What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,983
Απο την στιγμη που καποιος δηλωνει οτι αναρρωνει απο covid που ειχε κολησει πριν 3-4 μηνες, δεν ειναι κατι που ανηκει στην σφαιρα του γελοιου. Γελοιο ειναι να βλεπεις ανθρωπους, ασε τα εμβολια, χωρις μασκες, παντου και δεν γινεται να μην σκεφτεις οτι μετα απο τοσες πληροφοριες για την επιδημια και τοσο καιρο σε αυτη την κατασταση, πως δεν εγινε η μασκα μια καθημερινοτητα.

Όχι, δεν είναι κάτι γελοίο, ίσα-ίσα που το θεωρώ επικίνδυνο (γι' αυτό και το επισήμανα) γιατί δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις για τη θνητότητα, που είναι ένα από τα βασικά στοιχεία στα οποία βασίζονται για την προώθηση του εμβολίου. Από την άλλη, δεν υπάρχουν ή δεν κοινοποιούν ανάλογα στατιστικά στοιχεία για όσους πεθαίνουν μερικούς μήνες αφού κάνουν το εμβόλιο. Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Συμφωνώ απόλυτα για το θέμα της μάσκας!
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,826

Καλά θα πάει αυτό.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Απαγόρευση εισόδου σε κλειστούς χώρους για τους ανεμβολίαστους

(Εξαιρούνται φυσικά οι εκκλησίες ΑΕ, εκεί δεν κολλάει!)

Αναρωτιέμαι πότε θα αποφασίσουν ολική απαγόρευση κυκλοφορίας στους ανεμβολίαστους. Αφού λίγο λίγο προς τα εκεί το πάνε

Ρε πλησιαζει σας λεω...
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,658
Η Εκκλησία στην απ'έξω όλοι οι υπόλοιποι τρώνε άκυρο παντού. Στο δικό μου χωράει, στο δικό σου κολλάει.

Είναι εντελώς εκτός επαφής το παιδί. Περιμένω και αντι-διάγγελμα του Τσίπρα να γελάσω.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490


Μεταξύ αυτών, η επέκταση των περιορισμών εισόδου σε κλειστούς χώρους για τους ανεμβολίαστους, που ενώ αρχικά δημιούργησε απορίες, σχετικά με το τι ακριβώς ισχύει, ακολούθησε διευκρίνιση, με την οποία κατέστη σαφές σε ποιους χώρους μπορούν να εισέρχονται οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας.


Έτσι από την Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου, όσοι δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, θα μπορούν να εισέρχονται σε αγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ, φούρνοι, ζαχαροπλαστεία κλπ), σε φαρμακεία, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στην εκπαίδευση, σε χώρους εργασίας και χώρους λατρείας, στο λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια και τους ανοιχτούς χώρους εστίασης.


Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης θα γίνεται πλέον η είσοδος σε κλειστούς χώρους εστίασης, θέατρα και κινηματογράφους, μουσεία και εκθεσιακούς χώρους, γυμναστήρια και γήπεδα.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,983

"Η Αυστρία είναι η πρώτη χώρα της δυτικής Ευρώπης που επιβάλλει και πάλι ολικό, εθνικό lockdown, το οποίο περιλαμβάνει και τους εμβολιασμένους πολίτες, για την αντιμετώπιση της αναζωπύρωσης της επιδημίας της Covid-19 και θα καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για το σύνολο του πληθυσμού από την 1η Φεβρουαρίου."

Και κάπου εδώ τελειώνουν (ή αρχίζουν) όλα.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
Παιδιά, έχει αλλάξει και -υποσυνείδητα στην αρχή αλλά πλέον και συνειδητά- ο τρόπος σκέψης μας.
Έβλεπα προχτές στην 20η επέτειο το Harry Potter, και στη παρακάτω σκηνή η ΠΡΩΤΗ σκέψη σε κλάσματα δευτερολέπτου ήταν του τύπου "γιατί είστε τόσοι πολλοί κοντά" και "γιατί δε φοράτε μάσκες"
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,479
Το παθαινω κι εγω, ανησυχητικα συχνα. Εχει παιξει και διορθωση απο τον @Admiral σε σχολιο μου οπου το "τοτε δεν ειχαμε επιδημια" με εβαλε στην θεση μου. Καλο ειναι γιατι σημαινει οτι ειμαστε σε εγρηγορση. σκατα ειμαστε, εχουμε λαλησει
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,479
Δεν κανω επισκεψεις και δεν δεχομαι επισκεπτες. Οι μοναδικοι κλειστοι χωροι που μπαινω ειναι ο φουρνος και το σουπερ μαρκετ και σε πολυ συγκεκριμενες ωρες που ξερω οτι θα ειμαι μονος μου. Η μοναδικη στιγμη που ανοιγω την πορτα του αυτοκινητου χωρις μασκα ειναι οταν παρκαρω εξω απο το σπιτι μου. Αυτα δεν ειναι πραγματα που με κανουν 100% ασφαλη αλλα ειναι πολλα περισσοτερα απο αυτα που κανει ο μεσος φουκαρας εκει εξω. Ναι, οι ανεμβολιαστοι δεν πανε καφενειο ειναι σαν ειδηση απο το Πεκινο.... στα @@ μου.

Ο λογος που καθυστερω το τρυπημα

calc.png


ειναι η φυγη μου απο την χωρα. Επειδη δεν ξερω ποτε θα αναψει το πρασινο φως παιζει ενα θεμα.
Εαν ειχα κανει τις 2 δοσεις πριν απο πολλους μηνες και τωρα εφευγα για Αφρικη, πολυ συντομα θα επαιζε το ερωτημα εαν πρεπει να κανω την τριτη δοση. Ισως τα αντισωματα μου εβγαλαν επιδομα αναπηριας. Θα ειχα θεμα γιατι εκει κατω εμβολια δεν παιζουν και οπως εχω ξαναπει, εκει κατω δεν ειναι να πας σε γιατρο.
Χθες ειχα μια συζητηση με καποιον ανθρωπο απο Αφρικη και ειχε πολυ ευχαριστα νεα και μου προτεινε να κανω τον εμβολιο γιατι συντομα θα σημανουν οι καμπανες. Η εξτρα πληροφορια ηταν οτι τωρα παιζουν εμβολια στην Αφρικη. Βεβαια με ολες αυτες τις διακοπες ρευματος δεν ξερω σε τι κατασταση θα ειναι αλλα φαινεται οτι εαν εμβολιαστω τωρα, θα συνεχισω να εχω καλυψη για οσο χρειαστει, ας φυγω και σε 8 μηνες. Ο κουνελος, αναμεσα σε ανθρωπους χωρις να σταζει ιδρωτας με αντισωματα, δεν παιζει.
Το παρηγορο ειναι οτι η covid κατασταση εκει ειναι σε μια φαση που θυμιζει, καποτε ειχαμε και επιδημια covid. Τα ακους Κυργιακο; τα ακουω να λες.

Ωραια λεω, ας οργανωθω. Πηγα κατευθειαν στις οδηγιες τρυπηματος. Για να κλεισετε ραντεβου βαλτε το φορολογικο σας username και το φορολογικο σας password...
cal.png

TF εχω εγω τετοια πραγματα; ξυνω μουσουδα.... νομιζω οτι τα εχει η λογιστρια που πηγαινε η μαμα μου.... αλλα τωρα, αντε βρες την. Δεν ξερω καν αν υπαρχει ακομα το γραφειο.
Γιατι δεν το κανουν με το ΑΜΚΑ; αυτο καπου παιζει ευκολα να το βρω. Δυσκολο πραγμα να εισαι ξενος στην χωρα που γεννηθηκες.
Μαλλον, Εχω να φαω πολυ τρεξιμο και ισως να χτυπησω πορτες που ειναι κλειστες επειδη δεν εχω κανει το εμβολιο.
Θα παω σε καμια δομη για προσφυγες να το κανω εκει.
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,676
Πας σε φαρμακειο και σου κλείνει ραντεβού με το ΑΜΚΑ. Μην ξεχάσεις να ζητήσεις το χαρτί που λέει τις ημερομηνίες για τις δόσεις.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,887
Μητροπολίτης Δωδώνης για αρνητές: Να πάνε στην εκκλησία να πιάσουν ένα καλώδιο με ρεύμα, να δούμε αν θα σωθούν | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | iefimerida.gr

Εάν θέλουνε να δείξουνε δύναμη πνευματική να πάνε σε μια εκκλησία και να πιάσουν ένα καλώδιο με ρεύμα για να δούμε εάν μπορούν να σωθούνε με τη βλακεία που κουβαλάνε»

MeGusta
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,787
Χαίρομαι που έχουν μείνει έστω και 5-10 γνωστικοί μέσα στην ορδή αμνοεριφίων.

Aν είσαι αρνητής εμβολίου και το κάνεις απο ανάγκη τι δηλώνεσαι;
Μάρτυρας.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,651
Συγκλονιστικό ποστ αρνητή που βρήκα στο fb:

Ένας βιαστής μια φόρα έπιασε δύο κοπέλες και τίς κλείδωσε στο υπόγειο.

Τούς είπε αν θέλετε την ζωή σας πίσω θα πρέπει να μου κάτσετε από μία φορά και θα είστε ελεύθερες τότε να πάτε πίσω στην ζωή σας.

Στήν αρχή είπαν όχι και οι δύο Βέβαια αργότερα έριξε την άμυνα της η μία και είπε ας πάει στα κομμάτια και τον κάλεσε να κατέβει. Τότε ο βιαστής κατέβηκε και έγινε αυτό πού έγινε.

Όταν τελείωσε η πράξη της είπε πολύ καλά τα πήγες αλλά συγνώμη πρέπει να το κάνουμε άλλη μία φορά για να φύγεις.

Τότε αυτή είπε "Ε αφού το έκανα μία ας το κάνω άλλη μια να πάρω πίσω την ζωή μου" Το κάνανε ακόμα μια φορά και βγήκε έξω αυτός και ξανά κλείδωσε την πόρτα.

Τότε αυτή που είχε βιαστεί άρχισε να τον ρωτάει πίσω απ την κλειστή πόρτα για πιο λόγο δεν την αφήνει να φύγει όπως υποσχέθηκε.

Της είπε πως "Η φίλη σου φταίει και ότι αν μου είχε κάτσει και αυτη" τώρα θα ήσουν ελεύθερη να πας πίσω στην ζωή σου. Επειδή λοιπόν η φίλη σου είναι αρνήτρια του βιασμού θα σε βιάσω ακόμα μια φορά εσενα αύριο και θα είσαι τότε ελεύθερη."

Τότε η βιασμένη κοπέλα στάθηκε για λίγο και άρχισε να κράζει την κοπέλα που είπε όχι. Την κατηγορούσε γιατί έχασε την ελευθερία της και την ρώταγε αν είναι εξυπνάδα αυτό π κάνει και πως εξαιτίας της υψηλής ηθικής της θα παραμείνουν εγκλωβισμένες στο υπόγειο.

Τότε η αβίαστη κοπέλα είπε πώς είτε του κάτσουμε και οι δύο είτε όχι αυτός θα μας κρατάει εδω να μας βιάζει συνεχόμενα , οπότε πρέπει την επόμενη φορά που θα έρθει να του στήσουμε ενέδρα να τον χτυπήσουμε και να φύγουμε.

Τότε η βιασμένη άρχισε να της λέει πως πρέπει να κάτσει και αυτή σε αυτόν , διότι το είχε ήδη κάνει και δεν θεωρούσε δίκαιο να φύγει απ εκεί μέσα η άλλη χωρίς να βιαστεί και αυτή.

Και έτσι απλά ποτέ δεν απελευθερώθηκαν αυτές οι δύο κοπέλες.

Ποτέ δεν κάνεις συμφωνία με τον βιαστή σου , γιατί είναι μονόδρομος το να βιαστείς ακόμα περισσότερο.

Ούτε μπορείς να κατηγορείς τον άλλον που δεν βιάστηκε ...

Ο εχθρός σου πρέπει να ξέρεις ότι είναι αυτός που σε βίασε , και όχι αυτός που δεν κάθησε να βιαστεί οπως εσύ .

Αν κατάλαβες κατάλαβες , αν όχι καλή σου τύχη."


*Standing Ovation*
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,450
Τον τύπο με την ιγκουάνα γιατί τον έχουν πάρει από τα μούτρα δεν κατάλαβα;
 
Top Bottom