Φθηνή στην παραγωγή της ναι. Στον πελάτη με τίποτα. Τι κομμουνιστικά είναι αυτά που αναμασάς;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τι; λολ όχι ρε.Επειδή ζω σε σπηλιά είμαι κι ανενημέρωτος. Μιλούσα με την μάνα μου σήμερα και μου είπε ότι το ηφαίστειο της Σαντορίνης πάει για μπαμ. Ψάχνω λίγο τις ειδήσεις και βλέπω ότι γίνεται χαμός. Κατά πως φαίνεται, κάθε φορά που το κράτος μας φτάνει σε κορύφωση έχουμε κι ένα κατακλυσμιαίο φαινόμενο. Πρώτα η Ατλαντίδα τώρα η Ελλάδα 2.0.
δεν είναι στην Καλντέρα είναι εντελώς εκτός Σαντορίνης. Δεν είμαι ηφαιστειολόγος, αλλά ξέρω ότι χωρίς πίεση συσσωρευμένη στο ηφαίστειο δεν αρχίσει να βγάζει ξαφνικά λάβα γιατί κάνει σεισμούς παραδίπλα, πόσο μάλλον να σκάσει κιόλας.Μπα, στις ειδήσεις το άκουσε. Τώρα ποιος το είπε και πως το έθεσε, αλλουνου παπά ευαγγέλιο.
Κοιτα, υπάρχει διαφορά μεταξύ των τεκτονικών και των ηφαιστειακών φαινομένων αλλά όπως και να το κάνουμε, όταν ακούς για διακόσιους σεισμούς στην καλντέρα, ο νους σου θα πάει στο ηφαίστειο, το οποίο έτσι κι αλλλιως στο πρόσφατο παρελθόν, 2011, είχε δώσει κάποια σημάδια ενεργοποίησης.