What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,984
Εννοείται πως δεν ακούω τον Μητσοτάκη και κανέναν άλλον από δαύτους. Σιγά μην εναπόθετα την υγεία μου σε τέτοια άτομα. Έχω χάσει κάθε εμπιστοσύνη τόσο προς όλους τους πολιτικούς ανεξαιρέτως όσο και προς την καθοδηγούμενη επιστημονική κοινότητα.

Προτιμώ να βάζω διπλή και τριπλή μάσκα, να κλειστώ σπίτι μου (ποτέ δεν έκανα "τρελή" ζωή άλλωστε) παρά να προβώ σε μια κίνηση για την οποία θα μετανιώνω για μια ζωή. Όλα είναι θέμα επιλογών και εγώ έχω κάνει συνειδητά την επιλογή μου. Και, φυσικά, δεν κατηγορώ ούτε χλευάζω κανέναν εμβολιασμένο, αυτά είναι αστεία πράγματα. Στην τελική, ο ίδιος φόβος μάς ταλανίζει και όλοι μας προσπαθούμε να διαφυλάξουμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε... την υγεία μας. Ας κάνει ο καθένας μας ό,τι καλύτερο μπορεί, αρκεί να είμαστε ενωμένοι και συνειδητοποιημένοι.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Εγώ πάντως όταν ακούω γιατρούς των καναλιών (βλ. Βασιλακόπουλο, Παγώνη, Εξαδάκτυλο κ.λπ) που άλλοτε έχουν το υπεροπτικό υφάκι (Bad Cop) και άλλοτε το «ταπεινός και καταφρονεμένος» υφάκι (Good Cop), αρχίζω και χάνω την πίστη στην αντικειμενικότητα της επιστήμης αυτής. Αλλά μετά σκέφτομαι «κάτσε ρε συ, οι τύποι είναι απλά παπαγαλόζόμπιζςς». Το κακό με τους υπόλοιπους γιατρούς Νίτρο είναι ότι εκβιάζονται με δικαστήρια και πρόστιμα και αφαίρεση αδειών. Αν βγει δηλαδή γιατρός να πει το αυτονόητο «Τα παιδιά και οι έγκυοι καλύτερα να μην εμβολιαστούν» (και αυτό όχι επειδή μυρίσαν τα νύχια τους, αλλά γιατί πρώτα για να εμβολιάσεις εγκύους πρέπει να δοκιμάσεις σε ποντίκια που γονιμοποιούνται και γεννάνε γρήγορα για να δεις πιθανές παρενέργειες/τερατογεννέσεις και αυτή η διαδικασία παίρνει 2+ χρόνια).
Σε μας λοιπόν ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν έγινε σε κανένα εμβόλιο αυτό, αλλά σου αφαιρείται η άδεια του γιατρού αν το πεις.
Επομένως ένας γιατρός που δέχεται τέτοια πίεση, δεν θα σου πει και να μην το κάνεις, γιατί ζούμε και σε εποχές μέγιστης ρουφιανιάς/πουστιάς και ο άλλος δεν δέχεται την αντίθετη άποψη, όσο μετριοπαθής/βασιζόμενη σε λογικά επιχειρήματα κι αν είναι.

Και μην πάτε μακριά. Εδώ βγήκε ο Κουβέλας και είπε πως καλό είναι ο Χαρδαλιάς να συμπληρώσει και μία κίτρινη κάρτα, γιατί υπάρχει πιθανότητα το έμφραγμα να σχετίζεται με το εμβόλιο, και του βγάζουν εισαγγελέα.
Πραγματικά τρελά πράγματα ζούμε.

Btw : δείτε λίγο αυτό που είναι επίσημη καρτέλα με στατιστικά του ΕΟΔΥ και πείτε μου τι είναι λάθος:



228013921_2144849569002080_988134660783956308_n.jpg
228013921_2144849569002080_988134660783956308_n.jpg


ε μετά τι να εμπιστευτείς; Σε περνάνε για τελείως ηλίθιο...
 

Attachments

  • 228013921_2144849569002080_988134660783956308_n.jpg
    228013921_2144849569002080_988134660783956308_n.jpg
    53.5 KB · Views: 0
Last edited:

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,531
Το "ο γιατρος μου μού ειπε το Χ, εγω το εμπιστευομαι" ισχυει και για τα δυο "στρατοπεδα". Επομενως σαν επιχειρημα δεν λεει και πολλα καθως ειναι δεκαδες οι γιατροι που ειτε ειναι κατα των εμβολιων ειτε σου λενε να το κανεις "αργοτερα".

Ο λογος που εχει στραβωσει ο κοσμος ειναι επειδη ολα γινονται δια της βιας και με απειλες. Παραλληλα ακουει αντικρουομενες αποψεις απο επιστημονες και βιωνει ανουσια και αλοπροσαλα μετρα που δεν εχουν σκοπο να πεειορισουν τον ιο.

Στο ενδοιαμεσο η κυβερνηση χαριζει λεφτα δεξια αριστερα και νομοθετει οτι γουσταρει. Οποιος ψελισει κατι για λεφτα σε γιατρους, σχολεια κλπ πεφτει μαυρο ή ροπαλο.

Τελος, μετα απο ολα αυτα και με τοσο κοσμο ανεμβολιαστο, ο ιος συνεχιζει να χτυπα τους γερους ή τους ηδη καραβοτσακισμενους απο αλλα νοσηματα. Επομενως το αφηγημα "θα πεθανουμε ολοι" δεν παιζει. Ακριβη νουμερα για τους "πεθαναν απο covid" και τους "πεθαναν και ειχαν covid μαζι με 1002 αλλα" δεν εχουμε.

Προσωπικα εκανα το εμβολιο επειδη η δουλεια μου με θελει καποιες φορες το μηνα στο γραφειο. Αυτο σημαινει Μετρο, συναναστροφες με πολλα ατομα σε κλειστο χωρο γραφειου κλπ. Δεν ειχα σκοπο να το κανω πριν κλεισει 4-5 χρονια δοκιμων.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
Για τους πολυ bebe του Forum, οταν ειχε βγει το εμβολιο για τον καρκινο του τραχηλου της μητρας, παλι φασαριες ειχαμε.
Οποιος καθισει να διαβασει τα αιπιστιμονικα στοιχεια για αυτο το εμβολιο και τα συγκρινει με τα εμβολια για τον covid, ισως να δει τους ιδιους ανθρωπους. Το αντιεμβολιαστικο κινημα δεν εμφανιστηκε τωρα.
Οποιος κανει μια ελαχιστη ερευνα, θα βρει τα ΙΔΙΑ-copy paste επιχειρηματα που βλεπουμε σημερα για τα covid εμβολια.
Καποτε το εμβολιο για την πολυεμυελιτιδα σκοτωνε τους εμβολιασμενους.
poster.jpg

Στην αρχη δεν υπηρχε επιδημια, μετα η μασκα θα μας σκοτωσει Η επιδημια μια χαρα αληθινη ηταν, η μασκα δεν σκοτωσε/αρρωστησε κανεναν και αυτοι που αποδειχτηκαν δυο φορες λαθος για την επιδημιια. Βασικα 3 φορες επειδη θα χαναμε για παντα τα δικαιωματα μας. μια χαρα κυκλοφορουν τωρα. Μια χαρα διακοπες πηγαν και πηδηξαν κιολας. ισως.
Τωρα, οι ιδιοι, γιατι οι ιδιοι ειναι, γιατι εχω γνωστους που τα λενε αυτα, λενε οτι τα εμβολια θα μας σκοτωσουν.
δηλαδη ολοι αυτοι οι ανθρωποι πεθαναν και αρρωστησαν.

Στην Ελλαδα, συμφωνα με το image, εμβολιαστηκαν 4.880.967 ποσοι πεθαναν απο το εμβολιο; 100; 500; 1000; 2000; 40.000;
Στην Αμερικη το 2017 165.000.000 ατομα εκαναν το εμβολιο της απλης γριπης. 85 πεθαναν απο το εμβολιο το 2017 και 191 το 2018.
61.000 πεθαναν απο την γριπη. Το εμβολιο για την γριπη δεν ειναι πειραματικο. Οι ανθρωποι πεθαινουν απο τα εμβολια, δεν ειναι μυστικο.

Επειδη η κυβερνηση σπαταλησε πεταξε στην τουαλετα πολλα χρηματα για το μενουμε σπιτι αλλα δεν εδωσε ουτε 1 € για να πληροφορησει σωστα τον κοσμο. Οποιος κανει το εμβολιο πεταει την μασκα και αγκαλιαζει σκυλους με τσιμπουρια.
και φυσικα για να σταματησει αυτα εδω

an.jpg
που ειναι και ο λογος που ο κοσμος εχει τρελαθει. οχι πως ειχε ποτε τα λογικα του αλλα μια πιθηκοποιηση την εχουμε σε ρυθμο υπερωριας.
Ανοιξε τα συνορα, αφησε ανοιχτα τα "κοκκινα" νησια, σταματησε να ενδιαφερεται για το εαν ο ενας φτυνει τον αλλον.
Ναι, λογικο ειναι να εχουμε αρνηση στον εμβολιασμο, εμβολιασμενους που δεν προσεχουν και λογικο ειναι να εχουμε στατιστικες που ειναι για χαπια ματραξ και λοιπα ψυχοφαρμακα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,655
Το είχα ποστάρει στο φβ πριν 2-3 μήνες, αλλά παραμένει άρτιον.

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,655


Διαβάστε λίγο τα σχόλια. ΟΧΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,984

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,452
η εκστρατεία υπέρ του εμβολιασμού καλά κρατάει :p

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,655

Ο νέος διαχωρισμός στην ελληνική κοινωνία είναι σχεδόν κάθετος. Οι αντιεμβολιαστές αμφισβητούν θεσμούς όπως η κυβέρνηση, η εκκλησία, τα ΜΜΕ, το εκπαιδευτικό σύστημα. Δείχνουν εμπιστοσύνη - σε μεγάλο ποσοστό - στον «Στρατό» σε επίπεδο θεσμού, ενώ -παραδόξως- δεύτερος θεσμός που κερδίζει την εμπιστοσύνη τους είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Επιπλέον, χρήζει επισήμανσης ότι για τους "αρνητές" του εμβολίου, ο αντιεμβολιασμός έχει χαρακτήρα ευρύτερης κοινωνικής στάσης και συμπεριφοράς. Άλλωστε, για αυτήν την ομάδα, η κρίση της πανδημίας είναι περισσότερο οικονομική και όχι υγειονομική.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,452
Εμπιστεύομαι τον γιατρό να με σώσει αν νοσήσω, αλλά δεν τον εμπιστεύομαι να κάνω το εμβόλιο για να μην νοσήσω. :poop:

Νομίζω ότι γενικότερο χαρακτηριστικό αυτών των ανθρώπων είναι η επιλεκτική στάση τους σε διάφορα πράγματα.

Από την μια λένε ότι το εμβόλιο έχει τσιπάκι για να μας παρακολουθούν κτλ κτλ, από την άλλη έχουν πάντα μαζί τους το smartphone και ανεβάζουν μέχρι και το τι χέζουν στο FB.

Από την μια πάλι, βρίζουν την επιστήμη και από την άλλη δεν τους χαλάει κανένα από τα σύγχρονα επιτεύγματα της που τους προσφέρουν ένα κάποιο QoL. Και τους Άμις τους χαλάει, αλλά αυτοί τουλάχιστον έχουν τα @@ να ζουν χωρίς αυτή.

Είμαι πιστός και πάω στην εκκλησία, αλλά η χριστοπαναγία πάει ντουμάνι σε κάθε ευκαιρία.

Ζήτω το έθνος, να φάμε τους τούρκους, αλλά μπινιά για Ι5 ψυχολογικό στο στρατό (ίσως και όχι...)

και και και...
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
To πρόβλημα είναι το θέμα αξιοπιστίας της κυβέρνησης και της επιστημονικής κοινότητας. Για τις εκάστοτε κυβερνήσεις δεν χρειάζεται να υποθεί τίποτα, όλα είναι γνωστά. 'Οταν υπάρχουν γιατροί που παίρνουν φακελάκια ή αργότερα πολιτεύονται και γίνονται μέρος τους "συστήματος" ο κόσμος δεν έχει εμπιστοσύνη. Η υποχρεωτικότητα κάνει τα πράγματα χειρότερα, κάποιοι μπαίνουν σε άρνηση ακριβώς γι αυτόν τον λόγο.
Από την άλλη τους βολευει και το διαίρει και βασιλεύε που και στην Ελλάδα εδώ που τα λέμε δεν είναι και κάτι δύσκολο να το πετύχεις.
Ημουν 3 βδομάδες κάτω και πραγματικά εμβολιασμένοι και μη ήταν όλοι στα αρχίδια τους
Πόσοι εμβολιασμένοι πιστεύετε κάνουν τεστ προτου πάνε κάπου από την στιγμή που δεν είναι υποχρεωτικό?
Κανείς ή ένα μικρό ποσοστό αλλά κατά τα άλλα "είμαστε ευσυνείδητοι πολίτες οι εμβολιασμένοι".....
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,452
To πρόβλημα είναι το θέμα αξιοπιστίας της κυβέρνησης και της επιστημονικής κοινότητας. Για τις εκάστοτε κυβερνήσεις δεν χρειάζεται να υποθεί τίποτα, όλα είναι γνωστά. 'Οταν υπάρχουν γιατροί που παίρνουν φακελάκια ή αργότερα πολιτεύονται και γίνονται μέρος τους "συστήματος" ο κόσμος δεν έχει εμπιστοσύνη. Η υποχρεωτικότητα κάνει τα πράγματα χειρότερα, κάποιοι μπαίνουν σε άρνηση ακριβώς γι αυτόν τον λόγο.
Από την άλλη τους βολευει και το διαίρει και βασιλεύε που και στην Ελλάδα εδώ που τα λέμε δεν είναι και κάτι δύσκολο να το πετύχεις.
Ημουν 3 βδομάδες κάτω και πραγματικά εμβολιασμένοι και μη ήταν όλοι στα αρχίδια τους
Πόσοι εμβολιασμένοι πιστεύετε κάνουν τεστ προτου πάνε κάπου από την στιγμή που δεν είναι υποχρεωτικό?
Κανείς ή ένα μικρό ποσοστό αλλά κατά τα άλλα "είμαστε ευσυνείδητοι πολίτες οι εμβολιασμένοι".....

η σκατίλα πάει both ways. Εδώ πεθαίνουν αντιεμβολιαστές και από κάτω σε σχόλια ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ! χαίρονται ρε φίλε που πέθανε ένας άνθρωπος! Δεν το χωράει το μυαλό μου!

2 στους 10 λένε "μακάρι να μάθουν από αυτόν τον άδικο θάνατο οι φίλοι και οι συγγενείς του" και οι άλλοι 8 λένε ζήτω ο δαρβινισμός.
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,531
Πόσοι εμβολιασμένοι πιστεύετε κάνουν τεστ προτου πάνε κάπου από την στιγμή που δεν είναι υποχρεωτικό?
Αν μιλαμε για το "μπαινω σε ενα site, βαζω ΟΧΙ, κατεβαζω το pdf" γνωστο και ως κοροΐδια self test, θεωρω απο κανενας μεχρι ελαχιστοι. Οσοι δηλαδη το εκαναν και πριν εμβολιαστουν.

Ενα ερωτημα που θελω να θεσω ειναι το ακολουθο. Εαν αυριο ειχαμε 100% ποσοστο εμβολιασμου και χτιζοταν το περιβοητο τοιχος της μαλακιας, τι πιστευετε οτι θα αλλαζε; Θα γυριζαμε back to normal και μια φορα το χρονο αναμνηστικη δοση στις ευπαθεις ή θα σκαρφιζοταν η κυβερνηση μια ακομα παπαρια για να διατηρισει τους περιορισμους;
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,452
Αν μιλαμε για το "μπαινω σε ενα site, βαζω ΟΧΙ, κατεβαζω το pdf" γνωστο και ως κοροΐδια self test, θεωρω απο κανενας μεχρι ελαχιστοι. Οσοι δηλαδη το εκαναν και πριν εμβολιαστουν.

Ενα ερωτημα που θελω να θεσω ειναι το ακολουθο. Εαν αυριο ειχαμε 100% ποσοστο εμβολιασμου και χτιζοταν το περιβοητο τοιχος της μαλακιας, τι πιστευετε οτι θα αλλαζε; Θα γυριζαμε back to normal και μια φορα το χρονο αναμνηστικη δοση στις ευπαθεις ή θα σκαρφιζοταν η κυβερνηση μια ακομα παπαρια για να διατηρισει τους περιορισμους;
γιατί να διατηρήσει τους περιορισμούς;
η κυβέρνηση, όποιο κόμμα και να ήταν, μόνο να χάσει έχει από όλο αυτό. Σε θέλει έξω, θύμα του καταναλωτισμού, να ξοδεύεις και να ξοδεύεις και να ζητάς και απόδειξη.

Αλλά ας το τραβήξουμε από τα μαλλιά λίγο, έστω φασιστικό καθεστώς, τι κερδίζει με τους περιορισμούς τέτοιου τύπου; Δηλαδή ας πούμε με το να σε κρατάει μέσα στο σπίτι και να σε τριγκάρει ακόμα περισσότερο με μια κοινωνία στα όρια της;
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,531
Τι ακριβως εχει να χασει; Ειμαστε failed state χρονια τωρα. Το τι κερδιζει ειναι περισσοτερη εξαθλιωση, αρα περισσοτερη απογνωση, αρα πολυ πιο ευκολα να δουλευεις για καρπαζιες και να λες και ευχαριστω.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,452
πολύ ριψοκίνδυνη τακτική για ελάχιστο κέρδος. Και τώρα για καρπαζιές δουλεύουμε. Με το να φτάσει μια κοινωνία στο αμήν να σκάσει μπουρλότο δεν θα κερδίσει τίποτα.

failed state δεν είμαστε, failed state είναι ο Λίβανος και απέχουμε αρκετά από αυτό το τριμπουρδέλο εκεί κάτω.
 
Top Bottom