By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Πήγα Rammstein, καλά ήταν, νομίζω είναι από αυτά τα πράγματα που πρέπει να κάνεις τουλ μια φορά στην ζωή σου.
Ήμουν σχετικά μακρυά από την σκηνή και γύρω μου απλά τραγουδάγαμε και σχεδόν όλοι τράβαγαν με το κινητό, που και που κάνα δυο πηδηματάκια να ξεπιαστούμεΕίχε κόσμο? Και πώς ήταν γενικά ο "ενθουσιασμός" του κοινού?
Ρωτώ κυρίως γιατί τους είχα δει στη Μαλακάσα το 2010 και θυμάμαι ένα αρκετά ενεργητικό και ενθουσιώδες κοινό, αλλά stories κτλ που βλέπω (όσα μπορούν να δείξουν αυτά βέβαια) από το σημερινό δείχνουν... μια απάθεια να την πω, φάση αμίλητοι ακούνητοι αγέλαστοι να την πω, όλοι κλασικά με το κινητό στο χέρι να τραβάνε βίντεο και οριακά σα να μην αντιδρούν καν στα κομμάτια.
οι λέξεις οικολογία και συναυλία Rammstein είναι ασύμβατες μεταξύ τους.Βάλανε κ γιγάντια φουρφούρια να σας κάνουν αέρα. Χαλάλι το κατοστάρικο. Ελπίζω πως καταναλώνουν πράσινη ενέργεια.
Παλιό αγνό θρασ πρόσφεραν οι Testament προχθές. Παίξανε σχεδόν ολόκληρα τα 2 πρώτα albums. Απίστευτη ενέργεια κ επικοινωνία με το κοινό. Τραγουδούσαμε τα ριφς κ τα σολος όλοι μαζί.Εγώ έχω κλείσει εισιτήριο για 5/8 στην Karlsruhe (Γερμανία) κ ίσως τους δω κ δεύτερη τον Δεκέμβρη μαζί με Kreator κ Anthrax.