What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Όντως είναι σχετικά άγνωστος ο Wonder Man αλλά στα κόμικς ήταν από τα πιο παλιά μέλη των Avengers:

Σε τούτο το Daredevil, παραμένει ο Charlie Cox, έτσι; Cautiously optimistic, αν και δεν νομίζω να ξαναδούμε το άγριο βρωμόξυλο που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς.

Ναι, Charlie Cox και ολόκληρο το καστ του Daredevil του Netflix. Αρχικά η σειρά επρόκειτο να ήταν soft reboot αλλά τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον είναι απευθείας συνέχεια του προηγούμενου, πρακτικά η τέταρτη σεζόν του. Το age rating είναι ίδιο με του Netflix (TV-MA) οπότε είναι πολύ πιθανό να ευχαριστηθείς και πάλι βρωμόξυλο.

Το Spider-Man θα είναι καρτούν, υποθέτω.
Αυτά τα Eyes of Wakanda, Ironheart, και Wonder Man τι στην ευχή είναι; Επίσης animated ή -θεός φυλάξοι- live action;

Ναι, το Spider-man και το Eyes of Wakanda είναι καρτούν. Τα Ironheart και Wonder Man είναι live action.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Trailer της Marvel για τα shows του 2025. Δεν υπάρχει ακόμα Youtube link, μάλλον κυκλοφόρησε νωρίτερα στα social media ή πρόκειται για leak. Όπως και να έχει, ορίστε:

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Τελείωσε το Agatha All Along με διπλό επεισόδιο. Παιδιά η σειρά είναι πολύ καλή, αν σας άρεσε το Wandavision τότε προτείνω να την δείτε. Η γενική εντύπωση από όσους την είδαν είναι ότι φτάνει (ή και ξεπερνά για κάποιους) τα Wandavision και Loki.

captain kal

Death Knight
Τελείωσε το Agatha All Along με διπλό επεισόδιο. Παιδιά η σειρά είναι πολύ καλή, αν σας άρεσε το Wandavision τότε προτείνω να την δείτε. Η γενική εντύπωση από όσους την είδαν είναι ότι φτάνει (ή και ξεπερνά για κάποιους) τα Wandavision και Loki.

Άμα δεν έχει διαστημόπλοια και πίου πίου με laser!!!

captain kal

Death Knight
Λίγα λέιζερ έχει, δεν ξέρω αν σε καλύπτουν :D

meeh-penny.gif

Eaglos

Mind-flayer
Ποσοι υπαρχουν με μασκα και ασπιδα; Εχω χασει τη μπαλα.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Ποσοι υπαρχουν με μασκα και ασπιδα; Εχω χασει τη μπαλα.

Πρέπει να το σκεφτώ λίγο για να μην μου ξεφύγει κανείς αλλά με μια πρόχειρη σκέψη είναι ο αρχικός Captain America (Steve Rogers). ο επίσημος διάδοχος (Sam Wilson), ο κυβερνητικός αλλά πλέον ατιμασμένος διάδοχος (John Walker) και η κόρη του αρχηγού του Red Room από το οποίο έβγαιναν οι Black Widows (Taskmaster).

maladroid

Mind-flayer
Πάντως το trailer του νέου Captain είναι ομολογουμένως αρκετά ιντριγκαδόρικο. Ξεκάθαρα η ιδέα είναι να θυμίζει Winter Soldier (πολιτικό/κατασκοπευτικό θρίλερ με υπερηρωικές πινελιές) και νομίζω τα καταφέρνει μια χαρά, μπράβο στον μοντέρ.
Τώρα κατά πόσο θα θυμίζει peak Marvel η ολόκληρη ταινία είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

mits@kos

Death Knight
Ξεκάθαρα η ιδέα είναι να θυμίζει Winter Soldier (πολιτικό/κατασκοπευτικό θρίλερ με υπερηρωικές πινελιές)
Κάπως έτσι ξεκινά και το Black Widow (το είδα πριν κανένα δίμηνο) και είχα ψηθεί πολύ ευχάριστα, αλλά δυστυχώς το λούζει πολύ γρήγορα...

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Κάπως έτσι ξεκινά και το Black Widow (το είδα πριν κανένα δίμηνο) και είχα ψηθεί πολύ ευχάριστα, αλλά δυστυχώς το λούζει πολύ γρήγορα...

Το Black Widow το πήγαινε πολύ καλά κατά την γνώμη μου μέχρι την τρίτη act. Ένα πράγμα που όντως πρέπει η Marvel να διορθώσει είναι ότι δεν χρειάζεται όλες οι ταινίες να τελειώνουν με ένα τεράστιο action set piece ή αυτό που λέμε world-ending απειλές. Αυτά πρέπει να συμβαίνουν μόνο στους Avengers, οι απλές ταινίες θα πρέπει να είναι μικρότερης κλίμακας. Ακόμα και στο γενικά πολύ καλό Winter Soldier, η μάχη με τον Bucky στον αυτοκινητόδρομο ήταν απείρως πιο ενδιαφέρουσα από το τέλος με τα Helicarriers. Όπως και στο Black Widow η μάχη της Natasha με την Yelena ήταν πολύ πιο συναρπαστική από την τρίτη acf που πετούσαν στον αέρα.

Όσο για το Brave New World, υπάρχει το πρόβλημα ότι το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας γυρίστηκε πριν από την αλλαγή πολιτικής. Έχουν γίνει εκτενή reshoots αλλά θα φανεί αν μπόρεσαν να το σώσουν.

Top Bottom