What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Πρόβλημα με το Φόρουμ; Pull the other one!

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,657
Είπα να φτιάξω νέο thread για να τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα και να τα <u>εξαϋλώσουμε</u> ένα προς ένα.

<span style="text-decoration: line-through;">1) δεν λειτουργεί το κουμπί "Recent Posts" κάτω-κάτω,</span> FIXED
2) <span style="text-decoration: line-through;">δεν λειτουργεί το feature "Preview" κατά το ποστάρισμα,</span> FIXED <span style="text-decoration: line-through;">with Firefox exception. Η δυνατότητα preview λειτουργεί κανονικά σε όλους τους browsers πλην του Firefox. Pitsinie, έτσι και ρωτήσεις για αυτό χωρίς να έχεις δει αυτήν την πρόταση θα σου δαγκώσω την καρωτίδα.</span>
<span style="text-decoration: line-through;">3) τα λινκς στο κουτί "Κοινωνικοποίηση 101" στέλνουν προς την αρχή του κάθε thread και όχι στο τελευταίο ποστ,</span>FIXED
4) <span style="text-decoration: line-through;">η γραμματοσειρά στα Quotes κατά το ποστάρισμα θα μπορούσε να μεγαλώσει λιγάκι,</span> FIXED, τα quotes είναι λίγο πιο μεγάλα σε γραμματοσειρά και αρκετά πιο ευανάγνωστα.
5)<span style="text-decoration: line-through;"> ανυπαρξία Thank You feature,</span> FIXED
6) επειδή το νέο φόρουμ είναι ξεχωριστή σελίδα, αρκετές φορές απαιτεί διπλό login στο site και μετά ξανά στο forum,
7) <span style="text-decoration: line-through;">ορισμένα threads έχουν γίνει merged κατά την μετάβαση στο νέο φόρουμ </span> FIXED (νομίζω)
8 ) <span style="text-decoration: line-through;">"είμαι butthurt αυτιστικός και ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, RABBLE RABBLE"</span> FIXED
9) <span style="text-decoration: line-through;">έλλειψη επιλογής για "Hidden from Guests" ταγκάρισμα κειμένου κατά το ποστάρισμα</span> FIXED
10) <span style="text-decoration: line-through;">ανάγκη για κουμπί "Recent Posts" στην πάνω μπάρα περιήγησης του φόρουμ</span> (ψιλο-δώρον-άδωρον εφόσον έχει φτιαχτεί το recent posts κάτω
11) <span style="text-decoration: line-through;">αλλαγή χρώματος στα Sticky Threads γιατί ως έχουν προκαλούν καταρράκτη και μερική τύφλωση</span> FIXED


Όλα τα παραπάνω είναι Work in Progress και είτε έχει δρομολογηθεί η επίλυσή τους ήδη ή ερευνώνται τα αίτια. Ρίχτε ότι άλλο input έχετε.



Note: Input για πάσης φύσεως δυσλειτουργίες/υπολειτουργίες και λοιπές Quality of Life πινελιές μόνο, plox. Ρητά του στηλ "<i>δεν μου αρέσει το χρώμα</i>" ή "<i>όταν πατάω στο κουμπί Forum βγαίνει κάτι καινούργιο από αυτό που είχα συνηθίσει μέχρι προχθές</i>" εντάσσονται στο ( 8 ) και θεωρούνται Fixed.


<b>Frequently Asked Questions</b>

Q: <u><i>-Oταν κάνω νέο post, επιστρέφω by default στο αντίστοιχο subforum και όχι στο thread όπου πόσταρα.</i></u>
Α: Ακολουθώντας τα κουμπιά τέρμα πάνω και δεξιά (δίπλα στο άβαταρ): Forum Profile --&gt; Modify Profile ---&gt; Look and Layout ---&gt; τσεκάρετε την επιλογή "Return to topics after posting by default". Ελέγχουμε για κάποιον τρόπο να τσεκαριστεί αυτό by default για όλα τα μέλη, αλλά προς το παρόν η λύση είναι αυτή.

Q: <u><i>-Τί απέγιναν τα παλιά μου Προσωπικά Μηνύματα?</i></u>
Α: Χάθηκαν για πάντα, εξαγνίστηκαν μέσα στο καθαρτήριο πυρηνικό πυρ κατά την μετάβαση. Νέο ξεκίνημα για όλους!


Q: <u><i>To Tapatalk δεν λειτουργεί πια με το RQ Forum!</i></u>
Α: Εγκαταστήσαμε εκ νέου το Tapatalk plug-in, απλά το φόρουμ εμφανίζεται σε αυτό με άλλο όνομα πλέον. Κάντε μια αναζήτηση για το όνομα "RageQuit.GR - FORUM" μέσα από το tapatalk για να βγείτε στο νέο φόρουμ.
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
Υπόψιν, όχι δεν λειτουργεί, δεν το βλέπω καν το κουμπί "Recent Posts".
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,657
<blockquote><br>Υπόψιν, όχι δεν λειτουργεί, δεν το βλέπω καν το κουμπί "Recent Posts".<br></blockquote><br><br>Tέρμα κάτω στο φόρουμ, πάνω από το σημείο που by default εμφανίζεται η λίστα με τα ονόματα των Active Users, έχει 3 κουμπιά: Recent Posts, Forum Stats, Users Online<br>
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Κάνω quote τον εαυτό μου από <strike>το άλλο</strike> ένα από τα 18 θρεντς που ανοίξαμε για την αλλαγή, δεν είναι τόσο σημαντικό αλλά ας το αφήσω.<br><br><blockquote>Εάν κάποιος έχει μεγάλο άβαταρ κόβεται παράξενα στη σελίδα του προφίλ  :salute:<br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/LT5PO5H.png" alt="LT5PO5H.png" class="bbcode_img" /><br><br><img src="http://i.imgur.com/DteMD5Y.png" alt="DteMD5Y.png" class="bbcode_img" /></span><br><br>Όλσο το &#039;λαμπάκι&#039; του online το φτιάξατε με το να το βγάλετε τελείως από τα ποστ αλλά το ξεχάσατε στα προφίλ.  :ninja:</blockquote><br><br>Κάτι άλλο που είναι παντελώς λεπτομέρεια αλλά εγώ θα το αφήσω, παρατηρώ ότι στα ποστς που είχαν γίνει προτού το φόρουμ κάνει ολικό ρετούς όπου υπάρχει ο χαρακτήρας " μπαίνει ένα από πριν. Κατανοώ ότι είναι σχετικά αδύνατον να φτιαχτεί αλλά έχει χαλάσει κάποιες υπογραφές γι&#039; αυτό ας το δει ο κόσμος.<br><br>EDIT: Δεν έχουμε επιλογή για hidden posts ρε σεις.
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,700
υπάρχουν πολλά νήματα που έχουν λανθασμένα συγκολληθεί.<br><br>χαρακτηριστικό παράδειγμα: http://ragequit.gr/Forum/index.php/topic,6357.615.html<br>(παρατηρήστε τις σελίδες 1-42)<br><br>εδιτ: οκ συγγνώμη το λέτε (7) απλώς σε πρώτη γρήγορη ανάγνωση για κάποιο λόγο δεν το είδα.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
όταν κάνω post, δε βγάζει στο thread όπου postαρα, αλλά στο αντίστοιχο subforum.
 

pitsinius

Umber Hulk
Joined
Dec 12, 2012
Messages
792
Δεν μπορώ να δω τα PMs μου. Επίσης το κουμπί "recent topics" απτο παλιο φορουμ θα ηταν χρησιμο να επανελθει
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,657
<blockquote><br>όταν κάνω post, δε βγάζει στο thread όπου postαρα, αλλά στο αντίστοιχο subforum.<br></blockquote><br><br>Έχει απαντηθεί αρκετές φορές ως τώρα, το προσέθεσα στο αρχικό ποστ ως αναφορά για το μέλλον.<br><br><br><br><br><blockquote><br>Δεν μπορώ να δω τα PMs μου. Επίσης το κουμπί "recent topics" απτο παλιο φορουμ θα ηταν χρησιμο να επανελθει<br></blockquote><br><br>Σου έστειλε κάποιος ΡΜ μετά την μετάβαση στο νέο, και δεν σου εμφανίζεται? Τα παλιά έχουν διαγραφεί.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,084
<blockquote><br>όταν κάνω post, δε βγάζει στο thread όπου postαρα, αλλά στο αντίστοιχο subforum.<br></blockquote><br><br>Aυτό αλλάζει στις ρυθμίσεις νομίζω, τσέκαρε account settings και modify profile.
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote><br><blockquote><br>Υπόψιν, όχι δεν λειτουργεί, δεν το βλέπω καν το κουμπί "Recent Posts".<br></blockquote><br><br>Tέρμα κάτω στο φόρουμ, πάνω από το σημείο που by default εμφανίζεται η λίστα με τα ονόματα των Active Users, έχει 3 κουμπιά: Recent Posts, Forum Stats, Users Online<br></blockquote><br>Το είδα, ευχαριστώ.<br><br>Το αλλάζω, παρακαλώ να το ξαναβάλετε στην κορυφή της σελίδας και να υπάρχει σε όλες τις σελίδες όπως πριν κι όχι μόνο στο main forum.
 

pitsinius

Umber Hulk
Joined
Dec 12, 2012
Messages
792
<blockquote><blockquote><br>Δεν μπορώ να δω τα PMs μου. Επίσης το κουμπί "recent topics" απτο παλιο φορουμ θα ηταν χρησιμο να επανελθει<br></blockquote><br><br>Σου έστειλε κάποιος ΡΜ μετά την μετάβαση στο νέο, και δεν σου εμφανίζεται? Τα παλιά έχουν διαγραφεί.<br></blockquote><br><br>Kρίμα. Μα γιατί το κανατε αυτο? Δε γινεται να επανελθουν?
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,657
Ήταν τα 2 πράγματα ουσιαστικά που χάθηκαν κατά την μετάβαση: τα avatars και τα PMs, επειδή δεν ήταν συμβατά με τη νέα πλατφόρμα. Αναγκαίο κακό.<br><br>Δεν νομίζω να κράταγε και κανείς τα ΡΙΝ των καρτών του ή εκθέσεις ιδεών και ραβασάκια στα ΡΜs του έτσι κι αλλιώς. Θα σκαλίσω λίγο το κουφάρι του οld forum μπας και μπορούν να γίνουν extracted τα παλιά ΡΜs κάπως.
 

pitsinius

Umber Hulk
Joined
Dec 12, 2012
Messages
792
<blockquote>Δεν νομίζω να κράταγε και κανείς τα ΡΙΝ των καρτών του ή εκθέσεις ιδεών και ραβασάκια στα ΡΜs του έτσι κι αλλιώς.</blockquote><br><br>Τί λες! Τώρα πώς θα ξαναδώ τα ερωτικά μηνύματα του αγαπημένου μου Βόρειου... Σνιφ <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Να κάνω και εγώ μερικά σχόλια για τη νέα μορφή του φόρουμ:<br><br>Τα μεγάλα μαύρα κενά και τα μεγάλα κίτρινα παραλληλόγραμμα με κουράζουν. Θα υπάρξει ένα πιο μινιμαλιστικό θέμα στο μέλλον με ίσως λιγότερα έντονα χρώματα γιατί με κουράζουν τα παρόντα; Θα μπαίνω μέσα με γυαλιά ηλίου μου φαίνεται...  :cool: Αυτά που υπάρχουν δεν με καλύπτουν. Τα στρογγυλά άβαταρς αν και δεν μου αρέσουν (γενικά προτιμώ γωνίες και όχι καμπύλες <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> ) ίσωτ στο μέλλον τα συνηθίσω. Αν και δεν θα έλεγα όχι σε εναλλακτικό μινιμαλιστικό θέμα που θα έκανε τα άβαταρς ορθογώνια σχήματα και πάλι. Κάτι τελευταίο: Η γραμματοσειρά στo pages count είναι πολύ μικρή και ίσως θα πρέπει να μεγαλώσει για να καταστεί πιο ευδιάκριτη ενώ και στη μπάρα με τα εικονίδια κάτω δεξιά, άσπρα γράμματα σε κίτρινο φόντο δεν είναι και ο πιο ευδιάκριτος συνδυασμός.<br><br>Αυτά τα λίγα από εμένα, μεγιές το νέο φόρουμ παίδες!
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Και ένα online status πιστεύω θα ήταν χρήσιμο. Να βλέπουμε άμεσα ποιος είναι μέσα.
 

pitsinius

Umber Hulk
Joined
Dec 12, 2012
Messages
792
Και το ποσα new posts εχει ενα θρεντ που παρακολουθουμε, καλο θα ηταν!
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,484
ποιος εριξε μπομπα;<br>μηχανη αναζητησης..... ψαξε ragewuit..... click στο link του forum... error 404. click στo gaming portal link και απο εκει στο forum κομπλε.<br>δεν παιζει θεμα καθαριοτητας. μολις εκανα εγκατασταση στο λειτουργικο και εκανε την παρθενικη του πτηση.<br>ποιος μου εφαγε το avatar;
 

agapitos

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 28, 2013
Messages
346
<blockquote><br>ποιος εριξε μπομπα;<br>μηχανη αναζητησης..... ψαξε ragewuit..... click στο link του forum... error 404. click στo gaming portal link και απο εκει στο forum κομπλε.<br>δεν παιζει θεμα καθαριοτητας. μολις εκανα εγκατασταση στο λειτουργικο και εκανε την παρθενικη του πτηση.<br>ποιος μου εφαγε το avatar;<br></blockquote><br>Είναι με κεφαλαίο F τώρα πια.
 

pitsinius

Umber Hulk
Joined
Dec 12, 2012
Messages
792
Εγω προτεινω να γινει ψηφοφορια για το αν θελουμε το καινουριο φορουμ ή το παλιό! <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Επειδή αναφέρθηκε ήδη από μέλος. <br><br>Προστέθηκε δικλείδα ασφαλείας σε περίπτωση που κάποιος πατήσει κατά λάθος "delete account" στο profile του. Θα χρειαστεί την έγκριση κάποιου admin για να ολοκληρωθεί κάτι τέτοιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι βαράμε το κουμπάκι του delete αλύπητα.  :salute:
 
Top Bottom