bald_killer_clone
Death Knight
Από αυτά που είδα ναυτία με έπιασεδεν υπάρχει περίπτωση να το πάρω το armored core για τα επόμενα 5 χρόνια, αλλά να το βάλω wishlist να δουν εκεί sony ότι υπάρχει κοινό![]()
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Από αυτά που είδα ναυτία με έπιασεδεν υπάρχει περίπτωση να το πάρω το armored core για τα επόμενα 5 χρόνια, αλλά να το βάλω wishlist να δουν εκεί sony ότι υπάρχει κοινό![]()
Να το πάρω είπα, όχι να το παίξωΑπό αυτά που είδα ναυτία με έπιασε
εμ αφού οι πλεμπέοι δεν αγοράζουν 4080/90 αυτά έχουμε... ντροπή.Πετάχτηκε το παράθυρο για το Hardware Survey.
1650 και 1060 σταθερά πιο δημοφιλείς κάρτες.
Θα είσαι προδότης της Ελλάδας μας!ρε εσείς οι Τούρκοι τα αγοράζουν όλα μισοτιμής ξέρω εγώ από το steam, αν αλλάξω region θα με πηδήξουν;![]()
απλά σκεφτόμουν ότι ως Γειτονικές χώρες δεν θα ήταν και τόσο καραμπινάτο να αγοράζει κάποιος Τούρκος με Ελληνική ΙΡΘα είσαι προδότης της Ελλάδας μας!
Δεν το έχω μελετήσει το θέμα, άλλα νομίζω ότι όσοι το κάνουν αυτό, ψωνίζουν από Αργεντινή για ακόμα φτηνότερα. Λεπτομέρειες δεν ξέρω, sorry
ε άλλος έλεγε στο reddit ότι είναι Τούρκος στο Παρίσι και είχε το ακάου από όταν έμενε Τουρκία που επισκέπτεται τακτικά και το μόνο που κάνει είναι να πληρώνει με τούρκικη τράπεζα/κάρτα.Νίτρε, δεν το έχω κάνει ποτέ για να γνωρίζω λεπτομέριες, αλλά με ελληνική IP το πιθανότερο είναι ότι θα φας πόρτα με το καλημέρα. Χωρίς VPN δεν πας πουθενά. Και ρωτάς ακριβώς πάνω που η Valve ανακοίνωσε ότι θα κυνηγήσει πιο σοβαρά το geolocation, γιατί μέχρι στιγμής ήταν ζαμανφού.
μπορώ να κάνω paypal, όχι;Έχεις τουρκική κάρτα;