Chosen Undead
Death Knight
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ήταν σε beta και πλέον ισχύει για όλους. Η βασικότερη αλλαγή είναι ότι μπορείς να παίζεις πλέον παιχνίδια από την βιβλιοθήκη του μέλους που τα μοιράζεσαι ταυτόχρονα ενώ παίζει και αυτός.Steam News - Introducing Steam Families - Steam News
Hello! We are excited to announce Steam Families, available today in the Steam Beta Client. Steam Families is a collection of new and existing family-related features. It replaces both Steam Family Sharing and Steam Family View, giving you a single location to manage which games your family can...store.steampowered.com
Αν θες να παίζεις το ίδιο παιχνίδι πας στο GOG που είναι drm free και το δίνεις στη γυναίκα, στα παιδιά, στον φίλο, στον συνάδελφο, στην γάτα, στον σκύλο και παίζεται όλοι μαζί ταυτόχρονα.Ναι αλλά όχι να παίζεις το ίδιο παιχνίδι,
εννοείτε ότι το έχω κάνει αυτό, αλλά αφού το αναφέρει στο steam κάποιος τρόπος θα υπάρχει να κρατάς περισσότερες κόπιεςΑν θες να παίζεις το ίδιο παιχνίδι πας στο GOG που είναι drm free και το δίνεις στη γυναίκα, στα παιδιά, στον φίλο, στον συνάδελφο, στην γάτα, στον σκύλο και παίζεται όλοι μαζί ταυτόχρονα.
Αυτό που εννοεί είναι ότι αν εγώ πχ και η γυναίκα μου έχουμε πάρει από μία φορά ο καθένας ένα παιχνίδι τότε μπορεί να παίζει την μία κόπια το ένα παιδί και την άλλη το άλλο παιδί ταυτόχρονα. Για ζευγάρια, αδέρφια, φίλους νομίζω είναι ψιλοάχρηστο feature αυτό.αλλά αφού το αναφέρει στο steam κάποιος τρόπος θα υπάρχει να κρατάς περισσότερες κόπιες
Μπετα που δοκίμασα είχε την σημαντική διαφορά που δεν μπορούσα πλέον να μοιράζομαι με τον αδερφό μου λόγω του ότι μένω εξωτερικό... Με το παλιό γινόταν