What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
  1. Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών αναγκών πρώτης ανάγκης, σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους
Τα courier βρίσκονται σ' αυτή την κατηγορία? Έχουμε και μια αναβάθμιση να κάνουμε.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,543
αφου φοραμε τωρα ολοι μεσα εξω μασκα (λελο μου, οχι μεσα εξω απ τα ρουχα, ελεος πχια, μεσα εξω απ τα σπιτια, οκ, το διευκρινιζω) εχει καποιο νοημα η απαγορευση της κυκλοφοριας και τα sms?

το φωναζει εδω και μηνες ο γραφικος γεροντας του μαπετ σωου (οχι ο γκους, εγω.). αν δεν κοιταξει τα μμμ, απλα θα πεθανουμε ολοι καπως πιο πριν απ την ωρα μας. θα φαινοταν αυτο τελειως ξεκαθαρα, τωρα που εκλεισε τα παντα εδω και 3 μερες. αμα το αφηνε να παει ετσι για καμια βδομαδα. εκλεισε φαγαδικα, εκλεισε πλατειες και νυχτερινη κινηση, αρα? μμμ κι εκλησιες = τα κλαμπς που παρταρει ο κορονας.

τωρα γιατι βιαζονται για γενικο λοκνταουν?? προφανως εχουνε μετρησει τα ιικα φορτια στα κακάκια του κουνέλου και ολης της αθηνας και ξερουν οτι παμε ντουγρου για τα 3 χιλιαρικα.

μαγιά, κολοχαρτο και κουρευτικη/ξυριστικη μηχανη.


καλη απολαυση και καλο παραδεισο. ολα γινονται για καποιο λογο και λοιπες θετικοτοξικες παπάρες.
βενσερεμος.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Προκειμένου οι άχρηστοι να κρύψουν την ανυπαρξία τού συστήματος υγείας, τα κάνουν ακόμα πιο χάλια.
Έγραφα πιο πριν για μετατροπές κλινικών σε κέντρα covid. Ξεπεράστηκε αυτό το πρόβλημα. Πλέον επειδή τις φουλάρανε κι αυτές, στέλνουν τα περιστατικά σε κοντινές πόλεις που δεν είχαν τόσα κρούσματα. Και επίσης τελειώνουν με τις διασωληνώσεις των γηραιότερων ανθρώπων. Απλά τους καταδικάζουν, αφού σου λέει γέροι είναι, πόσο να αντέξουν.
Και θα βγει αύριο ο υπ. υγείας να καυχιέται για το πόσες πολλές κλίνες μεθ έχουμε.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Δεν είχαν τα @@ για lockdown στην Αττική και το επιβάλλουν σε όλη την Ελλάδα.

Για πείτε εσείς που το ζήσατε. Πώς είναι η εμπειρία με τα SMS; Έχουν κάποια χρέωση;
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,543
καμια χρεωση. το κανουν απλως για να σου γινουν τα καμπανελια σαν τις καμπανες της παναγιας των παρισιων.
ή οτι θα ξεχασεις να στειλεις οποτε θα σου ριξουν προστιμο η οτι θα βαρεθεις να στειλεις, οποτε θα μεινεις σπιτι.

και βεβαια σε 3 μερες θα αρχισουν τα αρθρα στις γνωστες σελιδες οτι πωπωπωωωω γινεται καταχρηση στα sms, οπως παλιοτερα "πωπωπωωωω μαζευονται οι νεοι στις πλατειες και πινουν μπυρες", και θ αρχισει η συζητηση για περιορισμους, ξερω γω 2 φορες τη μερα σουπερ μαρκετ, μια γυμναστικη κλπ κλπ. καπως θα πρεπει να δικαιολογησουν τα 22 μυρια τα σαιτς/καναλια.

αν και μαλλον, λογω του εξπρες της τωρινης φασης (για 3 βδομαδες λενε τελικα) δεν προλαβαινουν να γινουν οι "ζυμωσεις" οι απαραιτητες (θελει καποιο χρονο...)
ισως στο επομενο λοκνταουν (αρχες μαρτιου, το ακουσατε πρωτοι εδω).
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Ρε τι μαλάκες είναι αυτοί; Τα κλείνουν όλα λέει. Αν δεχτούμε ότι αυτοί που κολλάνε είναι αυτοί που δεν βάζουν καθόλου μάσκα ή που δεν την φοράνε σωστά, τότε αυτό σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι που φοράνε δεν κολλάνε. Έτσι κι αλλιώς η πλειοψηφία θεωρεί ότι η μάσκα είναι σημαντική.
mask_sep_20.jpg

Η Συντριπτική πλειοψηφία των νέων δεν έχει σοβαρό θέμα με τον ιό (οι γιατροί δεν μας πρήζανε και λέγανε το ίδιο και για τα Κεντρα Υποδοχής;)
Οπότε το λογικό ήταν να άφηναν το μέτρο ως έχει να κολλήσουν αυτοί που δεν φοράνε τις μάσκες που είναι και μικρό ποσοστό. Και σταδιακά θα αυξανόταν και το ποσοστό αυτών που θεωρούν αναγκαία τη μάσκα.

Άρα επιστρέφουμε στο ότι το μέτρο αυτό τελικά ήτανε μια πίπα. Στην τελική ας μπουκάρανε στα καφενεία και ας μοιράζανε πρόστιμα για να συμμορφωθούν. Σε αυτό το 25% που δεν φοράει μάσκα.

Το 25% (υπερβολικό ποσοστό, λιγότερο βγαίνει με βάση το παραπάνω γράφημα) δεν θα εξαλειφθεί γρήγορα έτσι κι αλλιώς;
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,454
Δεν είδα πουθενά να τηρούν τα μέτρα σωστά, ακόμα και στα ΣΜ είδα περιπτώσεις όπου υπάλληλος φόραγε μόνο την μάσκα της ηλεκτροσυγκόλλησης... και αν ήταν αυτή άρρωστη και έβηχε πάνω στο τυρί που έδινε στους πελάτες;
Οι γέροι φοράνε μάσκα μέχρι τον καφενέ-φούρνοκαφετυρόπιτα και κάθονται 4-5 μαζί αγκαλιά στο τραπεζάκι όπου εκεί την βγάζουν; Μέτρο του πέους...

Οι αρνητές καλά μόνιμα πηγούνι, μην φάνε και κανά πρόστιμο... ενώ γενικότερα σε καμία καφετέρια δεν είδα αποστάσεις σωστές.
Για κάθε πρόστιμο που ρίχνουν, υπάρχουν 10 καφετέριες που παρανομούσαν και δεν την έφαγαν.

Και γιατί δεν κάνουν ελέγχους οι μπάτσοι; Γιατί δεν υπάρχουν... μετά τις περικοπές του 2009 ξέρετε που πήγαν οι μπάτσοι; Να φυλάνε τον Σαμαρά στην Αθήνα μην του τον κάνουν ΝΑ, με τα μέτρα που έπαιρνε και στην επαρχεία μπήκαν όλοι στα γραφεία, γιατί έδιωξαν το πολιτικό προσωπικό λόγο περικοπών. Κάνουν περιπολίες 1 περιπολικό και 2 μηχανές σε μια περιοχή που έχει και το κανονικό έγκλημα, για τι μάσκα να γράψουν;

Επίσης αγόρι μου είσαι βλάκας;
Οι νέοι δεν έχουν σοβαρό θέμα με τον ιό, αλλά δεν έχουν οικογένεια; Δεν πάνε στο ίδιο ΣΜ, ΑΤΜ οτιδήποτε με τον γέρο;
Ακόμα και αν δεν συναντηθούν ποτέ, δεν θα βήξει εκεί που περπατάει και περνάει μπροστά από το αμάξι/σπίτι/παπάκι του γέρου και θα το λούσει κορώνα; Και θα πιάσει ο γέρος το πόμολο και αντίο άπονε κόσμε;

Τι άλλο θα ακούσουμε ρε φούστη μου...
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Πολύ μάγκας μας βγήκες ρε Nitro...

Οι νέοι λοιπόν Νιτρουλάκο (2-44) δεν έχουν θέμα με τον ιό. Οπότε και να κολλήσουν δεν κινδυνεύουν όσο οι άνθρωποι με κατεστραμμένο ανοσοποιητικό/αναπνευστικό.
Τώρα για όλα τα υπόλοιπα που είπες, μάσκα δεν θα φοράνε όλοι; Θα φοράει το 60+% στους νέους (η δημοσκόπηση είχε γίνει τον Σεπτέμβρη που δεν είχαμε τόσα πολλά κρούσματα), οπότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ, ΣΩΣΤΑ; Και από τη στιγμή που ο ΓΕΡΟΣ είναι 85% προσεκτικός, και απειλεί με μαχαίρια (τους άλλους που δεν φοράνε), μόλις πιάσει το πόμολο για να μπει σπίτι του θα πλύνει τα χεράκια του. Ή θα βάλει το αντισηπτικό του αν είναι να βγει. ΜΠΗΚΕΣ ΣΠΟΡΕ;
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,454
πάντα υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης, αλυσίδα είναι.

Νιτρουλάκο να πεις τον σκύλο σου.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
Με αυτα που βιωνω τις τελευταιες ημερες φοβαμαι να σκεφτω, τι θα γινει οταν δωσουν το μαρς- εξω απο τα σπιτια;
Εκτος και αν ετσι και αλλιως ειναι ΤΡΕΛΑ!! οποτε καλυτερα να τα κλειδωσουν ολα, για παντα.
Να τα συζηταμε και αυτα.
Προχθες. Πετυχαινω μια γνωστη που μου πηρε και ωρα να θυμηθω το ονομα της. Με επιασε στο μπλα μπλα και σε καποια στιγμη αρχισε να το γυροφερνει να ερθει στο σπιτι μου. Μετα απο απειρα dodge και επιδεξια ευγενεια μου λεει οτι δεν θα ξεφυγω επειδη ειναι λυκαινα....
Αφου εξαντλησε τις πιθανοτητες μου για ΟΧΙ και εφτασε η στιγμη οπου θα ελεγα ελα ή θα τσακωνομασταν, δεχτηκα. Την ρωταω αν θελει καφε και εκεινη αρπαξε ενα μπουκαλι κρασι και το καταπιε. Μετα πηγε να καταπιει και εμενα αλλα την εδιωξα με μεγαλη μαεστρια.
Χθες. Με πηρε τηλεφωνο και το ζουμι του θεματος ηταν οτι τσακωθηκε με την κορη της και για να μην την διωξει απο το σπιτι, ηθελε να μετακομισει στο δικο μου, με το αζημιωτο.
Σημερα. Πηγα να παρω ψωμι και η κοπελα στο ταμειο μου ζητησε να δουλεψω στον φουρνο.... στο ξεκαρφωτο.
Καλησπερα, θα ηθε..... Θελεις να δουλεψεις εδω;
Ψωμι θελω οχι δουλεια, δεν εχω οικονομικο προβλημα και η ερωτηση που ηρθε ηταν τι κανω ολη μερα. Η απαντηση ηταν ευκολη, τιποτα και ηταν η λαθος απαντηση. H κοπελια επιασε την λαβη και μου λεει οτι αφου δεν κανω τιποτα, μπορω να δουλεψω στον φουρνο.... για χομπυ. ντελιβερι θα κανεις δεν ειναι πολυ δυσκολο. Αρνηθηκα αλλα η προταση ειναι ανοιχτη για να την σκεφτω.
Το παραξενο ειναι οτι δεν εχουν πουθενα καποιο χαρτακι που να γραφει οτι ψαχνουν για υπαλληλο και ουτε εχω δει ποτε ντελιβερα στον φουρνο.

Που και ποτε τα εχετε δει αυτα τα πραγματα; η ψυχολογικη προσεγγιση στην επιδημια ειναι ενα ΠΟΛΥ σκοτεινο τουνελ.

1 2 3
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
Καποια που με το ζορι την αποκαλεις γνωστη, θελει να μετακομισει στο σπιτι μου, ενω εχει σπιτι x2 και στον φουρνο που παιρνω ψωμι, μου προτειναν απαιτησαν να δουλεψω εκει, χωρις λογο. Σαν να πας στο βενζιναδικο να βαλεις βενζινη και να σε ρωτησουν, θελεις αποδειξη; ελα δουλεψε εδω. ετσι, χωρις λογο.
 
Top Bottom