What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Metal Slug Tactics

Sephir

Beyond Within
Staff member
Δεν είμαι τόσο fan των roguelites (μόνο με το Hades θυμάμαι είχα κολλήσει για αρκετό καιρό).

Ωστόσο, λόγω Metal Slug και του σχετικά γρήγορου (απ' ότι κατάλαβα) ρυθμού για turn-based, θα το τσεκάρω, αφού πάρει και τα patches του.

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Αλέξανδρε, για να καταλάβω όπως το περιγράφεις ειναι περισσότερο X-com πάρα Into the Breach, στην turn-based προσέγγισή του? Με είχε προδιαθέσει για το δεύτερο από τις εικόνες. Όπως και να έχει, μπαίνει στη wishlist.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Αλέξανδρε, για να καταλάβω όπως το περιγράφεις ειναι περισσότερο X-com πάρα Into the Breach, στην turn-based προσέγγισή του? Με είχε προδιαθέσει για το δεύτερο από τις εικόνες. Όπως και να έχει, μπαίνει στη wishlist.

Δεν έχω παίξει ακόμη το Into the Breach αλλά με βάση βίντεο που έχω δει μοιάζει περισσότερο με αυτό.

tommas

Umber Hulk
Ωραίο φαίνεται.

Αν και είναι ακόμα "status unknown"όσον αφορά το deck compatibility και τέτοια games είναι παραδοσιακά για mouse, μπαίνει στα υπόψιν για deck shenanigans.

Borracho

Ancient Red Dragon
Γουστόζικο γουστόζικο. Μπορεί να μην έχω πια χρόνο ν'ασχολούμαι με κάθε τί 'νόστιμο' εμφανίζεται στο Στήμ, αλλά πολύ χαίρομαι που τέτοιο γεροντοείδος εξακολουθεί να αντιστέκεται σε πείσμα των καιρών.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Πρώτο patch με το οποίο λύνονται πολλά από τα bugs στα οποία αναφέρθηκα στο review.

Top Bottom