Meanwhile στην τροπική δημοκρατία της Ελλάδας έχουν φύγει μισό μύριο, κυρίως νέοι, από νεοφιλελέδικες κυβερνήσεις.
Θες να μου εξηγήσεις με απλά λόγια εν συντομία πως αντιλαμβάνεσαι τον όρο νεοφιλελευθερισμός;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Meanwhile στην τροπική δημοκρατία της Ελλάδας έχουν φύγει μισό μύριο, κυρίως νέοι, από νεοφιλελέδικες κυβερνήσεις.
Ωραία, ποια είναι η διαφορά του απο τον φιλελευθερισμό τότε; καθαρά χρονική;
Κατ επέκταση πιστεύεις ότι τα κρατικά μονοπώλια στην ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, νερό, καπνό, μπανάνες(ολιγοπώλιο) κτλ να υποθέσω ότι θεωρείται αρνητικό που κατέρρευσαν;
Είσαι τρε μπανάλ. Άκου εκεί, θέλεις και να συνδιαλέγεσαι χωρίς χαρακτηρισμούς. Πού νομίζεις πώς βρίσκεσαι?αλλά τώρα νταξ το να ανταλλάσω χαρακτηρισμούς στο internet μου φαίνεται βλακώδες
Δεν σε ειπε Τζιμερο ρε φιλε, Δεν νομιζω οτι εχουμε τοση εχθροτητα εδω μεσα.Μιας και με βρίζεις αποκαλώντας με Τζίμερο...
Και μετα βγηκε ο κυριακος και ειπε οτι σταματαμε τον λιγνιτη. Σε οικολογικο επιπεδο η αποφαση ειναι σωστη ομως εχω ενα καλο προαισθημα οτι δεν υπαρχει τιποτα το οικολογικο στην αποφαση αυτη,Όταν όλοι έφτιαχναν μονάδες φυσικού αερίου η ΔΕΗ ετοίμαζε νέα μεγαλύτερη λιγνιτικη μονάδα. Λες αυτοί που πήραν την απόφαση να μην το γνώριζαν;
Δεν σε ειπε Τζιμερο ρε φιλε, Δεν νομιζω οτι εχουμε τοση εχθροτητα εδω μεσα.
Γιατι δεν κανεις την αρχη; οι αλλοι θα ακολουθησουν.κούνελε όταν θα καταφέρουμε να κάνουμε μια γ.. συζήτηση χωρίς να βάζουμε κόμματα, πρόσωπα και προσωπικούς χαρακτιρισμούς ή εξυπνακιστικες υπονοιες θα σου απαντήσω κι εγώ..
Εγώ τη βρίσκω με ποδολαγνεία.
Εντάξει ρε φίλε, γούστα είναι αυτά, αλλά... Τζήμερο; Ποδολαγνεία είχαν και στο χωριό μου, σιγά το kink.