By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Λίγο δύσκολο να απαντήσω αντικειμενικά σε αυτό γιατί είμαιAν ήθελα να δω κάποιο για να δω αν μου αρέσει η σειρά, θα προτείνατε αυτό;
ΤΟ ΡΟΥΝΤΟΥΡΟΥ ΕΊΧΕ ΤΈΤΟΙΑ;;;
ένα παιχνίδι που έχει φτιαχτεί για να είναι sanbox παιδότοπος
Σίγουρα δε θα πάει καλά για τον ανιχνευτή σαρκασμού σου.
Δεν έχω παίξει ποτέ κανένα RE. Aν ήθελα να δω κάποιο για να δω αν μου αρέσει η σειρά, θα προτείνατε αυτό; Έχει μεγάλη σημασία να έχω παίξει τα προηγούμενα;
Άρα περιορισμένων δυνατοτήτων, που το player agency και το τι μπορείς να κάνεις είναι εξαιρετικά περιορισμένα, όπως άλλωστε και στα υπόλοιπα γκέημς της R*Αστο, δεν θα παει καλα αυτο, trust me
Άρα περιορισμένων δυνατοτήτων, που το player agency και το τι μπορείς να κάνεις είναι εξαιρετικά περιορισμένα, όπως άλλωστε και στα υπόλοιπα γκέημς της R*
Got it.
Καταλαβαίνεις τι εννοώ, τόσο εσύ όσο και ο Πίλιας. Το ότι ένα γραμμικό παιχνίδι που σε βάζει μέσα σε αυστηρά, υποτίθεται, πλαίσια (που θα πας, τι θα κάνεις κλπ) έχει τέτοιες λεπτομέρειες, είναι αξιοθαύμαστο. Μη βάλω τώρα βιντεάκια και με άλλα πράγματα που είδαKι εγώ τα ίδια έλεγα