What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

PC-Gaming News

Stamatimenos

Death Knight
Και εγώ είμαι τελείως άμπαλος με HOMM3, αλλά ευτυχώς έχει maps (μερικά είναι και coop) μόνο με objectives, χωρίς αντίπαλους, οπότε μια χαρά βολεύτηκα. Aυτό και το 4 μου αρέσουν ΠΑΡΑ πολύ αισθητικά και τα παίζω για την ομορφιά τους.
Αυτό που κατάλαβα χάρη σε καναδυό groups του fb είναι ότι εκτός των ΠΟΛΥ συγκεκριμένων βημάτων ρόλο παίζει και λίγο η τύχη, ποια spells θα σου βγάλει στο κτίριο ή τι skills θα σε βάλει να διαλέξεις στο level up, και φυσικά να ξέρεις ΌΛΑ τα exploitations.

captain kal

Death Knight
Μια που μιλάμε για Heroes of Might and Magic, ο αδελφός μου το λατρεύει, είναι το αγαπημένο του παιχνίδι και είναι κορυφαίος σε αυτό. Το λέω σοβαρά ότι μπορεί να είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ξεπετάει χάρτες στο Impossible σε όλα τα Heroes για πλάκα. Η συμβουλή που μου έχει δώσει είναι ότι στα υψηλά επίπεδα δυσκολίας δεν πρέπει με τίποτα να αφήσεις τον υπολογιστή να επεκταθεί, πρέπει να είσαι σφαίρα και να επεκταθείς εσύ αν είναι δυνατόν από το πρώτο turn.

Αυτό μάλλον ισχύει και στο normal!!

4, 5, και 6 τι λένε? Είναι η ίδια κατάσταση σε normal?

The Nameless One

Mind-flayer
Και εγώ είμαι τελείως άμπαλος με HOMM3, αλλά ευτυχώς έχει maps (μερικά είναι και coop) μόνο με objectives, χωρίς αντίπαλους, οπότε μια χαρά βολεύτηκα. Aυτό και το 4 μου αρέσουν ΠΑΡΑ πολύ αισθητικά και τα παίζω για την ομορφιά τους.
Αυτό που κατάλαβα χάρη σε καναδυό groups του fb είναι ότι εκτός των ΠΟΛΥ συγκεκριμένων βημάτων ρόλο παίζει και λίγο η τύχη, ποια spells θα σου βγάλει στο κτίριο ή τι skills θα σε βάλει να διαλέξεις στο level up, και φυσικά να ξέρεις ΌΛΑ τα exploitations.
Ισχύει. Στις 2 πρώτες βδομάδες ήξερες εάν έχεις χάσει και εάν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Αυτό μάλλον ισχύει και στο normal!!

4, 5, και 6 τι λένε? Είναι η ίδια κατάσταση σε normal?

Στα 4 και 5 δεν θα το έλεγα, γιατί δεν παίζω ποτέ έτσι και κατάφερα να τελειώσω τις campaigns. Στο 6 ναι αν θυμάμαι καλά, μου είχε πει ο αδερφός μου ότι ήταν δυσκολούτσικο οπότε πρέπει να είναι μεγάλη πίκρα για κανονικούς ανθρώπους.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Η Take-Two πούλησε την εκδότρια Private Division σε "άγνωστο αγοραστή", μαζί με τα περισσότερα IPs που έχει στην κατοχή της αυτή.

Μάλλον η πλήρης αποτυχία του Kerbal Space Program 2 έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Το Farming Simulator 2025 ξεκίνησε το launch στο Steam με το εντυπωσιακό νούμερο των 125.000+ concurrent players.

mQgyEGa.png

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
SAD

Αν και υποθέτω πως ένα τέτοιο γκεημ φαντάζει πλέον εκτός τόπου και χρόνου στο σημερινό τοπίο της βιομηχανίας. Ας μείνουμε με το παλιό και τις αναμνήσεις.
Ρε βγήκε χθες το remaster, που δηλαδή τι remaster για remake φαίνεται

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Είδα ένα review για το LBA remake που λέει πως αφαίρεσαν τα stances, άλλαξαν το σενάριο (αφαιρείται η γυναίκα του Twinsen και αντικαθίσταται από την αδερφή του, wtf?) και οι μάχες παραμένουν άθλιες. Γενικά πήγαν να το κάνουν σαφώς πιο lighthearted από το αρχικό για κάποιο λόγο.

nitro912gr

Tarrasque
Unreal και Unreal Tournament είναι διαθέσιμα στο internet archive με τις ευχές της epic

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Unreal και Unreal Tournament είναι διαθέσιμα στο internet archive με τις ευχές της epic
Βρίσκεις όντως διαμαντάκια εκεί μέσα με λίγο ψάξιμο. Ωραίες προσθήκες.

nitro912gr

Tarrasque
Θα έλεγες ότι είναι... unreal που δεν τα προσφέρει δωρεάν στο κατάστημα της:
Δεν πρέπει να δεσμευτεί ότι θα τρέχει κιόλας; Ακόμα και τζάμπα;

Από ότι είδα θέλει community patch πλέον. Βέβαια εγώ τα έχω από το PCMaster και... έχω DVD drive! :p

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism

nitro912gr

Tarrasque
Ξέρω άνθρωπο που από όταν το διάβασε ανυπομονεί...
¨ημουν την πρώτη φορά που έβγαλαν το classic, πεταμένα λεφτά, καλύτερα παίξε σε prive server. Δεν είναι το παιχνίδι, είναι οι άνθρωποι που παίζατε μαζί τότε.

Top Bottom