Elric
Blackguard
Ήμουν στην ΚΕΔΕσύ Ελρικ τι σχέση είχες με αυτόν τον διαγωνισμό;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ήμουν στην ΚΕΔΕσύ Ελρικ τι σχέση είχες με αυτόν τον διαγωνισμό;
Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας;Ήμουν στην ΚΕΔ
Πέρασες ή κόπηκες;
Υπολογισμός Εμβαδού πίτσας;πήγα νομίζοντας ότι θα γράψω εξετάσεις σε Μαθηματικά (Αλγεβρα + Γεωμετρία)
Υπολογισμός Εμβαδού πίτσας;
Χαϊδεμένος του Κούλη (akaΕσύ Ελρικ τι σχέση είχες με αυτόν τον διαγωνισμό;
πανω απο 6 δις, θα πανε τα μισα σε κοινωνικες ελαφρυνσεις για τους πολλους (απ οτι υποστηριζει τελος παντων ο συριζα στο προγραμμα του)??
διαφωνεις να παρει απ τα 6 δις του λατση 3 δις να τα δωσει για κοινωνικες ελαφρυνσεις/παροχες????
ξανα, ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ???
Κάποιοι έχουν (έχουμε?) μπερδευτεί, σίγουρα όμως κάποιοι θυμόμαστε και κάτι τέτοια.γ) το πρόγραμμα του Σύριζα έπειτα από κάτι κινησούλες σε Καισιαριανή και στην πορεία 3α μνημόνια, δεν θα το έβαζα ούτε για ρολό στο θρόνο.
και μια ερωτηση γενικη προς το φορου. τους αθρωπους απο εργατικες συνοικιες (ειναι πααααρα πολλοι, ψαχτε τα στοιχεια) που καποια στιγμη ψηφισανε χ.α. γιατι "ερχονται οι μαυροι και τους παιρνουν τα μεροκαματα" ξερωγω, τους αφηνουμε εκει? δεν προσπαθουμε να τους δειξουμε οτι κανανε λαθος και να ψηφισουν κατι αλλο? 400 χιλιαδες ψηφους ειχαν παρει τα χρυσαυγουλα. ηταν ολοι ξυρισμενα κεφαλια και τατου με σβαστικες?