.

Αυτά απο μένα.

Edit : Κάτι ακόμα. Το τραγικότερο όλων είναι αυτή η εμμονή που έχουν κάποιοι Υπερεμβολιαστές να μην παραδέχονται δεδομένα ή λάθη που έχουν κάνει.
Η κυβέρνηση τα έχει δοκιμάσει όλα:
Δωροδοκία
Τρομοκρατία
Εκβιασμούς
Good Cop/Bad Cop τακτικές (τώρα που τελειώνουν οι διακοπές είναι όλοι σε Good Cop mode και μας παρακαλάνε δείχνοντας βέβαια αμέριστη κατανόηση ότι έχουμε «κουραστεί» λολ)
και πραγματικά γελάς με το πόσο ηλίθιους μας περνάνε.

Προσωπικά μιλώντας, αν δεν είχε κάνει αυτές τις παπαριές η κυβέρνηση και παραδεχόταν τα λάθη της χωρίς τους εκβιασμούς και τα ΒΛΑΚΩΔΗ μέτρα, θα χα κάνει το εμβόλιο ήδη (τέλη Σεπτέμβρη τη 2η δόση).
Παράδειγμα βλακώδους μέτρου : ένας εμβολιασμένος δεν χρειάζεται να φοράει μάσκα γιατί δεν πρόκειται να κολλήσει, αλλά ένας ανεμβολίαστος δεν μπορεί να μπει σε κέντρο διασκέδασης γιατί θα κολλήσει τους υπόλοιπους.
Ούτε καν να κοιτάξουν π.χ. για self test και οι 2 και να μπει αυτός που δεν έχει τον ιό. Ό,τι να ναι πραγματικά.


Γενικά είμαι σε μια φάση εμετού όπως όταν βγήκαμε να ψηφίσουμε το 2015 για το Δημοψήφισμα.

Ψήφιζες ναί; Θα σουν μαζί με τον εμετικά ΜΜΕ και την απίστευτη τρομοκρατία/προπαγάνδα των ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΚΛΠ κομμάτων.
Ψήφιζες όχι; Θα σουν με τον Εμετικό Τσίπρα που ήδη είχε πάρει μέτρα ελάχιστως καλύτερα (όπως είχε ποστάρει τότε ο Northlander) από αυτά που μας ανάγκαζε η Ιερή Τριάδα που χρωστούσαμε.

Γενικά να θες να κάνεις κάτι λογικό (εμβόλιο), αλλά ΗΘΙΚΑ να σιχαίνεσαι. Αυτό κατάφεραν.
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,476
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Στα Ηνωμενα Αραβικα Εμιρατα βρισκεται το Ντουμπαι, εκει που ειχε παει ο Τσιτσιπας και χιλιαδες αλλοι κοινωνικοι σταρ επειδη δεν υπηρχαν μετρα για τον covid ωστε να μπορουν να πινουν την σαμπανια που ρεει αναμεσα απο κωλομερια.
Εγω ανεφερα κρατη που αντιμετωπισαν το θεμα με σοβαροτητα και εχουν εμπειρια σε επιδημιες.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Ποιες χώρες έχουν εμπειρία σε επιδημίες;
ΗΠΑ μήπως; Τις τελευταίες 2 εβδομάδες που δεν διοικεί ο «τρελός μεγαλομανής» Τραμπ, έχουν σταθερά 100.000+ κρούσματα κάθε μέρα. Είναι χώρα ανεπτυγμένη; Φυσικά. Θα πεις τώρα, «ναι αλλά οι βλάχοι της αλαμπάμα δεν φοράνε μάσκα». Κρίμα γιατί και σε μπλέ «δημοκρατικές» πολιτείες όπως η Καλιφόρνια τα κρούσματα τις τελευταίες 2 εβδομάδες αυξάνονταi... Silicon Valley και υγιείς ιδεολογίες (εμβολιασμένες)... όμως αυξάνονται τα κρούσματα.
Αγγλία; Γερμανία; Δεν έχουν εμπειρία σε επιδήμιες/πανδημίες;

Ποιος έχει; η Σιγκαπούρη και η Υεμένη; Αυτό που είπες για προηγούμενη εμπειρία σε επιδημίες είναι άκυρο.

Το μόνο που έχει σημασία και έχεις δίκιο είναι η σοβαρότητα που αντιμετώπισε κάθε χώρα το θέμα..
Αλλά ξαναρωτώ γιατί πας μπρος-πίσω χρονικά (μου λες για πριν 8 μήνες που χαν πάει Dubai και ανοίγαν σαμπάνιες κάποιοι, και όντως είχαν 2.500-3.000 κρούσματα τις επόμενες 2 βδομάδες ενώ εγώ σου λέω για τώρα):
Όταν έχεις εμβολιάσει το 86% του πληθυσμού σου σε μια χώρα με χαρακτηριστικά όπως της Ελλάδας και κάθε μέρα έχεις 1000-1500 κρούσματα, τι ακριβώς φταίει;
Ο εμβολιασμός δεν είναι που πλασάρεται ως «το ύστατο μέτρο σοβαρότητας στην αντιμετώπιση της πανδημίας»;
Εδώ δε σου λένε ότι «αν έχεις κάνει το εμβόλιο μπορείς να πας στα μπουζούκια χωρίς μάσκα». Άρα το εμβόλιο δεν είναι που σε προστατεύει;

Ρητορική η ερώτηση.

Άμα θες κι άλλο παράδειγμα πάνω σε αυτό πάρε την Πορτογαλία. Μεσογείακή χώρα, ίδιο κλίμα με μας , περίπου ίδιος πληθυσμός, περίπου ίδια έκταση , κατά συνέπεια περίπου ίδια πυκνότητα πληθυσμόυ.
1603 - 4600 κρούσματα εμείς , 1094 -3.200 κρούσματα αυτοί από 1η Αυγούστου 2021.
Αν σκεφτείς ότι αυτοί έχουν εμβολιάσει το 67% , ενώ εμείς το 55% , δεν έχουν αυτό το φανταστικό κέρδος -πάλι όπως το κάνουν να φαίνεται άτομα όπως η Παγώνη που λέει «μόνο αν φτάσουμε στο 70+% θα έχουμε τοίχος ανοσίας».

Αυτό θέλω να πω.

Ποστάρω και μερικές φωτογραφίες επειδή το λίνκ στο προηγούμενο μου μήνυμα ανανεώνεται καθημερινά. Ας ποστάρω λοιπόν αυτά που δείχνει σήμερα, 25 Αυγούστου 2021.

1629903856361.png


1629903838674.png
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,476
Ωραια ολα αυτα ομως η Ζαμπια εχει εμπειρια απο επιδημιες. Οταν εγω ημουν σε lockdown λογω χολερας, εσεις εδω στην Ελλαδα τρωγατε tide pods. Η Ταιβαν εχει επισης εμπειρια και το παθημα του παρελθοντος εγινε μαθημα για το μελλον, δηλ. το σημερα.

Στην Αμερικη, ο Τραμπ δεν φοραγε μασκα δινοντας το μηνυμα οτι δεν χρειαζεται και τα σχολια του αναγκασαν εταιριες με χλωρινες και αντισηπτικα να πουν στον κοσμο να μην τα πινει.

Όταν έχεις εμβολιάσει το 86% του πληθυσμού σου σε μια χώρα με χαρακτηριστικά όπως της Ελλάδας και κάθε μέρα έχεις 1000-1500 κρούσματα, τι ακριβώς φταίει;
Κανενας δεν ειπε οτι οι εμβολιασμενοι δεν γινεται να αρρωστησουν. Αρρωσταινουν αλλα ελαφρυτερα αρα αναφερονται σαν κρουσματα αλλα ειναι πολυ δυσκολο να πεθανουν σε καποιον θαλαμο νοσοκομειου. Μπορει να συμβει και αυτο γιατι καποιος ΙΣΩΣ να μην αναπτυξει τα αντισωματα που χρειαζεται, συμβαινει σε ολα τα εμβολια, ακομα και σε αυτα που κυκλοφορουν στα νοσοκομεια απο το 1918.
Στην Ελλαδα, επειδη η πλειοψηφια των Ελληνων ειναι πιθηκοι, οσοι εμβολιαζονται ζουν στην ψευδαισθηση οτι αφου εμβολιαστηκαν ειναι κομπλε να γλυφουν σαλια στα παγκακια.
Το προβλημα ειναι οτι ο Κυργιακος Μητσοτακης, τον αναφερω με ονομα και επωνυμο, λεει οτι οι εμβολιασμενοι θα μπορουν να αραζουν σε εσωτερικους χωρους, χωρις μασκες και τα καταστηματα που δεχονται μονο εμβολιασμενους, θα μπορουν να γεμιζουν στο 85% της χωρητικοτητας τους. Προσθετει μπονους στον μυθο, εμβολιαστηκα αρα ξεμπερδεψα.
Εαν κυβερνουσε την Ζαμπια ή την Ταιβαν, θα τον ειχαν στειλει σπιτι του και θα πηγαιναν για εκλογες.

Θα σου δωσω παραδειγμα κοινωνιων που ξερουν απο επιδημιες (τα εχω ξαναπει)
Μια μερα βγηκα απο Αφρικανικο σουπερ μαρκετ. Η αλλαγη απο aircon σε ζεστο ξηρο αερα μου εφερε βηχα, οχι τρελο βηχα, εβηξα 5-6 φορες. 2 γριες που εβγαιναν απο το σουπερ μαρκετ σταθηκαν και καποιοι, απο αποσταση, με λοξοκοιταξαν. Εχουν κρουσματα φυματιωσης και ετσι το προσεχουν οταν καποιος βηχει. Εδω το lockdown ειναι αντισυνταγματικο.
να υπενθυμισω και τον αλλο που απαιτουσε να μπει σε καταστημα χωρις να φοραει μασκα, επειδη εχει χαρτι απο γιατρο.
Με αυτους τους πιθηκους, πως να μην εχεις κρουσματα;
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,366
Γενικά να θες να κάνεις κάτι λογικό (εμβόλιο), αλλά ΗΘΙΚΑ να σιχαίνεσαι. Αυτό κατάφεραν.

Διότι έχουν χάσει εδώ και καιρό την (όποια) αξιοπιστία είχαν αλλά είτε δεν το έχουν καταλάβει ακόμη είτε επιμένουν στις παλιές τακτικές γιατί δεν ξέρουν κάτι άλλο. Οποιοσδήποτε σύγχρονος πολίτης δεν έχει τυρόπιτα για μυαλό μπορεί να διαπιστώσει από χιλιόμετρα την ανηλεή προπαγάνδα των κομματικών ΜΜΕ, ενώ το internet δίνει σε όλους τη δυνατότητα να διασταυρώσουν την οποιαδήποτε πληροφορία.

Καλώς ή κακώς όμως, το γεγονός αυτό αυξάνει την ευθύνη που έχουμε ατομικά. Οι νεοέλληνες βολευτήκαμε για δεκαετίες με την πεποίθηση ότι δεν φταίμε εμείς οι αγνοί πολίτες αλλά οι άθλιες κυβερνήσεις και τα κανάλια που μας κοίμιζαν, κάτι που είχε δόση αλήθειας παλιότερα που η μόνη πηγή ενημέρωσης ήταν τρία κανάλια και πέντε εφημερίδες. Σήμερα πιστεύω πως δεν υπάρχει πια αυτή η δικαιολογία και άρα κάθε απόφαση που παίρνουμε βαραίνει πρώτα απ'όλα εμάς.

Επομένως πιστεύω ότι δεν πρέπει να νιώθεις άσχημα ηθικά επειδή οι κυβερνήσεις και τα κανάλια κάνουν αυτό που κάνουν. Εσύ απλά θα κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και τους ανθρώπους που αγαπάς.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,439
Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα.
Είσαι αντιεμβολιαστής ή τέλος πάντων, για οποιονδήποτε λόγο ΔΕΝ θες να κάνεις το εμβόλιο. Δεν είναι σεβαστό και θεωρώ ότι με βλάπτεις και εμένα έμμεσα, αλλά ΟΚ.
Τι ακριβώς σε κάνει να νιώθεις την ανάγκη να αποκαλέσεις όσους αποφάσισαν για την δική τους υγεία, για την δική τους ζωή, να το κάνουν, πρόβατα, μαλάκες, ή ότι άλλο κατεβάσει το φτωχό, πολύ φτωχό μυαλό σου;

Ειδικά την στιγμή που είσαι σε μια μικρή κοινωνία, όπου πάρα πολλοί έχουν κάνει το εμβόλιο, απλά δεν το φωνάζουν και δεν ασχολούνται με εσένα και τα ψέκια σου και διατηρείς μια Α ή Β επιχείρηση. Που θέλω να καταλήξω, φίλη πήγαινε το αμάξι στο τάδε συνεργείο, ο τάδε μηχανικός όμως γράφει όλη μέρα στο FB τι πρόβατα μλκς κτλ είναι όσοι έκαναν το εμβόλιο...

Φυσικά όταν κάποιος σε αποκαλεί μαλάκα για κάτι που ΔΕΝ τον αφορά και στο ένα σενάριο (αυτό που θέλει να πιστεύει) έκανες σκέτο ορό, ήταν τσιπάκι, whatever σαν καλό πρόβατο, και στο άλλο σενάριο (που δεν πιστεύει) απλά έκανες ένα εμβόλιο που προστατεύει εσένα αλλά ΚΑΙ αυτόν, ε...
Γιατί ακριβώς να συνεχίσεις να πηγαίνεις σε αυτόν που όχι απλά δεν σε εκτιμά (αν όχι ως άνθρωπο, έστω ως πελάτη που του πας τα με ιδρώτα βγαλμένα λεφτά σου; ), αλλά σε βρίζει κιόλας, επαναλαμβάνω, για κάτι που δεν ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ, δηλαδή την προσωπική σου πρώτα από όλα υγεία;

Εγώ έκανα το εμβόλιο, ο κύκλος μου και οι άνθρωποι που με νοιάζουν το έκαναν, ΖΟΥΜΕ όλοι, σε αντίθεση με έναν θείο που δεν πρόλαβε να το κάνει και πέθανε, αλλά δεν έχουμε πάρει το FB σβάρνα να βρίζουμε τους ανεμβολίαστους, άσχετα αν θεωρούμε αδικαιολόγητη οποιαδήποτε περίπτωση "δεν το κάνω, δεν θέλω, φοβάμαι, δεν είναι δοκιμασμένο, ότιμαλακίαπειοβελοπουλοςψέκιναμπερουαν" και μεταξύ μας το σχολιάζουμε βέβαια, μην λέμε σαχλαμάρες, αλλά όταν ο άλλος δεν είναι εμβολιασμένος από ένα σημείο και μετά είναι δικό του θέμα, ΝΑΙ ακόμα και αν μας επηρεάζει και μπορεί να μας κολλήσει και τώρα.


Και στην τελική ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του και τα αποτελέσματα των πράξεων και των λεγομένων του. Όπως με τα χρυσαύγουλα ξέκοψα μαγαζιά για να μην πληρώνω έμμεσα το φασισταριό, γιατί να συνεχίσω να πληρώνω ψέκια που όχι μόνο με βάζουν σε κίνδυνο, αλλά το χειρότερο από όλα, με λένε και μαλάκα;

Δηλαδή αλήθεια, πόσο σάπιο είναι το εκπαιδευτικό μας σύστημα και πόσο σάπια οι κοινωνία μας, που ΔΕΝ μπορεί να λειτουργήσει σαν κοινωνία; Που δεν μπορεί όχι μόνο να λειτουργήσει συλλογικά απέναντι σε έναν κοινό εχθρό, αλλά δεν μπορεί να σεβαστεί τον συνάνθρωπο γενικότερα και νοιώθει την ανάγκη να τον ξεφτιλίσει και να τον ξεμπροστιάσει για οτιδήποτε που κατά μεγάλο ποσοστά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ!
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
@lelos kounelos Κοίτα, γι'αυτό έφερα ως παράδειγμα την πολιτεία της Καλιφόρνια, γιατί εκεί η συντριπτική πλειοψηφία, ψήφισε Democrats (61% το 2016 και 64% το 2020). Οπότε απεχθάνονταν τον Τραμπ και δεν τους ενδιέφερε τι έκανε.
Τώρα σε όλα τα άλλα συμφωνούμε και αν και είχα διαβάσει κάποια ποστ σου από την Αφρική, δεν θυμόμουν ότι ήταν Ζάμπια. Μόνο Νότια Αφρική θυμόμουν.

@nitro912gr Για να απαντήσω στην πρώτη ερώτηση. Το υπόλοιπο ποστ θα το διαβάσω μετά.
Όλο αυτό γίνεται λόγω του φανατισμού και της πλύσης εγκεφάλου που χουν υποστεί όλοι απ τις 2 μεριές.
Εγώ θα ξαναπώ ότι είχα πει και μήνες πριν που δεν υπήρχαν τα εμβόλια. Οι πιο νευριασμένοι και φορτωμένοι πολίτες που είδα σε συμβάντα προσωπικά σε δρόμους ήταν πάντα μασκοφόροι. Αυτοί κάναν τον περισσότερο χαμό. Και δεν γίνεται, όταν ο ένας τον λέει ψεκασμένο/συνομωσιολόγο/βλαμμένο και ο άλλος θα τον πει πρόβατο/μαλάκα/βλαμμένο. Αυτό έχει συντηρηθεί ΚΥΡΙΩΣαπό τα ΜΜΕ που δεν παίρνουν μια πιο μετριοπαθή στάση στα υγειονομικά θέματα, αλλά τους ακούς να φορτώνουν κατευθείαν και να μην δέχονται την λογική (που δεν είναι «μην κάνεις εμβόλια, γιατί θα γίνεις ο Γούλβεριν» αλλά «είμαι νέος και υγιής, οπότε πιθανότατα δεν το χρειάζομαι. Εσύ αν φοβάσαι πως κινδυνεύεις, το κάνεις».).
Ποια η γνώμη σου όμως για εμβολιασμένους που κολλάνε ανεμβολίαστους ή και εμβολιασμένους;
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,439
Η γνώμη μου είναι "ας εμβολιάζονταν", αλλά εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα, ή μάλλον ένα γενικότερο γαϊτανάκι προβληματισμών.

Εκτός από τους ανεμβολίαστους γιατί το μυαλό τους δεν θέλει να καταλάβει 2-3 πράγματα, υπάρχει και μια μικρή ομάδα που λόγο αληθινών θεμάτων υγείας δεν μπορεί να εμβολιαστεί και είναι σε κίνδυνο, οπότε δεν μπορώ να τσουβαλιάσω το σύμπαν και να μην με νοιάζει.

Το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ ως εμβολιασμένος είναι να εξακολουθώ να φοράω μάσκα σε κλειστούς χώρους και κρατάω τις αποστάσεις στους ανοιχτούς + ότι με το εμβόλιο έχω χαμηλώσει τις πιθανότητες να κολλήσω και να το μεταδώσω και ελπίζω να την γλιτώσουμε όλοι.

Γιατί δεν θέλω να πεθαίνει κόσμος και ας είναι πρακτικά ο δαρβινισμός στην πράξη.
Άλλωστε οι κοινωνίες μας εξελίχθηκαν ως εδώ με το να προστατεύουν μέλη τους που η εξέλιξη θα είχε βγάλει από το παιχνίδι πολύ νωρίς και πολύ γρήγορα. Αν επιστρέψουμε στην σκέψη "ας πεθάνουν γιατί η εξέλιξη ευνοεί όσους προσαρμόζονται" επιστρέφουμε και στο να είμαστε μαϊμούδες.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,980
Από αυτά που διαβάζω, έχω να πω ότι ο @nitro912gr είναι από τους ελάχιστους συνειδητοποιημένους εμβολιασμένους πολίτες. Το λέω αυτό, γιατί νιώθω/νομίζω/πιστεύω ότι αρκετά μεγάλο ποσοστό όσων έκαναν το εμβόλιο, μπήκαν στη διαδικασία αυτή μόνο και μόνο για να "ξεμπερδέψουν" (βρε αδερφέ), για να μην χάσουν τη βολή τους και για να συνεχίσουν (επιτέλους!!!111!!!) τη ζωή που έκαναν και πριν, δηλ. χωρίς μάσκες, με πλύσιμο των χεριών μια φορά τη βδομάδα και αραχτοί (ο ένας πάνω στον άλλον, αλλά έτσι τους αρέσει...) οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Όταν, λοιπόν, η νοοτροπία πολλών (αν όχι των περισσότερων) είναι αυτή, όταν προτεραιότητά τους δεν είναι η υγεία και η υγιεινή αλλά η καλοπέραση, δεν εκπλήσσομαι για την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει. Κατά τη γνώμη μου, είναι το ίδιο ψέκια και σταρχιδιστές με τους ανεμβολίαστους που ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει ιός. Οι μεν δέχτηκαν να βάλουν στον οργανισμό τους μια ουσία αμφιβόλου δράσης και αποτελεσματικότητας για να "πάρουν τη ζωή τους πίσω" (βρε αδερφέ) και οι δε παίρνουν στον λαιμό τους άτομα ευκολόπιστα.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,439
αδερφέ θα τα χαλάσουμε, αμφιβόλου δράσης και αποτελεσματικότητας δεν ήταν, αν ήταν δεν θα το κάναμε, όπως είπαμε με την γυναίκα μου να περιμένει να μην κάνει το άστρα και να κάνει το πφάιζερ γιατί και η γιατρός μας συμβούλεψε σε αυτό. Η διαφορά με το αντιτετανικό εμβόλιο ή της ιλαράς ή οποιοδήποτε είναι ότι το κάναμε τόσο μαζικά που το απειροελάχιστο ποσοστό επιπλοκών φαίνεται μεγάλο και κάποια μερίδα ηλιθίων αρέσκονται να το φουσκώνουν ακόμα περισσότερο.

Εμπιστεύομαι τους γιατρούς μου και επιβιώνω χάρη σε αυτούς εδώ και 37 χρόνια, αν μου λέει η γιατρός που είναι και φίλη από πριν γίνει γιατρός, να πάω να κάνω το εμβόλιο, θα πάω. Αν μου πει να περιμένω όπως είπε για την σύζυγο, θα περιμένουμε (άλλωστε το έκανε μια βδομάδα αργότερα και έκανε την δεύτερη δόση μια βδομάδα νωρίτερα από εμένα).

Το μόνο πράγμα που χρειάζεται είναι να εμπιστευτεί ο κόσμος, τους δικούς του ανθρώπους που ξέρουν τι λένε γιατί πχ το έχουν σπουδάσει και όχι το internet. Πόσοι γιατροί είναι κατά του εμβολίου; μια χούφτα, οι περισσότεροι υγειονομικοί που είναι αντιεμβολιαστές είναι βοηθητικό προσωπικό...
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,980
αδερφέ θα τα χαλάσουμε, αμφιβόλου δράσης και αποτελεσματικότητας δεν ήταν, αν ήταν δεν θα το κάναμε, όπως είπαμε με την γυναίκα μου να περιμένει να μην κάνει το άστρα και να κάνει το πφάιζερ γιατί και η γιατρός μας συμβούλεψε σε αυτό. Η διαφορά με το αντιτετανικό εμβόλιο ή της ιλαράς ή οποιοδήποτε είναι ότι το κάναμε τόσο μαζικά που το απειροελάχιστο ποσοστό επιπλοκών φαίνεται μεγάλο και κάποια μερίδα ηλιθίων αρέσκονται να το φουσκώνουν ακόμα περισσότερο.

Εμπιστεύομαι τους γιατρούς μου και επιβιώνω χάρη σε αυτούς εδώ και 37 χρόνια, αν μου λέει η γιατρός που είναι και φίλη από πριν γίνει γιατρός, να πάω να κάνω το εμβόλιο, θα πάω. Αν μου πει να περιμένω όπως είπε για την σύζυγο, θα περιμένουμε (άλλωστε το έκανε μια βδομάδα αργότερα και έκανε την δεύτερη δόση μια βδομάδα νωρίτερα από εμένα).

Το μόνο πράγμα που χρειάζεται είναι να εμπιστευτεί ο κόσμος, τους δικούς του ανθρώπους που ξέρουν τι λένε γιατί πχ το έχουν σπουδάσει και όχι το internet. Πόσοι γιατροί είναι κατά του εμβολίου; μια χούφτα, οι περισσότεροι υγειονομικοί που είναι αντιεμβολιαστές είναι βοηθητικό προσωπικό...

Φίλε μου, η αμφίβολη δράση και αποτελεσματικότητα αποδεικνύεται καθημερινά, δεν το λέω εγώ. Κάθε μέρα βγαίνουν νέα δεδομένα. Στην αρχή μάς έλεγαν ότι με εμβολιασμένο το 70% του πληθυσμού (εκτός του ότι "Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ"), μπορούμε να παλέψουμε τη μετάλλαξη Δ, μετά το έκαναν 82%+ και τώρα μας λένε για 90-φεύγα. Τα ίδια και με τις δόσεις. Σκάει σε λίγο και η 3η δόση. Άλλοι λένε ότι θα την κάνουν μόνο οι ανοσοκατεσταλμένοι και άλλοι ότι θα την κάνουν όλοι. Τώρα ξαφνικά λένε ότι οι νέοι είναι πιο επιρρεπείς στη μετάλλαξη Δ οπότε μπαίνουν κι αυτοί δυναμικά στο παιχνίδι του εμβολιασμού... Σήμερα κάπου διάβασα ακόμα και για εμβολιασμό παιδιών από 2 ετών και άνω, με το σκεπτικό ότι "ε αφού κάνουν τόσα άλλα εμβόλια π.χ. ιλαρά, μαγουλάδες κ.λπ., ας κάνουν κι αυτό" λες και είναι το ίδιο πράγμα.

Όλα τα παραπάνω σού εμπνέουν εμπιστοσύνη; Μπορεί εσύ να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου, αλλά και ο γιατρός σου δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο παρά να ακολουθεί τα guidelines της επιστήμης του και ουσιαστικά να "παπαγαλίζει" (ίσως ακούγεται βαρύ, αλλά έτσι είναι) όσα λέει η Pfizer (που θέλει το καλό μας φυσικά).
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,439
μην ακους τον μητσοτάκη και όλα καλά θα πάνε, ρώτα τον γιατρό σου. Η γιατρός μου μου είπε απλά ότι τίποτα δεν είναι 100% αποτελεσματικό και σε αυτή την φάση δεν έχουμε άλλες επιλογές, ελπίζουμε στο φάρμακο για τον ιό μετά το εμβόλιο.

Τα ποσοστά που έλεγα εγώ είναι για επιπλοκές και θνησιμότητες, από εκεί και πέρα και 10% καλύτερες πιθανότητες να μου δίνει κάτι που δεν φαίνεται να έχει κάποια αρνητική επίπτωση επάνω μου, θα το πάρω.
 

akarthis

Half-Ogre
Joined
Oct 15, 2019
Messages
411
αδερφέ θα τα χαλάσουμε, αμφιβόλου δράσης και αποτελεσματικότητας δεν ήταν, αν ήταν δεν θα το κάναμε, όπως είπαμε με την γυναίκα μου να περιμένει να μην κάνει το άστρα και να κάνει το πφάιζερ γιατί και η γιατρός μας συμβούλεψε σε αυτό. Η διαφορά με το αντιτετανικό εμβόλιο ή της ιλαράς ή οποιοδήποτε είναι ότι το κάναμε τόσο μαζικά που το απειροελάχιστο ποσοστό επιπλοκών φαίνεται μεγάλο και κάποια μερίδα ηλιθίων αρέσκονται να το φουσκώνουν ακόμα περισσότερο.

Εμπιστεύομαι τους γιατρούς μου και επιβιώνω χάρη σε αυτούς εδώ και 37 χρόνια, αν μου λέει η γιατρός που είναι και φίλη από πριν γίνει γιατρός, να πάω να κάνω το εμβόλιο, θα πάω. Αν μου πει να περιμένω όπως είπε για την σύζυγο, θα περιμένουμε (άλλωστε το έκανε μια βδομάδα αργότερα και έκανε την δεύτερη δόση μια βδομάδα νωρίτερα από εμένα).

Το μόνο πράγμα που χρειάζεται είναι να εμπιστευτεί ο κόσμος, τους δικούς του ανθρώπους που ξέρουν τι λένε γιατί πχ το έχουν σπουδάσει και όχι το internet. Πόσοι γιατροί είναι κατά του εμβολίου; μια χούφτα, οι περισσότεροι υγειονομικοί που είναι αντιεμβολιαστές είναι βοηθητικό προσωπικό...
Εμενα ο γιατρος μου ειπε κανε astra. Μετα σταματησε για την ηλικια μου(42). Εκανα ενα εμβολιο που μετα απο λιγο καιρο το εκριναν ακαταλληλο για εμενα.

Θελω να εχω εγω την τελικη αποφαση για το τι θα πραξω και απλα θελω ολα τα δεδομενα.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,439
Εμενα ο γιατρος μου ειπε κανε astra. Μετα σταματησε για την ηλικια μου(42). Εκανα ενα εμβολιο που μετα απο λιγο καιρο το εκριναν ακαταλληλο για εμενα.

Θελω να εχω εγω την τελικη αποφαση για το τι θα πραξω και απλα θελω ολα τα δεδομενα.
ε ναι εδώ μας τα πήδηξε ο μητσοτός, όταν στο UK και αλλού το άστρα το έκαναν μόνο στους 50φεύγα βλάκες είναι; Οι γονείς μου που είναι 50φεύγα και οι 2 δεν κατάλαβαν τίποτα από το εμβόλιο, ελάχιστο πυρετό μόνο, εμένα και όσους γνωστούς στο ηλικιακό γκρουπ κάτω από τους 50φεύγα μας έκανα διάφορα ζόρια.
 
Top Bottom