What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

METAPHOR: REFANTAZIO

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Ριβιουάρα, παιχνιδάρα!
Αν δεν υπήρχε το Infinite Wealth, χαλαρά θα ήταν το φετινό μου γκότυ.

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Φαν φακτ που μόλις έμαθα, όλοι οι humans εχθροί του παιχνιδιού είναι από πίνακες του Bosch. Άλλοι inspired, άλλοι straight up cut/paste.
Οπότε να τι σκεφτόντουσαν οι δημιουργοί τους 😛

Sephir

Beyond Within
Staff member
Φαν φακτ που μόλις έμαθα, όλοι οι humans εχθροί του παιχνιδιού είναι από πίνακες του Bosch. Άλλοι inspired, άλλοι straight up cut/paste.
Οπότε να τι σκεφτόντουσαν οι δημιουργοί τους 😛
Πολύ ενδιαφέρον trivia. Αλλά και να μην ήταν εμπνευσμένοι/αντίγραφα από πίνακες του Bosch, δεν θα μου έκανε τρομερή εντύπωση αν προερχόντουσαν από κάποιον random artist εκεί μέσα.

Bathory

Lich
Nαι και μένα μου έκανε εντύπωση
πχ

Capture.jpg

maladroid

Mind-flayer
Δηλώνω βαθιά απογοητευμένος που αναφέρθηκε ο Bosch αλλά όχι το γεγονός ότι εδώ και δύο μέρες κυκλοφορεί ελεύθερο το τελευταίο μέρος αυτής της διαολεμένα κατσικίσιας τριλογίας:

/offtopic

j_lynx

Death Knight
Το review με έπεισε να το πιάσω !
Αλλά πρώτα πρέπει να παίξω κάνα persona νομίζω, μιάς και έχω μερικά ήδη

Sephir

Beyond Within
Staff member
FYI, υπάρχει demo στη σελίδα του Steam, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο σε διάρκεια (συν του ότι η πρόοδος μεταφέρεται και στο full game).

Νομίζω ότι δίνει μια καλή ιδέα ως προς τι να περιμένει κάποιος από το παιχνίδι.

Bathory

Lich
Απλα αν σε ενδιαφερουν τα ατσιβμεντς,
Μην ασχοληθεις με το ντεμο, ειναι μπαγκαρισμενα

Top Bottom