What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

New Witcher Game

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
W4.png

Νέο παιχνίδι Witcher

Αλλαγή game engine από in-house πάμε σε 3rd party
This is an exciting moment as we’re moving from REDengine to Unreal Engine 5, beginning a multi-year strategic partnership with Epic Games. It covers not only licensing, but technical development of Unreal Engine 5, as well as potential future versions of Unreal Engine, where relevant. We’ll closely collaborate with Epic Games’ developers with the primary goal being to help tailor the engine for open-world experiences.

Δεδομένου πως η UE5 αναπτύσσεται ακόμα έχουμε αρκετό δρόμο μέχρι την κυκλοφορία του.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
αποφασιστε ποιο ειναι το θρεντ.
ωστοσο θα ποσταρω στης καρα, για να ζηλεψει ο ιπποκρατης.
δεν εχω κατι να προσφερω στην συζητηση, (δεν με νοιαζει αν ειναι επικεξκλουσιβ, ξερω οτι δεν θα επαναληφθει το Υπερτατο και δεν πρεπει εξαλλου, ωστοσο με ανησυχει και με προβληματιζει που πανε απο ινχαουζ σε θερντ παρτυ, αφου συνηθως το αντιθετο ειναι επιθυμητο απ τις εταιριες, ειδικα οταν υπαρχουν τοσα ασετς ετοιμα), ΑΛΛΆ ΚΥΡΙΩΣ ποσταρω για να ευλογησω τα γενια του χειρομαλαχτη, που ελεγε στις 23/12/20:


οκ, ηταν τρομερα ταλαντουχοι οι αθρωποι και βγαλανε το Υπερτατο. οταν πας να καταπιαστεις με νεο σετινγκ, κυβερνοξερωγω κι εχεις και οραμα κι εχεις ισως υπερτιμησει τις δυναμεις σου (οχι στον δημιουργικο τομέα, στον "εκτελεστικο" εννοω) και εισαι και λιγο ψηλωμενος του στυλ, "ελα τωρα, θα τους παρουμε τα βρακουλίνια παλι", αυτα συμβαινουν. κι εχεις ανοιχτει σε επενδυτες, σε κονσολοβερσιονς, σε μουλτιπλειερ και προφανως σε περιμενει ενα ολοκληρο συστημα στη γωνια. ναι, ισως ακουγεται λαικιστικο, αλλά οταν εχεις φερθει τοσο λαρτζ στο κοινο (φανταστικα dlc, σαπορτ, no-DRM) oι οχτροι σου πολλαπλασιαζονται.
το θεμα ειναι οτι τωρα την πατησε η τσιντιπι οτι κι αν λεμε εμεις. εφαγε γερη καρπαζια. το παιχνιδι θα το διορθωσει, αλλά επισης δεν ειναι κακο να σκεφτει κανείς (βασικα εγω, αποψαρα μου ειναι) οτι το Υπερτατο δεν θα επαναληφθει και καλο ειναι η cdp να μην αγχωνεται για να το ξεπερασει.

τι θα ηθελα? οκ, εγινε οτι εγινε. κατσε 2 χρονακια, χωρις την φοβερη πιεση με ντιλέις και ανακοινωσεις και πατσαρε οτι μπορεις, δωσε το στον λαό και μετα κοψε τα πολλα πολλα με πολλους πολλους, (χρημα σου εχει μεινει αφθονο, απ οτι βλεπω), και γυρνα σ αυτο που ξερεις καλα και το εκανες τέλεια, χωρις αγχος ομως να ξεπερασεις το w3. και μετα με μικροτερο scope και λιγοτερη εξωστρεφεια, κατσε και καταπιασου με οτι σετινγκ θες, δε θα σου κοψω την δημιουργικοτητα.

tl/dr: ο μαλαχτης θελει γουιτσε 4 και ισως και να ψιλοχαρηκε ο καναγιας με την χαστούκα που εφαγε η cdp, οταν αλλαξε σετινγκ.


ΧΑ. καποιος στην τσιντιπί διαβαζει ρεηκουί. δικαίως.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Πολύ πριν την κυκλοφορία CP2077 υπήρχαν φήμες πως μετά το κλείσιμο της τριλογίας Geralt θα δούμε Witcher 4 με τη Ciri, τη σερβίρει άλλωστε στο πιάτο το ίδιο το Witcher 3.

Δύο σχολές που είναι και δεν είναι το μενταγιόν της φωτο



Ψηφίζω γάτα, οτιδήποτε εκτός από λύκο.
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,138
"A NEW SAGA BEGINS"

Καλά, κάτσε να φιλοτιμηθώ να τελειώσω την πρώτη τριλογία και μετά βλέπουμε.

(Ρε λες να ξαναπροσπαθήσω να παίξω το W3; Αγάπησα το πρώτο, το δευτερο μου φάνηκε καλούτσικο, το τρίτο με κούρασε στη πορεία και το παράτησα)
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Νιώθω σαν να είναι 1η Φεβρουαρίου του 2013 και έχουμε τις πρώτες εικόνες από το Witcher 3.

Θα είμαι εδώ μέχρι αυτό το thread να φτάσει τις 300 σελίδες.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
θα καμω αγρια μαντεψιά.
οτι δεν θενε αλλες αγκαλιτσες με τον σαπκοφσκι και τις ιδιοτροπιες του, κι οτι δε θαναι η σιρι πρωταγωνιστρια, αλλά ενας/μια νονειμ γουιτσε με ενα πλοτ που δεν θα χει σχεση με τα βιβλια.

μια χαρα θα μου καθοτανε. η αληθεια ειναι δεν πολυθελω σιρι. ασε που στο καρακτε κρηέισο θα εφτιαχνα ενα γουιτσε ΦΤΥΣΤΟ με τον γκηραλτ και στο μυαλο μου θα παιζα το γουιτσε 4, οπως και να το λενε το νεο κειμ.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Κι εγώ προς την άποψη του Χειρομαλάχτη κλίνω. Από την άλλη, με την σειρά να παίζει μπαλίτσα με την Ciri και τις υποσχέσεις που άφησε το 3, δεν ξέρω αν θα το σκεφτούν πολύ προτού αρμέξουν την ήδη έτοιμη αγελάδα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
το τρίτο με κούρασε στη πορεία και το παράτησα
Πιες 12 καφεδες, κανε γαργαρες με ενεργειακα ροφηματα και μπουκαρε με στυλ.

Δεν θελω να το παιξω Λελος Κακομουτσουνελος.
Οταν ειχα πει οτι το cyberpunk θελει μικρο καλαθι, το ποστ μου βρεθηκε στο offtopic στο θεμα του συλλογου "μακρια γαιδουρα".

Ειναι πολυ νωρις και με τα μηδενικα στοιχεια, μονο σεναρια μπορουμε να κανουμε. Θα καταληξουμε να διαφωνουμε για τα σεναρια.
Οι κουνελισιες σκεψεις μου.
Θεωρω οτι η Ciri, στον πρωτο ρολο, θα προκαλεσει φασαριες. Λογικα αυτο θα γινει αλλα με αυτη την ιδεα παιζουν διαφορα θεματα.
Οπως ειπα, δεν θελω να το παιξω Λελος Στριμενος αλλα...
Ο Geralt πινει, το μουλιαζει, παιζει χαρτια, τραβαει καψουρες με οτι αιμορραγει μια φορα τον μηνα, ειναι μεταλλαγμενος κ.α.
Σε γενικες γραμμες ειναι πολλα πραγματα που δινουν μπονους στον χαρακτηρα του και στο στορι. Το μεταλλαγμενο τσουτσουνακι του δινει διαφορετικες παραλλαγες στο παιχνιδι.
Η Ciri δεν κανει τιποτα απο αυτα. Θα πρεπει να ξετυλιξουν τον χαρακτηρα της και να απαντηθουν ερωτηματα οπως, το ψαλιδιζει η Ciri μας;
Θα βρεθουμε να κοντρολαρουμε εναν χαρακτηρα που ερωτευεται γυναικες; Μην το γελατε, η ρομαντιλα ηταν πισω απο τις ενεργειες του Geralt.

Ωραιος ο χαβαλες αλλα δεν εχω ιδεα τι θα σκαρωσουν.
Για να σοβαρευτω λιγο, Θα μου αρεσε η Ciri στα ταξιδια της σε αλλους κοσμους. Εχει πολυ ψωμι και δεν επηρεαζει το timeline. Το χιονακι στην εικονα ισως να σημαινει και αυτο. Οπως και να εχει, ειναι μια κινηση που μπορει να με κανει να τρωω κουκουναροσπορους για τα επομενα 1-2 χρονια, για να αποκτησω γρηγορο σιδερικο. Αυτο, αφου διαβασω περισσοτερες ανακοινωσεις. Μεχρι τοτε θα απολαμβανω κοψιδια.

Μονο το δικο μου ματι καρφωθηκε ωσαν το ματι του Σαουρον στην unreal engine; Γιατι να κανουν κατι τετοιο και ειδικα αφου

Δεδομένου πως η UE5 αναπτύσσεται ακόμα έχουμε αρκετό δρόμο μέχρι την κυκλοφορία του.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Το θεμα ειναι να μην εχει τοσα προβληματα οταν κυλοφορησει σαν το cyberpunk 2077 . Για αυτο και δεν το εχω παιξει ακομα. Τουλαχιστον ειπαν οτι δεν θα βγει πρωτα στο epic storeκ αι ας χρησιμοποει την unreak enigne 5!
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Ελπίζω να καθυστερήσει αρκετά ώστε να έχουμε πια τον απαραίτητο εξοπλισμό για να το παίξουμε...
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Διάβασα ξανά και το review του Hellion για το Cyberpunk 2077 για να θυμηθώ τι πέτυχε και τι απέτυχε σε εκείνο το παιχνίδι. Στους τομείς που θα είχαν σημασία και σε ένα Witcher game (quests, γράψιμο, ατμόσφαιρα κλπ) έγινε καλή δουλειά. Οκ, η CDP δεν κατάφερε να δημιουργήσει έναν καλό open world σε σύγχρονο setting στην πρώτη της ουσιαστικά προσπάθεια, κυκλοφόρησε το παιχνίδι πριν την ώρα του (γι' αυτό και περιμένω να βγει το expansion πριν το αγοράσω) αλλά η συνολική ποιότητα της δουλειάς τους μέχρι τώρα σημαίνει ότι έχουν κερδίσει το λεγόμενο benefit of a doubt. Θεωρώ από υπερβολικές έως υστερικές αντιδράσεις του τύπου "μετά το Cyberpunk δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη".
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Τα έγραψα και στο PC Gaming News, αλλά κρατήστε τα highlights τσακάλια και τζίς μου :

-Το παιχνίδι θα είναι EGS exclusive για το PC. Στις κονσόλες το αγοράζετε όπου θέλετε, τί, κρατήσαμε το λόγο μας.

- Μετά το απερίγραπτο κάζο του C2077, η CDPR φυσάει και τα παγόβουνα. Γίνεται να χρηματοδοτηθεί από Πακιστανο-Ινδικό λόμπι το παιχνίδι και να μην χαλάσουν ούτε καπίκι; Θα το κάνουν.

-Θα είναι άρτιο μα συντηρητικό open world action RPG. Πολλές φωνές στην CDPR το ήθελαν ως διάδοχο του W3 ("Να κάνουμε περισσότερο από εκείνο που πέτυχε" αλλά τους φάγανε οι χαρτογιακάδες της 'πρόοδου και του μεγαλείου.' Που θα σχεδίαζαν και θα υλοποιούσαν κακοπληρωμένοι φουκαράδες. Είδαμε πόσο καλά πήγε αυτή η φασούλα.

-Ο Κίραλτ θα παίζει γκέστ σε questline-highlight.

-Θα είναι καλύτερα optimized και από το God of War.

-Μέσες άκρες, καλλλλά θα περάσουμε.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,422
Ννννναιι, ΟΚ, θα περιμένω review. Δεν προδικάζω τίποτα για το παιχνίδι, το θεωρώ λίγο δύσκολο να μην βγει στο GOG ( αν το κάνουν, θα είναι σαν να εγκαταλείπουν το δικό τους μαγαζί ), αλλά κρατάω το εφιαλτικό σενάριο να είναι EGS exclusive.

Αναμένουμε στις οθόνες μας, και περιμένω να δω τι θα κάνουν με το CP2077 εν τω μεταξύ.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
δε μας ειπες το πιο σημαντικο @Borracho .
σιρι ή ραντομ χαρακτηρας που φτιανει ο παιχτης?
και αν εχεις ιδεα/αποψη, πλοτ απο τα βιβλια ή απ τους γραφιαδες της cdp?
 
Last edited:

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Κάνας τρελιάρης βάρδος μήπως;
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Υποψιάζομαι ότι περισσότερα κοινά θα έχει με το CP2077 παρά με το Witcher 3 γιατί η CDPR είναι πεπεισμένη ότι η φιλοσοφία του παιχνιδιού ήταν ολόσωστη και απλά σκόνταψαν στην εκτέλεση.
Συνεπώς περιμένω να δημιουργούμε δικό μας Witcher με πλήρως παραμετροποιήσιμη, tabula rasa προσωπικότητα (ίσως μόνο η γουιτσεροσχολή του να είναι "κλειδωμένη"), να υπάρχουν woke πινελιές στο world-building και τα quests, ενδεχομένως προοπτική πρώτου προσώπου (το χειρότερό μου :rolleyes:) και σίγουρα κάποιες επιλογές διακόσμησης/αναβάθμισης της "βάσης" μας που μάλλον θα μοιάζει με το Kaer Morhen αλλά δεν θα είναι.

Αποκλειστικότητα του EGS δεν πιστεύω ότι θα είναι, όχι μόνο λόγω GOG αλλά κι επειδή πλέον δεν τους παίρνει να κάνουν τέτοιες ριψοκίνδυνες κινήσεις που θα επιφέρουν σίγουρη γκρίνια από την κοινότητα.
Το νόημα είναι να ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου, που αποτελούσε και το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της CDPR, κι όχι απλά να έχουν οικονομική εξασφάλιση από τον sugar daddy Sweeney. Από την άλλη, μπορεί το στραπάτσο του CP2077 να τους τρόμαξε τόσο που βλέπουν μόνο βραχυπρόθεσμα, τι να πω. Ήδη η μετακίνηση σε licensed μηχανή είναι μια πρώτη παραδοχή ήττας, τύπου πήγαμε να ανοιχτούμε υπερβολικά και δεν μας βγήκε, οπότε ξαναγυρνάμε στα σίγουρα/εύκολα. Κάτι παρόμοιο έπαθε και η BioWare με την Frostbite και τώρα επιστρέφει κι αυτή στην UE.
 
Last edited:
Top Bottom