What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Retro handhelds

bald_killer

Death Knight
Αποτι είδα στην ιστοσελίδα του R36S έχει προεγκατεστημένα τα games κ απο εκεί κ πε΄ρα μπορείς να περάσεις δικά σου πχ τα γνωστά pokemon rom hacks

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Έρχεται με μία sd την οποία καλά είναι να την αλλάξεις day 1. Από εκεί και πέρα παίρνεις καρτούλα, βάζεις λειτουργικό (δύο είναι τα προτεινόμενα ArkOS και Ember αν θυμάμαι καλά το δεύτερο) και βάζεις όσες και όποιες ROM θέλεις.

Αυτό είναι κάτι που το έχω κάνει και εγώ ο ίδιος. Δεν κράτησα τις δικές του ROM. Θέλω να πω ότι δεν είναι κάτι θεωρητικό.

Last edited:

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Καλό αυτό γιατί διάβασα στα σχόλια 10Κ ROMS και πρακτικά είναι ξέρω εγώ πολλές με άλλα region/γλώσσες, δε θέλω τέτοιο χαμό, άντε να κάνω nit picking εγώ σε ότι έχει.

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Αυτά είναι τα out of the box.

Από εκεί και πέρα κάνεις ότι πραγματικά θέλεις.

nitro912gr

Tarrasque
χμ με προβληματίζει λίγο το form factor, ναι μεν οκ nostalgia κτλ για το GB, αλλά ίσως το R36H να με βόλευε καλύτερα.

mits@kos

Death Knight
για να δω αν με "ψήνουν" γενικά τα handhelds ώστε να πάω μελλοντικά σε Steam Deck όπως λέγαμε
Είναι καθόλου κοντά σε form factor; Δεν έχω δει retro handheld εκεί έξω που να είναι κοντά σε διαστάσεις ή εργονομία. Είναι κρίμα να σε αποθαρρύνει στρεβλή εικόνα της εργονομίας του. Το Deck είναι ογκώδες, αλλά άνετο. Τα μικρά handhelds είναι αίσχη εργονομικά.

Hank

Mind-flayer

Το ίδιο είναι. Έχει να κάνει με τις προσφορές που έχει το κάθε μαγαζί στο aliexpress.

Είναι καθόλου κοντά σε form factor; Δεν έχω δει retro handheld εκεί έξω που να είναι κοντά σε διαστάσεις ή εργονομία. Είναι κρίμα να σε αποθαρρύνει στρεβλή εικόνα της εργονομίας του. Το Deck είναι ογκώδες, αλλά άνετο. Τα μικρά handhelds είναι αίσχη εργονομικά.

E καλά με 40€ δεν περιμένεις και την επιτομή της εργονομίας, πόσο μάλλον να συγκριθεί με το steam deck των 500€. Είναι πολύ βελτιωμένο πάντως από προηγούμενες εκδόσεις.

mits@kos

Death Knight
Και το non-XL 3DS αισχρό ήταν. Και το Retroid pocket που είχα. Δεν είναι θέμα τιμής, αν δεν είσαι πιτσιρίκι, περνάς δύσκολα. Αν υπάρχει retro handheld σε καλό FF για χέρια ενήλικα, pls share.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Από τα "κάθετα" handhelds, πολύ καλές κριτικές έχει πάρει το Anbernic 40XXV αν κάποιος θέλει κάτι ένα κλικ πάνω από το R36S. Προσοχή, τα περισσότερα από αυτά τα handhelds διατίθενται σε διαφορετικές τιμές αναλόγως του πόσες roms περιλαμβάνουν.

Όχι δεν είναι κοντά σε μέγεθος, το TrimUI Smart Pro μοιάζει με το Vita της Sony. Ωστόσο δεν αποθαρρύνθηκα καθόλου, ίσα ίσα κατέληξα ότι μου αρέσει πολύ η ευελιξία των handhelds.

nitro912gr

Tarrasque
μλκς αυτό ήταν το πατάω θα πάρω το πορτοκαλί με θήκη :p

κανονικά αυτά θα έμπαιναν για deck αλλά δε το βλέπω τώρα κοντά :p

@Admiral δε ξέρω, θα είχε νόημα ξεχωριστό thread?

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
μλκς αυτό ήταν το πατάω θα πάρω το πορτοκαλί με θήκη :p

κανονικά αυτά θα έμπαιναν για deck αλλά δε το βλέπω τώρα κοντά :p

@Admiral δε ξέρω, θα είχε νόημα ξεχωριστό thread?

Δεν ξέρω, θα δούμε στην πορεία αν υπάρχει ενδιαφέρον, εγώ είμαι μέσα.

Edit: done.

Last edited:

nitro912gr

Tarrasque
Έχουμε πιάσει 2 σελίδες, ας τις μεταφέρεις εκεί :p
Δηλαδή οκ δεν είναι το ίδιο πράγμα με τα dekc/rog κτλ, είναι μόνο για emu

nitro912gr

Tarrasque
Πρέπει να την έχει κουράσει πολύ την σύζυγο ο μπέμπης, δεν αντιστάθηκε καθόλου, βασικά μόνο που της είπα "έλα να δεις τι θέλω να πάρω" ενώ πήγαινε να λιώσει στον καναπέ όσο κοιμάται το μικρό μου απάντησε "κάνε ότι θες δε με νοιάζει".

Μακάρι να έιχα για deck, αμέσως θα έπαιρνε έγκριση :p

bald_killer

Death Knight
Εντάξει, δες το κ ως Βασική Εκπαίδευση για τον μικρό/την μικρή

nitro912gr

Tarrasque
Order will ship in 11 days. If shipping is delayed an automatic refund will be issued.

wtf? Ελπίζω να είναι λάθος στη μετάφραση :p ότι θα φτάσει σε 11 μέρες όχι ότι θα σταλθεί σε 11 μέρες

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Θα σταλεί εννοεί.

Top Bottom