What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
chart



tumblr_o610uohN7R1tq4of6o1_500.gif
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
chart


Τι θα γίνει εδώ πέρα, το κάναμε γιάφκα αναρχοάπλυτων? Γιατί δε λέει κανένας κάτι και για τη Μαρφίν επιτέλους?
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Το ότι πράγματα έχουν βελτιωθεί και έχουν αλλάξει μορφή για να εξυπηρετούν ταχύτερα κάποια πράγματα δεν σημαίνει ότι έχουν αλλάξει και οι αρχές που καθορίζουν τις σχέσεις μεταξύ αυτών των πραγμάτων. Επομένως, όση σάλτσα και να βάλεις στο κουνουπίδι, πάλι κουνουπίδι θα είναι. Υπό αυτήν την έννοια, οι αρχές δεν μπορούν να αναθεωρηθούν (αναθεώρηση σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως ταυτίζεται με απάρνηση) αλλά να ενσωματώσουν τα νέα δεδομένα.
ναι ρε μαν αλλα τωρα σου δινουν και μια μασκα να φορεσεις για να μην βηξεις το πλεμονι σου και ναι μεν θελεις να ζωθεις εκρηκτικα, αλλα δεν μπορουμε να συγκρινουμε τον εργαζομενο του 1880 με τον εργαζομενο του 2020. Πολλες εργασιες εχουν γινει πολυ ευκολοτερες και αλλες εχουν απλα εξαφανιστει. Εχουν εμφανιστει νεοι κλαδοι. υπαρχει μια ψευτο-νομικη προστασια και δεν ειπα οτι δεν ισχυουν πλεον αυτα που εγραψε ο Μαρξ και οχι μονο. Η λεξη που χρησιμοποιησα ειναι αναθεωρηση, οχι ξεριζωμα.

Ποια η άποψή σας για ανάλογα αποβράσματα της "ιδιωτικής πρωτοβουλίας¨ ;
Καποτε μου τελειωσαν οι ελπιδες και εστειλα βιογραφικο σε μια εταιρια με συστηματα συναγερμων. Με πηραν τηλεφωνο για να μιλησουμε απο κοντα. τσακωνω την μηχανη και παω στο βενζιναδικο για να βαλω βενζινη. πληρωσα με ενα σακουλι κερματα που τα κραταγα για να παρω τσιγαρα. Η φαση ηταν καπου στην αρχη της πατησιων.
μπουκαρω στο τσαρδι και πιανω το μπλα μπλα με τον υποψηφιο εργοδοτη. Τα λεγαμε κανενα 15' και μου λεει, μου κανεις αλλα τσουκ.
τι τσουκ ρε μαγκα; εχω βρει ατομο για την θεση, αλλα επειδη εστειλες βιογραφικο ειπα να σε φωναξω για να μην νομιζεις οτι δεν σου δωσαμε σημασια.
τα υπολοιπα ειναι ιστοριες για το αστυνομικο δελτιο.
Σε περιπτωσεις οπου υπηρχε σοβαρο ενδεχομενο να αποκομισω τεχνογνωσια και πραγματα τα οποια θα με βοηθησουν στο μελλον, μερικες γαργαρες τις εκανα. μετα εφτυνα μεσα στο στομα του εργοδοτη.
Εχω δουλεψει σε εταιρια με μισθο ιδιο με τον μισθο των αγροτικων φυλακων. Η γραμματεας, εαν δεν ηταν καλη και σεμνη κοπελα, θα το εστηνε το πεζοδρομιο, πως αλλιως να την παλεψουμε; Επειδη ειναι μεγαλη ιστορια.... εμαθα παρα πολλα πραγματα και στο τελος, εαν δεν ημουν καραγκιοζης, θα εβγαζα πολυ χρημα αλλα ηθελα να πηγαινω στη βουτα για κοντρες.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
political chart.png

Πήγαινα για bullseye αλλά με χαντάκωσαν οι σοσιαλιστικές οικονομικές μου αντιλήψεις. :giankos:
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
θα έπρεπε να μπορούμε να το καλιμπράρουμε. Πχ εγώ θεωρώ ότι είμαι το κέντρο τού κόσμου. Όποιος πέφτει δεξιά μου είναι δεξιός κλπ. Εκεί που έχει το κέντρο είναι κάπως Authoritarian Right.

Με αφορμή αυτό που είπες lucinos και με τα αποτελέσματα που έχουμε στο φορουμ, μου έσκασε αναλαμπή του πόσο έχει μετακινηθεί η άποψη της κοινής γνώμης που κάποια θέματα που θεωρούντουσαν μετριοπαθούς έως κεντρώας πολιτικής ιδεολογίας να έχουν καταλήξει να τα δεχόμαστε ως "ακραία".

Το overton's window σε πλήρη εφαρμογή!



Overton_Window_diagram.svg.png

"The smart way to keep people passive and obedient is to strictly limit the spectrum of acceptable opinion, but allow very lively debate within that spectrum—even encourage the more critical and dissident views. That gives people the sense that there's free thinking going on, while all the time the presuppositions of the system are being reinforced by the limits put on the range of the debate.["
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Το Political Compas είναι όντως καλό εργαλείο, το έκανα ξανά μετά από χρόνια. Αλλά μερικές δηλώσεις είναι κάπως καθοδηγητικές και δεν υπάρχει η επιλογή για ουδέτερη απάντηση. Αν δε βαριέστε να απαντήσετε 117(!!!!) ερωτήσεις, το παρακάτω είναι πολύ αξιόλογο, καθώς τοποθετεί τα αποτελέσματα σε 8 διαφορετικούς άξονες.


Τα results μου.

EDIT: Ξέχασα να ποστάρω τα results του Compass, αλλά πάνω κάτω ήταν το γράφημα του 0Agan διπλωμένο στον κάθετο άξονα.
 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
Στο τσακ γλιτώνω την Πηγάδα.

chart

Σαφώς!

Κομισάριε Τιναπίδοφ, οδήγησε τον κύριο στην εορταστική μας καμιονέτα που θα τον πάει στον πολυχώρο εκδηλώσεων στο Αρχανγκέλσκ,
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Results:


Humanity · Socialism · Justice

Η σημαία μου θα γινόταν ωραία τούρτα παγωτό.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
ΡΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ

 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Ο
οποιοσδήποτε. Ο πατερούλης Σύριλ δίνει ένα προβάδισμα βέβαια στον τιναπεις, με το νιτρο πρώτο επιλαχόντα.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Ο
οποιοσδήποτε. Ο πατερούλης Σύριλ δίνει ένα προβάδισμα βέβαια στον τιναπεις, με το νιτρο πρώτο επιλαχόντα.

Sry man ειμαι ηδη καπαρωμενος εγω,

xmxmxm.jpg

δινω τη θεση μου στον νιτρο
 
Top Bottom