What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

PS 4 ερωτησεις

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,462
Εχω καποιες ερωτησεις για PS4 αλλα δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα. Ειχα την εντυπωση οτι υπαρχει αλλα μαλλον συνεχιζουμε τον δρομο τον ορθοδοξο και τον σωστο.
Λογικα και με αρκετες προσευχες, την Δευτερα/Τριτη θα πληρωθω και ας μην δουλεψα και επειδη θα παρω λεφτα σχεδιαζω ηδη πως θα τα σπαταλησω.
Επειδη δεν ειμαι τεμπελοσκυλο, το πρωτο ερωτημα/προβλημα το ελυσα καθως εφτιαχνα το θεμα.
Στο ζουμι
Ο αδερφος μου εχει PS4 και επειδη ουτε ο αδερφος αλλα ουτε και τα ανηψια μου εχουν ιδεα για το witcher 3, (Το GTA το εχουν λυσσαξει) αποφασισα να τους το κανω δωρο με τα λεφτα που δεν εχω ακομα. Τα γνωστα πολυεθνικα καταστηματα της περιοχης δεν το εχουν. Τελικα το βρηκα σε σπουτνικ καταστημα σε πολυ κοντινη αποσταση (Game of the year).
Το ερωτημα που μου γεννηθηκε ειναι οτι δεν εχω ιδεα για τον χειρισμο του αφου PS4. Το εχει παιξει καποιος αρματωλος; Ο χειρισμος ειναι κομπλε στο PS4?

Ενα αλλο θεμα που εμφανιστηκε σημερα ειναι οτι ο αδερφος μου εσπασε ενα απο τα χειριστηρια. Τον ρωτησα γιατι το εκανε εξαιρετικα μικρα κομματακια και μου ειπε οτι ετσι και αλλιως τα χειριστηρια εχουν ημερομηνια ληξης. Τωρα η γυναικα του δεν θα το δεχτει ειρηνικα για αγορα νεου.
Πρεπει να προσθεσω και ενα χειριστηριο και επειδη δεν εχω ιδεα απο PS4 χειριστηρια, ρωταω, πρεπει να προσεξω κατι;

Ελπιζω να μην χρειαστει να αγορασω και PS γιατι προσβαση στην κονσολα εχει ο αδερφος μου και η ανηψια μου. Η σχεση του ανηψιου μου με την κονσολα εχει φαει ban γιαυτο ελπιζω να μην του αρεσει οπτικα το witcher.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,971
Πάρτου το PC που θα φτιάξω στον πιτσιρικά. :Ρ
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,971
Ειπα οτι θα πληρωθω οχι οτι κερδισα κανενα ξυστο.

Πιο πιθανό είναι να κερδίσεις καλά λεφτά από δουλειά κάποια στιγμή, παρά να κερδίσεις ξυστό. 🙃

Δεν έχω ιδέα από πλεϊστέσια, καθώς ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με κονσόλες. Η μέχρι τώρα πορεία μου είναι: Spectrum ZX -> Commodore 64 -> Amiga 500 -> PC -> PC -> PC aaand... PC :Ρ
 
Last edited:

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
έχω μια φίλη που το έπαιξε στο ps4 και λέει ότι ο χειρισμός είναι κομπλέ. εφόσον είναι συνηθισμένα τα άτομα στο ps4 άνετα το έχουν ρε μη μασάς.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,351
Έπαιξα το παιχνίδι με controller στο PC και ο χειρισμός ήταν ok. Βέβαια ήταν Steam Controller αλλά φαντάζομαι δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Το inventory management και οι αγοραπωλησίες ήταν λίγο κουραστικές αλλ@ μέσα στο παιχνίδι δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερο πρόβλημα.
 
Top Bottom