What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

RageQuit SR1 "The True Story"

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Επειδή ο φίλος Αλέκος έχει κρύψει πολλές σημαντικές πληροφορίες και στιγμές για το ταξίδι του RageQuit SR1 έρχομαι για να αποκαταστήσω την αλήθεια....

<span style="font-size:5">ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1</span>

Ο <span style="color:#ff8800">MaverickStrange</span> ανήκει στη φυλή των Humans και ως γνωστόν "the hearts of men are easily corrupted". Έτσι εκτός του ότι θα πάρει στα στιβαρά του χέρια το πηδάλιο του σκάφους, θα πάρει μαζί του και μια κυρία που ασκεί το αρχαιότερο επάγγελμα κρυφά από τους υπόλοιπους.
O <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> από την άλλη μεριά είναι μια διαστημική ακρίδα που έχει εξοριστεί από το πλανήτη των ακρίδων επείδη ψήφησε το μνημόνιο.
Ο <span style="color:#ff8800">c3rberoz</span> μοιάζει με Golem από το D&D, προέρχεται από τον πλανήτη των rock people και διαθέτει ανοσία στη φωτιά, έτσι εύκολα "ανάβει φωτιές" όπως θα δούμε και παρακάτω.
Τέλος ο <span style="color:#ff8800">0AGAN</span>, το ρομπότ της παρέας. Τον πήρε στο σκάφος ο κυβερνήτης για να κάνει το παιδί για όλες τις δουλειές. Φήμες ακούγονται σε όλο το σύμπαν ότι είναι ο χαμένος αδερφός του Claptrap.

Το ταξίδι ξεκινάει και όπως βλέπουμε εδώ:

<img src="http://ragequit.gr/images/specials1/lpftl04.jpg" alt="lpftl04.jpg" class="bbcode_img" />

Ο κυβερνήτης μπορεί να διαλέξει να πάει κάτω ή πάνω. Ο <span style="color:#ff8800">MaverickStrange</span> αποφασίζει να πάει κάτω. Γιατί όμως κάτω; Ε; Γιατί; Επειδή λοιπόν εδώ είπαμε ότι θα μάθετε όλη την αλήθεια, ο κυβερνήτης άκουσε σε μία διαφήμιση στο CR Radio και μια εκπομπή με το όνομα The Geeks ότι παίζει live Καρράς - Πάολα - Γονίδης με free ουίσκι στο κάτω σύστημα.

Στην πορεία για το σύστημα το σκάφος συναντάει μεταλλάδες-σαλιγκάρια-πειρατές που την πέφτουν σε όποιους πάνε για να γουστάρουν το live. O <span style="color:#ff8800">MaverickStrange</span> είναι απασχολημένος με την "κυρία" που κουβάλησε μαζί του. Φήμες λένε ότι την είχε στο πιλοτήριο και της άλλαζε... την πορεία. Έτσι δε μπορεί να αποφύγει τα πρώτα πυρά, με αποτέλεσμα ο πρώτος πύραυλος των σαλιγκαριών-heavy metalάδων να βρει στόχο και να καταστρέψει τους sensors. Ο δούλος ....εεεεεεε ο μηχανικάρας <span style="color:#ff8800">0AGAN</span> φεύγει σφαίρα για επισκευές αφήνοντας το μηχανοστάσιο έρημο, ενώ ο <span style="color:#ff8800">c3rberoz</span> φορτίζει αμέσως το Laser cannon για να ανταποδώσει. All weapons, fire! Ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> κοιμάται.

Οι βολές του <span style="color:#ff8800">c3rberoz</span> ξεσκίζουν το αντίπαλο σκάφος και έτσι τα σαλιγκάρια σηκώνουν λευκή σημαία. Παραδίνονται λοιπόν και προσφέρουν για την ελευθερία τους:
<div class="bbcode_code">
<div class="bbcode_code_head">Code:
<div class="bbcode_code_body" style="white-space:pre">7 Missiles
6 Fuel
21 Scrap
Ένα Όπλο
Μία εξάδα Τζόνι Black Label
Ένα κιλό χόρτο


Φυσικά το πλήρωμα δε μπορεί να αντισταθεί στο fuel και δέχεται την προσφορά τους. Ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> κοιμάται.

Το ταξίδι συνεχίζεται και ο καπετάνιος είναι μέσα στα νεύρα γιατί λόγω των σαλιγκαριών έχασε το live. Έτσι δεν έχει όρεξη για κάμα σούτρα φάσεις με την έτσι και κάθετε μόνος στο πιλοτήριο. Εκείνη την στιγμή περνάει δίπλα ένα σκάφος ακρίδων. Αυτές με την τρομερή όσφρηση τους (ναι εκτός από αυτιά έχουν και μύτες οι ακρίδες) μυρίζουν την παρουσιά του <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> ο οποίος αυτή τη φορά... κοιμάται. Έτσι αποφασίζουν να εκδικιθούν που ψήφησε το μνημόνιο και δεν έχουν τώρα λεφτά να πληρώσουν το πετρέλαιο θέρμανσης. Αυτή τη φορά ο κυβερνήτης κάνει καλή δουλειά στους ελιγμούς και εύκολα οι ακρίδες ψοφάνε. Ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> κοιμάται.

Μετά όμως την νίκη αυτή ο <span style="color:#ff8800">c3rberoz</span> κάνοντας μια βολτά για έλεγχο του σκάφους ακούει κάποια περίεργα αχ, βαχ, τι σου κάνω μάνα μου, πες μου τί είσαι και τέτοια. Αποφασίζει να δει πιο κοντά και πιάνει στα πράσα το παράνομο ζευγαράκι. Ζητάει για να μην τους προδώσει και γίνει ανταρσία στο σκάφος, να αφήσει τη χούφτα του στην ησυχία της και να κάνει και αυτός μπες βγες στην "κυρία". Ο <span style="color:#ff8800">MaverickStrange</span> αναγκαστηκά συμφωνεί αλλά με τον όρο να του την δώσει την επόμενη μέρα. Όλα ΟΚ και το ταξίδι συνεχίζεται. Ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> κοιμάται.

Ο Κυβερνήτης όμως δε γούσταρε να μοιράζεται την έτσι και αποφασίζει πως πρέπει να ξεφορτωθεί το γκόλεμ που του άναψε φωτιές. Έτσι κανονίζει να στήσει μια παγίδα. Μετά από λίγα mails το ραντεβού με τις τεράστιες αράχνες είναι ετοιμο... Ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> κοιμάται.

<span style="font-size:5">ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2</span>

To RageQuit SR1 έρχεται λοιπόν αντιμέτωπο με τις τεράστιες αράχνες. Το πλήρωμα έχει ετοιμαστεί για μία σκληρή μάχη. Ακόμα και ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> ΔΕΝ κοιμάται. Μόνο ο <span style="color:#ff8800">MaverickStrange</span> είναι χαλαρός, άλωστε είναι αυτός που έστησε την παγίδα για να φάει λάχανο τον wanna be real man <span style="color:#ff8800">c3rberoz</span>. Αφού τελικά το πλήρωμα την κάνει με αλαφρά πηδηματάκια για να σωθεί, ο κυβερνήτης γυρίζει κοιτάει τον <span style="color:#ff8800">c3rberoz</span> και του λέει: "<i>Να μείνεις με την χούφτα σου, που ήθελες να μου φας το μωρό. Ουστ</i>!" και με μιας κλείνει τον airlock και αφήνει τον δύστηχο τον <span style="color:#ff8800">c3rberoz</span> να κάνει σεχ με τεράστιες απαίσιες και αξύριστες αράχνες και μάλιστα χωρίς προφυλάξεις.

Οι υπόλοιποι την κάνουν (χωρίς κλάματα κλπ. στα @@ τους) όμως πέφτουν σε μια ακόμα μάχη. Αυτή τη φορά αντίπαλος τους είναι ένα Rebel Scout. Οι τύποι-αντίπαλοι που έτυχε να περιπολούν εκεί κοντά είναι της δίωξης ναρκωτικών και πέρνουν πρέφα το χόρτο που παίζει στο σκάφος μας. Κατευθείαν πετάνε την παπαριά που γυρίζει γύρω γύρω και προκαλεί ηχορύπανση παίζοντας Tus για να αποσπάσει το πλήρωμα. Το RageQuit SR1 πέρνει φωτιά μετά την επίθεση των αστυνομικών και το παιδί για όλες τις δουλειές που άκουει στο όνομα <span style="color:#ff8800">0AGAN</span> τρέχει σαν τον γιο του ανέμου και την σβήνει, εύγε. Ο κυβερνήτης ο οποίος έχει τατουάζ στην πλάτη το A.C.A.B. γραμμένο στη γλώσσα των ξωτικών κάνει φοβερούς ελιγμούς και σλάλομ, σλάλομ μωρό μου και με τα λείζερ καταστρέφει τους αντιπάλους. Ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> κοιμάται. Η "έτσι" βάφει τα νύχια της γκρι, ναι το γνωστό το φορουμέ το γκρι.

Μετά την νίκη στη τελευταία μάχη το σκάφος φτάνει σε έναν εξωγήινο πλανήτη. Το πλήρωμα βρίσκει ευκαιρία να κάνει καμιά βόλτα να ηρεμίσει.
--Ο <span style="color:#ff8800">0AGAN</span> πάει στο τοπικό εξωγήινο εμπορικό κέντρο και αγοράζει νέα παπούτσια γιατί τα προηγούμενα έλιωσαν από το πολύ τρέξιμο, ρίζλα γιατί τέλειωσαν και μία paysafe card για να πάρει από το steam το Sims.
--O <span style="color:#ff8800">MaverickStrange</span> ψάχνει να βρει αντικαταστάτη του <span style="color:#ff8800">c3rberoz</span> αλλά πριν απ' αυτό φροντίζει να αγοράσει δύο φωτινούλιδες να κάνει δώρο στην έτσι.
--Η "έτσι" πετάγεται στο πιο κοντινό εξωγήινο sex shop και τσιμπάει σέξυ εσώρουχα για να γουστάρει ο καπετάνιος και διάφορα ερωτικά σύνεργα όπως: χειροπέδες, μαστίγια, ρόπαλα, gag ball, αγκαθωτό στεφάνι, δονητή κλπ.
--Ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> κοιμάται.

Ο αντικαταστάτης που βρήσκει ο κυβερνήτης είναι ο <span style="color:#ff8800">Κιngslayer</span>. Πως επιλέχθηκε όμως; Έψαχνε ο καπτεν να βρει κάποιον άξιο λοιπόν και ο δρόμος τον έφερε σε ένα νετ καφέ. Εκεί είδε τον <span style="color:#ff8800">Κιngslayer</span> να παίζει LoL. Εκεί που ήταν έτοιμος να ολοκληρώσει το triple kill τρώει lag και ψοφάει. Σηκώνετε, αρχίζει να φωνάζει και να σπάει πισιά. Αυτό εντυπωσίασε τον κυβερνήτη και τον κάλεσε. Αφού έκλεισε η συμφωνία ο <span style="color:#ff8800">MaverickStrange</span> ήταν σίγουρος πως βρήκε τον άνθρωπο που έψαχνε και θα αντέξει πολύ... Αμ δε!

Φεύγοντας από τον πλανήτη το πλήρωμα βρίσκεται αντιμέτωπο με πειρατές. Οι τύποι είναι καλά εφοδιασμένοι. Έχουν σπασμένους όλους τους ΑΑΑ τίτλους καθώς και πολλούς indie. Ο Καπετάνιος μας που έχει δύο χιλιάδες εξακόσια έντεκα παιχνίδια στο steam account του τα πέρνει στο κρανίο και διατάζει επίθεση. Ο <span style="color:#ff8800">Κιngslayer</span> βρήσκει στόχο και καταστρέφει τους κακούς.
Ο <span style="color:#ff8800">0AGAN</span> παίζει sims. Η "έτσι" τεστάρει τον δονητή και ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> κοιμάται.

Στην πορεία νέα μάχη. Τα γνωστά... ο πλοίαρχος κάνει ελιγμούς, ο <span style="color:#ff8800">Κιngslayer</span> κοπανάει τους κακούς. Ο <span style="color:#ff8800">0AGAN</span> αναγκάζεται να σηκωθεί από το sims πάνω που είχε αγοράσει τον σούπερ μπιντέ για να σβήσει φωτιές. Η "έτσι" κοιμάται. Ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> κοιμάται. [Μαζί]

Μετά όμως από αυτή την εύκολη μάχη έρχεται μια πολύ δύσκολη. Το υπέρτατο σκάφος των νταβατζίδων βρήσκει επιτέλους το RageQuit SR1. Το έψαχνε από την αρχή για να πάρει πίσω την "έτσι". Ο <span style="color:#ff8800">0AGAN</span> τρέχει σαν τρελός από εδώ και από εκεί για να σώσει ότι προλάβει. Ο <span style="color:#ff8800">Κιngslayer</span> έχει τραυματιστεί σοβαρά και κρύος υδρώτας λούζει τον καπετάνιο. Ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> συνεχίζει να λούζει την "έτσι" (όχι μόνο υδρώτα) χωρίς ο κυβερνήτης να τους έχει πάρει χαμπάρι.

Ο <span style="color:#ff8800">MaverickStrange</span> αποφασίζει να εκτελέσει την τακτική "τρεχάτε ποδαράκια μου" και διατάζει να ετοιμαστεί το σκάφος για να κάνει τον λούη. Πριν προλάβουν όμως ένας πυράυλος των νταβατζίδων βρίσκει στόχο και ο <span style="color:#ff8800">Κιngslayer</span> πέφτει νεκρός. Ο <span style="color:#ff8800">0AGAN</span> σαν γνήσιος ήρωας αν και ετοιμοθάνατος μένει στο πόστο του και πριν πεθάνει σώζει το σκάφος από σίγουρη καταστροφή. Ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> μόλις μαθαίνει για τον θάνατο του <span style="color:#ff8800">0AGAN</span> τρέχει στη καμπίνα του και του πέρνει το Sims. Επιστρέφει στη καμπίνα και βρήσκει την "έτσι" να κλαίει. Την ρωτάει το γιατί και αυτή του απαντάει πως είχε πάρει και τους δυο μαζί όταν ήταν στον εξωγήινο πλανήτη λίγες μέρες πριν. Του <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> δε του καίγεται καρφί και πέφτει για ύπνο.

Έτσι οι ήρωες μας συνεχίζουν το ταξίδι τους. Θα καταφέρουν να επιζήσουν και να αναπληρώσουν τα χαμένα μέλη του πληρώματος; Υπάρχει ακόμα ελπίδα για αυτό το σκάφος των καταραμένων;


<span style="font-size:5">ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3</span>

Στο σκάφος μας πλέον έχουν μείνει μόνο τρεις... Ο <span style="color:#ff8800">MaverickStrange</span>, ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> και η "έτσι". Το σκάφος είναι πληγωμένο και ο καπετάνιος πάει να ξυπνήσει τον <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> για να αρχίσουν να επισκευάζουν. Ο δεύτερος έχει ξυπνήσει από τον ύπνο του και βρήσκει την "έτσι" να παίζει το sims που καβατζώθηκε πιο πριν από τον <span style="color:#ff8800">0AGAN</span>. Την σταματάει γιατί έχει όρεξη για σπρώξε-γλύψε. Κλείνει το παιχνίδι και εμφανίζεται το desktop με το εξής wallpaper:

<img src="http://a1.ec-images.myspacecdn.com/images02/41/d70e069386d9417eb6a053b75e9392d8/l.jpg" alt="l.jpg" class="bbcode_img" />

H γκόμενα ξενερώνει επειδή δε πρόλαβε να κάνει save αλλά δε μπορεί να αντισταθέι στο: "Πάνω κάτω, πάνω κάτω, κούνα γλέντα το και φάτο" και αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της. Ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> είναι ήδη γυμνός από τον ύπνο. Οι δυο τους αρχίζουν να τιμούν την ΕΒΓΑ... Εκείνη την στιγμή όμως φτάνει στο δωμάτιο ο κυβερνήτης και μένει άγαλμα.
<span style="color:#ff8800">Chaosun</span>: Δεν είναι αυτό που νομίζεις καπετάνιε...
"Έτσι": Όχι αυτό ακριβώς που νομίζεις είναι. Βαρέθηκα πια το κρυφτό. Έχω πάει με όλο το πλήρωμα που έχει περάσει από το σκάφος εκτός από τον <span style="color:#ff8800">c3rberoz</span>.
<span style="color:#ff8800">MaverickStrange</span>: Δε πειράζει, τουλάχιστον μου λες την αλήθεια. Γιατί όμως δε πήγες με τον <span style="color:#ff8800">c3rberoz</span>;
"Έτσι": Γιατί ο πρώην νταβατζής μου ήταν ο Tony και άφησε ελεύθερη με τον όρο να στήσω παγίδα στον <span style="color:#ff8800">c3rberoz</span> για να τον περάσει στα posts. Ευτυχώς εσύ με εβγάλες από την δύσκολη θέση καπετάνιε μου. Τώρα όμως με θέλει πίσω και για αυτό έχει στείλει όλον τον στόλο των Rebels-Ντανατζήδων να με βρουν.

Ο κυβερνήτης δεν έχει περισσότερο χρόνο για τέτοια τώρα και πέρνει τον <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> μαζί του και αρχίζουν τις επισκευές στο πλοίο της αγαπής. Σαν να μην είχαν λίγα προβλήματα σκάνε μύτη πειρατές και αρχίζουν την επίθεση. Ευτυχώς οι δύο ήρωες μας την παλεύουν και νικούν τους πειρατές και αφού δεν έχουν ανάγκη από χόρτο (αφού υπάρχει αρκετό για την ώρα) καταστρέφουν το σκάφος των πειρατών χωρίς να δεχτούν τα τρίφυλα που έδιναν για την ελευθερία τους.

Επιτέλους το σκάφος μας βρήσκει ένα shop. Αυτό ήταν ότι πρέπει. Μέχρι να φτάσει στο shop το πλοίο οι τρεις του σκάφους συζητάνε και ο καπετάνιος δέχεται να την μοιράζετε τη γκόμενα με τον <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> όταν αυτός δε κοιμάται, σπάνια δηλαδή. Όταν φτάνουμε τελικά στο shop ο κυβερνήτης αναλαμβάνει την επιδιώρθοση των ζημιών. Τρία από τα μέλη του συνεργίου μαζί με τον καπετάνιο επισκευάζουν. Τα αλλά δύο μέλη του συνεργίου είναι συνεργίου είναι απασχολημένα με την "έτσι". Ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> κοιμάται.

Το σκάφος συνεχίζει το ταξίδι του και νταβατζήδες rebels πλησιάζουν απυλιτικά. Θέλουν απεγνωσμένα να πάρουν πίσω την "έτσι" όμως το πλήρωμα αντιστέκεται. Ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> έχει σπαστεί άγρια γιατί πάλι έπρεπε να ξυπνήσει ενώ ο καπετάνιος κοπανάει τους νταβατζήδες. Αυτοί δεν αντέχουν για πολύ και σηκώνουν λευκή σημαία. Για την ελευθερία τους και τη ζωή τους προσφέρουν rizla χαρτάκια, ένα cd live του Bob Marley και δύο κουτάκια από τα durex που φοσφωρίζουν στο σκοτάδι. Το πλήρωμα μετά από πολύ ώριμη σκέψη δέχεται αυτή την σούπερ προσφορά. Κατά την διάρκεια της μάχης η "έτσι" κατεβάζει το Pets Expansion για το sims.

Στο επόμενο Jump!.... ώπα, εδώ ας κάνουμε μια στάση λίγο. Γιατί λέγετε Jump, που σημαίνει πηδάω, πήδηγμα; Είναι τυχαίο ότι το σκάφος πάει από jump σε jump; Από πήδηγμα σε πήδηγμα; Μόνο ο <span style="color:#ff8800">c3rberoz</span> δεν jumpαρε...

Ας συνεχίσουμε... Στο επόμενο jump λοιπόν το σκάφος συναντά ένα φιλικό σκάφος. Ιδιοκτήτρια του είναι μία μακρινή ξαδέλφη της Έφη Θώδη, η οποία κάνει περιοδία στα πανυγήρια των γύρω star systems και έχει πάθει λάστιχο. Ως γυναίκα φυσικά δε ξέρει να βάλει την ρεζέρβα και ο <span style="color:#ff8800">MaverickStrange</span> ως τζέντλεμαν που είναι σώζει την κατάσταση. Αυτή για να τον ευχαριστήσει του λέει σε ποια systems υπάρχουν μπουζούκια. Στα συστήματα με το κίτρινο θαυμαστικό λοιπόν υπάρχουν μπουζούκια:

<img src="http://ragequit.gr/images/specials1/letsplayftlep306.jpg" alt="letsplayftlep306.jpg" class="bbcode_img" />

Άρα όλα καλά για το πλήρωμα. Η "έτσι" ταίζει το σκυλάκι της στο sims και ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span>.

Το σκάφος προχοράει και πέφτει πάνω σε ένα σκάφος ακριδών. Στον πλανήτη των ακρίδων έχει ψηφιστεί και το δεύτερο μνημόνιο πλέον και έτσι αυτές είναι εξοργισμένες με τον <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> γιατί από αυτόν ξεκίνησαν όλα πριν τον εξορίσουν. Μυρίζουν την παρουσία του και κάνουν αμέσως επίθεση. Δύο από αυτές μπουκάρουν στο σκάφος από το παραθυράκι της τουαλέτας του <span style="color:#ff8800">0AGAN</span> που είχε αφήσει ανοιχτό πριν πεθάνει. Τα δύο μέρη του πληρώματος για να την παλέψουν τρέχουν στο φαρμακείο. Κουμπώνουν από δυο καρτέλες βιάγκρα ο καθένας και περιμένουν τις ακρίδες για jump. Εύκολα βγαίνουμε νικητές από τη μάχη. Η "έτσι" κάνει διάλειμα από το sims και βλέπει επεισόδια Captain Planet.

Το πλήρωμα πλέον έχει αρκετά λεφτά για να αναβαθμήσει το σκάφος. Μετά από ένα μίνι συμβούλιο αποφασίζουν να αναβαθμίσουν το κληματιστικό, να πάρουν νέα τοστιέρα, να βάλουν connx tv και φωτοβολταϊκά.

Στο επόμενο σύστημα το σκάφος μας βρήσκει έναν εγκαταλελλειμμένο σταθμό, πρώην κινηματογραφικό στούντιο στο οποίο γυρίζονταν το νέο ρόμποκοπ. Όλα είναι έτοιμα να διαλυθούν. Εκεί το πλήρωμα θα βρει τον ρόμποκοπ βαριά τραυματισμένο και παρατημένο καθώς δε "πουλούσε" πια. Ο <span style="color:#ff8800">Chaosun</span> φωνάζει: Γρήγορα, τα σκηνικά αρχίζουν και πέφτουν και θα μας πλακώσουν". Τότε ο καπετάνιος πέρνει τον ρόμποκοπ στη πλάτη και γυρίζουν οι τρεις τους στο RageQuit SR1.

Πίσω στο σκάφος λοιπόν ο <span style="color:#ff8800">MaverickStrange</span>, ο οποίος πριν γίνει καπετάνιος υπήρξε πατριάρχης στον πλανήτη των πιθήκων, βαφτίζει τον ρόμποκοπ... <span style="color:#ff8800">Great0ldOne</span> και τον χρίζει ως το νέο παιδί για όλες τις δουλειές. Η "έτσι" τρέχει να τον καλοσωρίσει όπως μόνο αυτή ξέρει.

Έτσι το σκάφος μας συνεχίζει το ταξίδι του προς την διάσωση της "έτσι". Ένα ταξίδι που θα κρύβει σίγουρα πολλές εκπλήξεις, η ελπίδα όμως είναι ζωντανή. <span style="font-size:5">Jump</span>!


To be continued....
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
:lol: :lol: :lol: :lol: Ωραιος

Μπαγασακο αυτο με την παλαμη μου το εχεις φυλαγμενο απο το thread με τους μουσικους ε; :lol: :lol:
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933


c3rberoz wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: Ωραιος

Μπαγασακο αυτο με την παλαμη μου το εχεις φυλαγμενο απο το thread με τους μουσικους ε; :lol: :lol:</blockquote>

oh yes :lol: :lol:

 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
Firefly το κάναμε! Βγήκαν όλα στη φόρα! Τσοκ δε βλέπω όμως πουθενά αναφορά στην ΑΛΗΘΙΝΗ αιτία που έκανε τον cerb να βγει πρόωρα στην σύνταξη...

Υ.Γ.1 Αρνούμαι κατηγορηματικά το live Γονίδη...
Υ.Γ.2 Τυχαίο είναι που ένας από αυτούς που επέζησαν κοιμόταν συνέχεια?
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933


MaverickStrange wrote:
Firefly το κάναμε! Βγήκαν όλα στη φόρα! Τσοκ δε βλέπω όμως πουθενά αναφορά στην ΑΛΗΘΙΝΗ αιτία που έκανε τον cerb να βγει πρόωρα στην σύνταξη... </blockquote>

Στο επόμενο επεισόδιο <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> ακόμα ζωντανός είναι στο πρώτο :lol: :lol:

 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466


Tsok wrote:


c3rberoz wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: Ωραιος

Μπαγασακο αυτο με την παλαμη μου το εχεις φυλαγμενο απο το thread με τους μουσικους ε; :lol: :lol:</blockquote>

oh yes :lol: :lol:</blockquote>

Well played...Well played...



 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,354
Lol. FTL fanfiction! Μόνο εδώ μπορούσαν να γίνουν αυτά :lol:
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2 στο first post! :lol:
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Χαχαχαχα κορυφαίο!!! Μπράβο τσοκ keep up the good work... <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" /> Περιττό αν τονίσω ότι αν δεν ήταν ο chaosun με τις καίριες επεμβάσεις του το σκάφος δεν θα κουνηθεί ούτε μέτρο... <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Πολύ ωραίο, ωστόσο έχω να κάνω κάποιες μικρούλικες παρατηρήσεις.

Κατ'αρχάς δεν έχει τον ShadowDancer aka τον γκριζόχρωμο elf-like rogue/bounty hunter που θα έρθει μελλοντικά σε επαφή με το πλήρωμα (με άλλα λόγια βάλε με στην ιστορία pl0x <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> )

Δεύτερων, τα ονόματα δεν φαίνονται καθόλου, επειδή είναι μπλε. Πρέπει να κάνεις highlight για να τα δείς.

Looking forward for moar
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
Το επεισοδιο 2 ΓΑΜΗΣΕ!!!!!!!

"Οι υπόλοιποι την κάνουν (χωρίς κλάματα κλπ. στα @@ τους) όμως πέφτουν σε μια ακόμα μάχη. Αυτή τη φορά αντίπαλος τους είναι ένα Rebel Scout. Οι τύποι-αντίπαλοι που έτυχε να περιπολούν εκεί κοντά είναι της δίωξης ναρκωτικών και πέρνουν πρέφα το χόρτο που παίζει στο σκάφος μας. Κατευθείαν πετάνε την παπαριά που γυρίζει γύρω γύρω και προκαλεί ηχορύπανση παίζοντας Tus για να αποσπάσει το πλήρωμα. Το RageQuit SR1 πέρνει φωτιά μετά την επίθεση των αστυνομικών και το παιδί για όλες τις δουλειές που άκουει στο όνομα 0AGAN τρέχει σαν τον γιο του ανέμου και την σβήνει, εύγε. Ο κυβερνήτης ο οποίος έχει τατουάζ στην πλάτη το A.C.A.B. γραμμένο στη γλώσσα των ξωτικών κάνει φοβερούς ελιγμούς και σλάλομ, σλάλομ μωρό μου και με τα λείζερ καταστρέφει τους αντιπάλους. Ο Chaosun κοιμάται. Η "έτσι" βάφει τα νύχια της γκρι, ναι το γνωστό το φορουμέ το γκρι"

σε αυτο το σημειο με επιασε νευρικο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933


ShadowDancer wrote:
Δεύτερων, τα ονόματα δεν φαίνονται καθόλου, επειδή είναι μπλε. Πρέπει να κάνεις highlight για να τα δείς.
</blockquote>

Better now?

 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,354
Στο επόμενο επεισόδιο θα βάλω link στο συγκεκριμένο thread ώστε να μάθει όλος ο κόσμος για το παρασκήνιο <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559


Tsok wrote:


ShadowDancer wrote:
Δεύτερων, τα ονόματα δεν φαίνονται καθόλου, επειδή είναι μπλε. Πρέπει να κάνεις highlight για να τα δείς.
</blockquote>

Better now?</blockquote>

Yep.



 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote> Ο κυβερνήτης ο οποίος έχει τατουάζ στην πλάτη το A.C.A.B. γραμμένο στη γλώσσα των ξωτικών </blockquote>
Έτσι, έτσι...


<blockquote> Η "έτσι" πετάγεται στο πιο κοντινό εξωγήινο sex shop και τσιμπάει σέξυ εσώρουχα για να γουστάρει ο καπετάνιος και διάφορα ερωτικά σύνεργα όπως: χειροπέδες, μαστίγια, ρόπαλα, gag ball, αγκαθωτό στεφάνι, δονητή κλπ. </blockquote>
Δεν ήξερα πως είχα τέτοια γούστα...

Τσοκ για τις υπηρεσίες σου στο πλήρωμα του RageQuit - SR1 σε επιβραβεύω με τη θέση του χρονικογράφου των "Ατέλειωτων Ιστοριών του FTL" που θα συνοδεύεται δώρο με την αυτοβιογραφία μου "Space and I: The tale of my Rise To Power" αν κάνετε pre-order και πάρετε τηλέφωνο τώρα
στο 1-800-FUC-KIT

Θέλω επίσης να σε ευχαριστήσω και για την πληροφορία για τον Chaosun (θα έχεις ένα bonus κατιτίς). Θα επιληφθώ του θέματος στο επόμενο επεισόδιο...
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
χαχααχαχααχαχα :lol: :lol: μόνο ο cerberoz δεν έχει χώσει... :lol: :lol:
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ PART 3!!!! ΟΥΥΥΥΥ
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Coming Soon!!!
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
http://www.itst-shirttime.com/product_images/l/076/OFF532(A)__62602_zoom.JPG
 
Top Bottom