What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Petition για την επιστροφή του Παρασκευά Τσουρινάκη στην ενεργό δράση!

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Το ξέρω ότι είναι τρελό αλλά άρχισα ένα online petition ώστε να μαζέψουμε υπογραφές για να επιστρέψει ο Τσουρινάκης στην ενεργό δράση.
Η ιδέα μου ήρθε καθώς μάζευα όλατ α τεύχη του pcmaster, pixel και διάβαζα τις θεικές κριτικές του και το ποιο θεικό ήταν η άριστες σε όλα βαθμολογίες του.
Νομίζω δεν έχει ξαναπεράσει reviewer που να βάζει σε όλα τα game που κριτικάρει 10 <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Γενικά και πέρα από την πλάκα η φυσιογνωμία του είναι τελείως cult και είναι κρίμα που τόσο καιρό λείπει από τον χώρο.
Please υπογράψτε μηπως αλλάξει μυαλά και αρχίσει να γράφει πουθενά κανα review.
Το petition είναι εδώ και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το email σας

http://tinyurl.com/mpftffn

<img src="http://i442.photobucket.com/albums/qq142/GameWorldgr/2009/DSC00433_resize.jpg" alt="DSC00433_resize.jpg" class="bbcode_img" />
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
'Νταξει...αυτά μόνο στο ρεηκουή συμβαίνουνε :worship: Χαμογέλασα φαρδιά πλατιά και σαφέστατα με έκπληξη όταν το είδα :lol:

Δεν έχω ξαναϋπογράψει ποτέ πετίσιο, αναποφάσιστος είμαι ακόμα. Θα ήθελα να ξαναδιαβάσω κείμενό του πάντως

ΕΝΤΙΤ:
@check2fire: Πάνω στον ενθουσιασμό σου, στο πετίσιον έγραψες "καλύερος" αντί για "καλύτερος"
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
μακαρι να αρκουσε ενα πετίσο για να ξαναρχισει να γραφει ο γιγαντας (ιδανικά στο ρεηκουί, αλλα το μαγαζι δεν ειναι δικο μου, οποτε δε μου πεφτει και λογος).
απ οσα εχω ακουσει παντως, στην παρουσα φαση δεν φαινεται να τον ενδιαφερει καθολου κατι τετοιο. ωστοσο, εννοειται οτι εδωκα την υπογραφη μου.

τσεκτουφάιαρ, καταπληκτικη η φωτό. θεός.
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
λοιπον........ ενα θα πω....!
αν δεν γυρισει ο ΑΠΤΣΟΥ στην ενεργο δραση, ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΕΓΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ REVIEW σε adventures και rpgs...! ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ! :spiteful:
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Αν μαζευτούν οι υπογραφές θα του το στείλω σε email μήπως και αλλάξει γνώμη. Αν μπορείτε διαδώστε το ώστε να μαζευτούν περισσότεροι!
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Χαχα εντελώς τρελό! Δε το περίμενα κάτι τέτοιο.
Υπέγραψα κύριε πρόεδρε! :mosh:
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Οι περισσότεροι μάλλον θα με δουν με κακό μάτι αλλά είμαι από τους λίγους ίσως που δεν συμπαθάνε τον Τσουρεκάκη τόσο πολύ. Σαν τυπάκι μπορεί να είναι και γαμώ και φυσικά δεν αμφιβάλλω για τις γνώσεις του, είναι κινητή Adventurο/RPGόεγκυκλοπαίδεια. Σαν Reviewer όμως ρε παίδες ο τύπος ήταν ψιλοαπαράδεκτος, ο μόνος λόγος που βγήκε τόσο προς τα έξω είναι διότι αρχικά ήταν ο μοναδικός που έκανε αυτήν την δουλειά σε μια εποχή που ήταν πρακτικά ανύκουστο και ύστερα για τον τρόπο που έγραφε και τον συνέπαιρναν όλα τα games.

Οι στήλες του κατά κύριο λόγο μου άρεσαν πάντως. Αλλά δεν είναι δυνατόν σε κάθε review ρε παιδιά να διαβάζω ατάκες του στυλ : " Είναι ότι καλύτερο στον τομέα του " , "ένα από τα καλύτερα στο είδος του παιχνίδια"... Αυτές οι φράσεις από μόνες τους είναι τόσο γενικές και αόριστες και τις χρησιμοποιούσε σχεδόν πάντα.

Φυσικά για να μην μιλήσουμε για τα κορυφαία spoilers.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, στο πρώτο Tunguska θυμάμαι το 2006 είχε screenshot με σκηνή από το τέλος του παιχνιδιού και φυσικά σχόλιο από κάτω. Και φυσικά το Scratches που σου αποκάλυπτε ένα από τα σημαντικότερα ίσως σημεία όλου του παιχνιδιού. Όσο και αν τον έκραζαν πάντως επέμενε πως το μόνο πραγματικό spoiler είναι να αποκαλύψεις τον δολοφόνο σε αστυνομικό θρίλερ, όπως ήταν πχ το Colonel's Bequest και το Still Life ( joke's on you, το παιχνίδι τελείωνε σε cliffhanger χαχαχα).

Ξαναλέω δεν είναι ότι δεν τον συμπαθώ σαν φιγούρα, απλώς θεωρώ τα reviews του απαράδεκτα. Αν μπορούσε να είναι λιγότερο συναισθηματικός με κάθε γαμημένο παιχνίδι και να μην εκστασιάζεται με κάθε ένα τότε ίσως το αποτέλεσμα να ήταν τρομερό. Πλέον δεν ισχύει τόσο λόγω του Internet, αλλά μέχρι πριν λίγα χρόνια, όταν το PC Master μεσουρανούσε, ο Τσούρι είχε υποχρέωση απέναντι στον αναγνώστη που είχε αγοράσει το εκάστοτε τεύχος. Υποχρέωση να τον καθοδηγεί στην καλύτερη αγορά. Να παραθέτει όλα τα καλά και όλα τα κακά του εκάστοτε παιχνιδιού, ώστε να μπορεί ο αναγνώστης να αγοράσει ένα που θα τον ικανοποιήσει. Πλέον είναι λίγο στα αρχίδια μας γιατί μπαίνουμε στο youtube, βλέπουμε όσα reviews θέλουμε, gameplay videos ή ακόμα και Let's Play.

Σε περίπτωση που υπήρχε αμφιβολία, δεν υπέγραψα. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


f2bnp wrote:
Still Life ( joke's on you, το παιχνίδι τελείωνε σε cliffhanger χαχαχα).

</blockquote>

Το έκανε πάντως με το δολοφόνο της Πράγας. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Όπως και να έχει,κι εγώ κυρίως λάτρεψα τον Τσουρινάκη διότι είναι μια κινητή εγκυκλοπαίδεια.Από εκεί και πέρα,έμαθα μετά από δυο-τρία τεύχη να ελέγχω κι από αλλού τα παιχνίδια που έκανε review.Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν ανακάλυψα και διαμάντια μέσω αυτού (π.χ. Midnight Nowhere,αλήθεια το θυμάται κανείς;Το έχει παίξει κανείς<img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />.

 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Ναι, είχαμε την ατυχία να παίξουμε το Midnight Nowhere. Ποια είναι η πρώτη ατάκα που λες όταν βρίσκεσαι ολομόναχος σε ένα νεκροτομείο και ανοίγεις μια σακούλα με μία νεκρή γυναίκα μέσα;

" Nice tits! "

:facepalm:
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
ρησπεκτ στον τσουρινακη :worship: Im in
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
<blockquote> απ οσα εχω ακουσει παντως, στην παρουσα φαση δεν φαινεται να τον ενδιαφερει καθολου κατι τετοιο. ωστοσο, εννοειται οτι εδωκα την υπογραφη μου. </blockquote>

and you know that because?????????

συχγωρεστε τον φ2νπ για την βλασφημια του ανηκει και αυτος στην γενια που μολις εβαλε ιντερνετ εριξε μαυρο στον τσουρι.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523


f2bnp wrote:
Ναι, είχαμε την ατυχία να παίξουμε το Midnight Nowhere. Ποια είναι η πρώτη ατάκα που λες όταν βρίσκεσαι ολομόναχος σε ένα νεκροτομείο και ανοίγεις μια σακούλα με μία νεκρή γυναίκα μέσα;

" Nice tits! "

:facepalm:</blockquote>

:lol: :lol:

Εντάξει,μην κολλάς κι εσύ σε κάτι τέτοια και κρίνεις το παιχνίδι μόνο από αυτό.Δεν είναι και Last Express ή Fate of Atlantis,αλλά είναι παραπάνω από αξιοπρεπές adventure

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Νιώθω μια ξαφνική επιθυμία να παίξω oblivion, Diablo 2 και Dragon Age.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443


gaius germanicus wrote:
and you know that because????????? </blockquote>

μπηκωζ ειμαι ο θείος Πυθίος. :evil:
επισης, μπηκωζ δε ναιτ (ελα ρε μπρουουουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυς).

δεν το χω και γραπτως, απλα μου ειπε καποιος που ξερει καποιον που τον ειδε, οτι εχει αφησει πισω του το pc reviewing και δουλευει σε αλλη δουλεια χωρις να του λειπει αυτο που εκανε στο πισι μαστερ.
εξαλλου αν δεν ηταν ετσι, ολο και καπου θα εμφανιζοταν σε μπλογκ, σαιτ η περιοδικο του χωρου.

 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Σαν να ζητάς να επιστρέψουν οι FFC. Όλοι το θέλουμε εκτός του ξενοδόχου!
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Εμένα μου άρεσε πολύ η πένα του ΑΠΤ, ήταν καλτ μορφή και γενικά έβγαζε ένα πάθος στα κείμενα του. Υπήρχαν καλύτεροι reviewers? Αμέ, κακά τα ψέματα, απλά είχε κάτι το unique ο τύπος. Δεν έχω ιδέα τι κάνει επαγγελματικά ο άνθρωπος αλλά υποψιάζομαι πως άμα ήθελε θα ασχολούνταν με το "σπορ" (των reviews, gaming αρθρογραφία κτλ.) οπότε ότι και να λέμε εμείς δεν έχει σημασία.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Προσωπικά τον AΠT τον έμαθα απο το PC master, ενω δεν αμφισβητώ τις γνώσεις του και την αγάπη που εχει για το PC gaming τα review του δεν μου αρέσανε, εστιάζανε σε αδιάφορα πράγματα σχετικά με το παιχνίδι, έριχνε σπόιλερ και στο τέλος δεν μου έμενε μια "εικόνα" πως περίπου ειναι το Game... βέβαια ολα αυτα ειναι και θέμα αναγνώστη, εγω ας πουμε ενω μου αρέσουνε πολύ τα Review του Τάσου Κεχαγιά (Omen) και τα βρίσκω ενημερωτικά και κατανοητά βλέπω άτομα να κάνουν παράπονα και για το αντίθετο απο αυτο που πιστεύω εγω μερικές φορές.
Τέλος ουτε εγω περιμένω να αρχίσει να γράφει ειδικά μετα απο τόσο καιρό.
 
Top Bottom