What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Single Player RPGs

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Μπορεί να το έχουμε ξαναποστάρει δεδομένου ότι ανακοινώθηκε πριν 4 χρόνια, αλλά το search δε βγάζει τίποτα οπότε στα @@ μου το ξαναρίχνω να υπάρχει.

The Necromancer's Tale

Έχει και demo διαθέσιμο στο Steam αυτές τις μέρες, ίσως το τσεκάρω σήμερα-αύριο.

Stamatimenos

Death Knight
Νταξ' ευτυχώς το Fallout 3 είναι 16, teenάκι ακόμα, φρέσκο-φρέσκο.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
δεν ειμαι καν σιγουρος οτι ειναι αρπιγκι, αλλά το βανω εδω γιατι μπορω.
τι θεοπαλαβη γκοτιά ειν αυτη? δεν το μπορω τοσο γκορ, αλλά πολυς κοζμος δω μεσα θα λερωσει βρακουλίνια.
και δγιαολε, πρεπει ν αποθεωνεις την ευφυη ψυχοπαθεια των ντεβς οταν την συναντας, ακομα κι αν δεν παιξεις το κειμ, οπως εγω..

μαλλον κινεζικη ειναι η εταιρια. μου φαινεται (αν θυμαμαι καλα το συζηταγαμε στο γουκόνγκ) οτι μπηκε νεος δυνατος παικτης στο πισι γκειμινγκ κι αυτο μονο καλο μπορει να ειναι, οπως κι αν το βλεπουν οι τραμποβλαμμενοι αμερικανοί.

Showa American Story, κάποια στιγμη το 2025.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
μαλλον κινεζικη ειναι η εταιρια. μου φαινεται (αν θυμαμαι καλα το συζηταγαμε στο γουκόνγκ) οτι μπηκε νεος δυνατος παικτης στο πισι γκειμινγκ κι αυτο μονο καλο μπορει να ειναι, οπως κι αν το βλεπουν οι τραμποβλαμμενοι αμερικανοί.

Ναι, στο Wukong τα λέγαμε και συμφωνώ απόλυτα. Έχουν γίνει τόσο κουραστικά τα αμερικανικά studios που η φρεσκάδα που φέρνουν οι ανατολικοί είναι όχι απλά καλοδεχούμενη, απαραίτητη.

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Δειχνει υπεργαμιστερό αμάγαλμα πολλών κέιμινγκ στοιχείων, σχεδιαστικών και γκειμπλεικών, που πράγματι λερώνεις βρακουλίνια. Θα μπορούσε άνετα να έχει εμπλακεί ο Suda51 στο "εγχείρημα" (πετυχημένο ε; ). Όπως και να 'χει προσωπικά SOLD 100%

maladroid

Mind-flayer
Δυστυχώς δεν είναι καθόλου του γούστου μου η συγκεκριμένη αισθητική, ούτε τα άρτζι-μπούρτζι σενάρια, αλλά η άνοδος ενός ακόμα δημιουργικού πόλου εκτός Δύσης τη δεδομένη στιγμή είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Τουλάχιστον στην AAA σφαίρα, γιατί από indies και AAs έχουμε ήδη αρκετές ποιοτικές επιλογές.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
φοβάμαι τι να απαντήσω...
μην μας πουν ότι δεν είμαστε inclusive κιόλας... ξέρω εγώ;

arxisame.jpg

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
"Not Relevant" και αν ζητάει διευκρινήσεις συμπλήρωσε "Kostas Mitroglou"

Top Bottom