bald_killer
Death Knight
Να προχωρήσω στην αγορά του? Φαίνεται πολύ δελεαστικό
RETROBOY™ | DAS ORIGINAL MIT 20.000 RETRO SPIELEN
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Να προχωρήσω στην αγορά του? Φαίνεται πολύ δελεαστικό
άλλη μια φανταστική overpriced εντερπρανεριά βλέπω...Open source r36s retro handheld videospiel konsole linux system 3,5 zoll ips bildschirm tragbar pocket video player 64gb spiele - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Γιατί όχι αυτό;
αν το πάρω λέτε να με χωρίσει η σύζυγος;
ψήθηκα όμως...
ναι αλλά η παντόφλα είναι εύκολη και τώρα με τον μικρό που είναι ζόρικα τα λεφτά θα με χέσει πολύ, άσε που "εγώ για το παιδί το πήρα" δεν νομίζω να πιάσειΆμα ήταν τόσο εύκολο...
Να προχωρήσω στην αγορά του? Φαίνεται πολύ δελεαστικό
ψήθηκα όμως...
Ημερομηνία παράδοσης, μου βγάζει μεταξύ 19-21 Δεκεμβρίου (Γερμανία). Νόμιζα πως κάνουν 2 μήνες για να έρθουν από Κίνα.
το βασικό μου ερώτημα είναι τι παίζει και πόσο μπορώ να το σκαλίσω, δηλαδή ας πούμε έχω πρόσβαση στα πάντα ή είναι κλειδωμένο;
Βέβαια οκ μπορεί να θέλω πρόσβαση σε όλα αλλά απίθανο να πάω να βάλω εγώ άλλο OS, αλλά οκ να ξέρω.
Περισσότερο με νοιάζει αν μπορώ να βάλω δικά μου emulators και roms, δηλαδή οκ δεν είναι όλοι οι emulators ίσα και όμοια. Η μπαταρία κρατάει ή το 20λεπτο που λες είναι λόγω μπαταρίας
Κατά γενική ομολογία περισσότερο για παιχνίδια της νιώτης θα το ήθελα, SNES, MegaDrive ξέρω εγώ, τίποτα mame, ίσως και μερικά neogeo.
Θα έλεγα όχι, φαίνεται κλώνος του R36S που αναφέρθηκε παραπάνω και αν όντως ισχύει είναι πολύ ακριβό. Επειδή ασχολήθηκα με retro handhelds και μάλιστα πήρα και ένα πολύ πρόσφατα, πες μου τι ψάχνεις και θα σου δώσω πρόταση.
το βασικό μου ερώτημα είναι τι παίζει και πόσο μπορώ να το σκαλίσω, δηλαδή ας πούμε έχω πρόσβαση στα πάντα ή είναι κλειδωμένο;
Βέβαια οκ μπορεί να θέλω πρόσβαση σε όλα αλλά απίθανο να πάω να βάλω εγώ άλλο OS, αλλά οκ να ξέρω.
Περισσότερο με νοιάζει αν μπορώ να βάλω δικά μου emulators και roms, δηλαδή οκ δεν είναι όλοι οι emulators ίσα και όμοια. Η μπαταρία κρατάει ή το 20λεπτο που λες είναι λόγω μπαταρίας
Κατά γενική ομολογία περισσότερο για παιχνίδια της νιώτης θα το ήθελα, SNES, MegaDrive ξέρω εγώ, τίποτα mame, ίσως και μερικά neogeo.