What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ο Μεγάλος Αδρε_φώς

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
- Να εχουν συνταγμα, η να μην εχουν?
- Αφου δεν ειχαν, γιατι να εχουν?
- Αν εμποδισουμε να εχουν, υπαρχει κυνδινος να εχουν!
_ Τοτε να αφισουμε να εχουν. Αυτοι θα νομιζουν οτι εχουν κι εμεις θα ξερουμκε οτι δεν εχουν.
Τι συζηταμε τωρα, ρε παιδια? Τωρα ειναι αργα, "μπηκαν στην πολη οι οχτροι"
Ευτυχως, ακομα, που η μεγαλη μου αμυνα ειναι η ασημαντοτητα μου.
Μαρεσει που και καλα θεορουμε μεγαλη μερα τις 3ις του Σεπτεμβρη.
 
Last edited:

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266

δωσε ρε κει χαμω. τι σου ζητησαμε? ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ?????

θα μου στέλνουν τούρτα; :D
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
πόσιμπωλ... 🤔
καρτούλα γενεθλιων σιγουρα ομως.
πιστευω γι αυτο το ζητάνε.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
θα μου στέλνουν τούρτα;
Χα χα χα! Πριν καμποσα χρονια, ταξειδευα, εχτιζα και το σπιτι, σχεδον καθημερινα τηλεφωνο σπιτι, μηχανικο κτλ, χτυπαγα κατι 200-250αρια χιλιαρκα λογαριασμο. Τα Χριστουγεννα, η παναφον καλαθια αποξυραμενα ανθη κρασια καρτα ευχες στην γιορτη μου. Την επομενη χρονια, πτωση λογαριασμου 90%, μονο ευχητηρια καρτα. Την μεθεπομενη τιποτα.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
συνεχιζω εδω την κουβεντα που ξεκινησα με τον @lelos kounelos περι λογοκρισιας γιουτιούμπ κλπ.

λοιπον λελο, με αισιοδοξη ορμη, μετα απ την περιπετειουλα σου με το βιντεο της κινεζας που τρωει οτι κινειται, σκεφτηκα να καμω ενσταση και γω για το βιδεο που μου κατεβασαν απ το γιουτιου.
βεβαια δεν εχω την πειθώ, καθώς και την δεινότητα των επιχειρηματων σου, αλλά εκαμα την προσπαθεια μου. μαλιστα, εκει που λεει κατι σαν: γραφτε 2 λογακια για να στηριξετε την ενσταση σας, εγραψα περιπου αυτο:

"it's a deeply educational video. so many people have showers in their bathrooms, which are partially unexploited..."

και τα πανιά μου απαντησαν οτι δεν αλλαξαν γνωμη και μενει κατεβασμενο το βιντεακι. και με ρωταγανε κατι του στυλ: θελετε να συμπληρωσετε κατι αλλο?
οπότε ανταπαντησα με γαμάτα, λεβέντικα ενγκρήκ:

ti allo? eiste vrwmokariolides.

ωστοσο, η σιγουρα αυτοματοποιημενη απαντηση που ελαβα ηταν:
Thanks for sharing your thoughts
Your feedback helps us improve :love::love:

το μονο σιγουρο οτι θα βελτιωθειτε με την επικοινωνια μαζι μου, λέβητες.
οκ, μπορει να μην καταφερα κατι ουσιαστικο, αλλά ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ασε που σιγουρα με συμπαθησανε εκει στα γιουτιού χεντκουώρτερς.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Πιστευω οτι καθοριστικο ρολο στην υποθεση σου επαιξε το copyright. Εαν εβαζες οριο ηλικιας, blur στα επιμαχα σημεια κτλ ισως και να γλυτωνες, ισως και να το ειχες κανει αλλα η ερωτηση ειναι, σε νοιαζει αυτο;
Εμενα η κινεζα, που ειχα ξεχασει την υπαρξη της, δεν με ενδιεφερε καθολου. Η απαντηση μου στο θεμα ηταν ενας χαβαλες.
Βασικα ολα αυτα τα hype μερη δεν τα εχω αναγκη πχ φουμπου δεν παταω, τζιμειλ εχω αλλα για τις σοβαρες υποθεσεις μου χρησιμοποιω αλλο email. Το ΥΤ ειναι ετοιμο να φαει κλωτσο και αυτο.
Αυτα που με ενοχλουν ειναι το δειξε μας ποιος εισαι, στην κυριολεξια, και κανε σχεδον οτι θελεις και μεσα στα πλαισια καποιας λογικης πχ δειτε πως πεφτει το κουραδακι μου μεσα στην λεκανη ειναι ενα ΝΟ ΝΟ ΝΟ. Επειδη δεν τους εχω δειξει το προσωπο μου, τρωω ακυρα σε βιντεο που ειναι λιγο ακυρα να τα κλειδωσουν για λογους ηλικιας.

Αυτο που παιζει σημερα και δεν επαιζε παλια, στα χρονια τα ανεμελα, ειναι οτι παιζουν μαντρια. εισαι πιτσιρικας; θα μπεις στο twitter και δεν ξερω τι αλλο χρησιμοποιουν οι πιτσιρικαδες, εισαι μεγαλυτερος; θα εισαι στο fb, θελεις βιντεο; θα πας στο YT, θελεις να δεις τι κανουν οι καρακιοζηδες του πλανητη; tik tok. Αυτο σημαινει οτι ολοι αυτοι, θα κανουν και θα ζητανε οτι τους γουσταρει και παραλογο δεν ειναι, με την θεληση σου πας. Παραλογο ειναι οτι ανεβαινουν οι απαιτησεις τους απο εσενα και ζητανε πραγματα που ειναι εναντια στους κανονισμους τους.
πχ
comnter.jpg


Αφου θελεις να φιλοξενεις υλικο που δεν ειναι απαραδεκτο για τους μικρους στην ηλικια, τι την θελεις την αποδειξη οτι ειμαι ενηλικος;
Αυτα τα πραγματα δεν τα ζητανε ουτε οι πονηρες σελιδες.
Δεν μπορω να εχω ολοκληρο ιντερνετ, μαματη συνδεση και ν ασχολουμαι μονο με φουμπου, γιουτιουμπι και email, υπαρχει και το RQ, υπαρχουν πολλα πραγματα εκει εξω, υπαρχουν εναλλακτικες και δεν θα σκασω για κανεναν τους. Για τον χαβαλε, μπορει να στειλω στο γιουτιουμπι την ταυτοτητα κανενος καταζητουμενου τζιχαντιστη και θα κανω λαικ μονο σε βιντεο με υλικο με τα παιδια του ουρανιου τοξου.
ο μεγαλος αδρεφος ειναι για αυτους που θελουν την αγκαλια του.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Μόλις τώρα παρατήρησα ότι το θρεντ δεν ονομάζεται "μεγάλος αδερφός" αλλά "μεγάλος αδρεφός"
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
να δωκω απαντησεις με την σωστη σειρα.
Δηλαδη αναποδα.

ναι, μογκρη. σωστα ειδες. αδαν, καποια στιγμη το αλλαξε καποιος αδμιν (θαυμασια παιδια ολοι τους, γλουφς, γλουφς, γλουφς, κοπιαζουν για το καλο μας παντα) γιατι νομισε ισως αχαχαχα, οτι το ειχα γραψει κατα λαθος ετσι, οπότε πιθανολογω θα εβαλε και τονους, τους οποιους ισως ξεχασα να βγαλω οταν το ξανααλλαξα στην ΣΩΣΤΗ του ονομασια και παλι. σαφές.

λελο, δεν φταιει το κοπυραιτ. σε αλλο τραγουδι με κοπυραιτ, που εχω ανεβασει, απλως μου καμανε παρατηρηση και μου εγραψαν κατι του στυλ δεν θα μπορω να βγαλω λεφτα απ αυτο, με διαφημισεις ξερω γω τι, λες και ημουνα ετοιμος να παρατησω την πρωινη μου δουλεια για να τα κονομησω απ το γιουτιου.
και ειχα βαλει οριο ηλικιας. 18+. αρα, ηταν ξεκαθαρα το κολαρί του ριτσαρντγκήρ και ο βύζος της βαλερί που τους πειραξε. πραγμα εντελως υποκριτικο και ρατσιστικο αν θες, γιατι στο γιουτιου υπαρχουν εκατονταδες, χιλιαδες μαλλον, ραπο/τραποβίντεα που εχουν σε γκρο πλαν στην καμερα (στηριζω βεβαια, άλλο αυτο) απειρες κολάθρες συνηθως με ενα κορδονι γυρω τους που μπορει και να μην υπαρχει, εφοσον χανεται στην γεωμορφολογια της περιοχης. τι μισος ειν αυτο να πουμε. ασε που ο ριχαρδος εχει δειξει σχεδον σε καθε ταινια του μεχρι τα 45, 50 του τα μαγουλακια του, στο πρεθλες τους πειραξε? για το υπεροχο στηθος της βαλερι τι να πω? δηλαδη την αφροδιτη της μηλου θα την κοψουνε αν την ποσταρω σε βιντεο?? ξερω γω, μπορει, τωρα που το σκεφτομαι..

τελος παντων, μαγαζι τους ειναι, αυτοι βαζουν τους ορους, οπότε περισοτερο για τον χαβαλε γινεται η κουβεντα. επισης δεν ειμαι αχαριστος. το γιουτιου, ακομα και μ αυτους τους γελοιους όρους, εχει κυριολεκτικα αλλαξει ριζικα και προς το καλυτερο την οπτικη/μουσικη/ακουστικη και γενικοτερα ψυχαγωγικη μας εμπειρια. οκ, το μαζεψανε τελευταια γιατι ειχε απλωθει επικινδυνα πολυ για τις εταιρειες και τα κοπιράιτς. και θα το μαζεψουν κι αλλο. αλλά προς το παρον, ενταξει ειμαστε.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Μόλις τώρα παρατήρησα ότι το θρεντ δεν ονομάζεται "μεγάλος αδερφός" αλλά "μεγάλος αδρεφός"
Για να μην μας βρισκουν τα ΑΙ του μεγαλου αδρεφου.

Εχω δει και εγω διαφορες καφριλες που με εκαναν να τσεκαρω εαν ειμαι ακομα στο ΥΤ αλλα αυτο που μενει ειναι οτι εαν κοψουν οτι εχει copyright, θα μεινει το video με την βολτα στον ζωολογικο κηπο, μερικες ομιλιες του Κυργιακου και διαφορα αδιαφορα και αν προσθεσω και αυτα που ειπα πριν, ολα παπατζα ειναι, για τα ματια του κοσμου και να εχουν μια δικαιολογια εαν τους πανε σε κανενα δικαστηριο.
Εχω ανεβασει πολυ copyright σφαλμα και με ενοχλησαν ελαχιστες φορες. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι μερικους καλλιτεχνες/ταινιες τα κυνηγανε ΠΑΡΑ πολυ πχ ΟΖΖΥ εαν κανεις μια αναζητηση θα καταλαβεις οτι κατι δεν παει καλα.
nevermind τωρα που το τσεκαρα τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα. Αν και δεν θα καθησω να μετρησω κομματια, σιγουρα λειπουν παρα πολλα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Bump

Χρησιμοποιω ενα σενιο addon στον FF το οποιο κανει auto-delete τα cookies και delete history τις σελιδες που δεν ψηνουν ωραια κουλουρακια (History Autodelete). Δεν ειναι κακο να εχεις τον φουρναρη υπο ελεγχο.
Επειδη μιλαω με διαφορες εθνικοτητες, που και που με βοηθαει το google translate. Ειδικα με μια συναδελφο απο το Περου. Τα Αγγλικα της ειναι χαριτωμενα αλλα λιγο περιεργα σε βαθμο που την εβαλα να μου κανει Ισπανικα. μπαμος βον αμιρ.

Παρατηρησα οτι ενω το addon λειτουργει αψογα, στο google translate κουτσαινει. Οταν παταω ποδι εκει οι επιλογες της γλωσσας ειναι εκει, ενω δεν θα επρεπε. Πηγα στο ιστορικο που εχει η σελιδα και ανακαλυψα οτι εχει περιοχες που εχω επισκεφτει.
Περιεργο 1. Το GPS ειναι το πρωτο πραγμα που κλεινω οταν πιανω νεο κινητο στα χερια μου.
Περιεργο 2. Απο το ιστορικο απουσιαζουν χωρες οπως η Ταιλανδη, Λαος, Μαλαισια, Ν. Αφρικη και βασικα απουσιαζουν ολες, ακομα και η Ελλαδα πλην Ζαμπια.
Ν. Αφρικη ειχα ανοιξει GPS για να μην περασω μεσα απο κανενα περιεργο compound και μου ξεριζωσουν τα χρυσα δοντια. Με ανοιχτο GPS ειχα κανει και κατι μεταφρασεις στο google translate απο Zulu αλλα οπως ειπα, η Ν. Αφρικη απουσιαζει.

Εκανα ενα screenshot το ιστορικο γιατι θελω να δειξω μερικα πραγματα. Δεν εχω προβλημα με την δημοσιοτητα επειδη αυτοι που δεν θελω να ξερουν, ξερουν ηδη.

history.png


Στην εικονα υπαρχουν δυο γκρι ρουφιανοι. Δεν υπαρχει ονομασια και ουτε περιγραφη.
Μερικοι ρουφιανοι ειναι απλα δρομοι στο πουθενα. Δεν συνδεθηκα καπου και βασικα δεν συνδεομαι ποτε σε δημοσια wifi. Τι με τσιμπησε σε αυτους τους δρομους και ποτε προλαβε;
Το επομενο παραξενο ειναι οτι υπαρχουν οι τοποθεσιες που περασα αλλα δεν υπαρχουν ολες.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Bluetooth never ever. Η αποσταση που καλυπτει ειναι μικρη και δεν μπορει να συνδεθει καπου γιατι ετσι γουσταρει και για να το κανει αυτο πρεπει να το ενεργοποιησω.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Bump

Χρησιμοποιω ενα σενιο addon στον FF το οποιο κανει auto-delete τα cookies και delete history τις σελιδες που δεν ψηνουν ωραια κουλουρακια (History Autodelete). Δεν ειναι κακο να εχεις τον φουρναρη υπο ελεγχο.
Επειδη μιλαω με διαφορες εθνικοτητες, που και που με βοηθαει το google translate. Ειδικα με μια συναδελφο απο το Περου. Τα Αγγλικα της ειναι χαριτωμενα αλλα λιγο περιεργα σε βαθμο που την εβαλα να μου κανει Ισπανικα. μπαμος βον αμιρ.

Παρατηρησα οτι ενω το addon λειτουργει αψογα, στο google translate κουτσαινει. Οταν παταω ποδι εκει οι επιλογες της γλωσσας ειναι εκει, ενω δεν θα επρεπε. Πηγα στο ιστορικο που εχει η σελιδα και ανακαλυψα οτι εχει περιοχες που εχω επισκεφτει.
Περιεργο 1. Το GPS ειναι το πρωτο πραγμα που κλεινω οταν πιανω νεο κινητο στα χερια μου.
Περιεργο 2. Απο το ιστορικο απουσιαζουν χωρες οπως η Ταιλανδη, Λαος, Μαλαισια, Ν. Αφρικη και βασικα απουσιαζουν ολες, ακομα και η Ελλαδα πλην Ζαμπια.
Ν. Αφρικη ειχα ανοιξει GPS για να μην περασω μεσα απο κανενα περιεργο compound και μου ξεριζωσουν τα χρυσα δοντια. Με ανοιχτο GPS ειχα κανει και κατι μεταφρασεις στο google translate απο Zulu αλλα οπως ειπα, η Ν. Αφρικη απουσιαζει.

Εκανα ενα screenshot το ιστορικο γιατι θελω να δειξω μερικα πραγματα. Δεν εχω προβλημα με την δημοσιοτητα επειδη αυτοι που δεν θελω να ξερουν, ξερουν ηδη.

history.png


Στην εικονα υπαρχουν δυο γκρι ρουφιανοι. Δεν υπαρχει ονομασια και ουτε περιγραφη.
Μερικοι ρουφιανοι ειναι απλα δρομοι στο πουθενα. Δεν συνδεθηκα καπου και βασικα δεν συνδεομαι ποτε σε δημοσια wifi. Τι με τσιμπησε σε αυτους τους δρομους και ποτε προλαβε;
Το επομενο παραξενο ειναι οτι υπαρχουν οι τοποθεσιες που περασα αλλα δεν υπαρχουν ολες.

Λέλο, δηλαδή θες να μας πεις ότι έχεις χρυσά δόντια; ΑΥΤΟ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ; :giankos:
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,259
Υπάρχουν μήπως κάποιες εφαρμογές που έχουν ως προεπιλογή ενεργοποιημένα τα location services και ανοίγουν μόνες τους το GPS?
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,266
Υπάρχουν μήπως κάποιες εφαρμογές που έχουν ως προεπιλογή ενεργοποιημένα τα location services και ανοίγουν μόνες τους το GPS?
σε παλιότερo android ίσως, στα νεότερα σε ρωτάει για τα πάντα και πλέον εφαρμογές που μπορεί να είχες δώσει ΟΚ για gps κτλ το απενεργοποιεί το OS αν περάσει κανάς μήνας χωρίς να την ανοίξεις.

Βέβαια, who watch the watchers...
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποίησες γοογλ μαπς χωρίς γπς και να τα κράτησε;
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Λέλο, δηλαδή θες να μας πεις ότι έχεις χρυσά δόντια; ΑΥΤΟ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ; :giankos:

bunny.png


Αν και ειμαι hardcore υποστηρικτης του συγκεκριμενου τοπικ, δεν ειμαι παρανοικος. Καποια πραγματα ομως τα θελω κλειστα, οπως το GPS και καποια πραγματα δεν τα κανω, οπως συνδεση σε δημοσια wifi.
Η αληθεια ειναι οτι καποιες εφαρμογες εχουν μια ταση, ενω δεν εχουν καμια δουλεια, να γουσταρουν GPS επειδη ειναι τρεντι. Το οτι δεν πανε στην πηγη δεν σημαινει οτι δεν προσπαθουν.

Δεν χρησιμοποιω χαρτες του γουγλη, προτιμω το here we go και το εχω ανοιξει συγκεκριμενες στιγμες πχ Ν. Αφρικη. Τα screenshot ειναι απο χωρα οπου δεν χρειαζομουν χαρτες επειδη ειχα οδηγο.
Επειδη ειναι ενα θεμα το οποιο με εχει προβληματισει σε πολλα επιπεδα, το μασαει συνεχεια ο εγκεφαλισκος μου. Την περιοδο που ξεκιναει το ιστορικο, χρησιμοποιω ενα redmi 5 plus. Σαν τηλεφωνο το βολευτικα αλλα ειχα παντα την αισθηση οτι κατι δεν παει καλα με αυτο το τηλεφωνο. Αυτο δημιουργει αλλο ενα παραδοξο. Το τηλεφωνο το ειχα πριν ξεκινησει το ιστορικο αλλα και μετα που παυει η καταγραφη μου.

Αυτο δινει και bonus στο θεμα οτι η περιοδος του ιστορικου ειναι πολυ μεγαλη για να μην εχω παρει γραμμη οτι το GPS ειναι ανοιχτο.
Αυτη η ιστορια αφηνει πολλα ερωτηματικα με κυριοτερα, τι με τσιμπησε σε δρομους που ημουν μεσα σε αυτοκινητο, γιατι δεν καταγραφηκε ολη η διαδρομη και τι ειναι αυτα τα ανωνυμα στο ιστορικο.
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,813
bunny.png


Αν και ειμαι hardcore υποστηρικτης του συγκεκριμενου τοπικ, δεν ειμαι παρανοικος. Καποια πραγματα ομως τα θελω κλειστα, οπως το GPS και καποια πραγματα δεν τα κανω, οπως συνδεση σε δημοσια wifi.
Η αληθεια ειναι οτι καποιες εφαρμογες εχουν μια ταση, ενω δεν εχουν καμια δουλεια, να γουσταρουν GPS επειδη ειναι τρεντι. Το οτι δεν πανε στην πηγη δεν σημαινει οτι δεν προσπαθουν.

Δεν χρησιμοποιω χαρτες του γουγλη, προτιμω το here we go και το εχω ανοιξει συγκεκριμενες στιγμες πχ Ν. Αφρικη. Τα screenshot ειναι απο χωρα οπου δεν χρειαζομουν χαρτες επειδη ειχα οδηγο.
Επειδη ειναι ενα θεμα το οποιο με εχει προβληματισει σε πολλα επιπεδα, το μασαει συνεχεια ο εγκεφαλισκος μου. Την περιοδο που ξεκιναει το ιστορικο, χρησιμοποιω ενα redmi 5 plus. Σαν τηλεφωνο το βολευτικα αλλα ειχα παντα την αισθηση οτι κατι δεν παει καλα με αυτο το τηλεφωνο. Αυτο δημιουργει αλλο ενα παραδοξο. Το τηλεφωνο το ειχα πριν ξεκινησει το ιστορικο αλλα και μετα που παυει η καταγραφη μου.

Αυτο δινει και bonus στο θεμα οτι η περιοδος του ιστορικου ειναι πολυ μεγαλη για να μην εχω παρει γραμμη οτι το GPS ειναι ανοιχτο.
Αυτη η ιστορια αφηνει πολλα ερωτηματικα με κυριοτερα, τι με τσιμπησε σε δρομους που ημουν μεσα σε αυτοκινητο, γιατι δεν καταγραφηκε ολη η διαδρομη και τι ειναι αυτα τα ανωνυμα στο ιστορικο.
Πιθανολογώ ότι βρίσκει την θέση από τα διαθέσιμα wifi ακόμα και εάν δεν γίνει σύνδεση σε αυτά, μόνο και μόνο από τα ssid, mac address κτλ
Κλείνε και το wifi εάν δεν το χρησιμοποιείς, γλυτώνεις και λίγη μπαταρία.
 
Top Bottom