What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

MARVEL SNAP

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959

Ασχολείται κανείς με το παίγνιο;

Και μερικές πληροφορίες για όποιον πιθανώς να ενδιαφέρεται. Card game από τον Ben Brode (παλιός designer στο hearthstone) που έχει κυκλοφορήσει σε early access εδώ και περίπου 3 μήνες. Με το hs να αποτελεί το μέτρο σύγκρισης στο online και το magic στο physical και γενικά, η κριτική προς το πρώτο ήταν ότι θα πρέπει να πλησιάσει τη λογική του περισσότερο στο δεύτερο. Κάπως έτσι προέκυψαν προσπάθειες σαν το gwent (για το οποίο είχα "διαφωνήσει" στο αντίστοιχο topic και τελικά ανακοινώθηκε ότι ουσιαστικά το 23 είναι η τελευταία του χρονιά ) και το LoR τα οποία είχαν πιο πολύπλοκους μηχανισμούς και ειδικά το δεύτερο ήταν πολύ πιο κοντά στο magic, οι οποίες όμως δεν είχαν την αναμενόμενη ανταπόκριση από το κοινό.
Από την άλλη το Snap κινείται ακριβώς στην αντίθετη τροχιά και προσφέρει κάτι πολύ πιο απλό και γρήγορο. Decks με 12 κάρτες, 6 γύρους και 3 locations (το καθένα έχει δικό του ability, το ποια locations θα εμφανιστούν σε κάθε game είναι random) στο board που πρέπει να επικρατήσει σε σκορ στα 2 για κερδίσεις το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν μπορεί να αποκτήσει σοβαρή competitive σκηνή αλλά θεωρώ ότι έχει φοβερή ισορροπία βάθους/απλότητας για casual παίκτες.
Στα αρνητικά του, δεν είναι τόσο φθηνό αλλά απλά for fun είναι playable και σαν f2p. Επίσης η έκδοση του steam ουσιαστικά είναι απλά Port από κινητά αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα με κυκλοφορία client προσαρμοσμένου σε pc.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Σε μια άκρως αποτυχημένη προσπάθεια να πείσω τον αδερφό να παίξει Vampire Survivors στο κινητό κατέληξα να παίζω εγώ snap. Βοήθησε και το γεγονός πως είμαι μακριά από το PC. Παίζω στο κινητό (μεταφέρεται η πρόοδος και στο Steam αν και δεν το έχω δοκιμάσει).

Collection lvl 334, max rank έφτασα 35 στις 10 μέρες που παίζω. Έκανε reset και με έριξε στο 10.

Μου λείπουν κάρτες για synergies οπότε παίζω τέρμα καταστροφικό deck για τον αντίπαλο. Μια μείξη ongoing με reveal. Είτε καίω κάρτες του είτε τις αντιγράφω. Yondu, Mantis, Cable, Emma Frost και Scarlet Witch. Και για φινάλε συνήθως παίζω Claw (παικταρας) με Onslaught (τουμπανος). Με αυτόν τον τρόπο παίζω και κάρτες που δεν έχω.

Λατρεύω τα εφφέ των καρτών και πόσο όμορφα έχουν δέσει ορισμένες δυνάμεις με τους χαρ/ρες. Πχ πρέπει να καταστρέψεις τον Bucky για να βγει ο Winter Soldier ή ο Sinister αυτόματα κλωνοποιειται κοκ. Μεγάλη απογοήτευση ο Cyclops και το γεγονός πως οι X-Men δεν έχουν κάτι κοινό στο παιχνιδι τους όπως οι Guardians. Ελπίζω να αλλάξει στο μέλλον. Περιμένω να μου τύχουν Daredevil και οι δύο Spiderman.
 
Last edited:

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,263
Έπαιξα πολλές ώρες, μετά έχασα το ενδιαφέρον μου γιατί δεν είμαι πολύ των mobile games και όταν κάθομαι στο PC θέλω να παίξω κάτι πιο βαθύ. Πάντως όσο έπαιξα το ευχαριστήθηκα, είναι πραγματικά καλοφτιαγμένο και όμορφο.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Το έχω κατεβάσει από τη πρώτη στιγμή που βγήκε αλλά το Marvel Strike Force δεν μου αφήνει χρόνο να ασχοληθώ με άλλο mobile game
Eίμαι σίγουρος πως θα μου άρεσε τέτοιο χαρτόμουτρο που είμαι (Evoker, Shadowverse, Yugioh Duel Links και άλλα yugioh games τρελό κάψιμο στο παρελθόν) αλλα και γιατί έχω λιώσει κάμποσα marvel games στο παρελθόν (marvel avengers alliance, marvel future fight, marvel heroes, Marvel Contest of Champions, Marvel Puzzle Quest - Marvel Super War δεν το ακούμπησα βέβαια)
Είχα ξεχάσει τελείως πως είναι και στο steam, interesting:unsure:
 
Last edited:

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Nτάξει...τι έγκλημα είχα κάνει ρε παιδιά και δεν το είχα δοκιμάσει τόσο καιρό. Τι παιχνιδάρα είναι αυτή!
Φοβερό παιχνίδι με υπέροχα mechanics και άψογη χρήση του σύμπαντος της marvel. Είναι άκρως εθιστικό το gameplay και λόγω διάρκειας των ματς αλλά και επειδή έχεις κίνητρο να κάνεις τα quests να πάρεις δώρο άλλες κάρτες και με αυτές να συνεχίσεις τον ασταμάτητο αγώνα για δημιουργία του υπέρτατου ντεκ. Συν το κοινό save σε mobile/steam καλορίζικα. Δικαίως mobile game of the year!
 
Top Bottom