What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,480

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,313
πω πω βγάζει... χιλιάρικα ε; :ROFLMAO:




paper της ECB για CBDCs, stablecoins και Bitcoins

1659539951516.png


Τα κλασσικά braindead arguments κατά:

1659539988794.png

1659539998948.png


Έχει ενδιαφέρον, γιατί πρώτη φορά αναφέρεται επίσημα το lightning. Απ' όσο ξέρω.
 

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Joined
Feb 11, 2021
Messages
2,000
Υπαρχουν καποιοι ευαγγελιστες των κρυπτοζ, των μπιτκοιν και γενικα της φασης που ειναι μεγαλες φιρμες και λεγονται Crypto/Bitcoin Maximalists

Τα κινητρα τους ειναι τελειως αλτρουιστικα και δεν εχουν καθολου δολο καθως μαχονται για τον κοινο εργατη, ασχετως αν εχουν καποια μυρια σε φαντς(...not!)


Ενας απο αυτους ειναι ο Σαειλορ (οχι μουν):


How it started (Μαρτης 2021):
Βαλτε οτι βγαζετε στο μπιτκοιν!!! Βαλτε υποθηκη το σπιτι σας, πουληστε τη μανα σας ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΠΙΤΚΟΙΝ!!!!


(Νταξει δεν το ειπε ακριβως ετσι, για την ακριβεια οπως φαινεται στο βιντεακι στο συγκεκριμενο timeframe που εχω βαλει, ειπε:
"Go!!!! Mortgage your house and buy Bitcoin with it! If you've got a business that you love because your family works for the business and it's been in your family for 37 years, and you can't bear to sell it, mortgage it, finance it, and convert the proceeds into Bitcoin! If you're working for a company that's got $100m in the treasury, you ought to convince the CEO and the board of directors to convert the treasury into Bitcoin! That'd be worth billions to them."
)

How it went (Αυγουστος 2022):

H εταιρεια που ο τυπος ειναι Τσεος (MircroStrategy) εχασε 918 μυρια, (η συντριπτικη πλειοψηφια της ζημιας απο επενδυσεις σε μπιτκοιν)
και του ειπαν "αραξε απο τσεος δε κανεις, αγορασε κανα μπιτκοιν μεινε εξεκουτιβ μπρε συ.


🤡🤡🤡🤡🤡 (Δε το λεω εγω, το λεει ενας αλλος απο τους κρυπτομπροζ, ενας δημιουργος του εθεριουμ κιολα)
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,313
O Buterin δεν είναι ένας δημιουργός.... είναι ο ιδρυτής. Έκτισε το Ethereum όταν οι υπόλοιποι κυνηγούσαμε την φούστα της Φανής. Για να καταλάβει το standpoint, πρέπει πρώτα να καταλάβει την διαμάχη που υπάρχει στον χώρο μεταξύ των Blockchainers και των maximalists.

Η οποία κρατάει χρόνια. Δεν είναι αμερόληπτος ο Buterin... Όπως δεν είναι αμερόληπτος και ο Saylor.

Οι δημοσιογράφοι γενικά δεν τα πάνε καλά με τα νούμερα όπως και ο απλός κόσμος. Ο απλός κόσμος λογικό, γιατί να ασχολείται άλλωστε...

Οι δημοσιογράφοι όμως δεν έχουν δικαιολογία εφόσον θέλουν να κάνουν reports. Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα η μείωση της κεφαλαιοποίησης από το realised loss.

Ο Saylor δεν έχει υλοποιήσει καμία ζημιά. Απλά έχει αγοράσει ακριβό Bitcoin. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να μην πληρώσεις φόρους στις μέρες μας;;;; οεο;; Anyway food for thought το τελευταίο. Ο Saylor άρχισε να μπαίνει στο Bitcoin όταν έκανε κοντά 10.000$. Τις ίδιες μλκιες που έλεγε στα 10κ έλεγε και στα 60κ... και έχει φάει το κράξιμο του αιώνα και δίκαια..




Edit: Ο όρος cryptobro π.χ. που αρέσει εδώ, αναφέρεται στους blockchainers και στην πανούκλα του tokenization. Ο πυρίνας της διαμάχης των maximalists και των cryptobroz είναι η επάρκεια των shitcoins... Και κατά πόσο χρειαζόμαστε 20.000 assets.

Edit2: Βλέπετε ότι η ασχετίλα δεν κρύβεται.

Εδιτ3: Ο τιναπείς πρώτα τα κάνει σαλάτα στο κεφάλι του και μετά θέλει να τα κάνει την ίδια σαλάτα και στα κεφάλια των άλλων. και ¨οταν διευκρινίζω πατάει disagree. Τι να πω... απλά λυπηρός
 
Last edited:

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,313
Ρε τιναπεις....

Την επινόηση του πρωτοκόλλου την έκανε o Buterin, o gavin wood μαζί με διάφορους άλλους κάνανε μαζί του development.

Σαλάτα...


Edit: Ουτε ο Satoshi δεν έκανε το development του Bitcoin μόνος του... άιντε είσαι και άσχετος θες να επιμορφώνεις κιόλας...


Edit2: Ethereum Whitepaper | ethereum.org

"This introductory paper was originally published in 2014 by Vitalik Buterin, the founder of Ethereum, before the project's launch in 2015. It's worth noting that Ethereum, like many community-driven, open-source software projects, has evolved since its initial inception."

Άσχετε...


Αν θέλουμε να δούμε ποιος έκανε την πρώτη δημοσίευση κοιτάμε το whitepaper που είναι η πρώτη αποτύπωση της ιδέας, όχι το wiki μπιφτεκά, απατεώνα φραγκολεβαντίνε.

Edit: Ο gavin έχει λόγους να θέλει να μείνει έτσι στην ιστορία... Αλλά δεν τρώμε όλοι κουτόχορτο.
 
Last edited:

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,313


Μιας και ο τιναπεις ξαναγράφει εδώ την ιστορία των κρύπτο (lel). Πάρτε ένα βίντεο που είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Vitalik μέσω του Ethereum foundation. Ο Vitalik πιο πολύ για χαιρετισμό μπήκε. Ο Tim Beiko (του Foundation) μας παρουσίασε το roadmap. O Γιώργος Κωνσταντόπουλος (research partner της Paradigm), παρουσιάζει εξελίξεις του πρωτοκόλλου και τέλος ο Ηλίας Σίμος μιλάει για liquid staking. Ο Ηλίας δουλεύει για την coinbase.
 

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Joined
Feb 11, 2021
Messages
2,000
Η ZB, αναφέρεται ως το "πιο ασφαλες ανταλλακτηριο ΌΛΟΥ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΊΑ, ΤΩΝ ΜΠΑΝΤΩΝ!!!!!ένα!!ενα11!!!"

Νταξει, μόνο 3.5-4 μύρια δολλάρια χακαριστηκαν από τον χακερμαν μέσω εξπλοη...πως κάνετε έτσι,τι να το κάνετε το ανταλλακτηριο, τα ψηφιακά λεφτά σας είναι ασφαλή στους σκληρούς σας αν δείξετε τον γουεστε διτζηταλ στη σπιτονοικοκυρά θα σας πιστέψει ότι θα της δώσετε εθεριου για το νοίκι, βέβαια είναι ένα προβλήματακι με το μανάβη που θα σας δώσει τα αγγουράκια, αυτός παιρνει μόνο μπιτκοη γιατί είναι μαξημαλης. Αλλά νταξει χωρίς αγγούρια κάνουμε χωρίς πιτκοη όχι!

Δείτε το πριν το κατεβάσουν :sneaky: :sneaky:



 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,313
pfff και εγώ είχα προσδοκίες ότι θα βρεις το solqaqa hack. Έλα είναι το hot FUD της ημέρας. Google it as you know best xD.

Το Ζoympoyexchange δε το ξέρει ούτε η μάνα του...


Edit: Υπάρχουν autoexchange prepaid cards στις μέρες μας. get on with the times. Τα crypto ξοδεύονται για να πάρεις τα αγγουράκια σου.

Με απλά λόγια όπου δέχονται mastercard δέχονται crypto.

Edit2:
Σκέψου ότι αν και τώρα γίνεται μέσω οίκου εκκαθάρισης (VISA, MASTERCARD) και έναν custodial που κρατάει τα crypto και σου παίρνει προμήθεια κάθε φορά που κάνεις συναλλαγή. Υπάρχει τρόπος να γίνεται η εκκαθάριση αποκεντρωμένα. Μία μέθοδος είναι τα atomic swaps, μια άλλη μέθοδος θα ήταν ένα DEX. Truth be told αν και atomic swaps υπάρχουν δεν υπάρχει πάντα ικανή ρευστότητα και τα DEX αποδεικνύονται το ένα μετά το άλλο αναξιόπιστα. Γιατί όση ασφάλεια και να παρέχει το πρωτόκολλο, ένα σαθρό κόντρακτ αρκεί για να είναι liability στην ασφάλεια. in due time, me thinks.
 
Last edited:

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Joined
Feb 11, 2021
Messages
2,000
Ας περάσουμε στη πλατφορμα Solana.
Μια πλατφόρμα για έξυπνα κοντρακτς συναλλαγών τα οποία διαφημιζοντο ως "καθόλου σαθρά".

Αυτή η πλατφόρμα κάπου κάπου χακαρεται τώρα τελευταία και οι χρήστες της χάνουν το σκληρά μαιναρισμενο βίος τους που έβγαλαν με τον ιδρώτα του μπαμπά τους.
Ενδεχομένως κάποιοι να είδαν ένα απλό χακοscam στη πλατφόρμα, όμως είναι κάτι πολύ πολύ πιο αστείο,

Το αστείο, ίσως το σοκ στη κοινοτητα των κρυπτομπρος, είναι πως η πλατφόρμα ήταν μια μουφα και αυτά που προέβαλλε δεν έχουν καμία άλλη αξία, ίσως μόνο για την ικανοτητα δύο αδερφών να παράγουν διαφορετικές ταυτότητες αλτερ ιγκος φανταστικών φίλων. Κάτι που παραδέχτηκε ο ένας απ' αυτούς

The Macalinao brothers used a web of bogus identities to create the illusion of a dev community, juicing value on the Saber protocol and Solana blockchain. Now they're moving to Aptos.



Θα εξακολουθούσε να είναι ξεκαρδιστικό αν δεν έπαιζε στην άκρη η οικονομική μουφια του θέματος που έφτασε να κοροϊδεύει καλοπροαίρετους επενδυτομπροζ για δισεκατομμύρια δολάρια δολάρια

Saber and Sunny comprised $7.5 billion of Solana’s $10.5 billion TVL at their peak. (Billions of those dollars were double-counted between his two protocols.)
🤡
 

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Joined
Feb 11, 2021
Messages
2,000
Μήπως να μετονομάζονταν το θρεντ σε "Thaxll´ssilyia VS ccwr" ?
Εδώ και κάνα δυο βδομάδες έχω ψυχανεμιστει έναν... Να το πω αρνητισμο; Να το πω καχυποψία;

:gap::trollface:


Όπως και ναχει @bald_killer_clone , δεν με αφορά τι ποσταρει ο σιση και δε θα πάω σε σκόπιμη αντιπαράθεση μαζί του, όταν διαφωνώ σε κάτι που λέει του ρίχνω Χ και προχωρώ. Άντε να κάνω καμιά διευκρίνιση μετά για το Χ για να μη το θεωρεί τρολια
 
Last edited:

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,543
κόρακα, εσκισες!

καταπληκτικη ιδεα. ετσι κι αλλιως (δεν εξεταζω με ευθυνη ποιου απ τους 2, αληθεια, δεν ενδιαφερει αυτο καθολου τον συλλογισμο μου) θα ελεγα οτι γινονται παραλληλοι μονολογοι κι οχι διαλογος.

οπότε με την ιδεα του κόρβου, εχωμε τις εξης συνεπειες:
θετικες:
1. δεν θα πεφτουν χι, που απ οτι εχω καταλαβει, εκνευριζει για καποιο λογο η υπαρξη τους
2. δεν προκειται ποτε να ξεφυγουν τα πραγματα με χαρακτηρισμους κλπ γιατι δε θα βλεπει ο ενας τον αλλον

αρνητικη:
θα μεινει το ποπκορν στο ντουλαπι (περιμενοντας ισως τον χειρομαλαχτη να πλακωθει με κανεναν για τους ΔΥ, ή να συζητησωμε για τον βαθμο ρεαλιζμού σε παιγνιδια με θεμα την αγρια δυση, ή να επιστρεψει ο σερκαφος).
 

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Joined
Feb 11, 2021
Messages
2,000
κόρακα, εσκισες!

καταπληκτικη ιδεα. ετσι κι αλλιως (δεν εξεταζω με ευθυνη ποιου απ τους 2, αληθεια, δεν ενδιαφερει αυτο καθολου τον συλλογισμο μου) θα ελεγα οτι γινονται παραλληλοι μονολογοι κι οχι διαλογος.

οπότε με την ιδεα του κόρβου, εχωμε τις εξης συνεπειες:
θετικες:
1. δεν θα πεφτουν χι, που απ οτι εχω καταλαβει, εκνευριζει για καποιο λογο η υπαρξη τους
2. δεν προκειται ποτε να ξεφυγουν τα πραγματα με χαρακτηρισμους κλπ γιατι δε θα βλεπει ο ενας τον αλλον

αρνητικη:
θα μεινει το ποπκορν στο ντουλαπι (περιμενοντας ισως τον χειρομαλαχτη να πλακωθει με κανεναν για τους ΔΥ, ή να συζητησωμε για τον βαθμο ρεαλιζμού σε παιγνιδια με θεμα την αγρια δυση, ή να επιστρεψει ο σερκαφος).
Όταν κάνεις ιγνκορ κάποιον δεν βλέπεις τα θρεντ που έχει ξεκινήσει (πχ το πολιτικά). Είναι και ο μόνος λόγος που δεν κάνω ιγκνορ το κόρακα επίσης
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,543
δεν το ηξευρα.

(φτου. ετσι φανηκε οτι, (περιεργως) δεν εχω καμει ιγκνόρ κανεναν. ουτε καν τον κανεναν (χαθηκε αυτο το παλικαρι....))
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,787
Θυμάστε εκείνο το timeline όπου ο Κόρακας άνοιγε θρεντ με τα οποία γινόταν τρίγκερ ή διαφωνούσε ο τιναπείς;
Tι, όχι;;; Best timeline ever.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,252
ΜΕ ΤΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΙΓΚΝΟΡ Ο ΤΙΝΑΠΕΙΣ (και ας είναι για το θρεντ που έκαμα ο λόγος)


το θέλω και σε badge πρκλω πλ!
 
Top Bottom