bald_killer
Death Knight
Αποτι είδα στην ιστοσελίδα του R36S έχει προεγκατεστημένα τα games κ απο εκεί κ πε΄ρα μπορείς να περάσεις δικά σου πχ τα γνωστά pokemon rom hacks
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μπαίνουμε;χμ με προβληματίζει λίγο το form factor, ναι μεν οκ nostalgia κτλ για το GB, αλλά ίσως το R36H να με βόλευε καλύτερα.
να κάνουμε ένα σικέ διαγωνισμό να πω ότι το κέρδισα όμως;Μπαίνουμε;
Είναι καθόλου κοντά σε form factor; Δεν έχω δει retro handheld εκεί έξω που να είναι κοντά σε διαστάσεις ή εργονομία. Είναι κρίμα να σε αποθαρρύνει στρεβλή εικόνα της εργονομίας του. Το Deck είναι ογκώδες, αλλά άνετο. Τα μικρά handhelds είναι αίσχη εργονομικά.για να δω αν με "ψήνουν" γενικά τα handhelds ώστε να πάω μελλοντικά σε Steam Deck όπως λέγαμε
edit για ένα λεπτό μπερδεύτηκα, αυτό το μπογιουμ είναι άλλο;
Γιατί το έχει φθηνότερα και μάλιστα το 128άρι
Είναι καθόλου κοντά σε form factor; Δεν έχω δει retro handheld εκεί έξω που να είναι κοντά σε διαστάσεις ή εργονομία. Είναι κρίμα να σε αποθαρρύνει στρεβλή εικόνα της εργονομίας του. Το Deck είναι ογκώδες, αλλά άνετο. Τα μικρά handhelds είναι αίσχη εργονομικά.
Είναι καθόλου κοντά σε form factor; Δεν έχω δει retro handheld εκεί έξω που να είναι κοντά σε διαστάσεις ή εργονομία. Είναι κρίμα να σε αποθαρρύνει στρεβλή εικόνα της εργονομίας του. Το Deck είναι ογκώδες, αλλά άνετο. Τα μικρά handhelds είναι αίσχη εργονομικά.
μλκς αυτό ήταν το πατάω θα πάρω το πορτοκαλί με θήκη
κανονικά αυτά θα έμπαιναν για deck αλλά δε το βλέπω τώρα κοντά
@Admiral δε ξέρω, θα είχε νόημα ξεχωριστό thread?