What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Νέο graphic novel και free-DLC για το Divinity: Original Sin 2

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Σήμερα η Larian Studios (και συγκεκριμένα το Dublin studio υπεύθυνο για τη συγγραφή του DOS2), ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Divinity: Original Sin 2 Godwoken graphic novel. Μέσα από τις χορταστικές 300 (!) πλήρως έγχρωμες σελίδες του ενιαίου αυτού τόμου, θα μπορέσουμε να διαβάσουμε για τα origin stories όλων των 6 ηρώων (Ifan, Lohse, Red Prince, Sebille, Fane και Beast) και τα γεγονότα που τους οδήγησαν μέχρι και την αρχή του παιχνιδιού. Ο τόμος θα είναι διαθέσιμος τόσο σε συλλεκτική έκδοση με σκληρό εξώφυλλο, όσο και σε softcover από το κεντρικό κατάστημα της Larian.









Πέραν του νέου graphic novel όμως, υπήρξε και μία ανακοίνωση που αφορά νέο περιεχόμενο για το παιχνίδι. Το νέο Gift Bag (η διαφορετική ονομασία του free-DLC για το DOS2 κατά τη Larian) θα περιέχει νέα quests, καινούργια voice-overs καθώς και έναν νέο Undead Dragon boss. Με την περάτωση των νέων quests, οι παίκτες θα...

Continue reading...


 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Btw, το artwork είναι δουλειά των Ρουμπούλια (Rubus - Πανίσχυρος Μεγιστάνας των Νίντζα για τους φανς του ποιοτικού κινηματογράφου), Μαρτίνη και Τσιάμη. Μέιντ ιν Γκρις δηλαδής.
 
Top Bottom