What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Steam - O ναός του Γκέιμπ

mruseyourbrain

Blackguard
Ήταν σε beta και πλέον ισχύει για όλους. Η βασικότερη αλλαγή είναι ότι μπορείς να παίζεις πλέον παιχνίδια από την βιβλιοθήκη του μέλους που τα μοιράζεσαι ταυτόχρονα ενώ παίζει και αυτός.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Ήταν σε beta και πλέον ισχύει για όλους. Η βασικότερη αλλαγή είναι ότι μπορείς να παίζεις πλέον παιχνίδια από την βιβλιοθήκη του μέλους που τα μοιράζεσαι ταυτόχρονα ενώ παίζει και αυτός.

Πολύ σημαντική βελτίωση γιατί το προηγούμενο σύστημα ήταν πολύ περιοριστικό. Τώρα αξίζει πραγματικά να το χρησιμοποιήσει κάποιος.

Myrmidonas

Mind-flayer
Μπετα που δοκίμασα είχε την σημαντική διαφορά που δεν μπορούσα πλέον να μοιράζομαι με τον αδερφό μου λόγω του ότι μένω εξωτερικό... Με το παλιό γινόταν

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Ναι αλλά όχι να παίζεις το ίδιο παιχνίδι, λέει όμως κάτι ότι αν έχεις multiple copies μπορείς; Πως μπορείς να έχεις περισσότερες από μια κόπιες; Έχω "πετάξει" παιχνίδι γιατί ήταν πιο συμφέρων να πάρω GOTY παρά τα DLC ξεχωριστά.

mruseyourbrain

Blackguard
Ναι αλλά όχι να παίζεις το ίδιο παιχνίδι,
Αν θες να παίζεις το ίδιο παιχνίδι πας στο GOG που είναι drm free και το δίνεις στη γυναίκα, στα παιδιά, στον φίλο, στον συνάδελφο, στην γάτα, στον σκύλο και παίζεται όλοι μαζί ταυτόχρονα.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
α
Αν θες να παίζεις το ίδιο παιχνίδι πας στο GOG που είναι drm free και το δίνεις στη γυναίκα, στα παιδιά, στον φίλο, στον συνάδελφο, στην γάτα, στον σκύλο και παίζεται όλοι μαζί ταυτόχρονα.
εννοείτε ότι το έχω κάνει αυτό, αλλά αφού το αναφέρει στο steam κάποιος τρόπος θα υπάρχει να κρατάς περισσότερες κόπιες

mruseyourbrain

Blackguard
αλλά αφού το αναφέρει στο steam κάποιος τρόπος θα υπάρχει να κρατάς περισσότερες κόπιες
Αυτό που εννοεί είναι ότι αν εγώ πχ και η γυναίκα μου έχουμε πάρει από μία φορά ο καθένας ένα παιχνίδι τότε μπορεί να παίζει την μία κόπια το ένα παιδί και την άλλη το άλλο παιδί ταυτόχρονα. Για ζευγάρια, αδέρφια, φίλους νομίζω είναι ψιλοάχρηστο feature αυτό.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Μπετα που δοκίμασα είχε την σημαντική διαφορά που δεν μπορούσα πλέον να μοιράζομαι με τον αδερφό μου λόγω του ότι μένω εξωτερικό... Με το παλιό γινόταν

Θέλω να το δοκιμάσω και εγώ αυτό. Άραγε αν κάνει login ο άλλος στο ίδιο PC ή έχει επιλεγμένη ίδια χώρα μήπως γίνεται;

Top Bottom