What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

PRIM

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Έξοχο. Και το ριβιού και το παιχνίδι που μου έκανε απανωτά κλικς. Εντάξει να γκρινταρεις κάρτες σε adventure ακούγεται κάπως περίεργο αλλά πόσο ενοχλητικό να είναι πια; Άμα έχει και χάπι εντινγκ τιν ρομανς με 80ς λαβ μιουσικ, γιναμε.

mruseyourbrain

Blackguard
Το είχα στηρίξει στο kickstarter με συνοπτικές διαδικασίες. Χαίρομαι που το αποτέλεσμα αν και άργησε λιγο βγήκε καλό.

tyrion395

Mind-flayer
Τι πολυβόλα είστε ρε! Πριν από λίγα λεπτά μου ήρθε το κλειδί και λέω λες να έχουν ανεβάσει ήδη review;

Μακάρι όλα τα μέσα και δη τα Ελληνικά να έδιναν τόση προσοχή σε αυτά τα είδη. Ωραίο review 🫡

Borracho

Ancient Red Dragon
Σίγουρη αγορά κι επιτέλους, σύγχρονο αντβέντσουρ που δείχνει αλλά και ΕΙΝΑΙ καλό (3 Minutes to Midnight, εσένα κοιτάω). Περισσότερα τέτοια παρακαλούμε :D

maladroid

Mind-flayer
Ωραίο review, και όπως είπε ο tyrion είναι αξιέπαινο που καλύπτετε με συνέπεια τέτοια games τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα περάσουν απαρατήρητα από τους "ειδικούς" εκεί έξω.

*Άσχετο-σχετικό αλλά πρόσφατα έπεσε το μάτι μου πάνω στη φετινή λίστα του PC Gamer για τα 100 καλύτερα games όλων των εποχών και δεν είχε μέσα ούτε ΕΝΑ παραδοσιακό point & click ρε φίλε, ΟΥΤΕ ΕΝΑ! Εκτός αν μου ξέφυγε κάτι έτσι όπως σκρόλαρα νευριασμένος...).
EDIT: Οk ίσως να βιάστηκα λίγο, τελικά έχουν συμπεριλάβει το Unavowed. Επίσης υπάρχουν τα Case of the Golden Idol, Obra Dinn, Pentiment, και κάποια άλλα που adventurίζουν αρκετά, I guess. Λίγο μού κατέβηκε η πίεση. ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ.

Όσο για το PRIM, όπως είπα και σε άλλο thread το demo ήταν πολλά υποσχομένο και προσωπικά η υπόθεση μού θύμισε πάρα πολύ Discworld, συγκεκριμένα τις ιστορίες του Death και της υιοθετημένης κόρης του Susan. Discworld + Tim Burton αισθητική, δύσκολο να χάσεις :love:

Last edited:

Borracho

Ancient Red Dragon
Σχεδόν στο φινάλε και μπορώ να πω ότι το καταευχαριστήθηκα, ακόμη και με το grind του casketball. Παρεπιπτόντως, διάβασα πως αν χάσεις έξι φορές στο παιχνίδι με το Θάνατο, σου δίνει την κάρτα που χρειάζεσαι βερεσέ, είναι κρυφοπροαιρετικό για τα ατσίβμεντς το γκράιντ. (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΟΛΑ ΚΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΕΞΩ ΚΑΘΕ ΥΠΕΡΑΤΟΥ, ΡΟΤΖΕΡ 249 ΚΙΛΑ FTW).

Δεν είναι κανένα σύγχρονο κλασσικό, αλλά τιμιότατη πρόταση για το σύγχρονο αντβεντσουρά.

Top Bottom