By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Το crystal skull με απογοητευσε τοσο πολυ που μου εφερε στην μνημη, εκεινο το πρωινο στο δημοτικο σχολειο, οπου ζητησα απο ενα κοριτσακι να γινουμε φιλοι, μου ειπε οχι γιατι βρωμας.
Νομιζω οτι το crystal skull ηταν μια προσπαθεια να περασει ο τιτλος στην νεα γενια, στον γιο. Τελικα. παλι ο Χαρισον σκαρφαλωνει.
Τωρα βλεπω εναν γερασμενο ιντιανα. τοσο γερασμενο που σιγουρα θα εκλανε ασυστολα στα γυρισματα. Πρωταγωνιστει σε σκηνες δρασης, ενω ο ανθρωπος δειχνει οτι εχει απο καιρο σταματησει να ανεβαινει σκαλοπατια.
Ο αμερικανικος κινηματογραφος δρασης/περιπετειας, συνεχιζει να υποφερει απο την ελλειψη προσωπων. Δεν θελω να διαβασω για δηθεν αξια νεα γενια, αφηστε τα κυριοι, αφηστε τα. Εχουμε γινει μαρτυρες ουκ ολιγων και εκτεταμενων προωθησεων, διαφορων, που δεν πηγαν μακρυα. Βασικα δεν πηγαν πουθενα.
Ο κοσμος διαβαζει ποτε θα βγαλει ταινια ο Τομ Κρουζ και εχει ηδη λεφτα για το εισιτηριο.
Αντικαταστατης του Μπρους του Γουιλις, δεν βρεθηκε ποτε.
Αντικαταστατης Αρνολντ και Συλβεστερ, δεν βρεθηκε ποτε. Πηγαν να φορτωσουν με το ζορι τον Ντιζελ, αλλα ο τυπος δεν τσουλησε ουτε με ναζιστικη προπαγανδα.
Ενταξει, εχει αλλαξει και η μορφη των ταινιωνε αλλα προσωπα, που να γεμιζουν την οθονη, δεν ειδαμε.
Μιας και ειπα Ντιζελ, Ντενζελ Ουασινγκτον (67 ετων). Σαν ηθοποιος δεν μου αρεσε αλλα σιγα σιγα ωριμασε μεσα μου.
Ουτε τετοια φυσιογνωμια ειδαμε.
O Μπραντ Πιτ εφτασε τα 58. Ενοιωσες τριξιμο στα κοκκαλακια σου; Του Αντωνη ο πατερας a.k.a. Αντονιο Μπαντερας, εφτασε τα 62 και απο καιρο εξαφανισμενος.
Αυτοι οι ηθοποιοι εδιναν κατι εξτρα στις ταινιες και μια ποιοτηταστο ειδος.στην παπατζα.
Πηξαμε σε κατι δηθεν εξυπνακιδες λιμοκοντορους. ε μα, δεν θελω να πληγωσω τους μαμμακυθους, ειναι λιγο ευαισθητη αυτη η γενια, ματωνει ευκολα και εχει μια αιμορροφιλια, αλλα ετσι ειναι. Παρτε ασπιρινες γιατι συνεχιζω.
Ντανιελ Ντει Λιουις, αποσυρθηκε γιατι πηγε και 65 ετων ο ανθρωπος. Τρομερη ηθοποιαρα και τιτανιο ταλεντο.
Εχετε δει κανεναν αλλον να κραταει με τοση στοργη και σιγουρια μπαλταδες;
Εχετε κανεναν προχειρο για να κανουμε συγκριση;
Παω να αλλαξω σακουλα στον καθετηρα μου.
Αυτο το πρεστιζ υπαρχει ακομα. Οταν βγανουν ταινια οι "παλιοι" ειναι θεμα συζητησης και γινεται ντορος. Αυτο που εχει αλλαξει με την TV, ειναι οτι τωρα πληρωνει. Η TV δεν εχει τετοια "προσωπα". Μιλαμε για ανθρωπους που παιζουν τα ακριβα ρολακια τους (στην TV) και ειναι προσωπα για τις γκοσιπ φυλλαδες. Τι τρωνε, με τι νερο πλενουν το αυτοκινητο τους κτλ. Προσωπα διασημα αλλα που δεν φτουρανε και πολυ σε επιπεδο επαγγελματικο.
Η μείωση/εξαφάνιση των prestige movie stars νομίζω ότι ήταν αποτέλεσμα της μείωσης του πρεστίζ και της σημασίας του ίδιου του κινηματογράφου.
Μιλας για τον ιδιο κινηματογραφο, που σου προσφερει τα ταινιακια που λατρευεις και που με περισσεια υπερηφανια, μετραγες τα εισιτηρια που εκοψαν.Η μείωση/εξαφάνιση των prestige movie stars νομίζω ότι ήταν αποτέλεσμα της μείωσης του πρεστίζ και της σημασίας του ίδιου του κινηματογράφου.
Πραγματεύεται τη ζωή του τσέχου επαναστάτη και στρατιωτικού Jan Zizka
Αυτη η περιοχη της Ευρωπης εχει καταπληκτικες φιγουρες και ιστορικα γεγονοτα. Δεν ξερω πως τα καταφερνουν, οταν τα πιανουν στα χερια τους το αποτελεσμα ειναι πολυ φτωχο. πχ day of the siege. Ακομα και ο Τζειμς Παρις εκανε καλυτερη δουλεια.
Νομιζω οτι καποια στιγμη στο παρελθον εφαγες στησιμο, χοντρο και οδυνηρο, εξω απο κινηματογραφο. Φευγοντας μετα απο 2-3 ωρες αναμονης, πρεπει να πεταξες και τα λουλουδια στα σκουπιδια. Ισως και να εβρεχε εκεινο το απογευμα.
Οταν συννεφιαζει αγριευεις λιγο. Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση για την οδυνη που βγαζει το γραπτο σου οταν μιλας για τον κινηματογραφο.
Επειδη προτιμας να βλεπεις σουπερ ηρωες, απο το Netflix, απο τους ιδιους που σερβιραν το witcher.οπότε δεν με νοιάζει αν κλείσουν εντελώς.
Επειδη προτιμας να βλεπεις σουπερ ηρωες, απο το Netflix, απο τους ιδιους που σερβιραν το witcher.
Christian Bale. Δεν ξερω τι αλλο να θελει ενας απλος ανθρωπος απο μια ταινια.
Το The three musketeers δειχνει να ειναι η στιγμη που επιτελους θα κανουν ενα σοβαρο ταινιακι με αυτον τον τιτλο.
Δειχνει πολυ επικ.
This is about more than money: Hollywood sees the shift as an affront to its identity. Film power players have long clung to the fantasy that the cultural world revolves around them, as if it were 1940. But that delusion is hard to sustain when their lone measuring stick — bodies in seats — reveals that the masses can't be bothered to come watch the films that they prize most. Hollywood equates this with cultural irrelevancy.
![]()
Highbrow Films Aimed at Winning Oscars Are Losing Audiences
The kind of critically praised dramas that often dominate the awards season are falling flat at the box office, failing to justify the money it takes to make them.www.nytimes.com
Κάποιοι εδώ έχουμε πει αυτές τις σκληρές αλήθειες καιρό τώρα αλλά μας λένε μαμμάκυθους.