What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rome 2 Total War official thread

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Σύμφωνα με την creative assembly, το νέο Total war θα έχει συνολικά 117 παρατάξεις, δηλαδή περισσότερες απο κάθε προηγούμενο Total war. Ο χάρτης του παιχνιδιού θα χωρίζεται σε 183 περιοχές, και ο συνολικός αριθμός των διαφορετικών τύπων μονάδων θα είναι θα είναι πενταπλάσιος του προηγούμενου Rome, δηλαδή 500.

Με άλλα λόγια, τα Grand strategy γίνονται πραγματικά grand.

Link: http://www.pcgamer.com/2013/03/29/gdc-2013-total-war-rome-2-will-feature-over-100-factions/
 

theunforgiven

Gelatinous Cube
Joined
Jan 8, 2013
Messages
135
Η creative assembly δειχνει να δουλευει σκληρα στο παιχνιδι μεχρι στιγμης... απο ολα τα pre-alpha vids που εχω δει, εχω καθηλωθει. Αλλα τωρα τετοιοι αριθμοι με κανουν ακομα πιο αισιοδοξο γιο το μελλον του παιχνιδιου, ελπιζω να καταφερουν να φτιαξουν ολα αυτα τα maps και τα factions καλα και να μην συγκεντρωθουν στη ποσοτητα μονο αλλα και στη ποιοτητα. Επισης το αλλο γεγονος που με εχει ενθουσιασει ειναι τα sieges που εχουν εισβολη απο ξηρας και θαλασσας ταυτοχρονα. Ανυπομονω να κυκλοφορησει αυτο το παιχνιδι αμα ειμαι τυχερος και βγαλω τιποτα το καλοκαιρι πιθανοτατα να το κανω και pre-order.
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
735
Πρέπει να αναφερθεί φυσικά ότι οι playable παρατάξεις θα είναι μόλις 8-9 .
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559


tommas wrote:
Πρέπει να αναφερθεί φυσικά ότι οι playable παρατάξεις θα είναι μόλις 8-9 .</blockquote>

Πράγματι, το πιθανότερο είναι ότι μόνο οι μεγαλύτερες 10 θα είναι playable. Απο την άλλη όμως υπάρχουν και τα mods που, ώς γνωστών, είναι πάμπολλά στα total war.

Λογικά το νέο Ρομε θα είναι πολύ mod friendly και θα υπάρξουν mods με custom/επιπλέων παρατάξεις. Αν και, αν κρίνω απο το Empire, που το είχα μοντάρει για να έχει όλες τις παρατάξεις, οι περισσότερες δεν θα είναι ενδιαφέρουσες έτσι και αλλιώς.

 

kingslayer

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
569
Μακαρι να εχω υπολογιστη που να το σηκωνει οταν βγει, ω θεε μου μακαρι αυτα τα factions να ηταν στο medieval. Ποσο τελειο θα ηταν αυτο!

Δυστηχως στο 250 πΧ τα περισσοτερα Φακτιονς ειναι βαρβαροι και παρομοια city states, οποτε μαλλον θα γινει λιγο κουραστικο ειδικα στην διπλωματια .
we shall see
 

theunforgiven

Gelatinous Cube
Joined
Jan 8, 2013
Messages
135
Βασικα ακομη και με mods τα non-playable factions δεν θα εχουν special units ουτε προτερηματα σε διπλωματια και units... οπωτε θα ειναι λιγο βαρετο... Ομως με ολα αυτα τα factions ισως γινει πιο ενδιαφερουσα και σημαντικη η διπλωματια...... (οχι πως δεν ειναι στα προηγουμενα total war αλλα πιο πολλα trading rights, aliances και αυτο που ελπιζω να επιστρεψει η διπλωματια με δωρεες και ανταλλαγες περιοχων...)
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Καλά ναι συμφωνώ, δε θα είναι playable όλες οι παρατάξεις.. Αλλά γι'αυτό υπαρχουν τα mods <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" />
Προβλέπεται ενδιαφέρον το τέλος της χρονιάς.. Rome 2, Dragon Age 3, Thief 4 και τα μυαλά στα κάγκελα! :woohoo:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Καλά, το DA3 τι το' θελες εκεί ανάμεσα? <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Νέο gameplay video.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zXdsSwowol8
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
<blockquote> Δυστηχως στο 250 πΧ τα περισσοτερα Φακτιονς ειναι βαρβαροι και παρομοια city states, οποτε μαλλον θα γινει λιγο κουραστικο ειδικα στην διπλωματια .
we shall see </blockquote>

αν οι devs ακολουθουσαν μια ποιο πιστη ιστορικη μεταφορα των factions της εποχης,και οχι οτι θελει το καθε πιτσιρικι,θα ειχαν μπει και κλασσικες δυναμεις τις εποχης οπως πχ οι σελευκιδες.

μη σκας αν δεν μπορεις να το τρεξεις.περιμενε 1-2 χρονια που θα χεις κανει αναβαθμιση,και θα χει στρωσει το παιχνιδι απο πλευρας bugs-mods και τιμης. :cheers:

αν και για τα mods δεν το κοβω οτι θα ειναι ποιο friendly απο τους προηγουμενους τιτλους.ο λογος του περιορισμου των αρχικων factions σε 9 ειναι ακριβως για να πλασαρουν μετα και αλλες σε μορφη dlc.αν δωσουν την δυνατοτητα για modding ποιος ο λογος να αγορασει κανεις τα dlc?{οτι εγινε απο το empire και μετα δηλ}.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,422
+1, δυστυχώς και αυτοί ακολούθησαν την ξεφτίλα των DLC. Οπότε, αναγκαστικά θα περιμένω, αφ' ενός γιατί 99,99% δεν θα τρέχει στο PC μου, αφ' ετέρου γιατί θα περιμένω να το πάρω πακέτο με τα DLC κοψοχρονιά σε εκπτώσεις. Πάντως, υπάρχουν mods και για τα Total War μετά το Empire, απλά η Creative Assembly έκανε πιο δύσκολο το "σκάλισμα".
Για περισσότερα, δείτε και http://www.twcenter.net/forums/forum.php" class="bbcode_url">αυτό.
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
<blockquote>αν και για τα mods δεν το κοβω οτι θα ειναι ποιο friendly απο τους προηγουμενους τιτλους.ο λογος του περιορισμου των αρχικων factions σε 9 ειναι ακριβως για να πλασαρουν μετα και αλλες σε μορφη dlc.αν δωσουν την δυνατοτητα για modding ποιος ο λογος να αγορασει κανεις τα dlc?{οτι εγινε απο το empire και μετα δηλ}.</blockquote>

Αυτό είναι πολύ πιθανό και θα μπορούσε να κάνει μεγάλη ζημιά στο παιχνίδι. Στο Empire πάντως υπήρχαν dlc και το modding δεν ήταν απαγορευτικό, αν και αρκετά δύσκολο.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
ανακοινωθηκε και η ενατη faction http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?598312-Rally-Point-Episode-12-The-Ninth-Faction-Revealed!/page2 σε μορφη και καλα free day one dlc{επαισε τοσο κραξιμο για τις μολις 8 κανονικες παραταξεις και το ενδεχομενο οι επομενες να μπουν με dlc που τελικα η CA τα μαζεψε καπως].

το βασιλειο του ποντου λοιπον.για μια ακομη φορα οι σελευκιδες μειναν οξω απο το πανηγυρι :angry:
τουλαχιστον ας εχουν το παιχνιδι ποιο ελευθερο για μονταρισμα,και ας κανουν οτι απατεωνια-ανιστορητολεγεμεφλεγομενογουρουνι θελουν. :cheers:
 

kingslayer

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
569
δεν θα υπαρχει το κλασσικο που γραφεις στο descr.strat και ξεκλειδωνουν ολα?
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
δεν εχω ιδεα απο modding αλλα μεχρι το medieval 2 μπορουσες να το κανεις αυτο καθοτι αλλαζες απλα ενα text file.μετα για καποιον απροσδιοριστο.........εχμ λογο η CA αλλαξε την κωδικοποιηση των δεδομενων.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
http://www.twcenter.net/

επιτελους ενα trailer που να δειχνει τον χαρτη πολεις κτλπ.

πως σας φαινεται?

οι modders παντως θα εχουν πολλλλυ δουλεια.


"<i>τι θα λεγατε για αυτους που δοκιμαζουν πρωτη φορα total war παιχνιδι?
</i>"

"<i>μην φοβαστε ειναι ευκολο </i>".

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΙΜΗΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΩ ΛΕΜΕ!

κατσε να παρω μια τζουρα να ηρεμησω
http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?454-Europa-Barbarorum-II
 

nofear

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
275
πολυ καλο φενεται . οντως ο χαρτης ειναι ο μεγαλητερος που εχουμε δει μεχρι τωρα.
επιτελους η σειρα γυριζει στο στιλ του rome και του medieval καθως μετα πο medieval total war 2 ειχα ψιλο απογοητευτει .
τωρα λιγους μηνες υπομονη !!
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
κανενας δεν εκτιμα πλεον την ιστορικη ακριβεια και το hardcore gameplay?κανεις? :cry:
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Δε ξέρω ρε παιδιά.Όσον αφορά τη διπλωματία εμένα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ να στέλνω διπλωμάτη στην άλλη άκρη του χάρτη.Ήταν ρεαλιστικό και έπρεπε να ζυγίσεις καλά τις αποφάσεις σου.Τώρα που πατάς ένα κουμπί και σου βγαίνουν όλες οι διπλωματικές επιλογές δε μου αρέσει και ας γίνεται για οικονομία χρόνου.

Επίσης μου άρεσε που δε μπορούσα να κάνω "refill" του στρατιώτες μου καθώς αυτό με έβαζε να σκεφτώ πια μάχη θα ναι πιο σημαντική.Τώρα πατάς πάνω δεξιά το κουμπάκι με το "+",περιμένεις 2 turns και είσαι πάλι με full strength.
 
Top Bottom