What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Που σκορπάτε αλόγιστα τα λεφτά σας; (Ποιο game αγοράσατε πρόσφατα;)

vlad

Half-Ogre
Approval of the Admiral
Με 2,50€ στο xbox live πήρα το Sine Mora που το έχω και στο πισι, αλλά σαλονάτα σε 4Κ, HDR10, 50" (που το γκειμ ειναι του 360 και το Χ1 δε βγάζει hdr αλλά οκ) θα το απολαύσω καλύτερα.

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Με 2,50€ στο xbox live πήρα το Sine Mora που το έχω και στο πισι, αλλά σαλονάτα σε 4Κ, HDR10, 50" (που το γκειμ ειναι του 360 και το Χ1 δε βγάζει hdr αλλά οκ) θα το απολαύσω καλύτερα.

Κι εγώ που νόμιζα ότι Σινέ Μόρα είναι θερινός κινηματογράφος. :Ρ

bald_killer

Death Knight
Προχθες αγόρασα bundles από fanatical κοντά ένα δεκάρικο.
Tian Ding,
Darq Complete Edition,
Industria,
Valfaris: Mecha Therion
Forgive me Father
Rico 2: London (κατι σαν XIII)

Επίσης αγόρασα κ tshirt από συναυλία των Testament που πήγα προχθές. Οχι απλά για το ροκ, αλλά γτ το άξιζαν κ επειδή το είχα άχτι από έφηβος.
*captain μαμμακυθος intensifies

vtheofilis

Death Knight
Θυμάστε που έλεγα σε γειτονικό νήμα ότι τα παιχνίδια της Βηθεσδά μετά το Morrowind αξίζουν για τα mods μόνο; Ε, για αυτό τα τσίμπησα τώρα, παρέα με το New Vegas ( αυτό ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αξίζει ως έχει ), στο GOG φυσικά.

vlad

Half-Ogre
Approval of the Admiral
Είπα να το ρίξω έξω και μιας και η οθόνη είναι αρκετά παλιά να προχωρήσω σε αλλαγή. Έπειτα από πολύ ψάξιμο και βάσει πολλών παραμέτρων, όπως ελάχιστος χώρος βάθους του γραφείου, κατέληξα στην ΗΡ OMEN 27", 2K, 165HZ, HDR, FREESYNC κλπ στα 270€ από σκρουτζομάγαζο. Μόλις την παραλάβω και τη δουλέψω θα καταθεσω εντυπώσεις για κάθε ενδιαφερόμενο.

Top Bottom